Taxa “bisericeasca” in Club 30

Ce ar putea avea în comun un club timişorean cu biserica? Vă spunem noi: taxa de scaun. Diferenţa e că la biserică îţi rezervi scaunul pentru o perioadă de un an, pe când în Club 30 trebuie să achiţi taxa de scaun ori de câte ori îi treci pragul.

Club 30 este unul dintre locurile preferate de timişorenii care vor să se distreze cum scrie la carte pe timp de noapte. Distracţia însă costă. Pe lângă preţurile foarte ridicate, caracteristice vieţii de noapte, proprietarii cluburilor din Timişoara găsesc numeroase tertipuri pentru completarea veniturilor. De cele mai multe ori, soluţiile ocolesc cu desăvârşire legea. În Club 30 scoţi primii bani chiar la intrarea în club, unde trebuie să plăteşti 10 lei. Biletul de intrare îţi este oferit doar în cazul în care îl ceri. Pasul următor este căutarea unei mese. Dacă ai norocul să o găseşti, cineva vine şi îţi explică cum stă treaba cu taxa pentru scaunele de la masă. Mai exact, pentru fiecare scaun de la masă trebuie să mai scoţi câte zece lei. De această dată, chiar dacă ceri, nu primeşti nimic care să certifice că ai plătit suma respectivă pentru dreptul de a te aşeza pe un scaun. Odată achitată taxa, poţi să începi să comanzi băuturi din barul clubului, pentru care, la finalul aventurii, vei scoate atât de mulţi bani din buzunar încât vei uita de cele două taxe. Taxa de scaun practicată în Club 30 nu se adresează însă tuturor clienţilor. Dacă ai norocul să fii viceprimar, tânăr politician de perspectivă cu chef de dans, consilier local sau judeţean, datele problemei se schimbă radical, iar taxa de scaun nu este adusă în discuţie. De acelaşi tratament se bucură şi baschetbaliştii de la BCM Elba. Pe undeva e şi firesc, baschetbaliştii timişoreni fiind practic subalternii lui Horaţiu Dejan, proprietarul clubului, dar şi managerul desemnat de Constantin Ostaficiuc la clubul de baschet.

Autor
Etichete , ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

70 comentarii pentru acest articol

croco a spus: (mai 4th, 2011 at 13:16 )

se lasa si cu spovedanii?

Briana a spus: (mai 4th, 2011 at 13:35 )

ERA UN BANC CU PROFI.SA LE TAIEM TOT PROFESORILOR SI APOI SA II PUNEM SA PLATEASCA LA INTRARE IN SCOALA. ASA SI ASTIA . TAXA PE SCAUN , TAXA PE INTRARE. SI TAXA PTR. CA AM VOTAT PROST NU SE PUNE?? DACA NU VRETI SA IASA PARTIDUL PORTOCALIU BOC FILMATI SI DATI LA STIRI. IN GIROCULUI S-au LASAT CUMPARATI DE PDL PTR.o PLASA .

septimiu a spus: (mai 4th, 2011 at 13:47 )

care club din timisoara e suta la suta ok? ce fac astia aici se numeste evaziune fiscala. dar nu e nici o problema la ce clienti bazati merg pe acolo.

Romiţă a spus: (mai 4th, 2011 at 14:47 )

Bă, ve luaţi chiar de clubul unde îi place lui Orza, zis Bajaga, să o ia în freză. Asta nu se poate!

ino a spus: (mai 4th, 2011 at 15:36 )

si daca ii place lui Orza ce? care-i smecheria? de ce nu te duci si tu sa ii dai in freza? ia vezi, poti?

corso a spus: (mai 4th, 2011 at 15:48 )

amin!

shiva a spus: (mai 4th, 2011 at 19:27 )

mie mi se pare acest articol o aberatie, frecventez des acest club si pot spune ca de fiecare data primesc bilet , masa mi-o achit din timp cu rezervare, iar scaunul nu-l platesc…ziaristi de doi lei ce sunteti …..penibil

mihaela a spus: (mai 4th, 2011 at 19:29 )

este singurul club unde muzica si serviciile sunt ireprosabile , in alte cluburi sunt preturi mult mai mari :))

l.p. a spus: (mai 4th, 2011 at 19:30 )

ce vrajeala de stire…de aia nu mai putem noi traii :)))))

tina a spus: (mai 4th, 2011 at 19:37 )

sunt cativa ani buni in care am fost si sunt clienta acestui club, mi se pare mie sau aceasta descriere este una rautacioasa, rusine ziaristilor care scriu lucruri neadevarate ….asta inseamna presa, o neghina care infloreste urat ….Club 30 are un renume , are poate, cea mai buna muzica din oras si v-ati trezit voi sa umpleti pagina cu asemenea stire , din lipsa de altele.Mai bine a-ti cauta cu adevar stiri ADEVARATE ! BY THE WAY – TITLUL ESTE LA FEL DE TAPIT CA SI CEL CARE L-A GANDIT.

