Bianca Jurca e „Dalinda” lui Alex Mica / FOTO + VIDEO

Fotomodelul Bianca Jurca este personajul principal al videoclipului piesei „Dalinda”, filmat recent la Constanța. Filmările au durat peste 16 ore. În videoclip, Bianca este o tânără atrăgătoare de care se îndrăgostește Alex Mica. Povestea de dragoste dintre cei doi atinge cote maxime, punând în valoare calitățile de seducătoare ale fotomodelului.

Videoclipul care va fi lansat oficial la mijlocul lunii martie este primul în care apare Bianca Jurca. Frumoasa timișoreancă spune că a avut parte de o experiență foarte plăcută, mai ales că a lucrat cu o echipă de adevărați profesioniști, iar Alex Mica este un băiat extraordinar. Bianca s-a ales și cu o poreclă, pentru că toată lumea o strigă acum… Dalinda. Ea rămâne în continuare iubita motociclistului Cătălin Cazacu, care de curând a făcut publică relația lor, anunțată în premieră, acum o lună, de deBanat.ro.


Autor
Etichete
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

Georgescu a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:14 )

Iarasi a sponzorizato Pirva. L-a inebunit fatuca asta. Face orice pentru ea. In 4 luni Cantemir a cheltuit 250000 euro cu ea.

coco - bongo a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:37 )

habar n-aveti. Cantemir Parva a platit deja un avans de 450 000 euro ca sa apara Bia in urmatorul videoclip al lui Depeche Mode, formatia lui preferata. Sunteti tari debanat, ati aflat voi ceva, dar asta e doar inceputul. Parva are planuri mari cu fata asta. Vrea s-o duca la Super Bowl anul viitor sa fie atractia show-ului. Anul asta a inchiriat un avion de la Ettihad cu care a fost acolo in mare secret cu gasca lui, au decolat de la Belgrad. Cantemir are bani, de doua luni e imaginea Stalinskaya in Romania, a luat 2 milioane de USD pentru asta. E bun de primar, deszapezeste strazile cu vodca. Vivat Cante !

Mexicanu a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:37 )

Nu o mai aburiti cu Cazacu asta si cu motocicleta lui. Are fufa un Range Rover primit de la Pirva. E terminata de asta. Mai ales decan este vorba ca liberalul Pirva s-a o preia pe Poli de la Iancu.

coco - bongo a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:53 )

Unul este Cantemir,
Traieste ca un emir;
Inconjurat de femei superbe,
Primaria n-o poate pierde.

Haide Robu, fii destept,
Ia-ti tricou cu Cante-n piept;
Fa-i campanie !, fa-l primar !,
C-am trait destul amar !

Si-o sa bem si la bidon
Sampanie Moet-Chandon !

matache macelaru a spus: (februarie 22nd, 2012 at 21:06 )

Nu mai vorbiti prosti oameni buni. Domnul Pirva are 2 gagicute cu care sparge banii prin cluburi in fiecare weekend. Plus ca azi i-a virat in cont la Iancu 2.8 milioane euro pt preluarea clubului. Poate o pune pe domnisoara ofiter de imagine la Poli. Sa ne traiesti Cantemire.

Gheorghe Ciuhandu a spus: (februarie 22nd, 2012 at 21:57 )

Pe mine domnul Pirva m-a convins. La urmatoarele alegeri chiar si eu voi vota cu el. Sunt sigur ca el este singurul care poate aduce carnavalul de la Rio pe Bega

rozy a spus: (februarie 23rd, 2012 at 08:24 )

cantemir pirva, acest el grande futadore de la cita!!! numic nu-i scapa! radu mazare va deveni amintire in momentul in care domnul cantemir pirva va iesi public. cantemor pirva ae succes la toate ategoriile de femei. saptamana asta, de exemplu, are o intalnire cu monica tatoiou, impreuna cu care vea sa puna la cale cum sa-l bage sub radical pe radu mazare. dupa intalnire vor acosta si la motelul lor preferat de extrem de multe stele.

