Categories: Poli TimisoaraSport

Alexa: „Aveam nevoie de o schimbare”

Fostul căpitan al lui Poli a fost prezent la reunirea lotului de marţi, însă doar ca să îşi ia rămas bun. Dan Alexa va juca începând cu următorul campionat pentru Rapid.

Poli s-a despărţit de căpitanul echipei, care va evolua din sezonul următor în tricoul vişiniu. „Ca şi fotbalist aveam nevoie de o schimbare. Vreau să mă axez pe cariera de fotbalist. Am terminat contractul după ultima etapă, cu Dinamo. Am avut o ofertă din partea domnului Iancu, prima de altfel, dar care viza viitorul meu ca şi antrenor la Poli. Îi mulţumesc pentru că a avut încredere în mine. I-am spus intenţiile mele. Ştie că mai am de jucat. Dacă am fi câştigat campionatul şi am fi evoluat în Champions League, cu siguranţă aş fi rămas la Poli. Era o motivaţie extraordinară, să rămân să culeg roadele sezonului trecut”, a spus Alexa. „Am ales Rapidul pentru că mă dorea foarte mult, datorită atmosferei din Giuleşti, pentru că antrenor va fi Răzvan Lucescu şi deoarece îmi doresc să mai joc cel puţin doi ani la nivel maxim. Dacă rămâneam la Poli exista riscul să mă plafonez. Sunt bucuros că am ales Rapidul, pentru că este un club înfrăţit cu Poli. Mă duc în Giuleşti cu gânduri mari. Îmi doresc să realizez la Rapid ceea ce nu am reuşit cu Poli. Avem ca obiective titlul, Cupa României şi calificarea în Champions League”, şi-a explicat decizia fostul căpitan al ab-violeţilor. Fostul număr cinci al lui Poli a vorbit şi despre lucrurile care îi vor lipsi în viitor. „Regret totul: vestiarul, colegii, antrenorii şi suporterii. Nu am cuvinte să mulţumesc tuturor, începând de la portrar şi până la Iancu. Sunt regrete mari, pentru că am pus foarte mult suflet. Cinci ani m-am implicat total. Îmi place să cred că am fost căpitanul celei mai bune echipe şi că am fost apreciat de suporteri.”, a spus Alexa. „Îi iubesc foarte mult pe suporteri. Să nu fie supăraţi pe mine, n-am plecat de la Timişoara şi nu o voi face niciodată. Timişoara va fi mereu în inima mea”, a conchis „Chirurgul”.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

O oră ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago