Robu si Bojin: Situatia de la Poli necesita clarificari

Auditul de la Poli pare să fie o chestiune extrem de complicată, iar o decizie privind eventuala preluare a clubului trebuie luată numai de aleșii locali și județeni. Recunosc situația dificilă în care se află viitorul fotbalului timișorean atât Nicolae Robu, care pledează pentru continuitate, cât și Titu Bojin, care spune că e nevoie de discuții suplimentare.

„Am avut o primă discuţie asupra raportului de audit la clubului Poli, cu Constantin Ostaficiuc, Titu Bojin şi Adrian Orza. Nu am decis nimic, pentru că suntem în faţa unei situaţii extrem de complexe, care necesită clarificări şi, apoi, discuţii cu consilierii locali şi judeţeni. În final, aceştia au de dat un vot. Eu am pledat pentru asigurarea continuităţii fenomenului fotbalistic timişorean sub sigla Poli, în formula care se va contura drept cea mai bună, nu pentru x sau y, cu toţii trecători, ci pentru Poli”, a spus Nicolae Robu. „Am decis organizarea unei şedinţe comune cu aleşii locali şi cei judeţeni, miercuri de la ora 10. Firma responsabilă de audit va prezenta raportul. Situaţia este destul de complexă. Trebuie să luăm o decizie cu toţi consilierii, nu e firesc să decidem noi pentru toţi. Vom discuta apoi pe grupuri politice. Raportul e confidențial, nu putem să dăm raportul la toţi consilierii”, spune Titu Bojin.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

unu a spus: (februarie 14th, 2012 at 10:00 )

ce s-ar mai bucura bucurestenii sa se aleaga praful de echipa nostra de fotbal, vom mai vedea un meci de fotbal in prima liga poate peste vro’ 10 ani! voi chiar credeti ca daca o luam de la zero, din liga 3,4,5 sau cat o fi, vom mai ajunge la nivelul asta?! ce naivi… ne vom uita la televizor doar la comunistele steaua si dinamo multi ani de acum inainte….

banatean100% a spus: (februarie 14th, 2012 at 10:01 )

vrem sa stim care dintre ei voteaza pentru sustinerea financiara a echipei si care nu!!! votul trebuie sa fie la vedere!!! ei de asta jigodiile se feresc, sa nu-i vedem noi pe cei care voteaza impotriva sustinerii echipei, ei stiu ca suporterii lui poli vor tine cont de acest lucru la alegeri, pentru multi victoriile echipei cu steaua sau dinamo sau sahtior au fost cele mai mari bucurii in acest oras infect!!!

timisorean100% a spus: (februarie 14th, 2012 at 10:11 )

lasa vrajeala cu sustinerea echipei… nu poti sa faci lucrul asta cand colaborezi cu unul ca marian iancu. dragule, da-ti jos ochelarii de cal si priveste putin si-n dreapta sau stanga. iancu nu mai da bani de ani de zile la poli. si-a scos parleala, dar mai vrea bani de la noi. ei, eu ca timisorean, nu ca banatean, platitor de taxe si impozite in timisoara, nu sunt de acord sa bag bani in buzunarul lui iancu. si nu sunt singurul care gandeste asa. intorc pe dos ce spui tu, si ma adresez si eu responsabililor si le transmit ca daca ii mai dau bani lui iancu nu ii voi vota. sa plece iancu si sa lase cjt si cl sa se implice curat si rational. atunci mai vorbim.

Mimi a spus: (februarie 14th, 2012 at 10:56 )

Voi nu intelegeti ca domnul Parva Cantemir v-a prelua echipa de la iancu?? Ce e asa greu de inteles????

senzational a spus: (februarie 14th, 2012 at 11:10 )

doar cantemir parva, acest luceafar bland din orasul trandafirilor, poate sa mai scoata din rahat aceasta echipa. am inteles ca si-a gadilat putin conturile si va varsa in conturile lui iancu 20 de miliaone de euro pentru a cumpara echipa. si am mai inteles ca presedintele clubului va fi bianca jurca.

banatean100% a spus: (februarie 14th, 2012 at 11:30 )

nu vor sa bage bani la echipa atunci sa gaseasca un investitor care sa preia clubul de la iancu, si sa faca performanta macar la jumatate din cat a facut iancu(sa vedem la timisoara pe Man City, pe Ajax, Stuttgart, Anderlecht, Sahtior etc), sa jucam din nou in cupele europene..sa se implice cumva… dar acel investitor nu apare, nimeni nu vre sa preia clubul…. trebuie sa alegeti ori salvam clubul cumva ori vedeti steaua si dinamo la tv pana va iese pe ochi !!!

