Ciuhandu, la mana Rodicai Vlad: „Niciodata nu va fi pe listele PNTCD, e un mincinos și un hoț”

Primarul Gheorghe Ciuhandu a ajuns la mâna Rodicăi Vlad, după ce instanţa a decis că aripa PNŢCD din care făcea parte este ilegală. Magistraţii au stabilit că Aripa Pavelescu din PNŢCD este cea statutară, deci, automat, Ciuhandu nu mai poate fi considerat preşedintele ţărăniştilor.

Adevăratul preşedinte este Rodica Vlad, preşedintele timișean al „Aripii Pavelescu”, devenită acum PNŢCD. „Noi mergem pe PNŢCD şi cu asta basta. Cred că domnul Pavelescu are tot interesul să scoată voturi aici. Noi putem candida şi ca independenţi la nevoie”, a spus, miercuri, Gheorghe Ciuhandu. Preşedintele legal al PNŢCD Timiş, Rodica Vlad, îi taie însă din start orice elan.

„Cum să meargă Ciuhandu pe listele noastre, când nu este nici măcar membru PNŢCD? A ajuns la mâna mea, dar nu are nicio şansă să fie pe listele noastre. Ciuhandu trebuie să părăsească imediat sediul partidului, eu sunt preşedintele PNŢCD. Niciodată Ciuhandu nu va fi pe listele PNŢCD pentru că este un mincinos şi un hoţ. A dovedit din plin că şi mint,e şi fură. A furat o ştampilă şi a făcut fals şi uz de fals în acte. Nu ştiu dacă voi candida la Primăria Timişoara. Tot ce-mi doresc este ca Timişoara să scape de Ciuhandu”, a declarat Rodica Vlad, preşedintele PNŢCD Timiş.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

andrei a spus: (februarie 29th, 2012 at 17:51 )

Bravo, doamna ! ciuhandu si echipa lui din primarie nu au facut altceva decat sa murdareasca memoria unui Maniu sau Coposu!

Usor cu pianul pe scari a spus: (februarie 29th, 2012 at 18:30 )

poate va aude sasca si va v-a „rade”!

Horia a spus: (februarie 29th, 2012 at 18:33 )

Nu sunt un fan al doamnei Vlad…dar de data asta are dreptate. Il cunoaste foarte bine pe onorabilul(?!) Ciuhandu.

mariana a spus: (februarie 29th, 2012 at 19:49 )

iar rodica vlad e alba ca zapada. nu-mi vine sa cred cata ipocrizie pot sa vad la unii. adica rodica vlad e mai reprezentativa pentru pntcd in timis, romania si oriunde in lumea asta? chiar nu vreau sa-l apar pe ciuhandu, dar asta nici macar o gluma nu poate fi. vai de noi si de mamele noastre. am ajuns intr-o stare de nedescris daca spunem ca femeia asta are ceva cu pntcd-ul. stiu, imi veti replica ca a castigat in instanta gasca ei. asa e. doar in romania se face politica de gasca…

anonim a spus: (februarie 29th, 2012 at 19:57 )

mi-e extrem de antipatica muierea asta,dar parca mai antipatic imi e ciuhandu…multora le sta in gat de 16 ani in timisoara,dar el stie una si buna,dai case la tzigani,dai abonamente gratuite la pensionari,faci 2,3 parcuri sa arate mai de doamne ajuta…si inca un mandat il ai in punga,nu ciuhi?

dan a spus: (februarie 29th, 2012 at 19:59 )

rodica vlad, o smenara de prin timisoara. cred ca acum ciuhandu urca pe pereti de ciuda ca a teolerat-o pe vremea cand o baga prin consiliul local. gretos!

TM a spus: (februarie 29th, 2012 at 20:32 )

toata lumea isi doreste sa se scape de Ciuhandu de la primaria TM,si de tot,daca se poate,numa ca…vedeti…odata la 4 ani,cel putin,o mana de pensionari,tigani si retarzi nu sunt de acord,si il voteaza,pentru ca e „bun”..asa au auzit la coltu strazii…asa au auzit cand stau in centru si fac politica,sau pe tramvai,cand merg pe gratis

Pop Traian a spus: (februarie 29th, 2012 at 21:20 )

S-a urcat scroafa in copac si acum crede ca e privighetoare….Cel mult o cartita obeza…

unul BULA a spus: (februarie 29th, 2012 at 21:59 )

Ma chinuie o intrebare: de ce gasca ciuhi e mai-mai taranista,decat gasca Rodicai Vlad? Ca mie gastile mi se par cam la fel!

shaorma cu de toate a spus: (martie 1st, 2012 at 09:15 )

cam asa arata politcia noastra, ca o saorma cu de toate. eu inteleg ca sunt multi care nu il mai vor primar pe ciuhandu. dar de aici pana la a spune ca imputita de rodica vlad e mai taranista e cale lunga. fratilor, daca nu era ciuhandu, partidul asta devenea de mult amintire. macar aici la timisoara l-a tinut in viata si nu in perfuzii ci in prim planul politicii locale. daca alti lideri politici din timis de la alte partide au in spate brenduri comunistoide, ciuhandu a facut treaba de unul singur. ca si-a batut si el salamul, economic vorbind, asta e alta poveste. dar sa-l compari cu femeia asta hidoasa mi se pare mult prea mult.

