Cu partidul pe butuci, Ostaficiuc s-a bagat in campania electorala de la UMF

Cu doar câteva zile înainte de alegerea unui nou rector al Universității de Medicină și Farmacie a fost redeschisă cu mare fast Clinica ATI de la Spitalul Județean. Amfitrion a fost șeful clinicii, Dorel Săndesc, unul din cei trei candidați la alegerile din 27 februarie.

Invitatul special al evenimentului a fost liderul PD-L Timiș, Constantin Ostaficiuc, care, din lipsă de ocupație la partid, s-a băgat în alegerile de la UMF, susținându-l pe față pe Săndesc, meteahnă de prim-secretar de partid. Un invitat și mai special a fost naistul Gheoreghe Zamfir, un obișnuit al show-urilor electorale. Fiindcă la asta s-a redus evenimentul de joi: un ultim spectacol electoral dinaintea alegerilor. Acesta ar putea avea însă un efect contrar celui scontat de organizatori, adică Ostaficiuc, Săndesc și echipa lor electorală. Aceasta, fiindcă medicii din celelalte secții se uitau cu jind la investițiile masive din Clinica ATI, în contrast total cu neajunsurile din restul spitalului. Mai tare sau mai încet, ei s-au întrebat cum de fondurile guvernamentale și ale CJT și-au găsit o singură destinație: Clinica ATI. Și tot ei au găsit și o explicație: spre deosebire de griul celorlalte secții, clinica reinaugurată este singura 100% portocalie, și la propriu, și la figurat. Or, luni, chiar acești medici vor vota pentru funcția de rector, nu postacii PD-L. Culmea, Ostaficiuc, cât de brand politic este, nu are dreptul să aleagă la UMF…
În presă a apărut un așa-zis sondaj efectuat de „Timișoara medicală” potrivit căruia mare favorit la câștigarea alegerilor ar fi Dorel Săndesc. În lumea medicală însă nimeni nu știe ce îmseamnă această „Timișoara medicală”, probabil o invenție PD-L-istă.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

90 comentarii pentru acest articol

goran a spus: (februarie 24th, 2012 at 14:58 )

nimic fara show in romania noastra cea de toate zilele. aceasta iesire a lui ostaficiuc este perfect in ton cu securistul care a fost si inca mai este acest om. de asta nu ar trebui sa mai surprinda pe careva genul asta de iesiri comunistoide.

Bregovici a spus: (februarie 24th, 2012 at 16:00 )

– Da’ pe mine de ce nu m-au chemat ? sa le cant io ceva de „hop hop hop, kalashnikov” la astia cu sange portocaliu… ??

camarila a spus: (februarie 24th, 2012 at 16:04 )

balonase, majoretre, flori. Astea-s de la Milli Vanili citire.

anonim,circumspect a spus: (februarie 24th, 2012 at 16:38 )

dorel sandesc si echipa sa de baieti destepti V paunescu , L Duta , H cristian, C vladescu etc si alti oameni de bine ce vor puterea prin acest hopa mitica , vor avea parte de o infrangere execrabila la Timisoara, aici problemele nu se rezolva ca pe malurile dambovitei. asa ca AVIZ AMATORILOR !DOMNULE SANDESC CINE A INCEPUT CAMPANIA MIZERABILA PE TOATE FRONTURILE,CINE NU ARE NICI UN PLAN DE ACTIUNE DAR ARE UN SCOP – BANU ,SI PUTERA PRIN EL,CINE E PRINCIPALUL DEMAGOG PE TOATE ZIARELE SI IN TOATE DEPARTAMENTELE UNIVERSITATII?NU AVETI NICI FORMA, NICI FOND , DA VRETI- SUB PRETEXTUL CA REPREZENTATI SCHIMBAREA.!!! ADEVARUL E CA NU REPREZENTATI ABSOLUT NIMIC DECAT UN ANESTEZIST CONTROLAT DE NISTE SMECHERI DE BUCURESTI!TIMPUL TRECE IN DEFAVOREA VOASTRA!

DVP a spus: (februarie 24th, 2012 at 20:56 )

Pt prima data in istoria alegerilor academice, campanai a fost un circ dus pe canalele media. Un circ pe care Sandesc nu trebuia sa-l acceptew. A pus botul la Costi si la jmekerii de langa el si acum o va lua in freza.

Poe a spus: (februarie 24th, 2012 at 21:30 )

Claudia Borza si Cristian Oancea care sunt sefii campaniei lui Raica nu-s tot in PDL? Mai, mai, mare e disperarea ca pierdeti! Ce v-au promis frate? V-a donat Dragulescu vreunul din conturile in euro? Altfel noi cei care muncim in UMF nu avem explicatii logice ca sa il sustineti asa! Singura ar putea fi ca va e frica de normalitatea lucrurilor care ar fi cu Dodo!
Frumoasa campanie PDL-ista duceti!Bazata pe dezinformari si nu pe fapte reale! Cum puteti voi sa credeti ca un medic care sta toata ziua in spital poate sa voteze un om care sta toata ziua intre lame! Nu va dati seama ce sa mai faceti? Obisnuiti-va cu ideea ca ati pierdut si bucurati-va ca Dodo nu este un om hain si rau care sa se razbune pe voi!

mara a spus: (februarie 24th, 2012 at 22:02 )

d-l Ostaficiuc, ca de fiecare data, are o tinuta impecabila!

phoria a spus: (februarie 24th, 2012 at 22:07 )

libertinul de Dragulescu nu este portocaliu. Este rosu comunist de-a dreptul. poate doar PSD o sa il primeasca pe liste la toamna. Sau Partidul poporului.

