Bataia de joc a lui Iancu fata de Poli continua

Pentru ca umilinţa aplicată de Marian Iancu Timişoarei fotbalistice să atingă culmi absolute, cel care are meritul de a-şi trece în CV, cel mai probabil, desfiinţarea clubului alb-violet a început să împrăştie jucători din lot la echipe din localităţi mai mici decât un cartier timişorean.

După aroganţa cu transferul unor jucători la Dinamo Bucureşti – atitudine care se pare că l-a costat, după ce oficialii dinamovişti i-au convins pe Axente şi Scutaru să semneze în calitate de jucători liberi, ceea ce înseamnă că a pierdut din start 30% dintr-un eventual transfer la altă echipă – Marian Iancu vine cu o nouă mostră de nepăsare faţă de Poli Timişoara.

El le transmite suporterilor timişoreni că mai mulţi jucători din actualul loc vor lua drumul Chiajnei. Popovici, Poparadu, Rocha şi Mera, posibil şi alţii, vor evolua, din sezonul viitor, pentru Concordia Chiajna, în Liga I, în timp ce Poli Timişoara va evolua în cel mai fericit caz în eşalonul secund, dacă nu se va ajunge în situaţia desfiinţării clubului timişorean.

Singurul impediment în calea desfiinţării echipei de fotbal este legat de cele câteva grupe de juniori cu rezultate excelente din cadrul clubului. Este foarte probabil ca Marian Iancu să mai ţină Poli în perfuzii, un fel de moarte clinică, pentru a-i promova pe unii juniori născuţi în 1993 sau 1994, urmând ca şi aceştia să fie vânduţi pe viitor, fără ca Poli să aibă vreun beneficiu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

31 comentarii pentru acest articol

Alex a spus: (mai 29th, 2012 at 10:37 )

Pai preia tu echipa bai comentator de duzina ce esti! De chibiti e plina lumea, dar de oameni care pun mana si fac ceva mai putin. E un lucru foarte bun ca merg jucatorii sa se caleasca in liga I, in timp ce la Poli vor fi promovati jucatori tineri.
Si vb lui Iancu, care suporteri Timisoreni, din fata televizorului, ca la stadion daca s-au mai adunat 2-300 la ultimele meciuri…

unu a spus: (mai 29th, 2012 at 10:38 )

in orice moment politicieni nostri (oameni alesi de noi sa ne reprezinte interesele si platiti din banii nostrii) ar putea salva clubul dar nu au facut acest lucru si nu-l vor face!!! Daca iancu nu este reprezentativ pentru timisoara atunci sa vina cineva care este reprezentativ!!! (fratii cristesu?! tender?! cornu?! etc?! astia sunt reprezentativi?!) … dupa parerea mea singurul lucru care-l putem face noi suporterii lui poli este sa ne alegem niste politicieni care sa ne reprezinte interesele!!!

@sabin cara a spus: (mai 29th, 2012 at 10:54 )

Sa ne spuna Sabin Cara cine este reprezentativ pentru timisoara! sa ne de-a el o solutie pentru poli! daca ne spune ca tre’ so’ luam de la zero sa ne si explice cum si cu cine cu ce oameni cu ce bani ! este imposibil sa nu aiba Sabin Cara o viziune, o solutie de viitor din moment ce a scris zeci si sute de articole in care efectiv „injura actuala conducere a clubului”! este IMPOSIBIL ca dupa ca a scris sute de articole in care injura actualul patronat sa nu fie instare sa ne dea o solutie, macar un nume , un inlocuitor, o alternativa la iancu!.. il rugam pe Sabin Cara sa nu ne mai tina cu sufletul la gura si sa ne lumineze, sa ne dea solutie si noua muritorilor de rand! Sunt comvins ca ne va da solutia! Asteptam ……

mitica a spus: (mai 29th, 2012 at 11:17 )

Sportul a fost distrus in Timisoara de indiferenta si lipsa de interes a autoritatilor care in cea mai mare sunt formate din emigranti in acest oras, bastinasii au plecat sau au murit in cea mai mare parte.

popa tokes a spus: (mai 29th, 2012 at 11:19 )