plescavitza cu de toate a spus: (martie 1st, 2012 at 09:44 )

Stimate coleg de fast-food… Dar despre cum ‘l-a tinut in viata” nu ar trebui sa facem observatii ? national-taranismul practicat de barbos nu are nicio legatura cu ceea ce a fost acest curent. pur si simplu ciuhandu a pangarit orice amintire demna a ceea ce a fost odata… Mie mi se pare ca tinerea in viata de care vorbesti se asemuie cu o ingropare pana peste cap ! Un fel de serie de dovezi finale ca acest partid nu mai are ce cauta pe scena politica ! halal supravietuire…

shaorma cu de toate a spus: (martie 1st, 2012 at 10:05 )

stai linistit, la tinut bine in viata, dar a fost un caz singular in romania. daca ciuhandu a pangarit, ce poti sa spui de pavelescu sau de rodica vlad? doar nu vei sa ajungi la concluzia ca ciuhandu a omorat pntcd? ai deveni haios. eu spuneam ca nu poti compara doua persoane ca ciuhandu si vlad. aia e venita de pe centura iar asta, cu toate pacatele lui, e politician. ca doar de aia nu au avut coaie sa se ia cu el la tranta pe aici poenaru, sarbu, ostaficiuc si orice lider politic de aici. ciuhandu, iti convine sau nu, a fost un lider autentic, o locomotiva, sa ma exprim in termeni bassescieni. poate ca primarul ciuhandu a facut greseli, dar asta nu inseamna ca nu e un bun politician.

plescavitza cu de toate a spus: (martie 1st, 2012 at 10:33 )

nu pot fi de acord cu tine. iar la urma urmei, eu ca cetatean nu traiesc prin fotosinteza de la „lumina” niciunui politician… pe mine ma intereseaza cum imi gospodareste banii si orasul cel din fruntea urbei… un capitol la care ciuhandu e corigent. sincer, faptul ca a alunecat cum a alunecat cu corabia pntcd-ului… ma lasa rece!

shaorma cu de toate a spus: (martie 1st, 2012 at 10:41 )

traiesti prin fotosinteza de lumina a altora, nu a lui ciuhandu. ok, nu e nici asta usa de biserica, dar nu cred ca nivelul de trai al timisorenilor are legatura cu politica lui cihandu. poate fi acuzat pe buna dreptate de neindeplinirea unor obiective dar nu din cele de oridin existential. daca e sa vorbim de cum arata orasul sunt de acord cu tine ca trebuia facut mai mult, mult mai mult chiar. nu indraznesc sa te contrazic, pentru ca as deveni penibil. eu veau sa spun ca in oceanul asta politic nu-l putem eticheta pe ciuhandu ca fiind mai putin politician decat rodica vlad. ce naiba, ne facem de ras!

danschi a spus: (martie 1st, 2012 at 12:21 )

ciuhandu e cel mai bun om politic din timisoara. robu pare o domnisoara pe langa el, ostaficiuc nu are curaj sa-l infrunte, sarbu a avut ocazia dar a facut pe el, grindeanu il pupa in fund, bojin are treaba cu motorizaile de pe santiere… restul nu intra in disuctie. deci nici frodica vlad, despre care stiu ca e pe pastile. odata cu aceasta executie ordinara, vom asista si la moartea pntcd. urmeaza si celalalt partid istoric, pnl, care e doldora de securisti si colaboratoristi, la fel cum era si pntcd in anii 90, ani in care i-au si scos din cacat pe fratii liberali. dar asta vom invata la istorie, la fel ca actualii liberali care poarta aceasta titulatura doar la misto, ei nefiind liberali, ci profitori.

Brazda de sub plug a spus: (martie 1st, 2012 at 15:11 )

Daca aceasta femeie a ajuns presedinta PNTCD Timis,in locul lui Ciuhandu,ne-am dus dracului de tot.Dar a cui presedinta se vrea nebuna asta,ca nu-i decat ea si Pavelescu in aripa respectiva.A…si stampila,pe care a castigat-o prin smecherii avocatesti,Pavelescu.Traiasca Romania si justitia romana.Si bineanteles puterea care dicteaza.Halal sa ne fie !

nesatulul a spus: (martie 1st, 2012 at 17:20 )

PNT-CD- ul e mort de mult, iar Ciuhandu e unul dintre calai. Si-a batut joc de partidul ala cum si-a batut joc si de oras.

@ nesatulul a spus: (martie 1st, 2012 at 18:03 )

esti un tamp.

Elena Papes a spus: (martie 1st, 2012 at 19:07 )

Vrea si aceasta doamna Rodica Vlad sa fure in liniste ?!

pntcd a spus: (martie 1st, 2012 at 22:35 )

ROBU PRIMAR

anonima a spus: (mai 9th, 2012 at 18:40 )

trebuie citit, un articol f interesant despre mahalagioaica timisoarei
http://www.vestul.ro/stiri/4249/istoria-nefardata-a-unei-traseiste-politic.htm?action=print

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Start campanie de admitere la UPT

Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a senat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Top