Barboni si Cazacu: doua variante, acelasi scandal

Sergiu Barboni și Cătălin Cazacu reacționează, după scandalul în care u fost implicați sâmbătă dimineață. Fostul, respectiv actualul iubit al manechinului Bianca Jurca s-au luat la pumni în clubul Zambara, fiind nevoie de intervenția poliției, pentru calmarea spiritelor. Barboni spune că a fost agresat fără niciun motiv. Cazacu susține, pe de altă parte, că i s-ar fi făcut avansuri!

Martorii spun că sămânța de scandal ar fi fost plantată ceva mai devreme în acea noapte, când, într-un alt club, Sergiu ar fi încercat să-și găsească un loc foarte aproape de masa la care stăteau Cătălin și Bianca (foto). Cei doi amorezi au schimbat clubul, dar n-au scăpat, se pare, de Sergiu, chestie care l-a enervat la culme pe motociclist. Cazacu l-a luat efectiv pe gât pe Barboni, pe care l-a prins la bar, în Zambara, în timp ce-și comanda ceva de băut. Pumnii au început să curgă, iar cei de la securitate i-au dat afară pe cei doi „cocoși”. Sergiu Barboni a sunat la 112 și a chemat poliția. Se pare că inițial el ar fi scris și o plângere împotriva lui Cazacu, pe care a renunțat ulterior să o depună la secția de poliție.
Cei doi protagoniști ai scandalului au variante diferite asupra poveștii. „Eu nu am avut nici o vina că acest băiat (Cătălin Cazacu – n.r.) a venit la mine și m-a agresat, fără să am vreo problemă cu el. Cred că la mijloc au fost niște neînțelegeri. Eu și Bianca ne-am incheiat socotelile și nu este vorba de gelozie aici”, spune Sergiu Barboni. Cătălin Cazacu povestește însă cu totul altceva. „După ce toată noaptea ne-a urmărit, spre dimineață, în urma consumului de alcool, a venit la mine și mi-a făcut avansuri! Mi-a spus că a suferit o decepție în dragoste, care l-a împins să-și îndrepte atenția către bărbați. Probabil din cauza meseriei acest lucru este explicabil. Eu l-am refuzat politicos, lucru care l-a frustrat probabil mai tare, făcându-l să se agite foarte mult. De aici încolo știu că a fost condus către ieșire de bodygarzii clubului. Eu si iubita mea nu vrem decât să fim lăsați în pace. Trăim niste clipe foarte frumoase și probabil că, văzute din exterior, creează frustrari”, ne-a declarat Cătălin Cazacu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

28 comentarii pentru acest articol

soparla vesela a spus: (februarie 26th, 2012 at 10:28 )

doi cocalari si o pitzipoanca!

Mishu a spus: (februarie 26th, 2012 at 12:32 )

gabriele continui saga articolelor despre cocalareasa asta…mai ai putin si faci suta. da-i bataie!

debora a spus: (februarie 26th, 2012 at 12:51 )

cocalari sau nu, fac si ei parte din peisaj.

barboni sergiu a spus: (februarie 26th, 2012 at 15:48 )

:))e greu cand cineva nu te iubeste,ii inteleg mustrarile de constiinta perfect,dar ca sa spui asemenea aberatii cred ca tre sa ai o problema mare totusi:))

Alin a spus: (februarie 26th, 2012 at 16:36 )

Eu nu vreau sa ma bag, amandoi sunt niste cocalari, dar Sergiu asta, era sa o pateasca si de la mine tot din cauza asta. Intr o noapte la Fratelli, mi a pus mana pe fund.Doar interventia prietenilor sai a facut sa scape. Un homosexual!

sani a spus: (februarie 26th, 2012 at 16:50 )

ce aveti mai cu omul? daca era asa cum spuneti voi inseamna ca ramanea fotbalist, ca doar in vestiare baietii stau cu dramba si cururile la vedere, fac dus impreuna si tot asa.

fernanda a spus: (februarie 26th, 2012 at 17:17 )