@alex
esti deja maro in cur de cat ai lins kouru lu’ grasu. Pai ca si suporter al echipei Poli, in momentul de fata, daca ma duc la meci ii bag bani in buzunar tot jegului gras. Si atunci? Dupa ce ca obezul si-a batut joc de noi si de un intreg oras eu sa fiu atat de masochist incat sa-i mai dau si bani? Ia mai gandeste si nu folosi capul numai pe post de parazol.

pentru detractorii lui cara a spus: (mai 29th, 2012 at 11:59 )

marian iancu a venit la poli cand echipa era in liga I, cred ca pe locul 13, si se chinuia sa evite retrogradarea, ca si in alte seyoane. fiecare meci, in ciuda subtirimii echipei, era urmarit de cel putin 7 8 mii de spectatori. a venit iancu si a intarit spectaculos echipa. doua locuri 2 si doua finale de cupa romaniei, ambele pierdute. performante de luat in calcul. asa… pana aici totul cred ca e ok. lumea uita insa ca poli e o societate comerciala in care autoritatile locale au investit cei mai multi bani. nici un ban nu a fost justificat pana acum in acte. stiti ca banii astia nu se regasesc in auditul/simularea facut/facuta la inceputul anului de o firma? niciun decont, nimic. e vorba de o suma cifrata intre 9 si 12 milioane de euro. iancu trebuie felicitat pentru performante, dar trebuie tras de maneca in privinta actelor si smenurilor prin care a omorat-o pe poli. nu e vina nimanui, doar a lui. de ce e vinovata primaria sau cjt-ul? va spun eu. pentru ca au bagat bani ipublici ntr-o societate comerciala cu datorii la stat, chestie ilegala. asta e vina lor. iancu sa faca bine sa lase echipa acolo de unde a luat-o, daca respecta catusi de putin acest oras. pana sa vina la timisoara, iancu avea imaginea unui gangster de bucuresti. smenar recunoscut. sponsor al psd. la timisoara s-a mai spalat de pacate. asa ca, cu tot respectul, haideti sa o lasam mai moale cu acest ins si sa nu mai punem botul la dumele lui.

chivo a spus: (mai 29th, 2012 at 12:01 )

chivorchiene, ti-ai pus cateii sa latre? mars ma de unde ai venit si lasa-ne in pace.

@popa tokes a spus: (mai 29th, 2012 at 12:28 )

Esti un papagalö de stepa. Cand mergeai la meci cu 5ROn umpleai stadionul ca mergeai ca taranul la spectacol, cand s-a facut biletul 8RON ai stat acasa si-ai spart seminte in fata televizorului ca sa nu-i dai bani lui Iancu. BAi aburitule, neam de neamul tau de la soparla incoace n-a vazut POLI Timisoara pe locul 2 la finalul campionatului si pt asta poti sa-i multumesti umflatului de Iancu. Ma gandesc ca esti prea prost ca sa te duca capul si sa sesizezi diferentele. Eu mergeam la meciuri si cand POli era ABBA si cand a adus Dobos echipa aici dar si acum cand am abonament nepunandu-mi problema ca-i dau banii lui Iancu. Merg sa sustin un fenomen ce reprezinta Timisoara, bine, rau asta ramane sa timpul sa decida, nu stau ca un emigrant in fata televizorului sau in spatele calculatorului sa critic pe cineva care a facut pentru POLI mai mult decat a facut cineva vreodata.

aiza a spus: (mai 29th, 2012 at 12:40 )

@alex
esti mult prea agresiv. sa nu te superi, dar tu nu esti un partener de discutie, ci un razboinic. probabil ti se trage din copilarie, care a fost cam nefericita. alex, nu oricine il injura pe iancu inseamna ca vrea rau si echipei. ia-l acasa, vinde-ti un organ, daca mai ai ceva bun in tine, si doneaza-le lui iancu. cine esti tu sa tragi lumea de urechi? crezi ca daca ai abonament ai dreptul sa ne iei in suturi? omule, avem si noi aboinament. sau unii dintre noi. asta inseamna ca mergem pe strada si ii cautam pe cei fara abonament sa le dam in cap? dupa mintea ta probabil ca da. mare pacat. spui ca ai prins si perioada cu abba. e si mai grava chestia, inseamna ca ai si ceva par carunt in cap, dar degeaba daca te iei asa de oameni.