Oancea a spus: (februarie 24th, 2012 at 22:10 )

ce are sula cu prefectura? sa moara toti de invidie. primul va face luni infarct Dragulescu

LIBI a spus: (februarie 24th, 2012 at 22:18 )

Daca gasiti unul care s-a plimbat prin mai multe partide decat Dragulescu pana acum, aveti un premiu mare. Daca gasiti vreun om valoros in echipa domnului Dragulescu, aveti un premiu si mai mare. Si aveti foarte mare dreptate… Amfiteatrul de la Judetean a fost plin si lumea a aplaudat fiindca doar asa au putut sa isi manifeste invidia si ura fata de DUMNEAVOASTRA domnule DRAGULESCU si fata de oamenii pe care cu CINSTE (USD, EURO) i-ati promovat. Vezi valorosul de Cristi Oancea, propus la sefia Spitalului Victor Babes – o figura a pnuemoftiziologiei romanesti. Mi-e scarba de ce sunteti in stare sa puneti oamenii sa scrie. Mai doua zile si va dam liber. Hai liberare!

un cititor a spus: (februarie 24th, 2012 at 22:38 )

Domnule Iulia Avram, va multumim pentru acest articol obiectiv. Va califica direct la OTV sau CANCAN la sectiunea de primit pule-n cur de la cititori. Premiul Pulii zer te asteapta! Baga-i tare! Juriul subiectiv

alt cititor a spus: (februarie 24th, 2012 at 22:42 )

sigur, cei care au platit pentru aparitia articolului ar fi preferat sa fie tratati ca la Jebel, dar ce sa faci, medicina evolueaza. Din pacate pentru ei, si noi evoluam. Bafta multa celor din ATI – nu ma intereseaza culoarea voastra, faceti-va treaba bine, ca de aceea sunteti acolo!

marius a spus: (februarie 24th, 2012 at 23:07 )

da asa i bafta celor de la ATI si domnului Ostaficiuc la alegerile pt CJT, asa se intampla la noi la romani cand omul incearca sa faca ceva este imploscat cu noroi

timisorean a spus: (februarie 25th, 2012 at 00:26 )

Politicianismul jegos dauneaza grav Sanatatii !

Raika- ca a spus: (februarie 25th, 2012 at 03:05 )

Mizerabilii, incearca sa acopere cu vorbe goale, de rachat cea mai mare realizare in domeniul sanatatiii. Poate,….in urma articolului „persoana” Iulia Avram a facut rost de banii necesari ce pot sa-i achite nota de plata de la un spital „din vest”, daca nu, nu ii dorim sa o apuce boala pe meleagurile timisorene, pt.ca ATI-ul „portocaliu” atat de blamat ii sta la dispozitie asa cum este el. Cred ca personalul sectiei, prof.Sandesc, conducerea acestei institutii se va purta onest, curat ,cinstit, dand dovada de omenie si profesionalism cu aceasta persoana I.Avram. Sudoarea fruntii acestor oameni, da oameni adevarati, nu merita stearsa de aceata pramatie a jurnalismului timisean. Prezenta atator oameni la inaugurare, indiferent de culoarea politica sau sociala, dezvaluie faptul ca toata obstea timiseana avea nevoie de aceasta sectie, are incredere in promotorul acestui proiect Prof. Sandesc si iin echipa lui. Priviti imaginile prezentate de celelalte ziare locale si va veti convinge. Raica, Dragulescule voi cu cum aveti grija de concetatenii. vostri, investind in VOI?????? sau……….exceland in studiul „Expresiei imunohistochimice” a timisoreanului. Bafta profesore Sandesc pe 27.

alt cititor a spus: (februarie 25th, 2012 at 09:18 )

pe site-ul asta ati avut joi, la deschiderea clinicii, un material normal, fara urma de culoare politica, care prezenta decent o realizare notabila in domeniul sanatatii. vineri dati cu batul in balta si publicati chestia asta, scrisa in dusmanie si fara nici o baza.
sectia ati n-a ajuns asa cum este peste noapte, ci in timp. primele investitii nu le-a facut ostaficiuc si nici vreun alt politruc. doctorul sandesc chiar sfinteste locul si cine il cunoaste stie ca nu are culoare politica. e aberant sa spui ca ostaficiuc i-a dat bani (de parca i-ar fi dat de la ma-sa) in scop electoral. cum ar veni, nu mai faceti proiecte, nu mai cereti finantare, ca sinteti portocalii si aveti scopuri ascunse.
chiar sinteti aberanta, doamna avram! apropo, ati fost la deschiderea clinicii, de stiti ca medicii se uitau cu jind la investitiile masive? v-a zis vreunul ca e invidios? auzi, se uitau cu jind.. la ce? la monitoare? la aparatele de dializa sau la cele care dozeaza medicamentele? la suporturile de perfuzii? la padelele de cpr? viata n-are culoare politica, doamna, ar trebui sa stiti asta.

Mihai a spus: (februarie 25th, 2012 at 11:01 )

doctorul Sandesc sfinteste locul sau il inchiriaza?:) Ca toata echipa lui e alcatuita numai din asa-zisi business-man (sau pe romaneste, bisnitari).

Alin a spus: (februarie 25th, 2012 at 11:08 )

omu cu fatza imblanita nu se mais atura de furaciune. Acum vrea sa ishi ia partea shi din umf; se duce dracului shi shkoala asta, dc ishi baga labele; cat mai e comisionu? Tot 10%?

Adi a spus: (februarie 25th, 2012 at 11:14 )

Domnule doctor Sandesc, rau ati facut ca v-ati aliat cu Ostaficiuc; omul asta a distrus tot pe ce a pus mana si tot ce a facut a facut pentru imbuibarea proprie. Mai ales acum a fost proasta ideea, cand nu mai e mult pana se pronunta instanta definitv in cazul Ornella; cine nu stie despre ce e vorba, cititi si aici in ziar, cititi si pe pressalert.ro …

cantofabule a spus: (februarie 25th, 2012 at 11:16 )

Uite ca au aparut si postacii portocalii.Undce naiba ati fost pana la ora 10 seara? La sedinbta cu Sandesc si Milli Vanilli? Galuscaru v-a trimis ceva indicatii pretioase. Sandesc omul mafiei portocalii si a mafiewi din sanatate.

cantofabulangiule a spus: (februarie 25th, 2012 at 11:23 )

Cantofabulangiule, decat sa va tot scrieti pe bloguri mai bine iesiti sa vi-o frecati in vreun parc, ca e soare afara, inca mai gasiti si zapada sa nu vi se infierbante. Nu e pacat de site-ul asta sa il umpleti cu comentarii de kko?

