Obtinerea licentei e marul discordiei la Poli!

„Întâlnirea de familie”, convocată de Druckeria, pentru rezolvarea situației în care se află acum Poli, nu pare să fi liniștit apele. Liderii politici i-au transmis, marți la prânz, șefului alb-violeților, că preiau clubul doar dacă acesta îndeplinește condițiile pentru obținerea licenței. Marian Iancu a declarat, la ieșirea de la discuții, că dacă aceasta este condiția, nu va negocia cu autoritățile.

La întâlnirea care a avut loc la Casa Oamenilor de Ştiinţă au participat Adam Crăciunescu, Titu Bojin, Constantin Ostaficiuc, Adrian Orza și Nicolae Robu, respectiv Marian Iancu şi Gheorghe Chivorchian și, evident, reprezentanții Druckeria. Primii care au plecat, după câteva zeci de minute, au fost politicienii. „Dacă Marian Iancu este de acord cu condiţiile noastre pentru obţinerea licenţei, vom continua discuțiile. Trebuie să vedem și care va fi impactul divizării asupra procesului de licenţiere”, a spus președintele CJ Timiș, Constantin Ostaficiuc. „I-am cerut lui Marian Iancu să conteste public auditul. Sunt probleme la club şi nu sunt create de noi. Nu sunt deloc optimist”, a declarat, la ieșirea de la întâlnire, viceprimarul Adrian Orza.
Liderii politici locali i-au transmis, marți, lui Marian Iancu, că vor cumpăra integral acțiunile clubului, dar numai în anumite circumstanțe. „Orice negociere porneşte de la asigurarea îndeplinirii condiţiilor necesare de către club în ceea ce priveşte licenţierea pentru sezoanele 2012/2013 şi 2013/2014 a echipei de fotbal Politehnica Timişoara. În cazul în care aveţi disponibilitate în acest sens, vă invităm la negocierea preluării clubului, într-un termen rezonabil (cel mult zece zile) de la data primirii prezentei”, se arată în scrisoarea liderilor politici din Timiş.
Șeful lui Poli a fost ultimul care a plecat de la locul întâlnirii. Marian Iancu a spus că, dacă licența trebuie obținută de club, nu va negocia. „Pentru a prelua clubul, autorităţile trebuie să rezolve problema datoriilor, atât a celor către acționari, cât și a celor curente. Dacă autorităţile pun condiția ca noi să obținem licența, nu vor avea loc negocieri”, a declarat Iancu. Acesta afirmase, cu doar câteva ore mai devreme, că, în prezent, clubul Poli nu poate primi licenţa.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

11 minute ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

48 de minute ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

6 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

7 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

7 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

9 ore ago