devil sky a spus: (mai 4th, 2011 at 19:40 )

mda..sa nu mai spunem la Frateli sau Heaven, unde te umfla la nota d plata sau te trezesti cu lucrurile furate/ plm traim in romania :)))))))))))

sergiu p a spus: (mai 4th, 2011 at 20:10 )

hai ma terminati , ce tax p scaun :)))))) inseamna ca eu sunt preferat aici ca mie nu mi s-a luat taxa pe scaun :))

vijelie a spus: (mai 4th, 2011 at 20:13 )

dragilor, asta e parerea voastra de clienti… eu insa am platit scaunul. asadar, care dintre noi minte? eu sau voi?

besoiu a spus: (mai 4th, 2011 at 20:17 )

bai pupincuristilor, nu o mai ardeti aici degeaba, pentru ca se cere taxa de scaun. ca nu la toata lumea, asta e alta poveste, dar se percepe.

manea a spus: (mai 5th, 2011 at 08:07 )

daaaaaaaaaaa, astia au taxa de scaun. degeaba o ardeti ca nu se cere, va spun eu ca se cere. acum daca sunteti din anturajul pesedistilor care merg pe acolo sau a vicelui taranist e treaba voastra. dar macar nu spuneti ca nu e asa cand stiti foarte bine ca e.

Sarbu a spus: (mai 5th, 2011 at 08:55 )

Tampitilor nu am platit taxa pe scaun , v-a pus cineva sa mintiti , se vede de la o posta ca articolul e scris cu un scop, pus de cineva , nu se leaga de vreun eveniment, concert , ziaristul a fost BINE platit sau a prestat alte servicii ? 😀 jegosilor se plateste masa si se face consumatie daca iei canapea nu mai mancati rahat .
vijelie – bineinteles ca minti ma ordinar ce esti !
besoiu-pupincurist esti tu si mata , mai da-te-n kkt de moldovean ratat !
manea- n-o mai arde aiurea pe aici , ce treaba am eu cu politica ma?> esti cam ghips in gandire si nu mai te da tu justitiarul !

REPET – SCAUNUL NU SE PLATESTE IN CLUB30 !!!!!!!!!!!

Sarbu a spus: (mai 5th, 2011 at 08:56 )

ma uit la comentarii si ma bufneste rasul….cum sa mintiti ma in halul asta ? :)))))))))))) nu am platit acolo scaunul in viata mea si nu-s viceprimar, baschetbalist sau ruda cu careva pe acolo…e vrajeala !

CLUB30 THE BEST !!!!

Kali a spus: (mai 5th, 2011 at 08:57 )

CLUB30 THE BEST PLACE EVER ! THE REST IS BULLSHIT !!!

madam a spus: (mai 5th, 2011 at 09:00 )

cica „in Club 30 scoţi primii bani chiar la intrarea în club, unde trebuie să plăteşti 10 lei.” pai unde mai intrii mah fara sa platesti ? si ce e 10 lei cand la Heaven sauFrateli am platit 15 lei?? ziaristi de bazar get lifeee

pt sarbu a spus: (mai 5th, 2011 at 09:24 )

mosule, nu trebuie sa te ataci asa. oricat de mult ai sustine contrariul, la club 30 chiar se plateste scaunul! tu poate ca nu-l platesti pentru ca ti-ai ales bine anturajul, dar majoritatea o face. lasa ca mai primesti o combinatie alcoolica la urmatoarea ta descindere in club 30. sorbire placuta!

soricelu a spus: (mai 5th, 2011 at 09:30 )

hihihi, au iesit de la naftalina aia care beau pe gratis in club 30. si eu merg acolo iar locul e super tare, poate cel mai ok din timisoara in domeniu. sincer, am platit si eu scaunul/scaunele. daca stau doi la o masa unde sunt patru scaune atunci platesc patru scaune si nu doua. asadar… nu scaunul se plateste in club 30, ci scaunele. si e pe bune!