Mihai a spus: (februarie 25th, 2012 at 11:32 )

cantofabulangiule, te crezi vreun Hamlet de vii sa tii monoloage pe siteuri?:)

Andrei a spus: (februarie 25th, 2012 at 12:28 )

@cantofabule: fac si ei antrenament pentru campaniile electorale de anul asta; s-au trezit greu, ca noaptea stau sa se joace wow sau cs. De indata ce au primit semnalul au reactionat.

anonim,circumspect a spus: (februarie 25th, 2012 at 13:00 )

Ah ,dorel tu nici nu sti cat de mic incepi sa fi!

Bogdan a spus: (februarie 25th, 2012 at 13:14 )

anonim: sper ca bunul doctor sa nu castige alegerile, pentru binele lui, nu de alta. Ca infratirea asta nu ii va aduce nimic bun; dar asta este, cand se haloseste…nu ii ajung banii care ii face din afacerile diverselor firme, cu spitalul; acum vrea mai mult. Intrebare simpla: cine gestioneaza banii la judetean si de cine a fost pus pe functie? Si asa se mai lamuresc niste treburi…

traficantul a spus: (februarie 25th, 2012 at 13:16 )

Bai baieti, nu mai faceti atata trafic site-ului asta ca risca sa treaca de 100 de cititori/zi. Asta e site de campanie pentru Borza. Se inchide dupa alegeri.

Ionela a spus: (februarie 25th, 2012 at 13:34 )

traficantule, Ostaficiuc inca e bantuit de stafiile trecutului? Cred si eu, la cate cadavre il inconjoara si cate a sacrificat pe altarul propriei placeri, inclusiv partidul…. Ce ti-a mai promis ca sa postezi? Sau va mai arunca din cand in cand un chef de doi bani sa va inchida gura? Mai bine ia aminte la tot ce se intampla acolo, caci nu pregeta sa se dispenseze de nimeni atunci cand nu ii mai e necesar…

nicu birtea a spus: (februarie 25th, 2012 at 13:55 )

Mai, traficantule ce destept esti si tare intelept. Ce le stii tu pe toate, sa te pupe Varadean pe bot. Dar unde candideaza Borza ;i pentru cine, daca le stii tu asa bine?

Alin Popov a spus: (februarie 25th, 2012 at 14:28 )

Nicule, io cred ca lui Ostaficiuc nu ii e frica de bau-bau, ci de Borza:) ca peste tot vede numai conspiratii si una doua, cand e vreun comentariu impotriva lui pe net, imediat apar comentarii de genul „borza face si borza drege”

marius a spus: (februarie 25th, 2012 at 15:00 )

puteti spune ce vreti este dreptul vostru dar nu ar trebuii sa trecem cu vederea asa usor realizarile domnului Ostaficiuc de cand a preluat carma CJT. din pacate observ ca sunt cmentarii rautacioase indreptate cu predilectie impotriva d-nului Ostaficiuc si a PDL

Maria a spus: (februarie 25th, 2012 at 15:09 )

Marius: ia uimeste-ne:) deponeul minunat care nu e folosit de nimeni? Bastionul care e renovat pe banii nemtilor si e facut club (zambara) in el? Sponsorizarea lui Iancu? Hai, mai spune-ne, mai uimeste-ne cu realizarile marete ale minunatului conducator 🙂 traim decenii de impliniri marete…asta e imnul ce canta la voi in partid, nu? Mai bine ai invata sa scrii corect romaneste

samanta a spus: (februarie 25th, 2012 at 15:24 )

zambara e cea mai mare realizare a lui ostaficiuc. eu suntg cuberita si va rog astfel sa nu va mai luati de ostaficuc, acest dumnezeu al cluburilor.

Dan Pop a spus: (februarie 25th, 2012 at 16:19 )

dom presedint, daca tot ie gol parcu industrial, nu mutatz acol spitalu judetan? Mai luatz un ban si la mutare, vindetz terenul pe care e spitalul acum si celor de la ornella (ca tot ziceam de pornella, p vine de la publicitate, cum mai e cu dosaru? A agiuns la Bucurest?) nu le va mai fi urat singuri in camp:) eventual vorbitz cu Candea sa isi deschida o benzinarie langa, care sa faca contract cu spitalu; sau aici ii felia lu vicele, cu motorina, ca la alte lucrari din fosta lui imparatzie? Ii datz si lui sa nu va mai vrea scaunu, ca asa cum stiti sa impartiti, nu stie nimeni (lui iatz dat imparatia apelor, lu tata socru de ochelarist pilot de raliu iatz dat loc in senat prin faultarea Corneliei – de care mai tarziu vatz scapat – devenise incomoda? Nu mai avea loc un anume deputat mare de gura si asociat la pitzerie, de ea?).