@aiza a spus: (mai 29th, 2012 at 12:51 )

Dragostea mea, poate te uiti putin mai sus sa observi ca nu m-am luat de nimeni, ci altii s-au luat de mine. Daca te pui in schimb sa-ti analizezi post-ul, iti vei da seama ca tu insuti te iei de mine, asa ca las-o jos ca maca-ne. Nu incerca sa ataci folosind apararea ca nu-i nimeni atat de prost incat sa bage botul. In alta ordine de idei eu nu vreau sa fiu partenerul de discutie al nimanui, pur si simplu imi dau cu parerea despre ceea ce cred eu. Singurul de care pot spune ca m-am luat e Sabin Cara care in sute de articole nu face altceva decat sa-l atace pe Iancu. Exact cum spunea si cineva mai sus, ataca si desfiinteaza pe cineva atunci cand ai solutii. P.S. M-a distrat faza cu „avem si noi abonament, sau unii dintre noi” esti ca oltenii care intrebati in tren daca au bilet raspund „pai nu prea am”. Deci e clar ca tu n-ai nici un fel de abonament, nu ca asta ar avea vreo importanta, femeie.

aiza a spus: (mai 29th, 2012 at 13:03 )

da, chiar am abonament, dar nu cred ca asta conteaza. spune-mi a cui e vina pentru situatia in care a ajuns poli? sunt tare curioasa.

pe surse a spus: (mai 29th, 2012 at 13:12 )

BINE BA !!!! de POLI e vinovat Iancu, dar de restul, ca totul e PRAF in TIMISOARA , tot Iancu e vinovat? Ca Parcul copiilor a fost inchis 10 ani, de Gara de Nord si multe altele, de fapt aproape TOT, tot vina lui Iancu e?Voi care acuzati ca ling pe Iancu, noi cei care spunem adevarul, VOI PE CINE LINGETI ? Organili? Pai atunci aveti „material” tata !

banateanugugulanu a spus: (mai 29th, 2012 at 13:26 )

@aiza: vina este a noastra a alegatorilor! pentru ca nu stim sa votam candidati care sa ne reprezinte interesele!… asa a fost si cu zambon si cu armas.. daca aveam politicieni de valoare am fi avut si investitori de valoare!

@banateanulgugulanul a spus: (mai 29th, 2012 at 13:39 )

perfect de acord cu tine, numai ca in cazul de fata vina ii apartine iancului de ferentari sau de sub podul grant. a mai intrebat cineva pe aici ce societate comerciala a primit banii pe care i-a primit iancu de la cl si cjt? niciuna. nu spun ca banii nu ar fi trebuit dati la poli, departe de mine gandul asta. dar ar fi trebuit chivernisiti corect si cinstit. marian iancu nu a decontat nici macar un leu. cel putin nu pe bune. vreau sa vad ce s-a intamplat cu banii de pe bilete si abonamente. nu banii din anul asta, ci din ceilalti ani. nu se poate nici cum vrea iancu. politicienii sunt si ei de cacat. sunt sigura ca orza, ostaficiuc, robu sau bojin nu au abonament la poli si nici nau avut vreodata. cel mai nasol insa e ca astia nici macar din interes nu mai pot da bani la poli, pentru ca iancu a amestecat lucrurile prea mult. e inimaginabil. pai de ce nu vedem si noi rezultatele auditului, ca doar s-a facut din bani publici? si e vorba doar de un audit partial, fara ca cei care l-au efectuat sa primeasca multe date si acte solicitate lui iancu. aici e problema, care e fara iesire, din pacate. iar vina e doar a lui iancu!

pe surse a spus: (mai 29th, 2012 at 13:51 )

Poate ca „distrugerea” lui POLI e vina lui IANCU, cum ziceti voi. DAR,….ca Parcul copiilor a fost inchis ZECE ANI si ca TOTUL E „PRAF” IN TIMISOARA e tot vina lui Iancu?

