Arhiva pentru eticheta: vreme rea

Avertizare meteo pentru Spania, pot fi afectate si zborurile

Avertizare meteo pentru Spania, pot fi afectate si zborurile

Ministerul Afacerilor Externe anunță românii care și-au programat în aceste zile călătorii în Spania că, din cauza vremii extreme, s-ar putea înregistra probleme în provinciile Castellon, Valencia şi Alicante. E posibil ca și zborurile să fie afectate.

Horia Colibasanu a renuntat la ascensiunea in premiera pe Manaslu. De vina e vremea rea

După o ascensiune dificilă, dar de succes, pe Manaslu, pe ruta principală, timișoreanul Horia Colibășanu și partenerul său de expediție au vrut să reia urcarea, de data aceasta pe o rută nouă, pe fața nordică. Din păcate, tentativa a eșuat, cei doi alpiniști fiind nevoiți să renunțe la urcare.

Se incheie Timfloralis! Concertul filarmonicii s-ar putea muta la Capitol

Prognoza meteo ar putea da peste cap planurile organizatorilor Timfloralis. Ultimul eveniment programat duminică seară ar putea fi mutat, dacă vremea se va strica, dar timișorenii care voiau să asculte concertul Filarmonicii Banatul o vor putea face. UPDATE: Concertul se va ține în sala Capitol, iar intrarea este, bineînțeles, gratuită.

Vine iar frigul!

Gata cu vremea frumoasă, cel puțin până miercuri seară! Meteorologii au amis, luni, o avertizarea carea vizează răcirea accentuată a vremii, cu începere de marți dimineață. Vor apărea, de asemenea, ploile.

Se raceste vremea!

Iarna nu se dă încă dusă. După câteva zile de vreme primăvăratică, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de răcire a vremii, precipitaţii mixte şi intensificări ale vântului.

Atentionare de calatorie pentru Ungaria

Șoferii care și-au planificat o ieșire spre Ungaria sau trebuie să tranziteze această țară, în drum spre vestul Europei, trebuie să fie foarte atenți. Aici sunt așteptate ninsori abundente și există pericol de polei. Autoritățile maghiare ar putea lua în considerare și închiderea anumitor sectoare de autostradă.

Top