Timar a spus: (februarie 25th, 2012 at 17:45 )

Dragi colegi,
Voi intelegeti de ce e disperare maxima in echipa Raica? Ani de zile, prin universitatea noastra s-au derulat proiecte de milioane de euro si in loc ca banii sa ajung in universitate pentru dotari, cea mai mare parte din bani s-au scurs in buzunarele unor anumite persoane aliate acum lui Raica.
Am vazut inflorind peste noapte vile, terenrui, conturi bancare si case de vacanta, in timp ce noi, majosritatea cadrelor didactice din umf, care nu am fost in haita lor, munceam cinstit.
Pentru mai multe detalii accesati linkul urmator: http://www.umft.ro/newpage/despre/decl_avere.htm#0
De aceea nu vrem circ. Circul l-au inceput ei prin pseudonimul „Gheorghe Nan”, pseudonimul unei distinse Doamne Profesor, care ani de zile a derulat proiecte prin facultate, alaturi de ei si are tot interseul ca haita Raica sa ramana la conducere, pentru ca vechile obiceiuri sa continue si in viitorul mandat.
Mizam pe inteligenta celor cinstiti, care se vor identifica cu onestitatea Profesorului Sandesc.

caius h. a spus: (februarie 25th, 2012 at 20:27 )

Victor Babes cred ca si-ar retrage numele de pe frontispiciul acestei universitati daca ar avea puterea sa o faca. Rusine tuturor ca nu avem curajul si puterea sa ne luam in maini destinul. Haideti domnilor profesori, lepadati-va de satana, dati uitarii trecutul mafiot si dati-ne o sansa.

Ionac a spus: (februarie 25th, 2012 at 21:57 )

O…si-au prmit laudatorii banii, mai posteaza o tura…ma copii, cu astia trebuie sa faceti la ca curve: luati-le banii inainte, ca daca ii invatati prost, in campanie o sa lucrati gratuit pentru Ostaficiuc si echipa. Acum ce v-au spus? Ca trebuie sa castige omul cu viziune, omul cu echipa….dar au uitat sa va spuna mici detalii, cum ar fi ca viziunea omului e despre cum sa faca banii sa treaca prin firmele lui, sa il faca cu buzunarul mare si ca echipa e constituita numai din oameni care dau importanta banului, nu profesiei (cati oameni cu lucrari publicate pe plan international are Sandesc in echipa?).

MihaiD a spus: (februarie 25th, 2012 at 22:19 )

Bai oligofrenule faci de rusine numele marelui artist cu numele caruia postezi!!!

Mihai a spus: (februarie 25th, 2012 at 22:21 )

MihaiD, tu cu cine te certi? Ai fost la Sandesc si ai tras ceva gaze pe nas inainte de a citi?:)

MihaiD a spus: (februarie 25th, 2012 at 22:39 )

Mihai (oligofrenule}, se pare ca esti pus de paza! Cat iti dau pe ora?

magda o sustinatoare /pdl a spus: (februarie 25th, 2012 at 22:54 )

daca ostaficiuc, sandesc si PDL nu erau in tm nu se mai renova niciodata ATI. 😉

rinichiul roz a spus: (februarie 25th, 2012 at 23:21 )

Bravo Magda! Ai pus punctul pe i. Ai umplut-o de sange! Ce pacta ca nu s-a dat voie la clonare sa ave,m mai multi oameni de omenie prercum Ostaficiuc, Sandesc, Udrea, Boc sau Basescu.

Mihai a spus: (februarie 25th, 2012 at 23:41 )

Cristi Oancea este un parvenit, care la catedra de fiziologie era in umbra pana a tras lozul castigator, casatoria cu Roxana, actuala Oancea. Oltenas ambitios, de Severin a ajuns sa manevrezele el alegerile din UMF alaturi de alta parvenita, Claudia Borza. Dupa ce au derulat bani grei prin firmele lor capusa si au ajuns la averi de milioane de euro, ii intelegem de ce sunt acolo si ne e mila de ei.
Dati afara din PDL, au incercat sa intre in PSD, iar acum bat la usile PNL-ului care sunt inchise pentru ei. Le-a mai ramas un partid, de ce nu incercati acolo: PARTIDUL POPORULUI. Va si spun ce sa ii spuneti lui Dan Diaconescu: ca ii dati vreo 2 milioane de euro din ce ati furat pana acum sa impartiti la saraci.
Din echipa Borza-Dragulescu-Raica PDL-ista fac parte: Carmen Tatu, Gabriela Tanasie, Daciana Nistor, Cristi Oancea, Delia Horhat. Va mai furnizam niste nume cu ocazia altui comentariu.
RAICA E SUSTINUT DE PDL-ISTI! Dorel Sandesc este apolitic si asa va ramane, iar in echipa lui de campanie fac parte oameni din toate partidele! Hai Sandesc!

Cei care am pus comenturi pozitive pentru Dorel Sandesc suntem oameni care nu mai suportam sa vedem CAPUSELE CUM FAC BANI iar noi muncim din greu.
JOS CLAUDIA BORZA, JOS CRISTI OANCEA, JOS RAICA, JOS PDL!

Mihai a spus: (februarie 26th, 2012 at 00:19 )

Asa, asa, scrieti, scrieti, luati-va banii 🙂 cat va mai dau astia pentru un comentariu? 5 lei?:)

Anca a spus: (februarie 26th, 2012 at 00:29 )

Mihai ala cu milioanele, eu cred ca tu nici nu stii sa numeri pana la 1 milion:) si tu habar nu ai cine e Oancea, da ai primit hartiuta de la partid sa scrii:) boule, Borza e membru pdl si e consilier local, cum sa fie data afara din PDL? Raica sustinut de pdl? Esti prost baiete. Sandesc e sustinut de PDL (Ostaficiuc, Noditi), PNL (el, Horia Cristian), PSD (Bratu), o mafie transpartinica, pusa numai pe capatuiala. Mai bine uita-te la stapanul tau, care te plateste sa scrii si vezi tot ce a facut si toate invartelile lui. E de ajuns sa dai un search pe google „ostaficiuc” si gasesti suficiente informatii despre magariile lui, inclusiv fapta pentru care este cercetat de ani, alocarea unei parcele in parcul tehnologic pentru firma fiicei lui, prin incredintare directa, fara licitatie. Asa ca mai lasa-ne cu textele proaste.

