Florentiu Staicu, noul sef de la ACS Poli

În plină campanie de promovare a referendumului de duminică, Nicolae Robu şi Titu Bojin au avut timp să se gândească la o formulă de conducere a ACS Politehica Timişoara. Preşedintele consiliului director nu este nici Ioan Timofte, dar nici Ionel Bungău, două nume vehiculate în mai multe rânduri pentru acest post, ci Florenţiu Staicu, un profan într-ale fotbalului.

Florenţiu Staicu este director general administrativ al Universităţii Politehnica Timişoara. Vicepreşedintele noii structuri de conducere a clubului timişorean este Ion V. Ionescu, un veritabil om de fotbal, dar care s-a remarcat cu precădere în calitate de antrenor sau director tehnic în fotbalul timişorean şi românesc.

Din acelaşi consiliu director fac parte şi doi oameni numiţi politic şi administrativ. Este vorba despre viceprimarul Sorin Grindeanu, care va reprezenta Consiliul Local Timişoara, şi Călin Dobra, reprezentantul Consiliului Judeţean Timiş, ambii membri PSD. Ultimul membru, dar nu cel din urmă dacă ţinem cont că renaşterea Politehnicii Timişoara nu se putea fără el şi echipa lui ACS Recaş, este Ion Miculaş.

Din conducere face parte şi Călin Rosenblum, de la LPS Banatul, propus de Marius Cociu, directorul școlii cu profil sportiv, dar şi consilierul lui Titu Bojin pe probleme sportive. Fostul atacant de la Poli va fi manager sportiv. Lista conducătorilor de la ACS Poli se încheie cu Petre Muşat, pe postul de director sportiv.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

57 comentarii pentru acest articol

gatuso a spus: (iulie 26th, 2012 at 10:26 )

macar au cu cine sa negocieze jucatorii. la treaba baieti, avem nevoie de jucatori.

Cristi Brancovan a spus: (iulie 26th, 2012 at 10:47 )

:)))))))))))))))))))

drukeria-membriidepartid a spus: (iulie 26th, 2012 at 11:03 )

acum astepatam un comunicat de la organizatia politica „drukeria”! 🙂 ne este dor de un comunicat drukeria! hai baietii de pardid.. bagati mare!

Cristi Brancovan a spus: (iulie 26th, 2012 at 11:10 )

Prietene, nu e nevoie de niciun comunicat….. numirea asta spune totul… 😉

rahan a spus: (iulie 26th, 2012 at 11:13 )

echipa de conducere nu e cea mai stralucita, dar trebuie sa luam in considerare aspectul pozitiv, si anume ca jucatorii si antrenorii au cu cine sa negocieze.

Cristi Brancovan a spus: (iulie 26th, 2012 at 12:02 )

Ce se negociaza acum e bun negociat pentru vreo 2-3-4-5 ani de zile. Tot ce e semnat trebuie onorat. E foarte important acest moment, altfel ajungi sa achiti ani de zile bani unor oameni ce nu mai sunt stimulati sa faca performanta.

Pentru mine e deranjant altu lucru. Florentiu Staicu a vandut interesul Universitatii Politehnica, al municipiului, al judetului si al suporterilor mutand locul de campionat oferite de Dobos pe noua societate pe actiuni a lui Iancu (iulie 2006). Din momentul acela autoritatile dadeau bani, dar nu mai controlau nimic. De atunci a inceput si Iancu sa ameninte de n-spe ori pe an ca pleaca de la Timisoara ca sa mai obtina ceva. Staicu a fost numit de Iancu drept administator si membru in consiliu de administratie si a fost retribuit lunar conform declaratiilor de avere ce le gasiti pe site-ul UPT

Nu era nicio problema daca dupa ce i-a oferit activele clubului catre noua societate a lui Iancu, totusi acesta participa cu bani macar in aceeasi masura cum participa orasul si judetul…..doar ca nu s-a mai intamplat asta……iar deznodamantul il stim toti.

