Categories: Social

In urmatorii doi ani, Carmen Bejan are interzis la sarcina

Carmen Bejan nu are voie să rămână însărcinată în următorii doi ani! Soțul ei spune că recomandarea vine din partea medicilor, după ce fosta studentă la Medicină a născut un copil cu grave malformații, care a trăit foarte puțin. Tânăra vrea să dea în judecată Administrația Penitenciarelor.

Carmen Bejan este internată, în prezent, la Secția ATI a Spitalului-Penitenciar Rahova, unde medicii vor s-o țină sub observație, după nașterea dificilă din această săptămână. Când aceștia vor decide că tânăra este refăcută din punct de vedere fizic, ea se va întoarce la penitenciarul din Arad.

Claudiu Șatran, soțul tinerei, afirmă că medicii i-au recomandat lui Carmen să nu rămână însărcinată în următorii doi ani. Fostul traficant de droguri, eliberat în această primăvară din închisoare, se ocupă acum de angajarea unui avocat, pentru a da în judecată Administrația Penitencirelor. „Ceea ce i s-a întâmplat soţiei mele, nu va rămâne nepedepsit. Plânge întruna, e cu psihicul la pământ. Nu are voie să mai facă un copil doi ani”, a declarat Şatran. El a mai spus că Paula Iacob o va reprezenta pe Carmen în procesele viitoare.

În momentul în care a aflat că este însărcinată, Carmen Bejan a solicitat eliberarea din penitenciar, pentru a putea naște în libertatea. Cererea i-a fost însă refuzată, considerându-se că și în detenție există condiții corespunzătoare pentru a duce la capăt, în condiții bune, o sarcină. În perioada în care era gravidă, Carmen a făcut opt ecografii, dar numai la naștere s-a constatat că bebelușul avea grave malformații, incompatibile cu viața.

A fost declanșată o anchetă în acest caz, pentru a se vedea în ce condiții a fost supravegheată sarcina fostei studente. Unele surse spun însă că tânăra ar fi fost avertizată de medicii asupra faptului că bebelușul are malformații, dar nu a vrut să facă întrerupere de sarcină. Ea ar fi crezut că, dacă e gravidă, va fi eliberată.

În 2009, Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Universitatea de Medicină, au ucis şi au tranşat un bărbat de etnie romă. Cei doi au primit câte o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pe care o ispășesc în penitenciarul din Arad.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

3 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

4 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

9 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

10 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

10 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

12 ore ago