Delia a spus: (februarie 26th, 2012 at 00:45 )

postacilor, e de ras cat de marcat a ramas stapanul vostru de confruntarile interne din partid cu dna Borza si dl Oancea, incat acum peste tot ii vede numai pe ei. Imi pare rau pentru el ca nu poate sa treaca peste probleme din trecut, dar ma gandesc ca apropiatele alegeri si dosarele in care este cercetat si judecat il tin mereu in priza. Oricum, mai bine gasiti-va altceva mai productiv de facut; vedeti ca sunt oameni care va platesc mai bine decat pdl-ul, ca sa stati pe net si sa scrieti lucruri

magda a spus: (februarie 26th, 2012 at 00:47 )

vorbiti ata de mult de manevrele lui ostaficiuc de parca ar fi singurul care face invarteli. nu vreau sa i i au apararea domnului ostaficiuc dar cred ca exagerati

Adi Sirb a spus: (februarie 26th, 2012 at 00:56 )

tineret mandria organizatiilor din partide, mai bine mergeti la scoala si invatati sa scrieti corect gramatical si sintactic si nu pierdeti timpul pe site-uri, cu postari de comentarii la comanda, ca nu va aduce nimica buna

magda a spus: (februarie 26th, 2012 at 01:00 )

mai copii vorbiti prea mult de ostaficiuc de parca ar fi singurul care face manevre. mai schimbati si voi subiectul……ostaficiuc si manevra din umf………ostaficiuc si parcul……. sandesc si……

Cristian Neagu a spus: (februarie 26th, 2012 at 01:10 )

Magda, ca bine spui:) oricum, din toata agitatia asta cei mai castigati sunt cei de la ziar, care au o crestere de trafic 🙂

Roxana a spus: (februarie 26th, 2012 at 02:11 )

Delia, Delia hai maneaua fetita ca numai minijupuri si fitze ai in cap! Rad studentii de tine cand te vad asa dezbracata! HAHAHA! Halal cadru didactic, asa veti duce voi UMF-ul, de rapa, cu Dragulescu al vostru! Nu ne-a platit nimeni cu nimic, doar nu vrem ca niste capatuiti PDL-isti sa dezinformeze!
PDL il sustine pe Raica prin cei 2 membri de „OROARE”(Claudia Borza si Cristian Oancea). Cred ca e cazul sa dam putin in vileag afacerile celor doi ca sa inteleaga lumea cinstita ce avem cu ei.
Nu ne-a pus nimeni sa postam nimic, ne face placere sa luptam cu mafia portocalie a lui Borza-Dragulescu-Raica. Toti banii luati pe vilele tiganilor de pe Loga vandute de acel neavenit sunt in buzunarele Claudiei Borza! Conturi cu milioane de euro are marea doamna acum! Era o sarantoaca, vai si amar de capul ei. Acum e mare doamna si are sofer analfabeta, si OBSERVATOR LA ALEGERI PENTRU RAICA!
Noi nu avem nimic cu profesorul Raica, nu ne place de el ca este ursuz si viclean, dar oamenii care ii fac campanie gen Delia Horhat si Claudia Borza care umbla ca istericele cu listele dupa oameni si fac simulari cine castiga sunt penibile! Au pierdut multe voturi din cauza lor.O sa le dam un premiu pt prostie celor 2 parvenite ca ne-au ajutat enorm in aceasta campanie. Ne sunau votantii sa ne spuna tot ce fac!
Cum indraznesc aceste FUFE sa ne treaca pe noi pe liste? Le-am dat noi voie?
Eu consider ca le aceste alegeri fiecare va vota ce este mai bine pentru el, si sunt multi carora nu le-a fost bine acesti 8 ani cu Raica!
Hai Dodo, asteptam cu nerabdare ziua de luni sa putem scapa de mafia Borza-Oancea-Horhat din UMF!

Medic din Judetean a spus: (februarie 26th, 2012 at 02:35 )

Mai usor cu comenturile ca deja ati deviat de la subiect si ati luat-o pe ulei !!!
Deja ce faceti voi aici nu mai suna a campanie ci mai degraba a circ de piata. Vad ca in prim planul al alegerilor au aparut doi noi protagonisti (Oancea si cu Borza). Oare de ce nu ma mir ca cei doi sunt in tabara dragu? Borza a mai fost tepuita odata de dragu si vad ca nu s-a invatat minte. Cine stie ce i-au promis de data asta. Oare i-au promis post de prorector de e asa infocata si umbla cu listele dupa ea? Sau poate i-a promis, raica (dragulescu), ca o avanseaza din nou si niciodata? Poate iara ramane cu buza umflata dupa alegerile astea. Cu siguranta nici atunci nu se va invata minte, doar e PDL-ista.
Hai PDL, hai Raica, cu voi avem sanse sa ajungem in Divizia C cu universitatea. Chiar trebuie sa ai multa indemanare sa retrogradezi o facultate. Dragu a dovedit-o. E randul vostru sa o dovediti.
Inca odata Hai trupa de soc de la conducere. Daca ajunge rector, Raica primeste mostenire facultatea lu tatucu Dragulescu… cred ca pana la pensie. Doar a crescut langa Tatucu Dragulescu. Daca mai prinde un mandat ca si cel precendent, de 20 de ani, aveti toate sansele cu sumele furate sa imprumutati guvernul romaniei.

Suhanek a spus: (februarie 26th, 2012 at 07:35 )

E clar pentru toata lumea ca Sandesc va castiga. Sah-mat la Raica-Dragulescu. Regret ca am gresit tabara, dar asta e: sunt barbat si imi asum.