ma(ca)dam a spus: (mai 5th, 2011 at 09:35 )

ia uite cum ies agarici la atac! bai, SCAUNUL SE PLATESTE IN CLUB 30 si nu primesti nimic in schimb, nici o chitanta macar. asta se numeste evaziune fiscala agaricilor care sunteti!

no shit a spus: (mai 5th, 2011 at 09:51 )

pai da ma platesti masa si se face rezervare dar nu ca platesti scaunul jeeezzz ce inseamna sa interpretezi ” amplea „…auzi asta ultimul – zi-mi un club in care platesti masa si-ti da chitanta 😀 hai ma ce drecu nu mai fiti asa imputitzi ca fatza de multe cluburi din Timisoara , Club30 este foarte ok 🙂

mai ca dam dam a spus: (mai 5th, 2011 at 10:04 )

agarici – alt cuvant idiot n-ai gasit mascariciule? evaziune fiscala pe mata …mai da-te-n sloboz de tzaran si ghiolban ce esti ! fa-ti un bine- impusca-te si gata 😀

ma(ca)dam a spus: (mai 5th, 2011 at 10:15 )

se plateste scaunul! asta e tot ce conteaza.

stancu a spus: (mai 5th, 2011 at 10:16 )

club 30 e poate cel mai tare club din timisoara, dar daca se preteaza la astfel de practici e nasol pentru cei de acolo.

bobo a spus: (mai 5th, 2011 at 10:20 )

mai ca dam dam, inca o bautura „racoritoare” pentru tine din partea casei, ca altfel nu ti-ai permite sa tregi pragul clubului. vocabularul tau vad ca se reduce doar la injurii. apropo, mama ta e bine? mai intreaba de prietenii tai cei mai buni cu care mergi pe acasa?

pt bobo a spus: (mai 5th, 2011 at 10:24 )

Creierul tau se reduce doar la incultura , nu mai fa tu pe filosoful aici , un om care injura nu inseamna ca e prost dar daca atat intelegi tu….:D mama mea e foarte bine 😀

bobo a spus: (mai 5th, 2011 at 10:35 )

mai ca dam dam, esti doar un slugoi incult!

stelian a spus: (mai 5th, 2011 at 10:36 )

nu vreau sa deranjez pe nimeni si nici sa fiu jignit. am platit si eu scaunul acolo si nu avea nicio legatura cu masa.

lorelay a spus: (mai 5th, 2011 at 10:45 )

stelian- am o rugaminte la tine, imi poti spune cine e persoana care te-a taxat pt scaun SI NU AVEA LEGATURA CU MASA ?

pt bobo a spus: (mai 5th, 2011 at 10:45 )

bine ca esti tu urmasul lui Osho !

ba-tina a spus: (mai 5th, 2011 at 10:52 )

tina… cand ai fost ultima data in club 30? daca acum nu stiu cata vreme nu inteleg de ce folosesti expresii care nu fac cinste unei domnisoare sau doamne.

stelian a spus: (mai 5th, 2011 at 10:54 )

ca fapt divers, iti spun ca era de fata si proprietarul. ok? si cu asta gata. o zi buna va doresc.

pt stelian a spus: (mai 5th, 2011 at 11:48 )

si se poate sa stiu si eu cine ti-a cerut banii pe scaun? descrie persoana cat mai in detaliu..daca nu o mai tii minte e clar ca e cacealma .

lavi a spus: (mai 5th, 2011 at 11:53 )

ma terminati cu aberatiile voastre ..unde naiba platesc scaunul, masa da dar nu scaunul in sine….unii oameni sunt rai gratuit, asa se simt ei mai bine uitandu-se in gradina vecinului si la a lor pica gardul. de aia suntem o tara de doi pt ca pe unii ii intereseaza mai mult ce fac altii :)))) NU VA COMVINE UN LOC NU MAI MERGETI FRATILOR CA NU VA PUNE NIMENI SA FITI ACOLO !!! SUNTETI NISTE FALSI CA MERGETI SI TOT VA VAICARITI !!! IS CURIOASA CATI BANI A PRIMIT ZIARISTUL CA SA SCRIE CHESTIA ASTA ! SPER SA ARDA IN IAD 😀 ORICUM MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE….

