Campionatul National de Rafting, zilnic, orele 8-22

*** A-nceput sezonul de rafting. Cu numai câteva milioane e lei (pe stil vechi), amatorii de senzaţii tari pot să-şi fâlfâie adrenalina pe râurile din zonă. Pentru cei comozi, există şi varianta urbană a acestui sport, care se poate practica zilnic, între orele 8 şi 22, printre rafturile de la orice super-hyper-mega market. Deşi nici la raftingul ăsta pericolele nu-s baş de ignorat: v-a trecut vreodată o bătrânică, aparent inofensivă, cu căruciorul ăla de fier, plin-ochi, peste deştele de la picioare?
Eu, personal, mă simt cu adevărat învingător abia când mă văd ajuns la linia de sosire de la casă şi simt împunsăturile nervoase ale concurentului din spate, care ar vrea să recupereze pe final, încercând să mă acroşeze cu coşul. Atunci, cu ultimele puteri, după ce-mi evaluează cumpărăturile cu un aer de cunoscător, îşi aruncă, din rafturile alea mici de lângă casieriţă (v-aţi întrebat vreodată de ce au mai pus nişte rafturi chiar şi la casa de marcat?) un dărab de prezervative cu striaţii, nişte şerveţele de ochelari şi câteva batoane de ciocolată expirată, ca să iasă peste mine măcar la impresia artistică, cu un cinj de lei, acolo.
*** Am văzut nişte reclame foarte mişto la tv, într-o seară, dar, din păcate, n-am ţinut minte mare lucru, fiindcă erau întrerupte încontinuu de un film artistic. În esenţă, era vorba despre un detergent care îţi albeşte dinţii atât de tare încât nu mai ai nevoie să dai sms ca să zugrăveşti sticla de bere, e suficient să cumperi un autoturism şi poţi câştiga trei capace de băutură răcoritoare cu care vei scăpa de microbii din toaletă.
*** Conducerea unei companii germane de asigurări a fost nevoită să îi concedieze pe directorii care au dat, în 2007, o petrecere cu prostituate, după ce informaţia a apărut în revista germană Der Spiegel. Publicaţia susţine că doar unele dintre prostituate erau disponibile pentru servicii sexuale, iar acestea erau recunoscute după culoarea brăţării pe care o purtau. Astfel, portocaliu însemna „disponibil pentru sex”, alb – „doar pentru directorii executivi”, iar roşu – „sunt doar animatoare”. Cei mai buni cinci angajaţi ai firmei ar fi avut acces atât la prostituatele cu brăţară portocalie, cât şi la cele cu alb.
După cum îi ştiu eu pe nemţi, precis erau şi nişte prostituate cu brăţări negre (mi-e şi frică să mă gândesc la semnificaţia culorii), pentru angajaţii cu randament scăzut.
*** Un titlu care mi-a reţinut atenţia la Bookfestul bucureştean a fost „Cum să spui NU fără să jigneşti”. O carte care (ca să parafrazez o mostră de înţelepciune strămoşească), dacă e citită de bărbaţi, le va da dureri de cap femeilor, mai ales în sezonul nunţilor, care se apropie cu paşi repezi! Eu, personal, am priceput aluzia şi o să-ncep să spun NU chiar de-acum, necumpărând această carte.
*** Un bărbat din Marea Britanie şi-a transformat garajul într-o cameră de zi pentru maşina lui – un Ferrari 355 Spider din 1996.
Mare scofală! Eu am două Lamborghini şi câteva Porsche (le ţin în bibliotecă) plus un Matiz în mărime naturală, în curte (l-aş lăsa pe stradă, dar mi-e teamă să nu-l calce maşinile)
*** „Balonarea e un rău necesar al unei alimentaţii sănătoase şi apare deseori la persoanele care au crescut cantitatea de fibre din dietă, spun medicii.” Asta scrie într-un ziar central şi, ilustrativ, e pusă şi-o poză cu o bunăciune goală (numai pe dinafară, se pare) care se ţine de burtă strâmbându-se de durere.
Altfel spus, balonarea e un lux la îndemâna oricui. Nu mai trebuie să dai banii pe jacuzzi, ai nevoie numai de o cadă obişnuită, apă caldă, un dop de plastic, o femeie şi o porţie de iahnie.
*** Femeile consideră că bărbaţii fericiţi şi zâmbitori sunt „semnificativ mai puţin atractivi” din punct de vedere sexual în comparaţie cu bărbaţii tăcuţi şi deprimaţi, potrivit unui studiu realizat recent de cercetătorii de la University Of British Columbia.
Am ştiu io că încruntarea e semnul succesului! O folosesc deja din liceu, când aşteptam să-mi scrie vreo colegă teza la matematică şi mi se părea că dacă stau încruntat o să i se pară profei că mă concentrez.
*** Titlu de ziar românesc: „Arnold Schwarzenegger a călcat strâmb pentru că soţia nu mai făcea sex cu el”.
Nenorocita! Bine că nu şi-a luxat piciorul, săracu’, din cauza ei!
*** A decedat Harold Camping, predicatorul american care a recunoscut că a greşit când a prezis că sfârşitul lumii va veni la 21 mai şi şi-a revizuit calculele, anunţând că Apocalipsa va avea loc, de fapt, peste cinci luni, adică la 21 octombrie.
Până la urmă, Dumnezeu i-a ascultat ruga şi i-a dăruit un sfârşit al lumii mai mic, numai pentru el.
