Nicolae Robu e convins ca-l va bate pe Ciuhandu

Candidatul USL la Primăria Timişoara nu are nicio emoţie în lupta pe care o va da cu primarul invincibil, ţărănistul Gheorghe Ciuhandu. După ce a câştigat alegerile în 1996, Ciuhandu nu a avut nicio problemă cu vreun candidat. Acum însă îl are ca adversar pe senatorul liberal Nicolae Robu.
“Nu am emoţii, îl bat sigur pe Ciuhandu. Am în mod cert un procent important în faţa lui. În ultimul sondaj aveam cu 11 procente peste Ciuhandu. Nu am stat aşa de bine în sondaj pentru că am apelat la atacuri la persoană. În permanenţă m-am manifestat pozitiv. M-am străduit să fiu un om elegant şi în campanie voi proceda la fel”, a spus Nicolae Robu. Acesta a ajuns în cârje la conferinţa de presă a PNL, după ce a suferit o nouă accidentare în timpul unui meci de fotbal cu studenţii.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

28 comentarii pentru acest articol

narcisistul a spus: (noiembrie 11th, 2011 at 18:34 )

Vai durerea noastra dle senator! Iara cu din astea?:))) Nu poti sa iesi la interval cu nici o chestii mai desteaptea decat vesnicul tau sondaj in care il bati pe Ciuhandu? Nu ne convingi de ce sa te votam totusi? Platforma program, realizarile-ti proprii in sprijinul comunitatii samd! Vino cu ceva concret nu cu aceleasi baliverne ca asa nu bati nici macar la usa antecamerei alegerilor, dar mai sa te si bage cineva in seama!

ligaintai a spus: (noiembrie 11th, 2011 at 19:36 )

ciuhandu a faultat printr un student platit, introdus pe teren. robu are ligamentele rupte
nu doar la genunchi, ci si la zona dintre limba si creier. tu nu il bati nici pe orza, dar pe ciuhandu? :)))))

mama omida a spus: (noiembrie 11th, 2011 at 19:41 )

Viitor sumbru pentru orasul asta. Dupa ce cu suntem de ani de zile sub stapanirea unor mafioti, acum apare unul pe care-l intereseaza sondajele. Trist.

pletosul a spus: (noiembrie 11th, 2011 at 20:27 )

cand isi va pierde pletele vopsite, va avea o cadere nervosa. batranelul asta de aproape 60 de ani joaca rolul de tinerel. penibil

De cand m- am nascut am stiut banatean ca mi-s!!! a spus: (noiembrie 11th, 2011 at 21:56 )

Penibile sunt aceste comentarii….. Recunosc ca in cei 15 ani am votat cu Ciuhandu la primele 2 mandate,apoi m am lamurit,in afara de lamentari vesnice cu Bucurestiul ne saboteaza nu am vazut proiecte mari sa se concretizeze in afara de proiecte mari pe hartie platite cu bani grei,sfuri,studii de oportunitate etc………De regii falimentare,de bani europeni neatrasi,de haos si hatis birocratic ,de tot felul de afaceri cu anumite etnii,de barbi primite de alegatori nu am vazut…. E drept ca in 2008 nu am votat pentru ca nu aveam cu cine!!!!!!!!!!!!! Este prima data pentru Timisoara cand are un candidat credibil,cand blatul pentru Primaria Timisoar a incetat,sa stiti ca celor din Bucuresti nu prea le convine,din ce am vazut la Tv,pentru ca din 2012 vom sta la masa cu ei,si ne vom cere drepturile ce ni se cuvin,nu vom mai primi aruncate firimituri cum am primit mai nou parcul rozelor,si strada ce se spala singura….. Principiul acesta cu spalatul este clasic in primariile din tara= o mana spala pe alta….. Din afara fenomenului vad diferente majore intre cei doi,unul are o abordare profesionista,realizeaza si a realizat proiecte mari,iar celalat cu mult mai multi bani se ascunde in spatele unor scuze si lamentari si face un titlul de lauda din lupta impotriva miticilor….. Din asa zisa lupta cu miticii, lupta asta don chihoteana, nu pierde decart urbea noastra de alta data,urba premierelor candva ce a devenit urbea poluarii ,urbea unei etnii,urbea fara un parc al copiilor,urbea altora a smecherilor!!!!!!!!!!!!

robul mesajelor proprii a spus: (noiembrie 11th, 2011 at 22:29 )

robule, iara iti scrii mesaje singur? mai bune spune cat ai luat salar ca senator si ce ai facut? dar sa nu incepi cu. legi facute de altii

Lori a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 11:45 )

Pentru binele orasului sper ca Robu il va bate pe Ciuhandu. M-am saturat sa vad ca oraul asta se degradeaza! Avem nevoie sa fim condusi de un intelctula care a demonstrat ca e capabil! Politehnica e cel mai puternic brand din Timisoara!

PNT-ist a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 11:47 )

Eu sunt in PNT, dar o sa votez cu Robu! Ciuhandu e un incompetent total! Faceti si voi ca mine! In cei 100 de ani ca primar nu a facut nimic! Mai multe s-au stricat decat s-au reparat! Iasiul arata ca Viena fata de Timisoara!