anonim Tm a spus: (mai 5th, 2011 at 11:58 )

na poftim de ce se leaga astia fratee :)) si ce daca unii au mah gratuitate , baschetbalisti si vice ? sa nu-mi spuneti voi ca nu exista patron de club care sa nu dea de baut prietenilor, rudelor :)))) ca patron dai de baut cui vrei ca e clubul tau , vi-i ciuda ca voi trebuie sa platiti sau care-i faza? hai sictir mah ! apropo sunt cluburi unde consumatia e mult mai scumpa ca aici asa ca nu mai vorbiti fara sa stiti !!!!!!!!!!!!!

pt lavi a spus: (mai 5th, 2011 at 12:02 )

partial ai dreptate cu afaceristii si cu invidia la romani. doar partial. de ce proprietarii de cluburi nu-si deschid birturi si cluburi si ce mai vor ei pe spatiile lor si sa construiasca ei ceva? spatiul de la club 30 nu cred ca e al proprietarului, care plateste si el o chirie modica. sunt sigur ca pentru a le face bine timisorenilor si ca de fapt el se sacrifica pentru ei.
daca a luat sau nu spaga ziaristul nu stiu, dar iti pot spune ca la club 30 se ia taxa de scaun, care nu este mentionata in niciun fel de chitana.

bestialu a spus: (mai 5th, 2011 at 12:06 )

se da, se da… am dat si eu!

colosalu a spus: (mai 5th, 2011 at 12:14 )

lavi, lasa vrajeala cu iadul cand tu stai in pat cu dracu!

Mircea a spus: (mai 5th, 2011 at 13:14 )

@MIHAELA … Cred ca nu prea iesi prin cluburi de fel. Sau daca esti obisnuita cu preturi maricele si aceeasi muzica seara de seara, sambata de sambata, ca o rutina, atunci mergi in 30 ;). Sunt cel putin 10 cluburi sau puburi cu preturi mai rezonabile si cu muzica mult mai buna! Fita face totul, romanul merge unde se inghesuie toti, chiar daca mai nimeni nu intelege si nu simte muzica din 30!

COLOSAL COLON a spus: (mai 5th, 2011 at 13:23 )

ESTI CAM DEZAXAT ….

andrei a spus: (mai 5th, 2011 at 13:38 )

se plateste taxa pe scaun!

hai poli! a spus: (mai 5th, 2011 at 14:10 )

cand o sa ajungeti si voi baschetbalistii sau viceprimari sau consilieri judeteni, o sa aveti si voi masa rezervata. asa e peste tot in lume. iar patronul face gratuitati cui vrea. spatiul ala e al directiei de film. asa ca nu are legatura nici cu cons local nici cu cel judetean , nici cu ministrerul sportului sau mai stiu e ce rahat de genul asta.

staretu a spus: (mai 5th, 2011 at 14:27 )

corect, hai poli… deci asta inseamna ca acolo se plateste taxa pe scaun. aici iti dau dreptate, numai ca patronul ar trebui sa respecte niste legi cum ar fi declararea tuturor veniturilor, inclusiv cele de la intrare sau cele aferente taxei de scaun. altfel e excrocherie! hai poli!

cluber a spus: (mai 5th, 2011 at 14:48 )

Ar fi interesant de aflat cum a pus Horaţiu mâna pe acel club. Oare nu datorită prieteniei cu Ostaficiuc? Oare nu era pe vremuri un senator Radu F. Alexandru care i-a ajutat să pună laba pe cluib? Întreb şi eu.

sanchi a spus: (mai 5th, 2011 at 14:53 )

asa cum a fost pus sef la baschet de unde mai incaseaza si niste bani publici. ca doar el are voie, e invesitor.