aghiotantul de alegeri a spus: (mai 29th, 2012 at 13:55 )

ba, fraierilor,sa stiti si voi ca si Ostaficiuc si Ciuhandu au vrut sa modernizeze Gara de nord, dar tot Iancu s-a opus!

mistocaru vesel a spus: (mai 29th, 2012 at 14:02 )

daca o dam in vrajeli de coltu strazi nu ajungem departe. una e iancu si alta e parcul copiilor sau gara. cine a facut comparatia? nu mai fortati nota, pentru ca deveniti patetici. iancu a tocat 12 milioane de euro. daca sunteti chiar atat de destepti, ia spuneti voi unde sunt banii aia? de ce nu sunt justificati in acte? ha? voi nu aveti nici macar simtul umorului, ci va comportati doar ca jiste aghiotanti ai iancului de ferentari. cat despre politicieni, sa se duca naibii si ei, cu tot cu tiganu vostru de rahat.

Alex a spus: (mai 29th, 2012 at 14:29 )

Nu e vina nimanui! Timisoara niciodata n-a avut fotbal exceptand perioada interbelica. Ne place sa ne mandrim ca suntem mari si tari, nici un banatean n-o sa-si bage banii in ceva ce nu aduce profit, never. Indiferent pe cine votam, nimeni n-o sa poata aduce pe Poli acolo unde a fost in ultimii ani. Se intelege gresit ca-l sustin eu pe Iancu, e un sarlatan si un hot, dar mie personal mi-a redat mandria de a fi Timisorean, n-am mai mers la meciurile cu Dinamo fiind ferict ca am facut un egal. Oriunde a jucat Poli in ultimi ani a impus respect, iar respectul pe care l-a impus i se datoreaza lui Iancu, nici mie, nici tie, nici lui Orza, Robu, Ciuhandu, Ostaficiuc sau oricui altcuiva. E clar ca a avut gura mare si pt asta plateste si el dar si Mititelu. Sincer sa fiu, decat slugoii lui sandu, poate-i mai bine asa.

unu a spus: (mai 29th, 2012 at 14:30 )

@aiza … care acte le-ai vazut tu, de unde sti tu daca se regasesc sau nu in acte?! din cate stiu eu politicieni pe care tu ii aperi le-au tinut secrete! mah!…tu nu cumva esti politicean?! … bine de parca nu se vedea din primul coment pe care l-ai scris ca esti ultras politic! macar cei pe care tu incerci sa-i manipulezi infavoarea partidului tau sunt ultrasi al lui poli pe cand tu esti ultras al unui partid politic! … sau poate esti sabin cara cu un alt nik! ha ha ..

Alex a spus: (mai 29th, 2012 at 14:36 )

Cred ca cel mai ferict e sabin cara. Un articol tendentios a iscat asemenea polemici….

Alex a spus: (mai 29th, 2012 at 14:39 )

Cred ca cel mai ferict e sabin cara. Un articol tendentios a iscat asemenea polemici…. N-are rost sa ne batem noi capul si sa ne certam, puterea de decizie o detin altii din pacate.

givaru ' de alegeri a spus: (mai 29th, 2012 at 15:05 )

pt.toti prostatii politici, specializati „IN LINS”(ca doar de aceia cred ca toti sunt ca ei, lingai…): sa zicem ca la POLI nu ati dat bani ca e Iancu(de fapt nu voi, ci cei pe care-i lingeti continuu si la toate orificiile…), dar la CSM Timisoara, club care are campioni la canotaj,box,badminton, lupte,etc de ce nu au dat bani? la tenis de masa de ce nu au dat, la volei baieti de ce nu au dat? Findca ii doare acolo unde ii lingeti voi! Credeti ca nu stim? Ei, uite ca stim!

bissi a spus: (mai 29th, 2012 at 16:23 )

Cum o fi cum nu a fi ! Este mare pacat de acest oras ca nu poate avea o echipa de fotbal in Liga 1.Romania face liga proprie ca sa nu trebuiasca sa traverseze Carpatzii ( exl. Clujul care bine ca a devenit o fortza in fotbalul din Ro).In rest numai echipe din Buc si Moldova.Facetzi voi liga voastra.Rusine.Ecuipe de traditzie in fotbalul din Ro trebuie sa moara, ca apoi sa se nasca echipe ca Chiajna,Mioveni,Ceahlaul,Viitorul Ct.,Astra,…este de plins.Echipe ca Poli TM,Craiova,Bihor,Baia Mare,Resitza…. trebuie sa se sbata pe undeva in liga 2,3 !!! Pacat.

