Garboni il sustine pe Robu, care o sa-l dea afara pe Cojocari

Candidatul independent la Primăria Timișoarei, Ioan Coriolan Gârboni, a anunțat, marți, că îl susține pe candidatul USL la alegerile locale. Directorul filarmonicii și-a motivat surprinzătoarea decizie prin aceea că doar Nicolae Robu îl va putea da afară pe Ioan Cojocari.

Ioan Coriolani Gârboni le-a recomandat alegătorilor săi să pună mai presus de pasiuni interesele orașului. El spune că susținerea sa față de Nicolae Robu vine cu garanții ferme din partea actualului guvern pentru susținerea proiectelor Timișoarei. Este vorba de inclusiv de atingerea statutului de Capitală Culturală Europeană, fonduri europene, etc.

„Mi-am dat seama în urma vizionării mai multor sondaje că trebuie să fac o alegere foarte clară, evident în beneficiul Timișoarei și al timișorenilor. Îmi doresc de la viitorul primar să garanteze un program administrativ aproape de cel gândit de mine, să garanteze fonduri guvernamentale și să facă o curățenie reală în primărie, prima măsură fiind excluderea secretarului Ioan Cojocari. Un singur candidat îmi garantează acest lucru, Nicolae Robu. Nu pot decât să sper că după alegeri, împreună cu echipa sa, le va pune în practică”, a declarat Gârboni.

Independentul spune că nu se retrage din cursa pentru primărie, dar le cere alegătorilor săi să îi acorde candidatului USL votul. „Le sugerez alegătorilor mei să-l sprijine în alegeri. Există o serie de garanții, că orașul nostru va fi tratat așa cum trebuie, iar acest lucru este mai important decât orice orgoliu de a fi sau nu primar. Când vorbesc de garanții, e vorba inclusiv pentru ca Timișoara să devină Capitală Culturală Europeană, și sunt sigur că acestea vor fi asigurate de actualul guvern.

Decizia mea este mânată de sentimentul că fac ceea ce este mai bine pentru acest oraș, pentru concetățenii mei și pentru regiunea Banat. Trebuiesc opriți cei 12 ani în care corupția s-a instalat în primărie și s-a furat”, a mai spus Gârboni. Directorul filarmonicii spune, de asemenea, că votul său merge spre actualul președinte al Consiliului Județean Timiș.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

40 comentarii pentru acest articol

Andrei a spus: (iunie 5th, 2012 at 15:38 )

Au invins Cristesti :)))

Ionut a spus: (iunie 5th, 2012 at 15:46 )

Ii normal sa se alieze cu cei ce castiga. Asa ca stie bine ca va fi protejat si la primarie si la consiliu.

Alin a spus: (iunie 5th, 2012 at 15:49 )

Foarte bine! Mi se pare o miscare normala ca un om de cultura sa-l sustina pe un alt om de cultura!

marinela a spus: (iunie 5th, 2012 at 15:51 )

vai de tine coriolane. ai reusit sa ne pacalesti pe multi in oras, dar nu esti decat o curva semipolitica.

Popa a spus: (iunie 5th, 2012 at 15:55 )

Are dreptate, lucrurile trebuie sa se schimbe in primarie! Felicitari dle Garboni pentru miscarea facuta!

cadar a spus: (iunie 5th, 2012 at 16:02 )

sa-i fie rusine lui garboni supermen de timisoara. dupa ce ne-ai demonstrat ca esti bolnav psihic in toata regula, ai mai demonstrat un lucru, si anume ca esti pervers. huooooooooooooooooo

Andrei a spus: (iunie 5th, 2012 at 17:16 )

Pentru jocurile astea nu-i mai votez pe nici unu! De fapt pe Robu ca m-au zapacit cu jocurile astea ale lor! Pacat pentru ca ei reprezentau intelectualitatea iar acum dovedesc ca sunt mai parsivi ca restu!

papa a spus: (iunie 5th, 2012 at 17:52 )

Cojocari poate fi dat afara DOAR prin votul Consiliului Local.. deci nici vorba de Primar.. inca o facatura marca USL.

Relly a spus: (iunie 5th, 2012 at 17:53 )

Am fost un fraier, chiar am crezut in acest garboni! Dar nu voi fi si a2a ora, sa votez la revomandarea lui !

Laura a spus: (iunie 5th, 2012 at 18:00 )

Normal ca trebuie schimbat cojocari si pus omul fratilor Cristescu,sponsorul si al lui Robu si al lui Garboni.Asa ca toti au scop comun,iar manevrele astea sunt logice.

Florin a spus: (iunie 5th, 2012 at 18:14 )

Si antonescu l-a sustinut pe geoana si au sarit in brate de nebuni.Jocurile astea de culise nu mai sunt inghitite,lumea s-a desteptat.