ADRIAN GHERMAN a spus: (mai 5th, 2011 at 16:18 )

AI AI AI CAT MA BUCUR SA VAD INVIDIOSII CUM ISI DAU ARAMA PE FATA DAR SUB NISTE PSEUDONIME IEFTINE, MA, DACA VA TINE P.U.L.A. PUNETI-VA NUMELE REAL SI NU MAI MURITI DE CIUDA ! BRAVO LUI , BRAVO CELUI CARE REUSESTE IN VIATA SAU VRETI SA-MI SPUNETI CA VOI , CEI CARE COMENTATI AICI ATI FI FACUT RAIUL PE PAMANT? ATI FI DAT LA SARACI? ATI FI FACUT VODKA 3 LEI ? ATI FI LASAT INTRAREA LIBERA? ATI FACUT O LUME MAI BUNA? DACA LA UNA DIN CELE DE MAI SUS RASPUNSUL ESTE NU ( DIN SUFLET SI IN GAND) ATUNCI MUCLESSSS !!!

agache a spus: (mai 5th, 2011 at 18:26 )

prietene gherman, ideea e ca unii nu sunt favorizati iar altii ii aplauda ca pe niste mari investitori. nu trebuie sa ne urechezi ca ne dam cu parerea sau ca avem opinii. daca nu cunosti, acum mai bine de 20 de ani au fost niste oameni care au murit tocmai pentru aceste drepturi, dar nu si pentru acela de a face smenuri cu oficialitatile locale. faza cu mucles o poti folosi cand te uiti in oglinda, dar nu cand te adresezi altor oameni, fie ei si ascunsi dupa unele pseudonime.

GHERMAN ADRIAN a spus: (mai 5th, 2011 at 19:29 )

VA DATI CU PAREREA? ASTEA-S PARERI ACUMA,HA? N-O MAI DA LA INTORS , NU AI REPLICA SI NU AI CE SA MAI SPUI LUP IN PIELE DE MIEL! SI ONCE AGAIN : MUCLES RATAT CU PSEUDONIM DE CAC_T SI CREIER MALFORMAT DE INCULTURA, TE UMPLII DE SPUME LA GURA , INVIDIA CA ALTORA LE MERGE BINE TE-A CAM FACUT SA-TI IESI DIN FIRE, IN FINE , MAI BINE TI-AI VEDEA DE A TA VIATA, SIMPLU OM CE-SI CONSIDERA VIATA MAREATA SI PERFECTA, ASTA E, TRAIM INTR-O LUME INFECTA IN CARE FIECARE SE UITA PESTE UMAR SI-N LOC DE PROPRIA UMBRA VEDE CA CEL DE LANGA EL A AJUNS LA UN NIVEL SI-N LOC SA-L FELICITI TE PUI SA-L CRITICI ….ASA ESTI TU SI ALTII MAI FERICITI SE PARE….

agache a spus: (mai 6th, 2011 at 10:10 )

ghermane, iarasi bei vreo doua saptamani in club 30. bravo, ti-ai facut datoria!

PT AGACHE a spus: (mai 6th, 2011 at 10:13 )

DACA AM BANI DE CE SA BEAU MOCA? STAI LINISTIT CA ORICUM NU AI INTELES NIMIC DIN TOT CE AM ZIS…AI BANDA INGUSTA SI DACA VREI SA BEI GRATIS SPUNE ASA PE FATA, NU PRIN APROPOURI LOOSER-E SI SINCER? GET A LIFE SI VEZI-TI DE DUMELE TALE OBOSITE LOPATARULE!

mata a spus: (mai 6th, 2011 at 10:14 )

hmmm da chiar ala agache :)))) ca bine zice si ala ti-e sete ? hai mars de aici si lasaneeeeeee

lina s. a spus: (mai 6th, 2011 at 10:18 )

bineinteles ca nu e pe bune , este un articol scris intentionat, cineva a fost pus sa faca acest lucru mizer. taxa pe scaun e cea mai idioata minciuna pe care am putut sa o citesc, cu biletele de la intrare nu ma bag ca nu stiu dar faptul ca patronul da de baut la nu stiu care , asa e dar si ce? fiecare patron de pub, bar, club are cel putin un prieten caruia-i da macar un pahar , ca patron e clubul lui si face ce vrea indiferent ca da de baut la primar , Dalai Lama sau un boschetar !

euclide a spus: (mai 6th, 2011 at 10:42 )

da, la club 30 chiar se percepe taxa de scaun! si e la fel de adevarat ca nu oricui. aici e problema. daca vrea sa-si faca un club privat sa si-l faca intr-un spatiu al lui nu pe smenuiala, asa cum a facut in cazul de fata. in plus, banii pentru taxa de scaun au fost declarati undeva? eu am platit o data taxa asta si stiu ce spun.

lore a spus: (mai 6th, 2011 at 10:48 )

se percepe, se percepe…

PLM a spus: (mai 6th, 2011 at 15:40 )

se percepe pe drec…pe masa maaaa tutilor nu pe scaun ! EXPRIMATI-VA CORECT ! nu m-ar mira sa fie comentarii puse de aceeasi persoana….gunoaie de oameni asta sunteti !
NU VA CONVINE MERGETI IN PLM ALTUNDEVA SI GURA MICA

CORNELIA a spus: (mai 7th, 2011 at 09:33 )

PLM, mergem unde vrem, chiar si acolo unde se percepe taxa de scaun.