cioroianu a spus: (februarie 14th, 2012 at 12:01 )

@banatean100%
sa mearga suporterii la fiecare joc si sa-si faca abonamente cu miile. nu mai da tu lectii despre ce ar trebui sa faca altii. ai abonament la poli? daca nu ai, mucles, lasa-ne cu rahaturile tale. daca la poli ar fi vreo 15 mii de abonati treaba ar merge ca unsa daca ar mai fi langa club si autoritatile. asta e solutia. dar sa-i vad pe bravii suporteri de la poli ca fac asa ceva. dar vai, ei vor doar gratuitati, doar ei sunt suporteri. cumparati-va bai abonamente si dupa aia acuzati. cati abonati are poli? ei, aia sunt adevaratii suporteri ai lui poli.

banatean100% a spus: (februarie 14th, 2012 at 12:24 )

15000 de abonamente pe an in romania sunt aprox. salariul unu singur jucator mai valoros gen goga.. repet cine vrea ca poli sa s mentina la un nivel cat de cat… si cine nu se multumeste cu steaua si dinamo la tv. sunt sigur ca de banii care probabil ca nu se vor da pt poli, autoritatile vor avea realizari marete(infrastructura, asfaltari, parcurii, parcari, dezapezirii) dealtfel cum au si avut pana acum…..

cioroianu a spus: (februarie 14th, 2012 at 12:44 )

pe vremea lui dobos se traia eminamente din incasari si ceva sponsorizari. de ce nu a fost ajutat si el pe atunci? 2 milioane pe an de la consiliul local plus 1 de la cjt plus incasari plus neplata activitatii la stadion… cam cat rezulta, domnule? in jur de 5 milioane de euro? crezi ca nu se poate face treaba cu banii astia? asa ar trebui sa ne organizam si acum, daca tot vrem sa dea banu autoritatea locala. daca nu, atunci sa avem un finantator pe bune, nu cum e iancu. la asta ma refer eu. apropo, ai sau nu abonament?

banatean100% a spus: (februarie 14th, 2012 at 13:08 )

eu vin 100km pt un meci si in 7 ani am venit la peste 95% din meciurile de acasa! eu nici nu are rost sa intreb pe altii care posteaza aici de cate ori au fost la stadion.. pe vremea lui dobos terminam pe locul 16 nu jucam cu echipele amntite mai sus! daca tot nu se dau bani la poli, …atunci sa se construiasca stadion sala polivalenta, care ar da de lucru la firmele locale minim doi ani, si ar veni si mai multa lume la stadion! …nu sa cerem subventie la caldura si gratuitati la tramvaie!

un anonim cu card la POLI a spus: (februarie 14th, 2012 at 15:44 )

Eu am card, de 5 ani cred. E drept ca si asta e o problema, dar si aici e aceeasi chestie: si suporterii(MAREA MAJORITATE), ca si politicienii(CEA MAI MARE MAJORITATE…) sunt langa echipa NUMAI DIN GURA! Cand e vorba de cumparat bilete, sau abonamente, toti se fac ca ploua! E drept ca si cu Iancu cam aveti dreptate, dar uitati un amanunt mic-mic-micut, dar ESENTIAL : EL E SIIIINNNGUUUUURUUULLLLL !!!!! Vrajelile alea cu Parva, cu Cristescu, cu Tender(uite asta a investit la polo la ILSA, de ce nu mergeti la bazin sa vedeti un meci….), sunt palavre electorale! Ca si cu stadion, etajat cu sala, cu patinoar la subsol si bazin de inot la mansarda! Asteptati atunci sa se gate astea si tot atunci va mai fi si POLI IN DIVIZIA A !!!!!

Fericeanu a spus: (februarie 15th, 2012 at 11:24 )

Este culmea: raportul este confidential deci nu poate fi dat la toti consilierii dar se cere votul lor pentru ca problema este foarte complexa. Eu cred ca problema nu e complexa deloc. Iancu are datorii enorme si vrea ca cetatenii din Timisoara sa suporte aceste cheltuieli. Eu personal nu sunt de acord sa fie ajutat Iancu din buzunarul meu. De ce este asta o problema complexa ?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara

Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Top