Bianca si Catalin, loviti in plin de Cupidon

O nouă idilă se anunță pe malurile Begăi la început de februarie. După ce s-a despărțit de Sergiu Barboni, fotomodelul Bianca Jurca a făcut, se pare, o nouă „victimă”. Dacă până acum nu-i plăceau motoarele și adrenalina, acum are parte de ele din plin. Bianca se vede de ceva timp cu campionul național la motociclism viteză Cătălin Cazacu. Cei doi au participat împreună la mai multe evenimente, dar nu au decis încă să anunțe public că au o relație. Știu ei mai bine cum stau lucruri, dar Valentine’s Day se apropie, așa că e bine să ai pe cineva alături.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

43 comentarii pentru acest articol

diana a spus: (februarie 4th, 2012 at 10:53 )

Doooamne, ce curva…de la italieni la bara, la arabi, la mosi cu bani cu care a fost asta vara in concediu…

dorin a spus: (februarie 4th, 2012 at 10:55 )

si care e treaba ta? fiecare are libertatea sa faca ce vrea. daca barbatii te ocolescu, nu e vina biancai. bine faca ce si-o trage, spre disperarea unor nft ca tine

cornelius a spus: (februarie 4th, 2012 at 11:08 )

mare pervers si cupidon asta…

Viorel a spus: (februarie 4th, 2012 at 12:43 )

Eu stiam ca este cu Pirva Cantemir. A fost cu el in Austria la ski si spa. E terminatata dupa el. Unor prietene le spunea ca asa un barbat nu a avut niciodata. Saptamana trecuta Parva i-a cumparat noul Range Rover. Deci nu o mai aburiti cu tot felul de cazaci numai sa aveti ce scrie.

pastor a spus: (februarie 4th, 2012 at 12:49 )

@Viorel
asa stiu si eu. pirva cantemir e un mare crai, un cuceritor innascut. nu stiu sa-i fi rezistat vreo femeie pana acum. adevarul e ca se si potrivesc cei doi, bianca cu pirva. sunt ca doua boaba de maxzare care zac in aceiasi pastaie.

coco_bongo a spus: (februarie 4th, 2012 at 13:07 )

eu l-am vazut pe parva intamplator, in Mexic la Cancun, era intr-o masina americana plina cu creole, un adevarat macho, toti intorceau capul dupa el. imi placela el ca nu iese in evidenta, nu-ti dai seama de potenta lui financiara. . . si nu numai, probabil. Sigur l-a simtit Bia ca are potential, chiar si politic. Am auzit ca robu vrea sa-l convinga sa mearga in locul lui pt primarie, dar PARVA are ceva business-uri de rezolvat. Bianca, nu rata sansda vietii tale, da atac la vuvuzoi !

bobo a spus: (februarie 4th, 2012 at 13:10 )

bianca nu are cum sa rateze un astfel de moment, care poate deveni cel mai important din viata ei. cantemor pirva are potential la orice scara, financiara, profesionala, politica, sportiva. cu siguranta ea vrea, dar nu sunt extrem de sigur ca si cantemir o vrea la ce alternative are omul asta.

Zeus a spus: (februarie 4th, 2012 at 13:19 )

Probabil ca se va follosi de Bianca ca si de celelalte femei . O va arunca ca pe o carpa dupa aceia. Omul asta nu are nici o mila in ceea ce priveste femeile. Este un adevarat canibal sexual. Robu il impinge in fata pentru succesul lui de metrosexual.

siamezu a spus: (februarie 4th, 2012 at 13:53 )

bine spus… cantemir pirva, un veritabil canibal sexual. se stie!

tinu a spus: (februarie 4th, 2012 at 14:24 )

POZA RESPECTIVA NU SPUNE NIMIC! NU PARE SA AIBA O RELATIE! SI PE LANGA ASTA BIANCA JURCA IL IUBESTE PE ALA LU BOTEZATU

KANTERMIR a spus: (februarie 4th, 2012 at 14:28 )

in primul rand bianca jurca e o doamna,cum dracu sa fie cu ala? imposibil! nu pot sa cred asa ceva pentru ca e o trecere mult prea mare pentru imaginea ei.

laura a spus: (februarie 4th, 2012 at 14:32 )

cazacu e cu doua in poza nu doar c bianca.
\cum sa credem ca e cu ea? nici macar nu se tin de mana…si bianca aseara era singura in fratelli. a facut si el o poza cu ea si gata sunt impreuna:))))))))))asa e la noi in romania.:) orcum e prea frumoasa pentru el!