Ieftin a spus: (iunie 5th, 2012 at 18:16 )

cumplit dezamagit de calitatea acestui personaj.aveam dupa 16 ani speranta unui independent adevarat care sa lupte cu sanse reale pentru primarie,dar se pare ca a fost din nou praf in ochii alegatorilor de buna credinta,pacat

poli timisoara a spus: (iunie 5th, 2012 at 18:21 )

Ce garantii ai d-le Garboni?Arata-ne un protocol,ceva sau ai negociat doar in nume propriu?Toti ati facut numai combinatii personale.Robu e cel mai slab,credeti ca il veti manipula cum vreti voi.E posibil ,dar pana atunci o sa va manipulam noi in 10 iunie. Eu votez cu singurul om ramas vertical:Trif

timisorean a spus: (iunie 5th, 2012 at 18:47 )

Rusine , dle Garboni ! Doar atit pot spune !

Casandra a spus: (iunie 5th, 2012 at 18:51 )

La ce se rezuma campania usl+garboni:Sa fie dat afara un functionar din primarie.Veniti si prezentati proiecte si idei in fata electoratului,nu luptati pentru interese proprii.

pack a spus: (iunie 5th, 2012 at 19:23 )

Uraaaaa! Interlopul nr 1 din Primarie – numitul Ioan Cojocari – e deja istorie! Una trista pentru cetatenii care asteapta altceva de la TImisoara. Cel mai mare spagar, excroc, …,! Parca totusi era mai corect sa-i ia DNA-ul si nu sa plece ajutat!!!!

REPUBLICA BANAT a spus: (iunie 5th, 2012 at 19:45 )

FELICITAR DOMNULE GARBONI!! UN GEST DE ONOARE, INTELIGENTA SI MATURITATE.

mircea a spus: (iunie 5th, 2012 at 19:51 )

O atitudine corecta. Decat sa se risipeasca voturile mai bine sa se dea votul in spijinul Timisoarei.
Felicitari domnule Garboni!

andrei a spus: (iunie 5th, 2012 at 19:53 )

🙂 pe Orza il vor mai vota doar parasutele din cluburi, daca se trezesc sa mearga la vot.

marius a spus: (iunie 5th, 2012 at 19:57 )

Echipa Ciuhandu pana nu de mult se trageau pe cur ca nu avem sprijin politic de la Bucuresti, drept urmare nu pot face mare lucru ca nu au bani. Acuma cand prin Robu avem sansa sa beneficiem de sprijinul noului guvern, „domnul” Orza nu mai face politica….el vrea administratie.
Nu va mai lasati pacaliti de vorbele acestor hoti care au furat cat au putut in 16 ani de zile.

elena a spus: (iunie 5th, 2012 at 20:05 )

urat a procedat domnul garboni. asta denota faptul ca nu a candidat pe bune, ci a fost doar un pion pe tabla de sah a cuiva. nu va dati seama cat rau ii provoaca lui robu, care este si mai mult asociat cu fratii cristescu, ceea ce nu da deloc bine. schimbarea trebuie sa se produca, dar nu cu indivizi ca garboni, care isi va aroga si el o parte din meritul schimbarii unei adimistratii din care a facut si inca mai face si el parte. sa-i fie rusine. am unii timisoreni care am crezut in onestitatea acestui individ. vom vota cu robu numai pentru ca trebuie sa intervina o schimbare, dar asteptam ca garboni, ca tradator, sa-si primeasca ce merita/.

dan a spus: (iunie 5th, 2012 at 20:25 )

ne trebuie continuitate, un om cu experienta in administratie. Robu stie doar sa atraga bani pentru clanurile din Poli si parcurile de acolo, in schimb ce a facut pt Timisoara si Timis de cand e senator? Nimic.

Robu pe Analog a spus: (iunie 5th, 2012 at 20:49 )

Robu va fi pe analog in aceasta seara la 21! Ieri a fost pe Tvt 89 si a avut o prestatie excelenta ca de obicei! Hai ROBU, Timisoara merita sa fie condusa de un om exceptional, si acela esti tu! Te sustinem!

ipocrizie! a spus: (iunie 5th, 2012 at 22:07 )

Ei pt cine cauta sarea si piperu din campania asta iata ca avem: santaj, rasturnari de situatie, ipocrizia candidatilor, disperarea liberalilor…toate la un loc intr-o singura zi!

opaa! a spus: (iunie 5th, 2012 at 22:26 )

Credeam ca Garboni e cu coloana vertebrala, daca nici in omu care reprezinta electoratul elevat sa n-ai incredere at e clar. Daca vine Robu o sa fie o mai mare mafie decat pe vremea lu Ciuhandu daca sunt in stare sa faca smecheriii din astea de pe-acum….stiu ei cine!