drukeria-membriidepartid a spus: (iulie 26th, 2012 at 13:13 )

intresant este cum acesti membrii de partid (drukeria) isi doresc ca acest proiect sa esueze, si „dusmanesc” orice decizie luata inlegatura cu acest proiect! interesant este si faptul ca acesti membrii de partid (drukeria) in momentul cand autoritatile puteau salva echipa si licenta (prin preluarea actiunilor clubului cu 2 mill. de euro imediat si restul datoriilor se puteau reesalona) nu au facut presiuni asupra autoritatilor sa preia clubul si nu dadeau atatea comunicate ca in prezent! interesant este si cum in acele momente in care se puteau salva practic TOTUL , membrii de partid ai drukeria apareau in emisiuni tv locale cot la cot cu politicieni gen traian stoia, orza etc. si sustineau ca nu trebuie sa se dea bani la poli! se mai intreaba cineva care este scopul acestei organizati de partid?!

adevaratii membri de partid a spus: (iulie 26th, 2012 at 13:28 )

interesant e cum de a reusit psd sa puna mana pe cele mai multe posturi in consiliul director. grindeanu, dobra si rosenblum, venit tot pe filiera pesedista, din cate vad din text. interesant e cum de au fost nebagati in seama contra, timofte, rotariu, codrea. foarte interesant. nu mai aruncati cu pietre in drukeria, pentru ca voi sunteti cei care ne veti infesta politic cu aceasta echipa. si mai sunt lucruri interesante, dar robu si bojin, ardeleanul si banateanul care au politizat si poli, au surprize interesante pentru suporteri, dar nu sunt de bun augur.

SS Poli NU E POLI ! a spus: (iulie 26th, 2012 at 13:29 )

dar la (MAI NOU…) ss Poli,care e organigrama? Parca totul E TRANSPARENT! Sau asta e asa de transparent,incat E SECRET?

SS Poli NU E POLI ! a spus: (iulie 26th, 2012 at 13:31 )

si cati dintre copiii aia care au promovat, vor mai ramane? sau si asta e transparent?

SS Poli NU E POLI ! a spus: (iulie 26th, 2012 at 13:32 )

dar echipament vor mai primi? am auzit(PE SURSE) ca banii adunati vor intra la URGENTE DE PARTID(referendum probabil)?

SS Poli NU E POLI ! a spus: (iulie 26th, 2012 at 13:33 )

Apropos! Dar voi cum ATI PRELUAT ASU POLI? Tot TRANSPARENT?

Cristi Brancovan a spus: (iulie 26th, 2012 at 13:39 )

:)))))))) aceeasi placa . Prieteni, am o intrebare…..a fost sau nu a fost Florentiu Staicu platit lunar de Marian Iancu, in conditiile in care Universitatea Politehnica nu se regasea in societatea comerciala pe actiuni pentru ca sa-si delege reprezentant in consiliul de administratie?

In carti a mai fost doar Ioan Negrei, un om dedicat doar lui Marian Iancu. Staicu este si pe placul domnului Robu si pe placul lui Marian Iancu.

Orasul si judetul vine cu banii, Recasul cu locul, in rest constructia este a lui Marian Iancu

AC Recas e Marian Iancu !!! 🙂

@SS Poli NU E... a spus: (iulie 26th, 2012 at 13:39 )

asta era denumirea primei echipe de fotbal, dar pe membri de partid ai pnl nu-i intereseaza treaba asta dupa cate se vede. masinaria de postaci liberali e foarte bine pusa la punct, unsa la toate incheieturile. sa va fie rusine, oameni fara respect fata de oras si timisoreni.

AC Recas e Marian Iancu !!! a spus: (iulie 26th, 2012 at 13:43 )

asa sa fie? sa speram ca e doar un balon de sapun treaba asta cu iancu. trebuie sa fim constienti ca jucatorii si palmaresul sunt in proprietatea lui iancu, dar poate ca robu gaseste o soluti asemanatoare cu cea a acvariului din centru. adica sa ii dea ceva la schimb lui iancu. vreo 10 cladiri istorice ar trebui sa-i dea tiganului ca doar nu le da de la el si nici din orasul in care s-a nascut.

