De pe Facebook adunate articole

Orban si Cumpanasau

Circulă pe Facebook. Lideri liberali, alături de licheaua supremă, Alexandru Cumpănaşu

Circulă pe Facebook. Lideri liberali, alături de licheaua supremă, Alexandru Cumpănaşu

Ludovic Orban, alături de alţi doi lideri PNL, alături de cel mai mare impostor al României de azi, Alexandru Cumpănaşu. Este fotografia care a început să circule tot mai mult în ultimele zile pe Facebook. Cumpănaşu este individul fără facultate, care conduce rectori şi candidează la preşedinţie pe cadavrul nepoatei

Ionuț Nasleu,

Circulă pe Facebook. Ionuţ Nasleu şi mândria „liberală” de-a fi… alb şi pistolar

Dar ce avem noi aici? Un tricou electoral scos de la naftalină de utilizatorul Florin Arhire. Cu un mesaj, copie destul de ieftină a WASP-ului (White Anglo-Saxon Protestant) American, ca să nu amintesc de Ku Klux Klan. Aşadar, „bănăţean, heterosexual, ortodox, naţionalist, posesor de armă, alb”, erau „competenţele” fostului candidat  Ionuţ Nasleu. Cel care ataca

Nicolae Robu, tratat cu spatele, după ce a deranjat, cu „realizările” sale, un campionat de „cruce”

Nicolae Robu, tratat cu spatele, după ce a deranjat, cu „realizările” sale, un campionat de „cruce” / VIDEO

Instantaneu cât se poate de grăitor surprins marţi seara de un timişorean în Parcul Dacia. În timp ce primarul Nicolae Robu le vorbea câtorva oameni strânşi în jurul său despre marile sale proiecte, patru bărbaţi jucau de zor o partidă de „cruce”, vizibil iritaţi de deranjul fonic produs de primar. Însoţit de consilierul său personal

Fă ce spune Pirtea, nu ce face el!

Printre cei care au acuzat în termeni duri grotescul spectacol de la Pitești, unde au fost aduși cu arcanul copii care să facă tumbe în fața premierului Vasilica Dăncilă și a altor mahări PSD-iști, s-a numărat și deputatul PNL Marilen Pirtea. Și bine a făcut, scenele de la Pitești amintind clar de alte vremuri, fiind mai mult decât dezagreabile.

Samba do Brasil pe Facebook-ul primarului Timisoarei! Nicolae Robu atrage sute de fani din America Latina

Știți cum se numesc cei mai noi fani ai primarului Timișoarei? Felipe Araujo, Alana Mendes da Costa, Binho Silva sau Cleison Sincero Lv! Edilul a devenit extrem de popular în spațiul sud-american, de unde, pentru cea mai recentă conferință de presă, au venit câteva sute bune de like-uri!

PSD Timis lauda PNL, dupa racolarea lui Horea Bacanu: Avem si alti oameni competenti

Cea mai nouă achiziție a PNL Timiș, PSD-istul Horea Băcanu, este salutată public de secretarul executiv al PSD Timiș, Adrian Negoiță. Fostul lider de sindicat îi poartă de grijă deputatului Marilen Pirtea și le transmite liberalilor că, dacă rămân în pană de specialiști, „pepiniera” PSD mai are marfă.

Pana unde merge pupincurismul. Cand un portar cere iertare primarului, cu mana… directorului sau

Portarul care l-a îndrumat pe edilul șef al Timișoarei să parcheze pe un loc nepermis, în curtea Clinicilor Noi, cere… iertate, pentru că a îndrăznit să-l perturbe! N-a făcut el, ci directorul Spitalului Municipal, care a coborât nivelul slugărniciei spre un prag aproape imposibil de depășit.

Maria Grapini

Maria Grapini, „politicianul anului”. Pe cand Maria Grapini, „scriitorul anului”?

Titlu: „Românii au votat: Maria Grapini, politicianul anului”. Nu, nu e o știre de pe un site de pamflet, e chiar pe bune. Eurodeputata Maria Grapini a fost votată drept „Politicianul anului” într-un sondaj făcut pe Facebook de-a lungul mai multor săptămâni.

Cine alearga de sambata dimineata departe ajunge. Robu se pregateste sa fie in forma

O poza cu Nicu Covaci. O chitară. Un microfon. O bandă de alergare. Și primarul Timișoarei, în șort și pantofi de sport. E doar o sâmbătă la birou pentru Nicolae Robu, care n-a ratat ocazia să le arate și prietenilor virtuali ce face la o oră la care, în ziua liberă, mulți abia fac ochi.

Robu, la un nou moment liric: canta la chitara de ziua lui Mihai Eminescu / AUDIO

Dacă e Ziua Culturii Naționale și a lui Mihai Eminescu, e un moment numai bun pentru ca primarul Timișoarei să cânte din nou la chitară pentru fani. Când era într-a zecea, Nicolae Robu a compus o melodie. Acum i-a pus versuri și a prezentat-o prietenilor virtuali.

Top