Categories: Alte sporturi

Şi-au luat revanşa!

Baschetbalistele de la BCM Bega Danzio Timişoara au câştigat meciul cu echipa din Satu Mare şi au urcat pe locul al treilea în clasamentul seriei. Partida disputată la sala „Constantin Jude” s-a încheiat cu scorul de 75 la 72.

Timişorencele au fost conduse tot timpul în primele trei sferturi (17- 21; 12- 19 şi 17-13), însă şi-au revenit în ultimul sfert, adjudecat cu 29- 19. Elevele lui Dan Ionescu au preluat conducerea cu patru minute înainte de final, însă nu pentru mult timp. În ultimele 24 de secunde, când scorul era egal, 69- 69, sătmărencele au comis fault în atac, iar BCM Bega Danzio Timişoara a trecut din nou în avantaj, 71-69. Ultimele secunde de joc au fost incendiare. Satu Mare a egalat la 72, dar Ancuţa Stoenescu a reuşit o aruncare de trei puncte, de la centru, cu câteva sutimi înainte de încheierea jocului! Victoria este cu atât mai importantă cu cât, în etapa a doua, Timişoara a fost învinsă la Satu Mare, la un punct diferenţă (75-74), tot în urma unui coş reuşit în ultima secundă.

„A fost un meci frumos. Cred că am reuşit să demonstrăm că merităm să jucăm în primele opt echipe. M-am pregătit la antrenamente pentru ultima aruncare. Am reuşit să ne răzbunăm”, a spus, la finalul partidei, Ancuţa Stoenescu.  „Este o victorie care în proporţie de 95% ne duce în play-off, care este şi obiectivul nostru. A fost exact cum am pierdut şi noi la Satu Mare, însă de această dată mult mai spectaculos, Ancuţa a reuşit să puncteze de la 18 metri”, a declarat antrenorul Dan Ionescu.

Cele mai bune marcatoare de la BCM Bega Danzio Timişoara au fost Ancuţa Stoenescu, cu 22 de puncte, şi Anamaria Mesaros, cu 16 puncte. De partea cealaltă, Kailey Klein a adus 18 puncte formaţiei din Satu Mare. Următorul meci al timişorencelor este programat cu liderul ICIM Arad.

Share
Published by
Mirela Linta
Tags: dan ionescu

Recent Posts

Gata cu vacanța mare, de luni înapoi în bănci. Vezi structura noului an școlar

Anul școlar 2024-2025 va începe luni, 9 septembrie 2024, conform Ministerului Educației. Structura acestui an…

11 ore ago

STPT atenţionează din nou cu privire la oferte false legate de cardurile de călătorie

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) avertizează din nou călătorii cu privire la informațiile false…

13 ore ago

Maxagro a prezentat la Birda, în cadrul unui eveniment deosebit, cele mai noi utilaje agricole KWS/Foto

Ferma Maxagro din Birda a găzduit, în urmă cu câteva zile, un eveniment special, organizat…

14 ore ago

Casa de Cultură pregătește Ruga Timișoarei. Spectacole și concerte, dar și Jocul Rugii

Timișoara va sărbători peste o săptămână, duminică 15 septembrie, una dintre cele mai importante sărbători…

14 ore ago

Grădinițele din Timișoara își încep luni activitatea cu un plus de 200 de locuri disponibile.

Echipele Primăriei Timișoara au reparat săli de clasă vechi, dar și spații care stăteau închise…

15 ore ago