drukeria-membriidepartid a spus: (iulie 26th, 2012 at 14:38 )

membrii de partid(drukeria) se contrazic singuri daca echipa e a autoritatilor e politizata daca e a unui investitor privat iarasi nu e bine. .. si totusi daca ne uitam bine investitorul asta privat pe care voi membrii de partid ai drukeria il urati mai mult decat spuneti ca iubiti poli, investitor privat care a recuperat palmaresul, asa cum e el.. ne-a pus pe harta fotbalului romanesc si european, a adus jucatori gen zicu, alexa karamienii, goga gigel bucur, caramarin, makein, si tot lotul fc national,viorel moldovan, contra, antrenori gen petrovici, hagi, sabau, meciuri cu echipe europene adevarate, pai voi aveti ideie cat au costat toata distractia asta??? tot datorita constructiei lui am dominat in ultimi ani campionatele nationale de juniori,… pai bah membrii de partid(drukeria) ce santeti voi, pai fara investitoru asta mai apareau astazi alde poparadu, popovici, dobricean, etc.??? si chiar daca a gresit tot el a adus echipa pe loc promovabil dar membrii de partid ai drukeria apareau la tv si sustineau ca autoritatile sa nu dea bani pt licenta!!! incredibil!!!

Cristi Brancovan a spus: (iulie 26th, 2012 at 14:43 )

OK, Iancu e bun, suporterii sunt niste baieti rai……totusi pe langa partea politica, este sau nu este implicat si Marian Iancu din umbra? Scurt, va rog….

drukeria-membriidepartid a spus: (iulie 26th, 2012 at 14:53 )

nu „suporterii” sun baieti rai, ci acei suporteri infestati politic sunt rai! cat despre implicarea lui marian iancu la echipa nu stiu cat e de adevarat si nici nu stiu daca e bine sau rau sa fie implicat? poate ne lamureste cineva… cu toti speram ca acest proiect sa fie transparent, ce intradevar nu suna bine este ca in conducere au aparut personaje gen grindeanu care permanent s-a opus sustinerii financiare a clulbului de catre autoritati.

ptpoli a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:10 )

brancovene,inca nu teai potolit ?,daca nu era elefantu ala ,nu vedeai europa.si sa fi constient ca de acum in colo nici peste 20 de ani nu va juca poli in cupele europene.echipa ce a avut poli nu va mai fi.in doi ani o sa plangeti toti,o sa traiti din amintiri.prost ,idiot cum era a facut ceva.tu ce ai facut ?ca in ultimu timp tiai scos capu ca strutu.toti sefi din galerie santeti manjiti.cam asta e adevaru

leopardu a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:11 )

lasati echipa in pace macar sunt banateni. hai cfr tm

doctor dre a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:16 )

Intrebarea mea: cum sunt preluati jucatorii de la Marian Iancu? Declaratia domnului Robu – „vor fi preluați într-un fel sau altul – nu mi se pare prea lamuritoare. Deci? Stie cineva care e lotul cu care va incepe campionatul? Stie cineva daca felul in care vor fi preluati jucatorii ne garanteaza ca scapam de Iancu?

Cristi Brancovan a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:27 )

Aha…. te-ai mai semnat cu inca un nickname…. ok. Baiatul cu propaganda, de ce nu vi-l asumati pe Marian Iancu si-l puneti direct pe el…..ce tot puneti intermediari. Marian Iancu este oricand peste Staicu sau Negrei. Totul e sa nu mintiti lumea. Corect Marian Iancu este bun, doar ca noi nu vrem sa colaboram cu el, pentru ca nu mai avem incredere in el. Noi nu suntem niste oameni incolonati precum organizatiile noastre de tineret.

Intre suporteri nu exista disciplina de partid, oamenii mai si gandesc si actioneaza singuri, nu impinsi de la spate de cineva. Drept dovada, o parte din suporteri o sa fie alaturi de domnul Robu si Iancu, altii o sa stea acasa, pentru ca nu se regasesc in niciuna din constructii, altii o sa mearga doar la baschet pentru ca se face performanta, poate altii la rugby…..

ptpoli a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:29 )

elefantu no sa dea echipa gratis,e clar asta.mai are si palmaresu.ii da cu inprumut pe un unu sau doi ani de zile.cum ia dat si pe jucatorii de la chiajna.nu avem cum sa scapam de iancu,chiar daca il inchide ,o sa ramana baiatul lui.

