Ciuhandu si Robu, primii in topul increderii timisorenilor

Departamentul de Sociologie din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie a Universității de Vest a realizat, la începutul lunii decembrie 2011, un barometru de opinie la nivelul municipiului Timișoara. Ancheta a fost realizată pe un eșantion de 981 de persoane și a urmărit percepția timișorenilor vizavi de aspecte ale administrației locale și județene. Sondajul nu a ocolit nici câteva întrebări cu conotații politice. Acesta relevă că timișorenii au cea mai mare încredere în primarul Gheorghe Ciuhandu (26,5%), secondat de senatorul PNL Nicolae Robu (16,7%), podiumul fiind completat de viceprimarul Adrian Orza (11,4%). Președintele CJ Timiș se află doar pe locul al cincilea, cu 9,2% încredere, fiind întrecut și de președintele PC Timiș Maria Grapini (9,4%). Liderii PSD, Titu Bojin și Sorin Grindeanu, se bucură de cote relative mici de încredere, 5,6%, respectiv 7,1%. Ca partid însă, USL ar fi votat de 48,1% din timișoreni, PD-L, de 21,1%, PNȚCD, de 13,8%, PRM, de 8,9%. Formațiunea lui Dan Diaconescu nu ar intra în consiliul local, fiind cotată doar cu 3,8% din opțiunile de vot. Vă prezentăm, la finalul materialului, toate datele oferite în acest sondaj.
Prelucrarea date BOP noiembrie 2011_final_presa-1 copy

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

trust me a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 15:26 )

si eu am incredere ca nu mai exista asa hotz ca Ciuhandu si mincinos ca Orza ….

@ trust me a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 15:36 )

si prost ca tine

dorinel a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 15:36 )

o laba trista, asta e barometrul asta. e periat exagerat de mult robu, care are un procent cel putin exagerat, la fel ca si peremeu lu peste.

@ dorinel a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 15:43 )

e corect ce spui, si robu si grapini si prm au fost impinsi in fata. explicatia e simpla. seful catedrei de la sociologie e tatal lui pascuta, ex prm, actualmente pnl.

bolo-vandam a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 16:34 )

cum adica ciuhandu e in topul increderii timisorenilor? cei care au rasp la intrebari erau din clanul stancu visinel si carpaci ionel?
ce vise erotice au unii…

razvan a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 16:58 )

@bolo-vandam
asta nu intelegeti voi, cei din pnl… nu conteaza cine raspunde la intrebari sau cine merge la vot, ci cu cine voteaza. e o ecuatie simpla, dar prea complicata pentru creierele voastre extrem de lejere. v-am numit cumva liberali? imi cer scuze, voi sunteti niste zdrente politice care faceti de ras doctrina liberala. ar mai fi ceva… nu e suspect ca robu sta cam bine in sondajul asta? la fel si grapini, precum si prm. pute de la o posta mizeria asta, dar tot voi rascaiti in rahat ca niste gaini bete.

@ razvan a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 17:58 )

e corect ce spui. pnl, practic nu mai exista in timis. adevartii liberali au plecat acasa si la sediul din unirii, sunt fosti peremisti, mai mult decat ciudati, precum si altii care nu au legatura cu liberalismul nici cat negru sub unghie. robu e impins mereu in fata , dar se face intotdeauna de ras. mai deunazi zicea ca el conduce in sondaje. nici macar in alea cosmetizate de oamenii lor, nu e primul ci al doilea. trista traiectorie, pt un partid mai mult decat respectabil, sa fi epopulat de fosti securisti si condusi de un fost utecist!

azor a spus: (ianuarie 12th, 2012 at 20:52 )

Bravo Adi! Ce i-ai zis-o la ala ce a postat primul ….