Bebe a spus: (februarie 26th, 2012 at 10:42 )

Cum se apropie clipa finala, cum nivelul de agitatie in echipa Sandesc creste la maxim. Vad ca si-a pus toti rezidentii sa faca agitatie pe net, in loc sa-i lase sa practice medicina. Daca asta e echipa Sandesc, atunci eu nu vreau sa ajung la judetean

Tibi a spus: (februarie 26th, 2012 at 10:51 )

Varadene, Varadene, ce-ti mai place sa imprastii cu noroi…se intelege de ce te plateste stapanul tau…ca esti dupa chipul si asemanarea lui. Cum e pana la urma, ti-ai facut rost de spatiu gratuit pentru firma sotiei sau inca mai cersesti pe la porti?

Malin B a spus: (februarie 26th, 2012 at 11:10 )

Din greseala in greseala spre victoria finala se pare ca e motto-ul lui Ostaficiuc. Omul asta distruge tot ce atinge, dupa cum se vede si acum, cu ocazia alegerilor din umf. In loc sa lase lucrurile sa se desfasoare doar in lumea medicala, sa isi spele ei rufele intre ei, a inceput sa faca circoteca asta, care nu va aduce nimic bun pe termen lung niciuneia dintre parti (fie ea Pescariu, Sandesc sau Raica). A preluat o filiala de partid aflata la peste 40% si a facut-o praf prin deciziile lui „maiastre”; a preluat un judet si l-a administrat ca pe propria feuda; si l-a pus pe Alin ca aghiotant, care promoveaza aceeasi linie destructiva; amandoi parca ar fi Ludovic XV, animati de acelasi gand: „dupa mine, potopul!”. Nimic nu mai conteaza, ei sa se simta bine si sa stranga cat mai multi bani. Rusine sa va fie

Silviu F a spus: (februarie 26th, 2012 at 11:30 )

Doctore Sandesc, sper ca nu veti declansa o vanatoare de vrajitoare daca veti castiga alegerile; avand in vedere ce sustinatori si sfatuitori aveti, sper sa aveti totusi ratiunea de a nu-i asculta mai departe.

Florin a spus: (februarie 26th, 2012 at 12:29 )

Am si eu o intrebare: care e firma care s-a ocupat de renovarea sectiei ATI? Cumva AlexDia Construct? Firma abonata la banii publici ai cjt si primariei Timisoara?

Ionica a spus: (februarie 26th, 2012 at 12:54 )

Cand doi se cearta, al treilea castiga. Votati Pescariu, singurul care nu se implica in scandaluri puerile, singurul care vrea cu adevarat binele universitatii

toni a spus: (februarie 26th, 2012 at 12:58 )

pescariu asta nu a fost in pin?

Sorin a spus: (februarie 26th, 2012 at 13:03 )

Un medic care stie sa se ocupe de inima unui pacient, stie sa se ocupe si de inima unei institutii. Eu il vreau pe dl Pescariu sa ne conduca

Cocalarul ros a spus: (februarie 26th, 2012 at 13:13 )

Cum n-a facut nimic Ostaful? A facut Zamabra unde ma simt eu bine dupa 4 dimineata si tragem pe nas sau ne-o bagam in vena. Multumi Costri, esti de-al nostru!

inca un cocalar a spus: (februarie 26th, 2012 at 13:23 )

asa e, cocalarul rosu. cand intru acolo imi tremura venele si mereu imi vine in minte barba perversa a lui costi.

Cosmin a spus: (februarie 26th, 2012 at 13:41 )

Stau si ma intreb daca lucrurile vor reveni in normalitate dupa alegerile astea nenorocite. Doctorul Craina in loc sa isi vada de consultatiile lui, si-a transformat sectia in birou de campanie pentru Sandesc. In loc sa imi consulte sotia, el se agita sa sune lumea si sa faca convocari propagandistice. Rusine sa va fie, domnule doctor. Pentru asta va luati banii de la stat? Sa va bateti joc de pacienti, sa ii lasati sa astepte ca vitele pe coridoarele clinicii, doar ca dumneavoastra sa va implicati in tot felul de dispute puerile? Si nu sunt singurul care a trait asta; mai erau persoane ce asteptau la dansul si au fost tratate la fel. Nesimtire la maxim, pe banii nostri. Daca acum va purtati asa, cum va fi daca veti castiga? Doar pentru ca venim la clinica de stat trebuie sa va bateti joc de noi?

Observator a spus: (februarie 26th, 2012 at 14:03 )

Ban la ban trage… E de inteles de ce se aliaza Sandesc cu Ostaficiuc (sau invers), dupa ce ne uitam la datele celor 2 candidati: Raica si Sandesc. Raica are o activitate stiintifica si didactica bogata, iar Sandesc il egaleaza in lungimea cv-ului cu lungimea declaratiei de avere. E de inteles, cand faci bani, nu mai ai timp si de prostii, de genul scris, predat si altele. Dragi medicinisti, retineti adresa urmatoare, caci daca vine Sandesc, va fi ordin de zi pe unitate ca totul sa se printeze intr-un singur loc: p-ta Unirii, nr 4. Prietenii stiu de ce:) Si ca sa incheiem cu un citat din clasici: „oricat, cu placere” 😉

Timotei a spus: (februarie 26th, 2012 at 14:44 )

Ginecologule, ia spune-ne cum tot ameninti subtil si pui presiune pe preparatorii si asistentii din umf, cum ii stresezi cu telefoanele si intalnirile, incercand sa ii convingi sa voteze cu Sandesc. Hai, nu iti fie jena, ca toata lumea stie cat partizanat faci

Roxana a spus: (februarie 26th, 2012 at 15:10 )

Aceeasi placa, acelasi refren!Este cumva Dodo in PDL? NU! Sunt cumva Cristi Oancea si Claudia Borza in PDL? DA! Este un razboi mare intre Borza si Ostaficiuc si de aceea intoxica ziarele online cu Ostaficiuc? DA!
Nu au nici o legatura alegerile din UMF cu Ostaficiuc! Ne bucuram ca Dodo are relatii bune cu toate partidele! Are sustinatori mai si in PNL si in PSD! Pe cand Borza si Oancea ce incearca? Sa intoxice cu aceeasi placa! Parca placa era Paunescu! Dupa ce am spus la oameni adevarul ca Paunescu este in relatii foarte bune cu Raica vad ca ati incetat cu minciunile!
Imi pare rau ca l-ati tarat pe profesorul Raica in jocurile voastre murdare si acum toata lumea il asociaza cu Borza! Nu l-as fi votat oricum ca este un om inchis la care nu ai curaj sa mergi sa te ajute! Dar Borza, OBSERVATOAREA LUI RAICA! Cum sa va mai mieuna ea la Dodo pentru post de profesor! Incearca proasta cu disperare de ani buni sa ajunga profesor si nu poate! Nici milioanele de euro din cont nu au ajutat-o sa ajunga profesor!