BIANCA J. a spus: (februarie 23rd, 2012 at 10:48 )

Chiar nu vreti sa ma lasati in pace. Sunt cu Cante de 5 luni. Ne intelegem foarte bine este o relatie bazata doar pe iubire. Daca noi nu vrem sa ne afisam trebuie voi sa scoateti totul la iveala. Daca vreti sa sti dupa alegeri vrem sa ne casatorim. Acum sunteti multumiti.

agdscug a spus: (februarie 23rd, 2012 at 10:51 )

unul este Cantemir Pirva.!!!!!!!!!!

roxana golban a spus: (februarie 23rd, 2012 at 10:56 )

@BIANCA J.
esti o mincinoasa. cantemir pirva este cu mine de doua luni. chiar si daca ar dori sa umble cu tine, nu ar putea pentru ca tu este o pedelista, pe cand eu sunt in psd, deci putem face mai puternic useleu.

Mimi a spus: (februarie 23rd, 2012 at 11:09 )

Cantemir e cu mine handicapatelor! Degeaba va laudati ca e cu voi. Si mai ceva. A dat 5 mil de euro pe actiunile lui iancu…va iubim fanilor! Si Cante va saluta!

raluca jessica boanca a spus: (februarie 23rd, 2012 at 11:22 )

fraierelor, degeaba o sugeti pe aici. cante e al meu si ramane cu mine. maine vom apare impreuna in fhm.

Mimi a spus: (februarie 23rd, 2012 at 19:00 )

@ raluca jessica boanca – sa te duci dracului nesimtita ce esti tu. Dl. Pirva e al meu. Eu sunt o doamna de 67 de ani si stiu ca diferenta de varsta dintre mine si el nu e o problema. Esti o cotofana mai raluca si toate care va dati iubitele lui. In viata lui nu se va simti dl. Pirva asa bine cu voi cum se simte cu o doamna matura ca mine.

Mimi a spus: (februarie 23rd, 2012 at 21:09 )

Sunt o doamna de 67 de ani si il iubesc pe dl. Pirva. Va rog dle Pirva sa imi dati nr de tel ca sa iesim la o cafea. Eu sunt singura si am dimensinile 104-94-130. Va iubim!!!

mimi2 a spus: (februarie 23rd, 2012 at 21:10 )

va iubesc dle Pirva

Mishu a spus: (februarie 25th, 2012 at 10:44 )

Gabriel Hort…ti-a promis parasuta asta ca ti-o suge daca scrii 100 de articole pe luna despre ea? :)) Altfel nu vad nici un motiv pentru care un om intreg la minte ar sta sa scrie un articol despre nimeni cu acte.

Ionuț a spus: (februarie 25th, 2012 at 12:43 )

In primul rând Bianca jurca e o femeie care a făcut mult mai multe decât tine misule:))) tu doar ai scris un mesaj de frustrare:)))) in rest ești un labagiu sau o grasa . La urma urmei Bianca e cu adevărat o doamna si o femeie desteptule din toate punctele de vedere.

Koko h a spus: (februarie 27th, 2012 at 21:34 )

Daca ar fi un nimeni…. Nu ar scrie nimeni de ea si tu domnule mishu nu a i lăsa comentarii la un nimeni:))) nu?

Dana Cocalara a spus: (aprilie 27th, 2012 at 10:26 )

Bai fraierilor, Parva Cantemir a fost primul meu barbat care m-a dezvirginat dupa ce am nascut al treilea copil. Sunteti invidiosi ca el are o bazooka in pantaloni, de fapt mai bine zis, monstrul din Lockness, iar voi aveti niste biete soparlite. Toate vaduvele suntem moarte dupa el. Si sa se stie, Cante P la primarie !!!