Il cunosc bine pe Sergiu. Asa e ii place lui. Ii plac barbatii, insa refuza sa faca public acest lucru. Am fost impreuna aproape 2 luni si acesta a fost motivul pentru care ne-am despartit. Mereu imi povestea despre cat de frumosi sunt prietenii lui, despre cat de minunat e sa te simti apreciat de un barbat. Mergea cu ei aproape weekend de weekend intr-un bar din Unirii. Acolo ne-am si cunoscut prima oara.

claudia a spus: (februarie 26th, 2012 at 17:28 )

Ce nenorocit! Nu se poate bucura nimeni in ziua de azi de o iubire reala…trebuie ca toti obsedatii sa se bage! Eu tind sa cred ca motociclistul are dreptate! Poponarul ala nu are ce sa caute langa Bianca!

pasarica ametita a spus: (februarie 26th, 2012 at 17:30 )

vezi ca poponarul ala ia tras-o la poponet biancai mai multe luni. si i-a tras-o atat de bine in cat l-a vrut de sot!

Hary Focker a spus: (februarie 26th, 2012 at 18:01 )

Penibil.

Stancu a spus: (februarie 26th, 2012 at 18:06 )

asa de tare l a vrut de sot ca pana la urma nu s au mai casatorit::))))))

marin a spus: (februarie 26th, 2012 at 18:19 )

ea cu gurita ei a mancat rahat prin targ ca se marita, ca ce frumusel e, ca ce muschiuleti pe el. dar, vai!, cand a vazut ca e rupt in cur, a schimbat macazul si a sarit pe motocicleta actualului iubit, posesor de copil si femeie mai in varsta.

claudia a spus: (februarie 26th, 2012 at 18:25 )

mai oameni buni toata lumea stie ca bianca inca i-l mai iubeste pe „poponarul”ala de care e indragostita maxim,chestia asta cu poponarul special sa ii pateze imaginea baiatului care isi vedea e treaba lui!cine i-l cunoaste stie cum e..asa ca voi cocalarilor nu va mai bagati in seama aiurea daca sunteti invidiosi pe el;)

Adrian a spus: (februarie 26th, 2012 at 20:47 )

Cazacu minte cu nerusinare. Nu s-a dat nimeni la el…..marele motociclist era mort de beat in Zambara si a incept scandalul cu cativa pumni. Multe lume a vazut ce facea Cazacu si cum era tinut de aia de la fimrma lui de securitate. Am fost acolo si am vazut…multa lume a vazut asta.

Alin a a spus: (februarie 27th, 2012 at 01:06 )

Cum puteti pune in balanta un sportiv care sa facut remarcat prin rezultate si munca grea cu un poponar de duminica , am auzit ca il baga botezatu la produs ca in rest nu e bun de nimica!!! Numa in tara asta oameni cu care ar trebuii sa ne mandrim sunt tarati in noroi de frustrati care nu au reusit in viata decat sa se benibilizeze tot timpul !!! Bravo catalin ne mandrim cu tine ! Nu baga in seama , toata lumea stie ca esti un mare sportiv !!

Gicu a spus: (februarie 27th, 2012 at 01:11 )

Stie tot lugoju ca la sergiulica p… mica ii plac baietii , cautati in lumea gay din tm si o sa vedeti ca e un cunoscut al domnilor generosi

marcel a spus: (februarie 27th, 2012 at 01:14 )

nimeni nu a contestat faptul ca e un mare sportiv pretenas;),dar asta nu-i da dreptul sa faca ce vrea el!eu am fost acolo si am vazut ce s-a intamplat!si app..si eu am auzit ceva de prietena ta..o fi adevarat?:))

Diana a spus: (februarie 27th, 2012 at 01:15 )

De ce nu ii lasa lumea in pace pe acesti tineri minunati , i am vazut in oras in seara asta , se vede pe ei cat de mult se iubesc , sunt minunati lasatii sa se bucure de fericirea lor ! Sergiu nu avea ce sa caute in preajma lor , e simplu !