Noni a spus: (ianuarie 13th, 2012 at 10:19 )

@razvane …stai in banca ta si nu mai scrie comentarii ca te faci de ras. Robu nu e impins in fata ci in spate de sondajul asta! Ciuhandu nu are 10 procente in fata fui Robu ! Ciuhandu e un incompetent! De Ciuhandu poti fi multumit doar daca esti ignorant sau prost! Razvane tu nu esti ignorant! Si sa sti ca pentru mine personal conteaza nu doar rezultatul votului ci si cine il da. Sunt bucuros ca pe Robu il sustin medici, profesori, pe scurt intelectuali iar tu bucurate ca pe Ciuhandu il voteaza Visinel, prostimea si inca putini ignoranti care sunt multumiti cate vreme nu le darami casa!

taranisti disperati a spus: (ianuarie 13th, 2012 at 10:21 )

Taranistilor faceti-va bagajele ca vine Robu la primarie! Pa pa!

anonim a spus: (ianuarie 13th, 2012 at 10:37 )

Daca Ciuhandu are 26 de procente si Robu 16 e clar ca Robu castiga din al doilea tur! Cine il vrea iarasi pe Ciuhandu il voteaza in primul tur.

vasy a spus: (ianuarie 13th, 2012 at 11:02 )

@anonim, alegerile pentru primar sint intr-un singur tur. asa ca in turul II nu mai voteaza nimeni
@noni, o fi minunat la politehnica – biblioteca, bazin, proiecte de milioane – dar mai intreaba si tu de asistentii care muncesc pe la proiectele de milioane de euro pe care le gestioneaza domnii profesorii, si se aleg cu 10-15 milioane dupa citeva luni de munca… nu zic ca nu s-au facut lucruri bune, dar sa nu idealizam. si nu zic nici ca ciuhandu e primarul perfect, doamne fereste!

@vasy a spus: (ianuarie 13th, 2012 at 12:05 )

Masura asta cu un singur tur e favorabila primarilor existenti. PDL-ul a avut grija de toate!

dan a spus: (ianuarie 13th, 2012 at 12:41 )

pana una alta robu pleaca si de la rectorat. cu venitul la primarie, mai vedem.

razvan a spus: (ianuarie 13th, 2012 at 14:41 )

@Noni
draga, te inteleg ca ma faci prost, dar te rog sa lasi putintel praful si sa-ri scuturi narile. asadar fi atent/a la mine… pe mabna unor dobitoace ca tine pierde robu alegerile. nu-l mai linge atat in funduletul lui senatorial, pentru ca risti sa te si creada. mai bine v-ati pune sa munciti in campanie pentru robu, dar nu la palavrageli, ci pe chestii concrete. si, ca fapt diveers, daca ai dorinta sa te interesezi, distanta dintre ciuhandu si idolul tau chiar e exagerat de mica in acest barometru facut de un liberal… poate ca intelegi aluzia, imbecilo! sau imbecilule!

ilie a spus: (ianuarie 13th, 2012 at 14:52 )

Dorinele,eu cred tu esti renumitul Dorin a lui Ghita Ciobanu(l),adica esti un berbec portocaliu.Stai in turma acolo e locul tau.P R M vine tare pe turnanta,cu sau fara voia ta.Culegatorilr de portocale,tremurati cumva?

sanchi a spus: (ianuarie 13th, 2012 at 15:14 )

@ilie
am si eu o intrebare [entru tine, poate ma lamuresti: nu stii, spitalul de nebuni de pe vacarescu s-a inchis. eu sper ca nu, in eventualitatea in care ajunge pe aici schizofrenicu-sef de partid al vostru. pa pa

@razvan a spus: (ianuarie 13th, 2012 at 16:23 )

Razvanica lasa nu ne invata tu cum sa ne purtam cu Robu, ca tu nu ii vrei binele lui Robu asa ca nu ai de ce sa ne dai sfaturi. Daca diferenta dintre Robu si Ciuhandu ar fi mai mare de 10 procente nu ati sta tu si cu ceilalti tarani si cu culegartorii de portocale ca sa comentati fiecare aparitie in presa a lui Robu! Ati relaxati poate la bazinul facut de Robu! Problema e ca si voi simtiti cum se apropie marea voastra infrangere si cam tremura izmenele pe voi!

