CU OIŞTEA-N kierkegaard articole

Cei din urma vor fi ultimii

Una din cele mai educate femei de serviciu din țară face curat la Facultatea de Muzică din Timişoara. Femeia are diplomă de inginer şi master în sisteme robotice. E timpul ca statul să acorde ajutoare sociale pentru needucații care aruncă mucuri de țigară și coji de semințe pe jos, contribuind astfel, după cât îi duce mintea, la crearea de locuri de muncă pentru cei educați.

Campionatul National de Rafting, zilnic, orele 8-22

A-nceput sezonul de rafting. Cu numai câteva milioane e lei (pe stil vechi), amatorii de senzaţii tari pot să-şi fâlfâie adrenalina pe râurile din zonă. Pentru cei comozi, există şi varianta urbană a acestui sport, care se poate practica zilnic, între orele 8 şi 22, printre rafturile de la orice super-hyper-mega market.

Portretul robot de bucatarie

Şase tipuri de microorganisme şi un calamar vor fi trimise în spaţiu, la bordul sondei Endeavour, într-un experiment menit să afle dacă alte forme de viaţă s-ar descurca în imponderabilitate şi în bătaia radiaţiilor. Cercetarea va verifica teoria conform căreia viaţa pe Pământ ar fi fost adusă de meteoriţii rupţi din suprafaţa altor planete, precum Venus sau Marte.

De Pasti, ne-am beatificat manga

Fidel Castro s-a culcat cu 35.000 de femei. Se pare că o echipă specială avea misiunea de a „recruta” cele mai atrăgătoare femei de pe plajele din Havana. „S-a culcat cu cel puţin două femei pe zi, vreme de patru decenii – una la prânz şi una la cină. Câteodată comanda una şi la micul dejun. Nu cred că ar fi rezistat atât de mult, dacă nu ar fi avut acces la atâtea femei frumoase”, a declarat o sursă apropiată acestuia.

The torture never stops

„Nu exagera, poartă-te firesc atunci când mimezi un orgasm” (?!), ne învaţă o revistă sexuală online în a cărei bază de date, nu ştiu de ce şi cum, se află şi mailul meu. Ideea e că (cică) şi bărbaţii mimează orgasmul din când în când, în ciuda stereotipului că bărbaţii ajung la orgasm „întotdeauna”, în toate situaţiile şi cu oricine.

Romani, stati linistiti: la noi, nici sfarsitul lumii nu va fi ca lumea!

Criza nu se simte în rândul prostituatelor din Germania. Potrivit cotidianului Bild, tot mai multe dintre acestea s-au orientat către azilurile de bătrâni, unde câştigă şi câte 100 de euro pe oră, multe dintre ele având şi câte 60 de clienţi pe lună. Autorităţile au spus că nu se implică, pentru că „toată lumea e fericită”.

Vesti proaste pentru Lotul National Feminin de Botox

Belgienii sunt atenţionaţi de Ministerul de Externe de la Bruxelles asupra hoţilor de buzunare care operează în zona gărilor şi în locurile publice din România. Turiştii sunt sfătuiţi să nu aibă asupra lor documentele de identitate în original, ci doar copiile acestora, şi să fie prudenţi atunci când plătesc cu cardul la restaurant. Hoţi de buzunare, câini maidanezi care pot deveni agresivi, căruţe la drumul mare şi cratere în asfalt.

Pe-o gura de reich

România a devenit o ţară bananieră: exportăm mai multe banane decât morcovi şi pepeni! Las’ că-n schimb importăm crumpi baş din China (din plastic de şlap 100% natural) şi crăstăvieţi şî părădaisă (vorba lu’ bună-mea, Dumniezău s-o hoginească) din Egipt, crescute cu îngrăşământ bio de hipopotam şi udate cu lacrimi de crocodil.

Incredibil! O femeie a supravietuit 25 de ani cu un neuron infipt in creier!

Românii sunt fruntaşi într-un top al consumului de alcool în lume. Aşa reiese dintr-un studiu recent publicat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, în care România figurează cu un consum îngrijorător de alcool pe cap de locuitor: 15,3 litri pe an! Pe primul loc se situează însă vecinii de dincolo de Prut, cu peste 18 litri de căciulă.

Tot asa ma bate gandu’, sa-mi vand galaxia si pamantu’

Ţinută de trei ani pe loc, în urma litigiului cu antreprenorul, reabilitarea Staţiei CFR Timişoara Nord va începe după emiterea rezoluţiei Curţii de Arbitraj Internaţional de la Paris, a cărei ultimă audiere va avea loc în luna iunie 2011.
Sper să se inventeze, până atunci, pastila de nemurit, ca să apuc şi eu schimbarea la faţă a Gării de Nord.

Viata dauneaza grav sanatatii

Ceea ce vă propun aici, dragi prieteni, e un fel de rubrică de ştiri culese şi comentate în stil Statler and Waldorf from the balcony, adicătelea moşii ăia doi din Muppet Show, care, într-o epocă de aur când singurul comentariu permis erau aplauzele furtunoase, mi-au schimbat freza dinspre est spre vest mai ceva ca uraganu’ Catrina.

Top