Oana a spus: (mai 11th, 2011 at 14:15 )

Taxa de scaun…asta ar insemna ca masa este din start exclusa , nu? ori eu stiu ca aceasta taxa, reprezinta de fapt o rezervare, o garantie din partea clientului ca se va prezenta in club, in seara stabilita. In plus, clientul are de ales, cu privire la mese, se platesc fie cei 40 de lei rezervarea, fie 200 de lei reprezentand consumatia. Ori , in momentul in care eu ca si client, am fost de acord sa platesc acei 40 de lei, atunci nu mai vad sensul pentru care apar aceste reprosuri la adresa clubului.Nu este o sala de cinema, sa se plateasca scaunul. Iar cu privire la alte personalitati ale orasului, mai intai as vrea sa stiu daca cineva poate sa aduca vreo dovada cu privire la ce platesc ele sau nu, si in al doilea rand,chiar daca ar fi asa, dreptul la proprietate presupune si dispozitia asupra unui anumit bun, in cazul de fata, un local, prin urmare, proprietarul, este liber sa invite pe cine doreste, oricand doreste, sa bea sau sa stea la masa fara a plati.Cineva tot suporta aceste „costuri”, pana la urma, si anume chiar proprietarul. Voi nu ati facut cinste nimanui niciodata? In aceeasi ordine de idei, care club din Timisoara, nu are taxa de intrare, rezervare, sau clienti ai casei? Eu zic sa se mai studieze putin situatia, pentru ca s-ar putea sa gasim adevarate si mult mai evidente carente prin alte astfel de localuri.

rechinu a spus: (mai 11th, 2011 at 20:36 )

te rog sa ne spui oana daca in cazul de fata, chiar daca iti dau dreptate, puytem discuta despre evaziune? ce naiba ne tot coim si nu recunostem ca, oricum o luam, tot nu da bine. il aperi, dar de fapt il bagi in rahat! cateodata daca ne abtinem facem mai bine

Oana a spus: (mai 12th, 2011 at 00:05 )

daca te referi la acei 40 de lei, pentru ei se elibereaza si bon de casa. Ideea era ca nu inteleg de ce tocmai acest club este „mama rautatilor”, cand mai peste tot se intalnesc aceleasi practici, ba chiar indraznesc sa spun ca am intalnit situatii cu adevarat penibile si lipsite de orice justificare sau decenta, insa prefer sa nu dau nume pentru a nu starni si alte polemici. Fiecare local, are politica proprie de management si mi se pare absurd sa compari o simpla garantie solicitata clientului, ca dovada de incredere, cu taxa de scaun de prin biserici sau mai stiu eu ce alte aberatii.

rechinu a spus: (mai 12th, 2011 at 07:33 )

chitanta lu peste… sa fim seriosi! cunosc oameni care chiar au platit pentru scaunele de la masa cate 10 lei de scaun. ai dreptate in ceea ce priveste practicile de la alte cluburi, care inventeaza fel de fel de taxe, cum e si asta din club 30.

curtea vecinului a spus: (mai 12th, 2011 at 10:26 )

observ cu desgust ca unii oamenii asta fac , se uita in curtea vecinului si la ei pica gardul , RECHINU NU TE LASI VAD….DESI OANA A ARGUMENTAT ATAT DE CLAR SI CORECT CA MAI BINE NU SE PUTEA . SUNT CURIOS DE CE ACEST ARTICOL NU INCLUDE MAI MULTE CLUBURI , UNDE, NU E SECRET SE PRACTICA CAM ACELEASI CHESTII – ORBU E CEL CE NU VEDE……TAXA E PE MASA CU SCAUNE INCLUSE- NU PE SCAUN SEPARAT CA ASA SE INTERPRETEAZA , E O EXPRIMARE GRESITA , VOI DACA ATI AVEA CLUB ATI FI ATAT DE CORECTI CA ATI LUA PREMIUL NOBE PENTRU PACE??? HAI MA DA-O-N COLO DE TREABA SI RECUNOASTETI CA NU VA AJUTA CU NIMIC IN VIATA RAUTATEA ASTA GRATUITA…. SI TOTUSI DE CE NUMAI CLUB30 E BAGAT AICI…SE VEDE DE LA O POSTA CA „CINEVA” A DAT NISTE BANUTI CA SA APARA ACEST ARTICOL – E CCLARRRRRRR !!!!