Autonom NS a spus: (iunie 5th, 2012 at 23:40 )

Un papagal.

taranu' cu caru' cu boi a spus: (iunie 6th, 2012 at 00:03 )

Timisoara = oras de tarani, va fi a nostra, a taranistilor!

Garcea a spus: (iunie 6th, 2012 at 07:49 )

Cristestii la primarie prin Robu. Sa trecem patrimoniul public in proprietatea privata a fratilor Begga. Traiasca USL!

savin a spus: (iunie 6th, 2012 at 07:53 )

ohohoho… dar ce lovitura de smen si de imagine au dat fratii cristescu! trebuie felicitati. acum avem certitudinea ca si robu este o marioneta a fratilor cristescu.

geo71 a spus: (iunie 6th, 2012 at 09:03 )

jocuri politice … din asta va castiga cu siguranta Orza, parerea mea e ca : este singurul care stie ce trebuie sa faca din postura de primar.

Iulia a spus: (iunie 6th, 2012 at 11:01 )

DEgeaba zbierati a disperare,rataciotilor! Domnul Garboni, ca si alti multi „nehotarati” a simmntit pulsul Timisoarei, Banatului si a rezonat cu el. Nici nu inteleg ce se intampla cu acesti cativa sustinatori ai PRM ( oare se cunoaste de la pahar cu dl.Trif?)sau ai dlui.Orza(parca as crede ca nici macar n-au beneficiat de vre-un favor din partea acestuia, o fac asa de ciuda, de…aiurea). Bucuria mea este sa vad ca in Timisoara cetatenii s-au hotarat sa vina la vot pentru schimbarea in bine.Inca odata felicitari Domnule Garboni pentru inteleapta decizie!

intelept a spus: (iunie 6th, 2012 at 11:46 )

Lasati prostiile astea cu decizie inteleapta, decizie buna…ce d…u fix acuma i-a venit sa voteze intelept? De ce a mai candidat atunci daca candidatura lui n-a fost inteleapta?

@iulia a spus: (iunie 6th, 2012 at 11:58 )

cu cat citesc mai multe mesaje scrise de tine, cu atat mai mult imi dau seama ca esti o proasta incaltata si o pupincurista. femeie, nimeni nu spune ca nu trebuie sa intervina o schimbare, dar asemenea practici sunt caracteristice oamenilor fara coloana…

alooooo a spus: (iunie 6th, 2012 at 12:43 )

Cred ca ati vazut prea multe filme. Am intrat pe site-ul lui Garboni si am vazut cati au semnat celebrul manifest al lui: exact 300. Omul nu vrea sa se faca de ras cu cate voturi o sa obtina si a facut putin joc de glezna. Poate a primit si un bonus pentru gest, nu zic nu. Lucrurile cred ca stau mai simplu.

penibil a spus: (iunie 6th, 2012 at 15:35 )

se putea un scenariu mai penibil de atat?pai asta e obiectiv serios pentru un asa zis candidat la primarie?cu totii il vrem afara pe cojocari si clica lui de infractori,dar asta nu poate fi in sine un obiectiv care sa te determine,cica,sa ii dai voturile contracandidatului tau…penibil

traciatu a spus: (iunie 6th, 2012 at 16:58 )

sa io S*UJETZ lu Cojocare ca tat iel ramanie secredar si sef la totz din Premarie. clar?

Functionaru a spus: (iunie 6th, 2012 at 23:50 )

ce e cu vrajeala asta fratilor?pai Cojocari e functionar public bah,asta nu poti sa-l dai tu afara pentru ca nu-ti place fata lui,sunt multi pasi si multe conditii care trebuiesc indeplinite ca sa dai afara un functionar public.sau Robu se crede mai presus ca legea?face ce-l taie capu acum ca e USL la putere?

Turu 2 a spus: (iunie 6th, 2012 at 23:57 )

intelegeam aceasta sustinere pe fata,daca distinsul Garboni nu intra in turu 2,si atunci trebuia sa aleaga intre 2 prosti,dar asa…?intre el si Robu,Garboni nu se alege pe el,il alege pe Robu…hmmm…cel putin suspect

cetateanul turmentat a spus: (iunie 8th, 2012 at 07:34 )

D-lul Garboni sustine public la primarie pe canditatul Usl – Robu, iar la judet pe candidatul PDL – Ostaficiuc (vezi http://www.renastera.ro). Garboni are fie grave probleme psihice, fie chiar ne crede prosti!

Garbonizatu a spus: (iunie 9th, 2012 at 14:31 )

Cu gandirea asta misto, garboni va reusi ceea ce n-a reusit nimeni pana acum: sa unifice USL-ul cu PDL-ul. Genial!
Stiu, are antecedente, a unit catolicismul cu ortodoxia cand la manastirea Sag muzicantii dumnealui au interpretat piesa catolica „Ave Maria”. Restul e smen.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top