pavel a spus: (ianuarie 14th, 2012 at 12:08 )

Ciuhandu a batut palma cu PDL-ul. De ce nu vorbeste nimeni de faptu ca Ciuhandu a pierdut in fata lu Pavelescu presidentia partidului?
De ce nu vorbeste nimeni de faptul ca actualii consilieri PNTCD si viceprimarul stau ilegal in functiile de la primarie?
Atata timp cat tribunalul a decis ca Pavelescu este presedintele partidului PNTCD (aripa Ciuhandu) nu mai exista.

Adi (Timisoara) a spus: (aprilie 21st, 2012 at 14:34 )

” Acesta relevă că timișorenii au cea mai mare încredere în primarul Gheorghe Ciuhandu (26,5%), secondat de senatorul PNL Nicolae Robu (16,7%),” VOI SUNTETI TAMPITI ? CINE A FACUT SONDAJU ASTA … CUM SA AI CEA MAI MARE INCREDERE FIX IN ASTIA DOI , CARE DE MAI BINE DE 12 ANI FURA TIMISOARA LA GREU … ATUNCI SCUZATI-MA CA VA SPUN DAR MAJORITATEA TIMISORENILOR SUNT ORBI …

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

robu si popoviciu

Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
Specialişti aşteptaţi la un eveniment de tradiţe organizat sub egida UPT. Asociația de Sudură din România, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Academia de Științe Tehnice din România, Filiala Timișoara și Sucursala ASR Timișoara organizează, în zilele de 18-19 aprilie 2024, la Facultatea de Mecanică a UPT (Bd. Mihai Viteazu nr. 1), Conferința „SUDURA 2024”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Eveniment ce aduce aminte de o tradiţie politehnică importantă, sudura
Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
Premisă: * Marile companii din IT&C din Statele Unite ale Americii au concediat zeci de mii de angajați în ultimele 18 luni; * Din experiența crizelor precedente, mișcările din piața globală se simt în România la o diferență cuprinsă între șase și nouă luni față de momentul declanșării în SUA; * Pentru a avea o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Analiză: Valul de concedieri din SUA, în domeniul IT&C, nu s-a resimțit în vestul României. Rata de angajabilitate a studenților UPT aproape de 100%
Intrat în cursă perntru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei, Horia Bugarin afirmă că are de luptat cu cea mai mizerabilă campanie făcută până acum, în spatele căreia se ascund mafia imobiliară şi lumea interlopă. Principalul contracandidat al lui Bugarin este latifundiara Alina Sperlea (PSD-PNL), o afaceristă cu averea ascunsă.   Primarul Dumbrăviţei, Horia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Horia Bugarin intră oficial în cursa pentru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei: “Haideți să ne opunem împreună mafiei imobiliare și interlopilor!”
Primăria Timișoara a anunțat amplasarea a nouă cișmele de apă potabilă  în 6 parcuri administrate municipalitate: Parcul Copiilor (2), Parcul Civic (3), Parcul Central (1), Parcul Alpinet (1), Parcul Catedralei (1), Parcul Adolescenței (1). Prima cișmea a fost deja montată în Parcul Adolescenței. În această săptămână, va fi dată în folosință și cea din Parcul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În șase parcuri din Timișoara vor fi amplasate cișmele cu apă potabilă
DRDP Timișoara a anunțat că în această seară (16 aprilie), de la ora 20 până la miezul nopții, 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐫𝐨𝐯𝐢𝐧𝐢𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐮 𝐯𝐚 funcționa în 𝐏𝐓𝐅 Moravița, 𝐏𝐓𝐅 Jimbolia și 𝐏𝐓𝐅 Cenad, din judetul Timiș, ca urmare a lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii rețelelor de comunicații de date puse la dispoziție de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se întrerupe temporar emiterea de roviniete în punctele de trecere a frontierei din Timiș
Top