Cleric a spus: (mai 29th, 2012 at 16:38 )

Ce-mi place cat de prosti sunt oltenii ce comenteaza pe aici…pun pariu ca 90 % din voi astia ce comentati aici aveti ori mama ori tata oltean…voi nu va dati seama ca astia incearca sa ne dezbine chiar si acum ?! Va certati ca niste retardati intre voi si ptr ce? Ca iancu o fost mai bun ca dobos sau ca zambon? Poate…dar voi nu stiti un singur lucru,iancu a bagat maxim 10 milioane de euro in echipa,restul venind de la primarie si sclavii lui de acolo…pana si-au dat seama ca defapt iancu cere tot mai multi bani/terenuri etc. Mergeti voi la meciuri,asta nu e Poli pe care o stie tot Cimisoreanul…aia ce o elimina pe Athtletic Bilbao sau Celtic… Noapte buna Cimisoara

aiza a spus: (mai 29th, 2012 at 16:52 )

@unu
se regasesc sau nu? vorbind despre politicieni, fac ceva pe toti politicienii, stai linistit, nu te agita. dar nici ce face carnatu asta de iancu nu e ok. te bagi tu, pe proprie raspundere, sa semnezi actele cu iancu? nu cred. dai din gura aia ca curu lu iancu, sluga netrebnica ce esti. te dai mare sustinator. crezi ca simplu motiv ca tu iti cumperi bilet si abonament iti permite sa te tragi de galosi cu oricine. vai de tine. ma repet, fac ceva pe toti politicieni, asa cum fac si pe toti rahatii ieftini cum esti si tu. hai pa! sa ma ierti pentru iesire, dar nu-mi plac putele care se cred si smechere.

un moldovean a spus: (mai 29th, 2012 at 17:25 )

voi banateni sunteti niste patetici tristi. daca nu erau ungurii si austriecii pe aici sa va calareasca putin era vai de mamicutele voastre. deci si de voi.

givaru ' de alegeri a spus: (mai 29th, 2012 at 17:50 )

@cleric: spune la prostalaul, sau tantalaul, care te-a pus sa prostezi ca, POLI Timisoara nu a batut niciodata pe Athletic Bilbao, dar ori cum pt. voi nu conteaza , asta e un mic amanunt, pt. voi singuruyl lucru care conteaza E CIOLANUL!

Banateangetbeget a spus: (mai 29th, 2012 at 18:25 )

un nemernic care trebuie eutanasiat

@givaru ' de alegeri a spus: (mai 29th, 2012 at 18:31 )

esti si tu vreu special si noi nu stim. s-a incurcat omul, a vrut sa spuna atletico madrid. daca esti chiar asa mare polist, spune-mi te rog primul 11 alinbiat de poli atunci in ordinea numerelor de pe tricou. poti? daca nu, taci naibii din gura. ma refer la meciul cu atletico madrid. si daca esti chiar asa de scula, poate imi spui si cu ce numar a jucat cioaca rosu in jocul cu real. si pe ce post. sau de pe ce post a fost rfeprofilat. ma spune-mi, te rog, vuia de unde a fost si cate goluri are in divizia A. hai sa te vad.

asadepemeleaguribanatene a spus: (mai 29th, 2012 at 23:30 )

Cata timp asa zis Iancu mai vb despre acest club si in calitate de ce pt ca …pt mine este un 0 barat o nulitate ..sincer asa vrea ca totulu sa fie un vis urat din tot ce se intampla pacat ca anumite personaje fictive precum el isi bate joc de un oars si de oameni care chiar iubesc acest club impotriva tuturor intereselor

asa vrea sa dispari scaiete de om ce esti pleaca dreq si sa nu mai auzim de tine

Marș ! a spus: (mai 29th, 2012 at 23:49 )

Marș !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top