Cosmin a spus: (februarie 26th, 2012 at 15:28 )

Doctorul Craina este un om cu inima mare. Va va ierta el porcariile pe care le scrieti despre el! Toate prietenele mele merg la el si a rezolvat cazuri dificile! Ce v-ar place voua frustratilor de prin laboratoare sa aveti asa multe paciente!
Ne bucuram ca ne dati semnale ca noi asta intelegem, ca Mosul Dragulescu este cam disperat ca sluga lui 8 ani alegerile!

Sanda a spus: (februarie 26th, 2012 at 15:28 )

Citesc comentariile si ma amuz. Nu stie unul de altul. Borza ba e, ba nu e in pdl; la fel si cu Oancea. Si mai presus de toate, Sandesc este ingerul salvator si izbavirea tuturor relelor 🙂 abia astept sa castige Pescariu si sa faca liniste

Cosmin a spus: (februarie 26th, 2012 at 15:29 )

Doctorul Craina este un om cu inima mare. Va va ierta el porcariile pe care le scrieti despre el! Toate prietenele mele merg la el si a rezolvat cazuri dificile! Ce v-ar place voua frustratilor de prin laboratoare sa aveti asa multe paciente!
Ne bucuram ca ne dati semnale ca noi asta intelegem, ca Mosul Dragulescu este cam disperat ca sluga lui 8 ani pierde alegerile!

Ciprian a spus: (februarie 26th, 2012 at 15:32 )

un om cu suflet mare si cu buzunar si mai mare, nu, mai Cosmine?

anonim,circumspect a spus: (februarie 26th, 2012 at 16:16 )

Spasmofilie si gargara ,Dragi colegi si prietini nu va mai surexcitati atata virtual,timpul trece oricum iar maine oamenii vor merge la vot ,
CINE ARE INSTINCT DE CONSERVARE SI APRECIAZA FAPTUL CA SI UN POST DE ASISTENT LA 40 E MAI BINE DECAT- NIMIC,VA VOTA RAICA
DACA ESTI MASURBATOR INRAIT SI DOREL TI.A TREZIT INSTINCTE PRECUM PROPIUL ORGAN SEXUAL,ATUNCI DA.I BATAIE ,VEI VEDEA MAINE !
INTRADEVAR CAMPANIA RELIZATA DE SANDESC SI ECHIPA PE MEDIA A NECESITAT BANI, TIMP SI OAMENI , DAR SI ACICI ASA CUM AM MAI ZIS TOTUL S.A REZUMAT LA MINCIUNA DEZINFORMARE SI MANI.PUL@RE,
DRAGI ALEGATORI NU VA LASATI DUSI IN EROARE DE ACEST PACALICI CONTROLAT DIN UMBRA ,VB. AIA – EU SUNT DOCTORU SANDESC ,
YO VA ADORM, YO VA TREZESC!

Lavatza a spus: (februarie 26th, 2012 at 16:19 )

Cel mai mare buzunar il are Fiat de la UMF, negrul lui Dragulescu. Toata lumea stie! Asa ca, dragii mosului, se vede de la o posta ca Sandesc va castiga. Puteti, inca de pe acum, in stil portocaliu, sa umblati cu plasele cu ulei, zahar si malai. Asta ca sa nu zic lovele, ca va ia Mama Dracului!

Mihai a spus: (februarie 26th, 2012 at 16:22 )

Ciprian: e stiut de catre toata lumea ca la anestezist trebuie sa cotizezi la operatie si trebuie sa cotizezi bine, daca vrei sa te mai trezesti 🙂

Andreea a spus: (februarie 26th, 2012 at 16:31 )

Vote Pescariu for president!! Votati Pescariu rector

Dan Visan a spus: (februarie 26th, 2012 at 16:38 )

Cred ca sunt singurul doctor de aici, care-si da numele. M-au amenintat ca, daca nu votez cu Raica, hartiile mele, pe care le astept de la Ministerul Sanatatii, nu imi vor fi semnate de rector. Vreau sa le spun tuturor: cu stilul asta m-au convins, definitiv, sa votez cu Sandesc!
Sa-i facem una cu pamantul, fratilor!!!

Ranko a spus: (februarie 26th, 2012 at 16:40 )

Domnule Pescariu, tot colectivul Institutului de Cardiologie este alaturi de dumneavoastra in aceasta intreprindere. Va uram succes si va dorim sa aveti parte de cat mai multe impliniri si speram ca de luni seara sa va spunem „domnule rector”

Ranko a spus: (februarie 26th, 2012 at 16:44 )

Dan Visan: suna interesant; da-ne mai multe detalii te rog

doctor love a spus: (februarie 26th, 2012 at 16:52 )

@Dan Visan
nu cred ca estgi cine pretinzi. te da de gol gramatica ta de asistent in cel mai fercit caz.

