Tragedie in Timis! Lui Constantin Ostaficiuc i-au murit toti laudatorii

În clipa în care a avut senzația că i-au răposat toți lăudătorii, dar toți până la unul, Constantin Ostaficiuc, președintele CJT și al pedeliștilor timișeni, a dat fuga-fuguța la ziare să tocmească un interviu despre realizările mandatelor sale cu largul concurs investițional al Partidului Democrat, de guvernământ. Cumva, liderul CJT a furat startul campaniei electorale și a trimis la presă un set cu întrebările preferate și răspunsurile favorite ce tare i-ar fi plăcut politicianului să i le fi pus un jurnalist adevărat, dar nu și periculos de tendențios. După ce-am citit acest interviu publicitar nu mi-a fost greu să-i dau pe alocuri dreptate cârmaciului județului Timiș. N-am stat să măsor, dar dacă omul zice că a asfaltat 400 km în Timiș, precis așa o fi. Nu știu dacă de pe urma asta vreo firmă și-un anume baron al asfaltului s-au bucurat tare de tot, dar asta a fost și senzația mea de șofer de drumurile județene. Clar. Drumuri mai bune în „era Ostaficiuc” decât în două-trei mandate Șipoș-Coifan la un loc. Că se putea face și mai mult de câteva drumuri județene, de un sfert de centură și începerea de canalizări la sate e adevărat, dar ce-ar mai fi viața de politician dacă nu și-ar mai lăsa ei ceva proiecte neterminate tocmai pentru a solicita ferm electoratului încă un mandat timp să le termine? Îl cred pe dl Ostaficiuc că sănătatea trebuie să fie o prioritate. Și eu de multe ori simt că îmbătrânesc și mi-e cumplit de groază de spitalele din România. Așa și dumnealui, să-i dea Dumnezeu sănătate, cu siguranță că simte o nevoie de ctitor când vrea să modernizeze Spitalul Județean, să aducă fonduri pentru spitalul de oncologie, pentru cel regional și pentru o nouă maternitate, să nu mai meargă omul la clinici private când o fi ca barza să-i mai aducă o fericire în familie. Sportul, da, sportul va fi și el o prioritate. Cumva-cumva o vor scoate ei, politicienii, la capăt cu Poli și va fi nevoie de un stadion nou. Baschetul și handbalul s-ar bucura și ele de o sală polivalentă, cum să nu? Toate ar putea să se rezolve dacă dumnealui ar fi reales la 10 iunie, iar mai prin toamnă PDL va face o figură frumoasă la generale.
Pe tot parcursul interviului său publicitar, Constantin Ostaficiuc subliniază apăsat cu creionul chimic că realizările sale au prins viață cu ajutorul PDL, partid care nu ar mai fi izolat Timișul precum zice Viorel Coifan că ar fi făcut-o ministrul Traian Băsescu înainte de 2000. Ca să-i arăt că nu i-au murit chiar toți lăudătorii, mă sacrific și afirm cu tărie că dl Ostaficiuc a fost chiar modest în prezentarea realizărilor sale și ale PDL. Nicio vorbă de la președintele democrat-liberalilor timișeni despre pașii făcuți de parchete și justiție în lupta cu politicienii aflați în conflict cu legea. De ce-ar fi omis domnia sa acest tronson de realizări PDL, când este din ce în ce mai clar că nu întâmplător au fost arestați și anchetați primari democrați de mari municipii, înalți edili de județ, șefi de descentralizate ori capi ai justiției? Cine o mai fi auzit pe vremea PSD-ului din guvernările Văcăroiu sau Năstase baroni locali de teapa lui Dan Poenaru ori Dan Șipoș să fie chemați la audieri pentru un banal conflict de interese? De neconceput. Păi cârpă de șters pe jos făceau oamenii ăștia cu procurorii care ar fi îndrăznit așa ceva. Și-ar fi imaginat Constantin Ostaficiuc pe când era la Cooperație că va veni vremea ca, în anul 2012, ditamai președintele de consiliu județean să fie cercetat de ANI și judecat pentru un astfel de cap de acuzare, fiind la un pas să i se stopeze candidatura la un nou mandat? Păcat că dl Ostaficiuc, modest cum îl știm, nu se laudă și cu aceste performanțe ale PDL.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

26 comentarii pentru acest articol

ratzusca a spus: (martie 24th, 2012 at 13:36 )

costi oricum nu mai candideaza la cjt… au avut grija cei din partid de el… ori se reprofileaza si candideaza la alta functie, ori intra la pensie

gasculita a spus: (martie 24th, 2012 at 14:03 )

mi se rupe sufletul, costi a facut atat de multe pentru judet, dar nu vede nimeni treaba bine facuta. este chiar sfsietor ce se intampla. acest astru politic nu este inteles de nimeni, nici macar de familia lui, acieasi familie care si-a infipt ventuzele in bugete din bani publici si a supt pana la ultima picatura.