janet a spus: (februarie 4th, 2012 at 14:55 )

e cu doua, dar nu intre ele, ci langa bianca. dar nu cred ca despre poza e vorba aici. mai de graba despre faptul ca s-au combinat si gata.

paul a spus: (februarie 4th, 2012 at 15:04 )

sau combinat pe dravcu…minciuni

Cristina a spus: (februarie 4th, 2012 at 15:43 )

Nu inteleg de ce nu o lasati in pace pe Bianca!!Eu nu cred nimic din ce spuneti voi!o cunosc pe fata asta!e o fata deosebita cu o inima mare,frumoasa si inteligenta!e treaba ei ce face!

adevarul a spus: (februarie 4th, 2012 at 15:45 )

Sunt impreuna, asta e sigur. I-am vazut aseara in Fratelli cum se sarutau. Acum care e problema, oamenii se simt bine si asta e tot ce conteaza. I-au preluat si clik-ul pe astia de la debanat.

http://www.click.ro/vedete/romanesti/Cosiliera-Bianca-Catalin-Cazacu-Cupidon_0_1334866515.html

dorin groza a spus: (februarie 4th, 2012 at 16:23 )

pai cu cine e? cu cazacu sau cu pirva? ca nu mai inteleg nimic

forta Juve a spus: (februarie 4th, 2012 at 16:36 )

Normal ca cu Pirva. Cazacu asta e doar ca sa-si vanda astia ziarul. Ai grija Bianca sa fi cu ochi in patru cu Pirva asta. Te lasa cand nu te astepti si pentru orice motiv. Vrea sa para un dur.

Dea a spus: (februarie 4th, 2012 at 16:38 )

Hai sa fim seriosi putin… Cata dupa cum s-a afisat in ultimul timp este cu Nico (Mama copilasului lui)…si cred ca asa le sta si bine, sunt frumosi amandoi, sunt parinti, se vede clar ca se iubesc si cred ca si daca s-ar pune problema ca e cu Bianca, tot la Nico s-ar intoarce la fel cum s-a intors la Nico si dupa relatia cu Vitan. O zi buna.

bros-coiu a spus: (februarie 4th, 2012 at 17:08 )

si-o trag si ei o vreme si gata. el se intoarce la femeia cu care are copil, iar ea la cei 123 de baieti cu care se mai arde din cand in cand, doar e o diva, ce naiba!

mirco a spus: (februarie 4th, 2012 at 19:52 )

ce interesati sunteti de subiect:))))))nu sunt impreuna….reclama! si nu cred ca e problema nimanui cu cine si-o trage bianca si cazacu! ce relatie poti spune ca au cei doi daca se stiu de la inceputul lunii februarie….4 zile:)))asta e relatie? ce dracu,hai sa fim seriosi.

deea a spus: (februarie 4th, 2012 at 19:55 )

LA CE BARBATI POTENTI POATE SA AIBA BIANCA,MA INDOIESC CA E CU CAZACU!!!! EU CONSIDER CA PRESA NU ARE CE SA SCRIE! CAM GREU DE CREZUT DESPRE ACEST NOU CUPLU FANTOMA/

bili a spus: (februarie 4th, 2012 at 19:57 )

@micro
o fi problema lor, dar le place sa stie lumea. in plus, daca vor sa fie doar problema lor sa renunte la titlul nobiliar de persoane publice.

newstimis a spus: (februarie 4th, 2012 at 20:05 )

daca le placea sa stie lumea,dadeau declaratii….am sunat si bianca jurca a negat tot! cica nu vrea sa auda de relatie noua!

romeo a spus: (februarie 4th, 2012 at 20:06 )

din pacate sunt persoane publice,asta e! nu se pot numi altfel.nu sunt vedete,sunt persoane publice!

corona+ a spus: (februarie 4th, 2012 at 20:10 )

sa nu fim carcotasi cu cei doi porumbei. imi pare ca se potrivesc, sunt niste frumusei. mi-a placut faza cu sunatul… si ce te asteptai? sa-ti spuna si pozitiile incercate pana acum?

vali a spus: (februarie 4th, 2012 at 20:17 )

vagaboanda asta costa bani multi,dar sta bine pe picioare

vali a spus: (februarie 4th, 2012 at 20:19 )

tite beton,or fi silicoane -scriene bianca sa vedem cum stai cu ele

simina a spus: (februarie 4th, 2012 at 20:22 )