Marius a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:34 )

Cristi,tu nu ti-ai trecut in declaratia de avere banii luati de la Iancu?Mai am o curiozitate daca m-ai putea ajuta cu numele firmei de transport care face deplasari pana la bucuresti cu 10 lei.Ti-as ramane recunoscator!

drukeria-membriidepartid a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:35 )

in loc sa fiti obsedati de poli voi sunteti obsedati de iancu! interesul vostru e unul politic! credeti ca e mai bine sa fim condusi de politicieni gen grindeanu etc. decat de iancu?! .. probabil grindeanu si ceilalti vor depasi performantele realizate de iancu! cu iancu am jucat cu man city cu grindeanu probabil vom juca cu man. unaited! da da . nici cum nu e bine la unii(la cei interesati politic)!

ptpoli a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:36 )

brancovene ,dupa ce esti sifon la garda,lingau acum faci si pe prostu.nu iau partea lui nimeni.zic ce cred eu,c am si cotizat la echipa din liga 5,20 de lei.dar mi scarba ca a ajuns politicu sa isi bage nasu peste tot.te cunosc destul de bine ,cu prima ocazie cand te vad o sa te trag de mana sa vezi cu cine te certi.iti stiu tot trecutu,nici eme ,nici mihalcea,grebla,prodana sau boldura nu til stie.ciocu mic

Timisoara a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:38 )

o sa fim „obsedati” de tine cand te prindem pe strada:)

ptpoli a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:40 )

pt marius.faza cu transportu e una din micile afaceri

Marius a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:40 )

Si tot la capitolul curiozitati este vreun site pe care nu pui aceeasi placa.Am inteles partea ca voi nu puteti fi incolonati,mai ales tu,dar ce te intereseaza atat de mult acest proiect din moment ce sustii Asu?Lasane pe noi pamantenii sa fim prostiti,tu dute presedinte la Asu si cu siguranta in 5 ani sunteti in Liga 1 ,nu am nicio indoiala!

Chitac Marin a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:43 )

lasand la o parte echipa de fotbal, mai bine intrebati cum s-au facut reabilitarile caminelor sub semnatura acestui om, cum au distrus eolienele de pe semenic si au sau vor sa transforme in vila de vacanta ce era acolo, cum merge mafia locurilor la camin patronata de el. Acum are jucarie mai mare:)Buna intrebare cum se transfera jucatorii de la o echipa la alta….Acum ceva timp faceam misto de americani ca au creierele spalate….am ajuns exact ca ei…aia cu membri de partid e geniala. Oameni buni, daca vreti sa contenstati ce face o persoana, un grup, sau ce crede, macar construiti-va propriile idei, ganditi putin inainte. si atunci ii puteti combate cu argumente.

Marius a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:44 )

*Lasa-ne.scuze!

Marius a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:46 )

De ce mai trebuie sa gandim cand il avem pe Cristinel sa ne arate calea?

Cristi Brancovan a spus: (iulie 26th, 2012 at 15:56 )

Alo, propagandistul cu amenintarile, stau in zona Dambovita, in spatele magazinului Carrefour….ca sa nu te mai obosesti sa ma cauti. Nu sunt vreun bataus … doar ca „voi” nu existati decat pe net.

VERDE - MOV a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:02 )

cica noi suntem anonimi,postaci politici!~?! Bey, taticu TU AI IESIT pe la toate TV-uruile facand propaganda, nu stiu daca invitat sau neinvitat, nu stiu pe cine reprezentai! Noi suntem, am fost si vom fi anonimi ! Nu ne-a invitat nimeni la TV! Deci „functionam” sub porecle, ca si fotbalistii brazilieni! Aproape nimeni nu stie cine e Edson Arantes do Nascimento, dar aproape toti stiu cine e PELE!

SS Poli NU E POLI a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:05 )

Fratilor, nu-l mai agasati ! A recunoscut dincolo, (la Poli…USL…), ca aveau nevoie de o echipa, ca sa joace ei fotbal si au confiscat-o de la bietii studenti, i-au schimbat numele din ASU POLI in ssPoli si vor juca ei pe BANII PUBLICI obtinuti de Orza de la Primarie ! Asta era manevra, nu vrasjeala cu hibrizi,altoaie, etc si MULTA TRANSPARENTA!

ptpoli a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:19 )

brancovene tu dupa ce esti prost mai si claxonezi,cine dracu a zis ca te bate?nu ma ating de tine ca ma salta garda,ma mir cum dracu nu stiu baieti din drukeria trecutu tau.tiam zis ca o sa ti le zic in fata direct,dar nah la cata minte ai tu.pe mine ma deranjeaza politicu ca a intrat in fotbal,si ca tiai gsit tocmai tu omu dreptatii sa vorbesti.ala care sia umplut buzunarele de pe spatele suporterilor care mergeau in deplasari.tu ala care sunai la garda cand ne intorceam si ziceai fiecare ce a facut.