Orza +Ciuhandu < Robu a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 11:51 )

Daca ar face toti din PNT teste de inteligenta si am aduna punctajele lor ar da un punctaj mult mai mic decat ar lua Robu singur. Chiar partidul asta mai exista??

alex a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 11:59 )

Vad ca toti cei 3 taranisti din Timisoara (pardon, daca-l numaram si pe Ciuhandu care nu posteaza sunt 4) au ordin sa posteze peste tot. Evident ca postacul sef este Orza care si mai sus are 2 comentarii.
Bai dobitocilor voi n-ati facut pt. un oras intreg in 15 ani ce-a facut Robu pt. Politehnica. Voi chiar asa rupti de orasul asta sunteti ca nu-i simtiti pulsul? Ia mai intrebati si voi oamenii pe cine-l vor ca primar sa vedeti cati il mai vor pe Ciuhandu.

Ciuhandu mai candideaza? a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 12:00 )

Dinozaurul ala de Ciuhandu mai candideaza? Eu am auzit ca s-a speriat cand a auzit ca Robu va candida si s-a retras. Voi ce stiti?

mihaita a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 12:02 )

Ce-i distractiv la taranistii astia e ca-l fac pe Robu mos cand Robu are 55 de ani iar Ciuhandu 66. Si cum arata Robu care e sportiv si cum arata Ciuhandu. Tare de tot, nu?

mihaita a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 12:06 )

Ai dreptate alex ca postacii astia penibili cum le spui tu sunt taranisti pt. ca iti spun sigur ca noi pdl-istii nu-l suportam pe Ciuhandu pe care unii vor sa ni-l bage pe gat dar cu Robu n-avem nimic chiar il apreciem pt ca multi l-am avut prof sau il stim ca sef la UPT (rector sau prorector) si cine-l stie n-are cum sa nu-l aprecieze pt. ca este un tip chiar OK si competent si de treaba.

pt robulieni a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 12:38 )

postacii lui robu sunt penibili. degradant!

orz a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 16:09 )

Hai Robu!!!!! Da-l jos pe nenorocitul asta de Ciuhandu, care de ani dezile isi vede doar interesul lui si al familiei.

io a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 16:12 )

A sosit sfarsitul barbosului si a afemeiatului de orza. O adunatura de nenorociti care au invatat sa ne fure si cred catrec neobservati.

m.c a spus: (noiembrie 12th, 2011 at 16:16 )

grea boala frustrarea asta…

florin a spus: (noiembrie 14th, 2011 at 07:29 )

il va bate cu limba peste cour

shushtranu a spus: (noiembrie 14th, 2011 at 08:29 )

Ciel mai bun PRIMARE o sa fie domnu COJOCARE !
ieste banatzan dial nost, cu frica lu Domnu Dumniazau, si ieste un om Censtit !
pra iel sal alejetz banatzani !
ca tatz ailaltz is nishte Hotz si fosti comonishti . doamnie agiuta

sany a spus: (noiembrie 14th, 2011 at 08:36 )

am vazut ca cineva l-a facut afemeiat pe orza. poate ca asa e, dar daca ma uit pe pagina de facebook a lui robu ma ia cu ameteli. e prieten numai cu pustoaice si pitipoance. plus ca orza, fara sa veau a-l apara, nu se prea vopseste ca robu, care are un par mai lucitor decat al mihaelei radulescu…

Raid anti Molii a spus: (noiembrie 14th, 2011 at 10:32 )

Orza are un par super! Pacat ca il tine in pantaloni! Robu nu e vopsit! Spala-ti-va si voi cu L-Oreal si poate o sa aveti par ca Robu! Orza cred ca se spala cu Super Cristal pe cap de are asa par!

avon a spus: (noiembrie 14th, 2011 at 10:36 )

si uite asa, robu ne spune ca foloseste sampon special L’oreal, care da si culoare pe langa alungarea matretii :))) daca robu e rector si are asa sustinatori, ma intreb cam unde a ajuns intelectualitatea asta de carton romaneasca….

Intelectualii PĂCII a spus: (noiembrie 14th, 2011 at 10:58 )

Intelectualitatea romaneasca a ajuns acolo unde a dus-o Basescu si cu Boc! In strainatate! Noi cei care il sustinem pe Robu nu suntem intelectuali! Multi dintre noi suntem niste amariti de medici, profesori doctori, sau oameni realizati in profesiile lor ! Voi PNT-isti si PDL-isti sunteti intelectualii! Probabil ca sunteti intelctualii PACII!

aplaudacii lui Ciuhandu a spus: (noiembrie 14th, 2011 at 12:23 )

Mai nou aplaudiacii lui Ciuhandu urmaresc toate aparitiile in presa a lui Robu si sar si ei cu cate o critica patetica…cam la nivelui intelectual al unui corigent de liceu…

neaplaudac a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 13:53 )

aplaudacii, fie ei ai lui robu sau ai lui ciuhandu sunt la fel de penibili.

Aqvilla Violla a spus: (februarie 13th, 2012 at 15:49 )

MAI SUMBRU VIITOR DECAT CU CIUHANDU NU SE POATE! Indiferent cine ar fi, nu are cum in 4 ani sa faca mai rau DE PRAPADUL DE ACUM !!!

Ciuhandru for ever a spus: (februarie 13th, 2012 at 15:51 )

Ciuhandu va candida intotdeauna! 2.0oo de ani, precum Burebista! Dar nu el e devina, ca doar nu el se voteaza singur!

Alegatorul sasca a spus: (februarie 13th, 2012 at 15:52 )

Eu il votez pe cihandu!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top