@vali
ce rau esti. sunt sigura ca iubita sau nevasta ta – sau si una si alta – este/sunt o/niste grasa/grasane, dar fara tate. asta e, te consolezi si tu belind ochii in alta parte, la fel cum face si a ta cand vine vorba despre marimea penisului tau, se uita la altii.

jo a spus: (februarie 4th, 2012 at 20:36 )

Pai cum ma ca acum cateva saptaman para se iubea si se casatorea si ala era barbatul vietii ei :))) o fi aflat si el cat e de curva si a lasat-o! Vai de capu ei, cine dracu sa o mai ia, asta e femeie de o noapte si asa va ramane vesnic.

marian a spus: (februarie 4th, 2012 at 21:00 )

Mai multa lume i-a vazut aseara cand se sarutau. Asa ca lasati vrajeala, lumea e mica si se afla.

lolo a spus: (februarie 4th, 2012 at 21:22 )

bianca fata de noapte? nu stii ce vorbesti baiete! cum naiba sa ramana cu frumuselul ala?ce sa faca cu el?sa l tina in vitrina si atat? mai mult de atat nu era baietelul:)

adriana a spus: (februarie 4th, 2012 at 21:25 )

vorbiti si comentati numai prostiiiiii….in primul rand bianca si sergiu au format un cuplu foarte frumos timp de vreo 8 luni….logodna a avut loc de ziua ei in octombrie! casatorie..nici vorba,nu e pentru ea un baiat de 24 de ani! probabil si a dat seama si de aceia s au despartit! de fapt l-a parasit! stiu foarte clar toata povestea.

raul a spus: (februarie 4th, 2012 at 21:27 )

Bianca este o fata deosebita ,desteapta ,inteligenta si foarte frumoasa si binenteles foarte invidiata.Este o persoana cu mult bun simt si bunatate sufleteasca si nu inteleg de ce nu face carira politica.Nu se compara cu mitocanii din politica de azi .Bianca gindeste si fa pasul important nu numai pentru tine ci si pentru noi care te vom sustine.. Te cunoastem si stim ce poti. Nu da importantqa celor ce nu pot face nimic in viata decit comentarii.Poate chiar Cantemir Pirva te va convinge sa intri in politica adevarata nu a pedelistilor frustrati si incompetenti.

poponet a spus: (februarie 4th, 2012 at 21:29 )

EU ZIC SA II PUPATI UNDEVA PE AMANDOI DACA NU AVETI LOC:)))))))))))

CLAUDIA a spus: (februarie 4th, 2012 at 21:33 )

sunt femeie si citesc toate frustrarile voastre…ma ia rasul :)))))))o cunosc pe bianca si stiu ca e o fata atat de buna in comparatie cu voi…nu ii ajungeti nici la degetul mic! are suflet si e o femeie deosebita din toate punctele de vedere. e o femeie stabila in relatii dar nu accept orice!

Jean a spus: (februarie 5th, 2012 at 00:25 )

E superba fata asta! E de o frumusete si de o senzualitate maxima! Eu o ador si o admir!

marian a spus: (februarie 5th, 2012 at 11:20 )

Cat credeti ca o sa stea Cazacu cu Bianca?…..o luna, maxim doua luni. La ce istorie are Cazacu cu femeile:)))) Sunt curios ce zice tipa cu care are copilul:))))

Horia a spus: (februarie 5th, 2012 at 16:26 )

Mai degrabă as reformula….cât o sa stea Bianca cu cazacu:)))) pana in prezent s a cam saturat de toți cu care a fost! Dar sa nu generalizam…poate durează!

sorina de aur a spus: (februarie 6th, 2012 at 09:39 )

bine ca nu i-a lovit tramvaiul

lola a spus: (februarie 6th, 2012 at 10:33 )

sa fie fericiti!!!

bosnia a spus: (februarie 6th, 2012 at 16:22 )

se resimt dupa lovitura?

Koko a spus: (februarie 6th, 2012 at 22:14 )

Meritati sa fiti fericiti!!!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL. Primarul liberal al comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, afirmă că a colaborat foarte bine în Consiliul Local cu cei doi proaspeţi membri PNL. Ionuţ Stănuşoiu susţine că nu doar PNL va deveni mai puternic în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL
Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Top