SS Poli NU E POLI a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:23 )

deci care-i organigrama lui ss poli? Brancovan presedinte? si cine sunt ceilalti?

Cristi Brancovan a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:25 )

:)))) echipa din liga a 5a este si o sa fie a Universitatii Politehnica. Daca Universitatea vrea sa o desfiinteze nu are decat… noi ne-am oferit doar sa-i sprijinim dupa ce am fost tradati de domnul Robu in momentul in care una ne-a promis la intalnire si alta a facut in realitate. Aceasta echipa nu a primit si nu o sa solicite niciun ban de la primarie sau judet. Comparam situatiile? Echipa din Recas este a recaselilor si a fost luata politic prin faptul ca noul primar ales este subordonatul pe linie de partid al domnului Robu. Respectiva echipa a primit prin votul la limita al consilierilor locali o suma importanta de bani, iar pentru a nu exista emotii in consiliul judetean nici nu s-a mai votat ci s-a alocat prin semnatura presedintelui CJT. In plus de asta, este tot mai evident, ca in afara acestor bani publici alocati, restu este aportul lui Marian Iancu. Prin compromis a fost numit un om agreat atat de domnul Robu cat si de Iancu.

ptpoli a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:30 )

care face pariu ca la urmatoarele alegeri cristi brancovan candideaza?eu imi pun salariu meu de 9 miloane jumate.

VERDE - VIOLET a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:34 )

organigrama lui drukeria e atat de transparenta ca nu se vede, deoarece te uiti prin ea

Cristi Brancovan a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:38 )

Simti nevoia sa pozezi „sarac si cinstit” ca Iliescu? Lasa ca o sa aibe grija partidul de tine. Nu candidez nicaieri….nici in galerie, nici la Druckeria, nici la scara de bloc ….

Marius a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:45 )

El nu candideaza,el ii cu propaganda.Vezi sa nu-ti rupa iara vreo mana camarazii tai care nu pot fi cumparati(vezi ca nu ii nicio amenintare este doar un remember Tg-jiu)

Marius a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:47 )

Ptpoli esti un fraier!Lucrezi pe 9.5 milioane cand puteai sa te faci”lider de galerie” si traiai fara griji.

samir a spus: (iulie 26th, 2012 at 16:55 )

ba da penibili mai sunteti postacilor liberali si pesedisti. armata de postaci, nu gluma. dupa stilul ce v-a consacrat, sariti toti pe unul singur. vai de voi, viermilor. toata stima pentru cristi brancovan care are decenta sa nu se ascund in spatele unui pseudonim.

ptpoli a spus: (iulie 26th, 2012 at 17:05 )

samire, nu stiu cati ani ai,dar eu pe marele brancovan lam vazut crescand,si stiu ce ii poarta capu,dak tea dus de nas asta e.nu aveam treaba lui nici acum.dar cand vad ca iese in fata si face pe omu cinstit.mi se face scarba .si eu sant contra veniri recasului,dar nici in drukeria nu ma bag si ca si acolo tot politic e.pt marius poate ai dreptate,dar nam suflet asa curat si cinstit ca brancovan de polist adevarat.alti mergeau din placere in deplasari alti pe interes

Cristi Brancovan a spus: (iulie 26th, 2012 at 17:18 )

Cu toata propaganda tanarului liberal ce el centreaza si tot el suteaza, dandu-ne impresia ca sunt o adevarata echipa, totusi tin sa remarc ca nu am ajuns inca la perioada „Adrian Nastase”, cand unii oameni ce aveau opinii contra puterii o sfarseau rau. Martori pot sa fie doi ziaristi ce scriu aici pe site. Sper ca democratia asta sa se pastreze si in continuare, pentru ca actualei puteri ii este atat de la indemana sa lichideze orice „rezistenta”. Pai da un telefon Nea Ghita baietilor cunoscuti in oras, ce fac zilnic ruta „Moravita- Timisoara” si s-a rezolvat problema. Am mai avut parte de astfel de presiuni si stiu cum functioneaza, dar nu erau legate de politic…..acum cine stie. Astia cu tastatura sunt la nivelul cel mai de jos…. spera si ei la un post prin Retim…. dar puterea are oameni la toate nivelele…. ei nu au partid….ci se orienteaza dupa cine e la putere. Nu cred ca e cazul sa dam nume, daca locuiti in oras de macar 10 ani….