dana a spus: (martie 24th, 2012 at 15:33 )

iar aceeasi tema…cu ostaficiuc care si-a aranjat familia…deja am obosit, de ce nu spuneti si de ceilalti..de afacerile lui llie sarbu in timis, de contractele lui Titus bojin, de afacerile familiei lui gheorghe ciuhandu, de spalarile de bani din fonduri europene ale lui nicolae robu la politehnica. eu sunt convinsa ca fiecare dintre noi in momentul in care ajunge undeva pe o functie publica are grija si de familia lui. o gandim cu totii dar nu avem curajul sa spunem acest lucru!

cocos a spus: (martie 24th, 2012 at 20:15 )

Costi costi nici nu sti cat de mic incepi sa fiiii!!!Un sfat lasa-i pe aia 10% si puneti un 15 sau 20% ca vine ANI si ….pa pa pa

regreta a spus: (martie 24th, 2012 at 22:53 )

cine ar fi crezut ca infatuatul de ostaficiuc o sa ajunga asa zile grele. grele cu partidul, grele cu ANI, grele cu familia, grele cu justitia, grele cu sanatatea etc. apropo ca veni vorba; stiati ca stimabilul costi este impins de partid sa candideze la primarie? cica asa iar fi promis lui Boc si Base candva si varu nu ar fi vrut sa se tina de cuvant (tipic lui, nimic nou) atunci baietii mai mari si mai tari i au pus procesul cu ANI in 28. direct sau indirect l au fortat sa candideze la primaria municipiului, daca nu, o sa se retraga la pensie linistit, sau nu, ca are grija G Ciobanu sa plece. vezi mai costi cata intelepciune exprima zicala populara FOST-AI LELE CAT AI FOST….. …
pensie linistita(in cazul in care nu l superi pe Bojin si cand ajunge la CJT sa te lege)

Omu' Nou a spus: (martie 25th, 2012 at 13:14 )

Dana , vezi ca ti-se vad budigaii portocalii. De ce nu treci si tu sa canti la flautul omului cu fatza imblanita ? Ca doar la voi se practica , te du la blonda cotrocenita ca te invatza ea !

radu a spus: (martie 25th, 2012 at 18:15 )

of of costi draga , da la cati dusmani ai crezi ca mai gasesti adepti la primarie??? numa daca nu iei cu tine doamnele portocalii care te-au ,, sustinut,, atatia ani ca altii nu mai vad!!!!

Justitiaru a spus: (martie 26th, 2012 at 08:39 )

Domnule Sasu…la fel…modest cum il stim pe Costi,nu se lauda nici cu dosarele lu Ciuhandu pe la DNA,sau ale lu Bojin,sau ale lu fiu su lu Bojin,modest cum il stim,pentru ca aceste dosare nu au primit inca verdict definitiv si irevocabil,cum ne grabim noi roamnii sa dam prin presa inaintea justitiei

electorat a spus: (martie 26th, 2012 at 09:45 )

de Robu nu se spune nimic?el a furat startul campaniei electorate de mai bine de un an de zile.In fiecare zi aveti articol,cu ce nastrsnicie i-a mai trecut prin cap marelui rector,in fiecare zi se lauda cu (ne)realizarile lui la Politehnica…niste camine zugravite si o baza sportiva(frumoasa,ce e drept)in cativa ani buni de zile…iar voi,presa,il elogiati de parca ar fi trimisul Crinului pe Pamant…halal echidistanta debanat

Alexander a spus: (martie 26th, 2012 at 09:49 )

Nici nu mai stii care e mai penibil decat care ca s-a trezit si deBanatu su critice si sa opineze despre jurnalismul adevart de aprca ei exact asta ar face! Aveti tupeu sa pozati tocmai voi in ,,jurnalisti adevarati”

pedelistul rozaliu a spus: (martie 26th, 2012 at 10:09 )

No, ca so trezit postacii portocalii. Ati avut libver in week-end? Lucrati dupa program? Vine camnia, ar trebui sa faceti si ore suplimentare> Ori nu va pletescx astaio pe orele facute sambata si duminica? Haiu, mars la casierie!

:) a spus: (martie 26th, 2012 at 10:10 )

chiar asa rade ciob de aola sparta! 🙂

papura a spus: (martie 26th, 2012 at 10:20 )

@Alexander
vezi ca timp de doua zile nu ai dat randamentul pe care trebuia sa-l dai. treaba ta, te cearta costi, nu-ti mai primesti cascavalul.