Dan Visan a spus: (februarie 26th, 2012 at 17:01 )

@doctor love

Am impresia ca esti Suhanek sau Fiat. Numai aia doi nu fac diferenta intre gramatica, lexic si vocabular. Ca sa nu mai vorbesc de morfosintaxa partilor de vorbire flexibile. Colega, treci inapoi in liceu. Oricum, votez cu Sandesc. Voi m-ati convins, ciocoilor!

pentru: anonim,circumspect a spus: (februarie 26th, 2012 at 17:02 )

„Spasmofilie si gargara” este ceea ce simtiti voi in momentul de fata (echipa Raica). Timpul intradevar trece, dar nu in favoarea voastra. Nu cred ca un asistent la 40-50 de ani caruia nu i s-a scos post pentru ca nu a dat plicul gros va vota cu Raica. Asta iti garantez eu ! Sunt foarte multi frustrati in aceasta situatie si voi o stiti bine. Faptul ca esti cinic(a) la adresa asistentilor, afirmand „CA SI UN POST DE ASISTENT LA 40 E MAI BINE DECAT- NIMIC” denonta caracterul tau josnic, comunist si fara scrupule. Probabil ca tu, observatorule direct, cu siguranta esti unul sigur care ai un post mai mare si deja visezi cu ochii deschisi.
Aroganta de care dai dovada in mesajul de mai sus ne produce scarba, noua celor care vrem schimbare. Este inca o dovada ca voi sunteti rusinea facultatii, iar multi dintre voi „avansati artificial” nu meritati titulatura de om!
De 20 de ani suntem sub o anestezie generala din care nu ne-am putut trezi, tocmai din cauza unor personaje ca tine „observator direct” care, prin diverse metode ati dus universitatea asta de rapa.
Nu e nici o problema. Totul se va schimba maine.
El este DOCTORUL SANDESC
De 20 de ani sunteti anesteziati, eu va trezesc!

Robin a spus: (februarie 26th, 2012 at 17:08 )

Pescariu, Pescariu, Pescariu!! Sa vina Pescariu, sa puna ordine in toata dezordinea asta

Plictisit a spus: (februarie 26th, 2012 at 17:10 )

Sandesc, care sunt costurile de trezire?:)

Daca doriti sa recititi... a spus: (februarie 26th, 2012 at 17:38 )

cititi si va cultivati:
http://mafiadintimisoara.ro/?p=287

Mihai a spus: (februarie 26th, 2012 at 19:43 )

http://www.youtube.com/watch?v=XwNjfdR7OjM
o turma de pasari dodo in actiune; asa se explica de ce sunt disparute; numele cred ca le vine de la conducatorul lor, Dodo 😉

Mihai a spus: (februarie 26th, 2012 at 20:13 )

debanat: dati un premiu pentru comentariul cu nr 100?:)

nelu a spus: (februarie 26th, 2012 at 20:59 )

eu citesc ca s-a inaugurat pentru pacienti o noua sectie ATI.

pacat ca nimeni nu aminteste de ea.probabil ca nu ne trebuia.

Muntean Paul a spus: (februarie 26th, 2012 at 21:11 )

Nelu: s-a inaugurat o clinica, e un lucru foarte bun, dar s-a intamplat ca sa se profite de ocazia asta pentru alte scopuri, mai putin nobile, ceea ce a pus gaz pe foc. Stau sa ma gandesc daca in spatele acestor comentarii nu sunt de fapt oameni care vor sa invrajbeasca si sa dezbine cadrele din umf, sa le fie mai usor asa sa isi faca mendrele. Caci se stie de la Machiavelli citire, ca e cea mai usoara cale de cucerire, cea de divizare a unui intreg. Sunt o gramada de comentarii aici, care mai decare mai virulente, care nu sunt specifice unor oameni elevati si cultivati, cum sunt niste medici. Daca ei au scris astfel de cuvinte, sa le fie rusine; daca ei au pus pe altii sa le scrie, sa le fie si mai rusine, iar daca nu au nici un amestec in astea, sa ia atentie si sa se gandeasca bine la cine ar vrea sa-i dezbine. Numai uniti putem avea o universitate de medicina cu care sa ne mandrim (iar aceasta universitate poate fi cel mai bine condusa de dl doctor Pescariu)

Paul Muntean a spus: (februarie 26th, 2012 at 22:15 )

Va rog sa nu uitati: numai votandu-l pe domnul doctor Sorin Pescariu veti putea avea o universitate demna si un statut deasupra oricaror suspiciuni sau banuieli. Votati castigatorul. Votati Pescariu pentru rector

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Din rău în mai rău! SCM Poli, ameninţată cu retrogradarea directă

Nici revenirea antrenorului Pero Milosevic nu a creat „şocul” necesar la prim-divizionara de handbal SCM Poli, care pierde meci după meci. Alb-violeţii au fost învinşi într-un meci foarte important de HC Buzău, chiar pe teren propriu. SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – HC BUZĂU 27-31 (13-15) Arbitri: Doru Manea / Radu Iliescu Timișoara: Stojkovic, Lazăr – Sadoveac...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Din rău în mai rău! SCM Poli, ameninţată cu retrogradarea directă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Chiar dacă nici măcar nu a demarat perioada oficială de înscriere în cursa de obținere a mandatelor pe patru ani în urma alegerilor locale, candidatul independent Marian Vasile a stabilit deja cine îi vor fi contracandidați la alegerile pentru postul de primar al Timișoarei. El spune că vrea o dezbatere și are în vedere doar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marian Vasile a stabilit cine sunt unicii săi contracandidați la funcția de primar al Timișoarei. Robu și Fritz sunt chemați la discuții
Speranțele oficialilor prezenți vineri pe șantierul Centurii Sud a Timișoarei, ca proiectul centurii vest, ultima rămasă neîncepută, să meargă ca uns se împotmolesc deocamdată. Societatea ARL din Cluj, deținută de cei de la Strabag, care a licitat pentru proiectarea și execuția tronsonului de centură amintit, a contestat licitația lansată pe SEAP. Optimismul ministrului Transporturilor, Sorin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La licitația pentru Centura Vest Timișoara a fost depusă o contestație
Top