*** Culmea hoţiei într-un sat din Prahova: în timp ce era la furat, unui hoţ i-a „dispărut“ bicicleta.
Pe sărăcia asta ajunge lumea disperată să-şi fure propria bicicletă!
*** O femeie de 31 de ani din Ohio, SUA, a reuşit să şocheze întreaga lume, după ce şi-a ucis copilul de doar o lună, prăjindu-l în cuptorul cu microunde. Se pare că partenerul acesteia ar fi acuzat-o că l-a înşelat şi că nu e copilul lui.
Aveam eu o bănuială că microundele astea dăunează grav sănătăţii.
*** Mamele sărace din mediul rural întrerup prea devreme alimentaţia la sân a sugarilor şi încep să le dea de la 6-8 luni sărmăluţe, mici şi cola, relevă un studiu al organizaţiei World Vision, efectuat anul trecut în satele din judeţele Dolj şi Vâlcea.
Bine că măcar au bunul simţ să le dea o cola după atâtea sarmale, măcar nu mai trebuie să-i bată pe spate ca să râgâie. Deşi tot mai bine mergea o bere!
*** Psihologii americani răstoarnă unele legi ale căsniciei îndelungate pe care lumea le credea imbatabile. Cică regula care spunea că soţii nu trebuie să meargă la culcare supăraţi este incorectă, că ceea ce numim „criza vârstei mijlocii” nu este de fapt o criză, că pasiunile diferite, nu cele comune ţin partenerii împreună şi că sexul la 50 de ani e mai satisfăcător faţă de cel din tinereţe.
Păi Rodney Dangerfield spunea asta deja acu’ 3o de ani: „Dormim în camere separate, luăm masa pe rând, mergem în concediu fiecare în altă parte. Facem tot posibilul să ne salvăm căsnicia“. Cât despre sexul la 50 de ani, sunt convins că poate fi mai satisfăcător decât ăla din tinereţe, mai ales dacă ai grijă să-ţi schimbi nevasta de 50 de ani cu două de 25 (citat aproximativ din Douglas Jerrold).
*** Un studiu condus de People StyleWatch a aflat că 48% din femei preferă o pereche de blugi cumpărată la reduceri unei partide de sex.
Toată tevatura asta cu moda! Femeile nu vor să priceapă că pe bărbaţi nu îi interesează ce poartă pe ele, câtă vreme pot fi siguri că, pe dedesubt, toate sunt în pielea goală.
*** Edward Smith, un american în vârstă de 57 de ani, are înclinaţii sexuale mai puţin obişnuite. Lui Smith nu-i place sexul cu femei, nici cel homosexual, ci sexul cu maşini. Americanul pretinde că are 1.000 de „trofee” la activ, fetişul său având şi o denumire ştiinţifică: mechafilie.
Pun pariu că nici o maşină de pe strada lui nu are ţeava de eşapament înfundată! Vedeţi de ce nu-mi las matizu’ noaptea pe stradă?
*** După castraveţii nemţeşti cu e-coli, acum au apărut şi pepenii sinucigaşi: fermierii chinezi din Jiangsu nu mai au linişte, pentru că pepenii lor explodează „ca minele”, din senin. Experţii spun că pepenii au fost stropiţi cu un aditiv care le grăbeşte creşterea, folosit şi în SUA.
Deja mi-e frică să deschid uşa de la şpais neînarmat!
*** Bucătarii restaurantelor au început să folosească aurul pe post de ingredient, preparând orez cu foiţă de aur, tort cu aur, precum şi şniţel în foiţă de aur. Îţi mai trebuie numai nişte dinţi de fierăstrău ca să poţi savura asemenea bunătăţi!
Oricum, sunt vremuri cumplite pentru Peştişorul De Aur: sărăntocii îl amanetează, bogătanii îl mănâncă prăjit!
*** Medicii din Marea Britanie îşi vor întreba pacienţii cum vor să moară şi le vor respecta dorinţele. Toate cele 8.500 de cabinete medicale din Marea Britanie vor trebui să folosească o cartă de şapte promisiuni, potrivit Mediafax.
Nu ştiu dacă voi avea norocul să mor pe meleagurile Albionului, dar, în caz că se va întâmpla, îi informez acum, în scris, pe medicii englezi, că vreau să mor bogat, înalt, blond şi cu ochi albaştri. Mulţumesc anticipat.

Aveţi grijă până data viitoare: viaţa dăunează grav sănătăţii

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

Bazoo a spus: (iunie 25th, 2011 at 12:50 )

Excelente texte!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Mos si Alin Nica

Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde

Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa

Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Iepurașul de Paște a început pregătirile din timp, iar în Iulius Town deja și-a instalat tradiționalul Labirint și îi așteaptă pe cei mici la cel mai dulce egg-hunt, dar și la sesiuni foto. După întâlnirea cu Iepurașul, sunteți invitați la o plimbare prin era Paleolitică, la expoziția cu dinozauri gigant și monștri marini uriași. Surprizele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulius Town îi invită pe cei mici la egg-hunt cu premii dulci, întâlniri cu Iepurașul de Paște, dar și să descopere alte surprize la expoziția cu dinozauri gigant/Foto
Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Top