Jiji a spus: (martie 26th, 2012 at 14:53 )

hai mah,ca Ostaficiuc putea la fel de bine sa isi faca reclama in comparatie cu toti cu care e in competitie directa…si fata de aia,macar are cu ce se lauda…nu e nimic rau in a-ti prezenta realizarile in fata oamenilor,pt ca lumea tinde sa uite,la fel cum lumea tinde sa uite cand e vorba de CIuhandu,de exemplu…cum ne-am chinuit iarna asta din cauza zapezilor,cum trebe sa facem slalom printre gropile orasului,cum caldura in Timisoara e cea mai scumpa din tara,cum Timisoara e printre cele mai poluate orase din estul Europei…si lispta poate continua

eugenia a spus: (martie 26th, 2012 at 16:12 )

sasule te-ai apucat sa-ti comentezi singur articolele? nu prea aveai trecere la public si te-ai gandit sa-ti faci singur un pic de raiting?

Ralu a spus: (martie 26th, 2012 at 16:39 )

Pe Ostaficiuc o sa il mai laude doar popa in curand … cum ti-au iesit analizele domnu’ Ostaficiu ?

geo a spus: (martie 26th, 2012 at 17:49 )

iote camarila de postaci roja sau ai strutocamilei usl-iste!!
oricat ati vrea voi, blamatul zilei alias ostaficiuc a facut treaba..cu bune cu rele…a facut treaba!! voi? robu primar? acum? cand ati luat cu flit de la ciuhi ? sau bojin presedu de cjt care tre sa aibe grija de penalu de fisu care facea treaba murdara pt tata?
hai sa fim seriosi ma baieti ca toti sunteti o apa si-un pamant, care din timisoara nu ati iesit si aveti impresia ca judetul arata ca si orasul satul de perechea ciuhi-grindeanu!!

robu a spus: (martie 26th, 2012 at 17:51 )

robu primar!!!

jenant a spus: (martie 26th, 2012 at 17:56 )

oricat ati carcotii…o faceti degeaba fratilor!!
vechii vostri presedinti si-ar face un raport al realizarilor intr-un comenariu in care se pare ca stiti cum sa subliniati cu creionul cel chiumic, si nu intro pagina adevarata de ziar

ciuda ciuda!! a spus: (martie 26th, 2012 at 17:57 )

sasule tata! simt ceva frustrare ca brandu nu va vrea si pe voi? sau ati semnat contracte de exclusivitate cu borza si robu?

ghitza a spus: (martie 26th, 2012 at 18:00 )

pai cum i-au murit toti laudatorii? frumoasa prezentare i-ai facut !!adevarat..mai pe scurt, da` faina reclama!!te-a sunat sa iti multumeasca?!? oricum, vad ca postaceii ingineri si postaceii ce apar in reviste de adulti isi fac treaba fara sa isi dea seama ca sunt penibili

hopa! a spus: (martie 26th, 2012 at 18:01 )

sasule tata, vezi ca s-au trezit rahatii portocalii!

pedelistul mov a spus: (martie 26th, 2012 at 18:15 )

Forza ANI! Jos Ornella Design!

cititor a spus: (martie 26th, 2012 at 22:46 )

si la voi de ce nu a venit Ostaf cu un articol despre realizarile lui? Voi sunteti pe alta felie si voi scrieti la comada despre realizarile altora al de Robu s.a.?

Horea a spus: (martie 27th, 2012 at 23:50 )

Bravos Sasule santaju si etaju,ce zici tu mai baiete ? De ce nu te-o fi cautat si pe tine Costiiii ????

un muritor a spus: (martie 30th, 2012 at 13:43 )

Cu ostaficiuc presedintele cjt, primarii pdl au furat de au rupt pamantul. Cel mai bu exemplu e la biled, unde primarul duta a devenit mare baron local si desi are dusare penale cu nemiluita nimeni nu il opreste sa candideze din nou si sa cumpere voturi. Insa toti pedelistii vor avea o mare surpriza, lumea s-a saturat si ii va goni din institutiile statului. Din pacate nici usl nu e o solutie, dar mai sunt oameni tineri care ne dau o speranta

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim

Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei

Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara a încheiat turul play-off-ului cu o victorie importantă, 4-2 cu Odorhei, într-un meci disputat în Sala Constantin Jude. A fost şi ultima repetiţie oficială înainte de turneul Final 4 al Cupei României care va fi găzudit în oraşul de pe Bega la începutul lunii aprilie. Revenind la joc, partida a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Top