Categories: Sport

Victorii in ambele meciuri disputate de juniorii lui Poli

Turneele zonale destinate juniorilor A au debutat joi. Cele două reprezentate ale Timişoarei, Poli ’92 şi Poli 2002, au încheiat victorioase primele meciuri disputate.

Pe terenul sintetic din cadrul complexului „Dan Păltinişanu” s-au desfăşurat, joi, primele partide din grupa C a fazelor zonale din cadrul Campionatului Naţional de juniori A. Echipa de jucători născuţi în 1992 şi antrenaţi de Robert Fruşa s-a impus cu 3-1 în partida cu Pandurii Târgu-Jiu. Golurile timişorenilor au fost marcate de Stancu (’60), din penalty, Szalkai (’72) şi Velici (’79), în timp ce pentru oaspeţi singurul gol, şi totodată primul al întâlnirii, a fost înscris de Voinea (’11), de la punctul cu var. Echipa trimisă pe teren de Robert Fruşa a fost alcătuită din Iordache, Dăruială, Ilie, Iovan, Toma, Nicoară (Cobzariu), Stancu, Fuchs (Aldea), Pană, Velici şi Ardeleanu (Szalkai). Tot joi, Universitatea Cluj a învins Gaz Metan Mediaş cu 3-0. Etapa a doua care se dispută la Timişoara este programată vineri, când au loc partidele Poli – Universitatea Cluj, de la ora 9,30, şi Gaz Metan Mediaş – Pandurii Târgu Jiu, de la ora 11,30.
Cea de-a doua echipă, Poli 2002, joacă în cadrul grupei D, iar meciurile se dispută la Braşov. Formaţia condusă de Cristian Contescu a fost şi ea învingătoare în prima etapă. Alb-violeţii au învins cu 4-1 pe CFR Cluj. Şi în această partidă Poli a început condusă, de această dată Totazan înscriind încă din minutul patru. Timişorenii şi-au revenit însă, iar Artean (‘28), din penalty, Mucsi (‘47, ‘60) şi Belu (‘58) au asigurat victoria echipei de pe Bega. “11”-le câştigător a fost format din Rusu (eliminat ‘60), Belu, Stănilă, Oberşterescu, Zele (Lupancu), Artean, Coşovean (Tcaciuc), Constantinescu (Căluşeru), Damian, Mucsi (Precupean) şi Vântură (Neamţu). Poli 2002 va întâlni vineri pe CSM Râmnicu Vâlcea, echipă care a pierdut în prima etapă în faţa celor de la FC Braşov, cu 0-3. Ambele echipe alb-violete luptă pentru câştigarea grupelor, ceea ce le-ar asigura participarea în semifinalele Campionatului Naţional de juniori A. (sursa foto: facebook.com)

Share
Published by
Mirela Linta
Tags: junioripoli

Recent Posts

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

3 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

3 ore ago

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

10 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

13 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

14 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

16 ore ago