Arhiva pentru eticheta: ziua europei

Parada de Ziua Europei în Piața Libertății din Timișoara

Parada de Ziua Europei în Piața Libertății din Timișoara

A fost paradă militară în Piața Libertății din Timișoara, de Ziua Europei. De fapt, nu numai de Ziua Europei, ci și de Ziua Independenței de Stat a României și Ziua Victoriei Națiunilor Unite în cel De-Al Doilea Război Mondial, cele trei momente care sunt marcate miercuri, în 9 mai, în urbea de pe Bega.

Directia 5 si Feli Donose, in concert de Ziua Europei la Timisoara

Ziua Europei va fi sărbătorită la Timișoara timp de două zile. Pe 6 mai vor fi diverse evenimente dedicate copiilor la Muzeul Satului Bănățean, iar pe 9 mai sărbătoarea se va încheia cu mai multe concerte în Piața Unirii. Prin Timișoara va circula, cu această ocazie, un tramvai aniversar, decorat de studenții de la Arte și Design.

La Timisoara, Ziua Europei vine cu tramvaiul! Copiii sunt asteptati la Muzeul Satului

Ziua Europei va fi sărbătorită la Timișoara timp de două zile. Pe 6 și 9 mai vor fi concerte în Piața Unirii și diverse evenimente dedicate copiilor la Muzeul Satului Bănățean. Prin Timișoara va circula, cu această ocazie, un tramvai aniversar, decorat de studenții de la Arte și Design.

De Ziua Europei, intr-una din cele mai europene capitale: Viena / FOTO

Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena. Iar cei care nu au ajuns, probabil că nu o dată au urmărit fascinaţi imagini filmate în maiestuoasa capitală austriacă, admirând aerul imperial şi dorindu-şi să fie parte din povestea vieneză, măcar pentru o vreme.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com