Dana Cocalara a spus: (aprilie 27th, 2012 at 10:41 )

Cante Pirva talpa iute,
Cum te prinde te si ….,
Te mai lasa cinci minute,
Iar te prinde iar te …..,
I-ti mai da drumul prin curte
Iar te prinde iar te …..

in gara la herculane
Cante P. baiat saloane
da-i un leu shi-ti ei valiza
o fata i-arata pi..a
el baiat politicos
o tranti pe fata jos
shi dadu la gaurica
pana o lasa gravida
i-a fa mana de pe p..a
k ti-o dau shi pe la gura
poti sa mi-o dai shi pe la nas
eu de Cante nu ma las
Si sa se stie, Cante P la primarie !!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Au demarat înscrierile pentru clasa pregătitoare la Şag. Sunt disponibile 44 de locuri în două săli recent renovate

În anul școlar 2024-2025 Şcoala Gimnazială din Şag  dispune de 44 de locuri la Clasa pregătitoare, distribuite în două săli. Copiii își vor desfășura activitatea, în săli recent renovate, utilate cu bănci și scaune noi, mobilier individual de depozitare, calculatoare și TV Smart cu conexiune la internet.  Luni, când au început înscrierile pentru cele 44...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au demarat înscrierile pentru clasa pregătitoare la Şag. Sunt disponibile 44 de locuri în două săli recent renovate
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă a adus la start peste 80 de piloți din întreaga țară, iar pe lista de înscrieri s-au aflat și câteva nume noi. Pilotul timișorean Radu Benea a fost surpriza plăcut din vârful clasamentului, fiind chiar aproape de o victorie la Categoria I, terminând pe locul doi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O primă etapă senzaţională la viteză în coastă. Diferenţa dintre primul loc şi poţizia secundă, sub o secundă!
Scrutinul pentru alegerea celor care vor administra comunele, orașele și municipiile pentru viitorul mandat de patru ani începe de astăzi. Închiderea procedurii are loc pe 30 aprilie. Primul pas din procedura de alegere a primarilor, a președintelui consiliului județean, a consilierilor locali și a celor județeni începe astăzi, 16 aprilie. Așadar, partidele politice, organizațiile cetățenilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Astăzi demarează etapa depunerii candidaturilor pentru alegerile locale
În aceste zile, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere analizează ofertele depuse pentru realizarea studiului de fezabilitate al ultimului lot din viitorul drum expres care va lega Lugoj de Filiași/Craiova. Au fost depuse șapte oferte în cadrul licitației, care s-a închis luni. Lotul vizat este cel dintre Caransebeș și Lugoj, în lungime de 50...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au fost depuse șapte oferte pentru ultimul lot din drumul expres Lugoj – Filiași
În anul școlar 2024-2025 Şcoala Gimnazială din Şag  dispune de 44 de locuri la Clasa pregătitoare, distribuite în două săli. Copiii își vor desfășura activitatea, în săli recent renovate, utilate cu bănci și scaune noi, mobilier individual de depozitare, calculatoare și TV Smart cu conexiune la internet.  Luni, când au început înscrierile pentru cele 44...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au demarat înscrierile pentru clasa pregătitoare la Şag. Sunt disponibile 44 de locuri în două săli recent renovate
Cristian Moș se pregătește să candideze la președinția CJ Timiş, ca iepure al PSD, susţin cei din USR Timiş. Cei din USR mai sugerează că Moş a fost şantajat de PSD Timiş pentru a critica în termeni foarte duri filiala condusă de Dominic Fritz. În schimb, Forţa Dreptei sugerează că Moş şi-a negociat la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul USR şi Forţa Dreptei reacţionează la “dezertarea” lui Cristian Moş: Se pregăteşte să candideze la președinția CJ Timiş, ca iepure al PSD
Primăria Timișoara semnează protocoale cu propriile departamente, pentru a putea să rezolve mai rapid problema mașinilor care sunt folosite la transportul ilegal de deșeuri. Oficial, parteneriatul semnat cu Poliția Locală și Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice TIMPARK a fost pus la punct ”pentru a descuraja fenomenul abandonului de deșeuri”. Consilierii locali...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal
USR a rezolvat în timp record problema înlocuirii demisionatei Ana Munteanu din Consiliul Local Timișoara, iar înlocuitorul acesteia a depus jurământul pe postul preluat în cursul zilei de luni. Partidul rămăsese cu un consilier local în minus în CLT, în februarie, după ce controversata Ana Munteanu și-a dat demisia de pe postul oferit de alegători,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Înlocuitorul Anei Munteanu a depus jurământul pe locul rămas liber în consiliul local
Top