bastos a spus: (mai 12th, 2011 at 10:43 )

curtea vecinului..iar tu mai ingurgitezi ceva pe gratis in club 30… eu m-am uitat pe site si am mai vazut chiar azi un material despre un alt club. cred ca aia de la river dek i-au dat bani ziaristului sa scrie urat de club 30 iar acum s-a inversat. adica cei de la club 30 au dat bani sa le-o traga celor de la river.
prietene, la club 30 se solicita taxa de scaun. daca tu nu ai platit asa ceva sau daca esti prieten cu proprietarul e problema ta. hai noroc!

curtea vecinului pt bastos a spus: (mai 12th, 2011 at 14:00 )

BA INCUIATULE NU TAXA PE SCAUN !!!!!!!!!!!!!! SE PLATESTE MASA CU SCAUNELE INCLUSE – CHIAR ESTI RETARDAT SAU AI DOWN CE PLM NU PRICEPI? NU E TOTUNA TAXA PE SCAUN SAU SA PLATESTI MASA CU SCAUNELE INCLUSE . SI INCA CEVA : DE CE OAMENII AU PLATIT SI APOI AU FACUT GURA MARE? DACA AU VAZUT CA LI SE CERE „TAXA” AIA DE CARE SPUN DE CE NU AU PLECAT PUR SI SIMPLU , A? DUPA RAZBOI…MULTI RAUTACIOSI FAC GURA MARE !!!! NU BEAU GRATIS , BEAU PE BANI DARRRR DACA IMI CONVINE POLITICA RAMAN DACA NU MA DUC DRECU IN ALTA PARTE NU FAC BOT DUPA AIGHT? ASA CA NU MAI MANCA KKT TU SI ALTI RETARDATI CARE NU DEOSEBESC MASA CU REZERVARE SI TAXA DE SCAUN ! F..ING DUSH

bastos a spus: (mai 12th, 2011 at 14:40 )

bine, ai inca un rand moca, ti-ai facut treaba! asa… ca de la incult la incult. chiar, tu ce servesti acolo moca? esti prea zelos iar un om normal la cap nu s-ar agita ca si tine.

Oana a spus: (mai 12th, 2011 at 17:00 )

Faptul ca bonul nu a fost solicitat, nu inseamna ca el nu exista. Ca si in magazine, unde scrie „Va rugam, solicitati bonul la iesirea din magazin”, exact la fel se procedeaza si aici. Nu inteleg revolta. Suntem liberi sa alegem ce facem, unde mergem si ce platim. Parca s-ar cere taxa de protectie, asa se reactioneaza din cate observ :)))

bela a spus: (mai 14th, 2011 at 09:15 )

se cere taxa de scaun. eu cel putin am patit-o.

gaby a spus: (august 21st, 2011 at 23:28 )

o masa are 4 scaune,rezervand-o e normal sa o platesti,mergeti unde vreti in Romania sau in lumea asta si vedeti ca peste tot rezervarea costa…si nu ma refer la pub-uri sau cluburi studentesti,ci la cluburi de brand si renume….de altfel daca nu va place de ce mai faceti polemica…?mergeti in pub-uri,mergeti unde vreti,nu va opreste nimeni,sunt oferte destule….chiar puteti bea un suc la chios si sa ascultati muzica la casetofon……cat despre muzica din 30…putini o inteleg,putini stiu sa o traiasca si chiar mai putini stiu ce inseamna..barfitori de doi lei ce sunteti…

saorma cu de toate a spus: (februarie 16th, 2012 at 08:47 )

gata, vremurile s-au schimbat in club 30. nu mai e nevoie sa inchiriezi niciun scaun, pentru ca mesele sunt goale, nu mai e ce a dost nici club 30. nu mai sunt nici concertele de alta data realizate de horatiu pe smen cu cineva important din primarie.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top