marcel a spus: (februarie 27th, 2012 at 01:19 )

cu siguranta de aia a stat bianca cu el..de gay ce era:))i-ai vazut tu p… si o are mica?:))asa mult te interesa..cred ca tu esti gay-ul pana la urma..esti un penibil ca vb despre un om care nu-l cunosti

codrin a spus: (februarie 27th, 2012 at 14:44 )

am vazut ca in alte publicatii apare sergio barboni, cand el de fapt e sergiu. si am mai vazut ca publicatiile centrale, cele atat de injurate la timisoara, precizeaza sursa articolului. de fapt asa am aflat ca la voi a aparut prima data subiectul. citind si oradetimis.ro am observat ca sursa nu este precizata. sper sa nu mai aud vreun jurnalist timisorean ca spune ceva rau de presa centrala. voi va furati caciula unii la altii si mai cu spor.

Andrei a spus: (februarie 27th, 2012 at 16:27 )

AdrIan nu stiu cine esti dar cred ca esti tot o ananta de alu sergiu dar legat de Cazacu pot eu sa iti garantez ca nu era beat nici cum . Am fost in spatele lui vineri seara cand a fost oprit intr o razie a politiei si i sa pus fiola si nu au gasit nimic , mai mult acest baiat e cunoscut de toata lumea ca e un sportiv si niciodata nu a facut nici un scandal ! Un baiat cu care ne mandrim un oras intreg spre deosebire de un partar care umbla in chiloti in fata baeteilor ….rusine

Crisu a spus: (februarie 27th, 2012 at 16:29 )

Daca nu stiati serginio ( printesa vestiarelor ) a jucat fotbal si era fundas

Loja a spus: (februarie 27th, 2012 at 17:06 )

Sergiu e cel mai ok băiat, dar când bea e groaznic din păcate:((( si nu e gay:))))

Oli a spus: (februarie 27th, 2012 at 21:00 )

Muriti de ciuda ca e un băiat îngrijit si foarte frumos!!!!:)))) bianca nu a stat cu un fraier niciodată, ceva calitati are sigur. Invidiosilorrrrr

ioji a spus: (februarie 27th, 2012 at 22:19 )

bai baiatule asta andrei tu cred ca esti nebun frate:)))pai era drogat ma nu beat..nu se putea tine pe picioare,sunt din tm dar las-o drac te inteleg ca ii esti prieten..dar sa fim fair play..nu e corect fata de pustiu asta..laso dreq..sa abereze si tu sa spui ca nu era beat

:))) a spus: (februarie 28th, 2012 at 23:25 )

Bai „iuby” ce se bat astia pt tine!!!:)))…nu te-a mai linistit nimeni,saracii soricei!

isabela a spus: (februarie 28th, 2012 at 23:52 )

Mama…ce e aici :)Mai,mai,cum se face ca barbatii manechini sunt toti considerati homosexuali?!!
Din pacate asta e considerata deja o normalitate desi perceptele crestine zic altceva..Acum nu cred ca e treaba noastra daca e cineva sau nu homosexual..Atata timp cat nu violeaza pe nimeni…Fiecare se culca cu cine vrea,nu?Pana la urma nu asta e problema..Daca va face avansuri il respingeti.Daca intr-adevar pune mana pe fundul vostru va inteleg reactia..Catalin si Bianca sunt fericiti,deocamndata…dar,sincer,nu cred ca Bianca va ramane cu el…:)

alexandru a spus: (aprilie 20th, 2012 at 00:31 )

salut sergiu imi placi foarte mult te-am vazut astazi la burlacul esti foarte dragut si foarte frumos,sa nu ei in considerare tot ce spun unii oameni despre homosexuali(gay)si eu sunt gay si imi plac barbatii dar romania este tara tuturor posibilitatilor aici nu se va accepta nicodata relatiile dintre 2 barbatii asa ca ar trebui ca toti gay sa fugim in alta tara vreau sa te cunosc poate se va ivi ceva intre noi astept un raspuns

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top