@ptpoli a spus: (iulie 26th, 2012 at 17:20 )

l-am vazut si eu crescand pe brancovan, dar mi se par exagerate atacurile astea la el in conditiile in care el spune cine este. sunt curios cum te comporti in fata lui cand stati unul langa celalalt? la fel? daca da, atunci nu mai spun nimic.

Timisoara a spus: (iulie 26th, 2012 at 17:22 )

@Cristi, ma refeream la @druckeria-membriidepartid:))

VERDE - VIOLET a spus: (iulie 26th, 2012 at 17:33 )

iote bre, ca au sarit taranistii sa-l apere pe „purtatorul de cuvant”! Bre ciumpalacilor, pey el iasa-n fata pe la toate TV-urile! Cine-l pune? Orza? Se vede dupa ideile de 2 bani!

VERDE - VIOLET a spus: (iulie 26th, 2012 at 17:38 )

Ati confiscat echipa bietilor studenti! Nici comunistii nu au luat echipele de la studenti! Ei au lasat si Poli Timisoara si U Cluj,Poli Iasi Sp.Studentesc si v-ati gasit voi , asa zisii taranisti sa faceti asta.Bre, pai Coposu a fost ultimul taranist, voi sunteti niste parodii penibile! Faceti-va o poza langa statuia lui Coposu si uitati-va cum aratati pe langa el! Cred ca se invarte in mormant ca titirezu’ !

@VERDE-VIOLET a spus: (iulie 26th, 2012 at 18:06 )

verde violet sau cum mai esti iti spun ca nu am nicio treaba cu taranistii si nici cu alt partid, dar se pare ca tu ai. oamenii ca tine care pun etichete la modul asta sunt doar niste slugi care ataca fara sa gandeasca. bine ca lucrurile astea se intampla doar virtual. du-te sa-ti iei retributia pentru atacurile la adresa marilor dusmani liberali de la ghiseul specia amenajat de usl.

ptpoli a spus: (iulie 26th, 2012 at 18:13 )

dupa cum am mai zis brancovene,pare ca esti retardat rau baiatule.nu ma intereseaza politica nici negru sub unghie.ma deranjeaza persoana ta,ca dai in toata lumea,oare de unde atata agresivitate?cat tia dat iancu bani,ai tacut ,si daca chiar doresti sa ne vedem cu cea mai mare placere,nici eu nus de acord cu noua conducere,dar pe cine ai pune tu presedinte?te pomenesti ca pe giuchici.formula ideala ar fi.TIMOFTE,CONTRA,CODREA.,sa aiba mana libera la jucatori.pe langa iei trei ar fi venit si sponzori,si jucatorii.dar din pacate politicu iti face viata ,vrei nu vrei asta e.cam asa va fi si la echipa din liga 5.daca va promova la anu apara cate unu pe ici colo pare polist

Marcel a spus: (iulie 26th, 2012 at 20:49 )

Ce treaba ai tu mai Brancovene cu Universitatea Politehnica? Ca nu cred ca ai putut fi student pe-acolo la cat de prost te vad. Tu si druckeria ta sunteti o gasca politica taranisto-pdl-ista ce ii are in spate pe orza si pe ostaficiuc pe care i-ati si sutinut in campania electorala

Dany a spus: (iulie 27th, 2012 at 01:20 )

Preocupati de noile formule sa nu uitam de Ostaficiuc+Ciuhandu+Orza+Cojocari,astia trebuie sa dea oricum la DNA pentru retururile primite de la Iancu.Mai fariseilor de la DNA ce mai asteptati,vreun nou ordin politic???

ynaD a spus: (iulie 27th, 2012 at 10:10 )

sa se duca la DNA, dar nu asta ii intereseaza pe suporterii si spectatorii timisoreni. nici ce fac robu si bojin nu e ok. poli defileaza fara contra, codrea, timofte si roatriu, dar se auda cu bungau, grindeanu, dobra, rosenblum etc. lumea va taxa neobrazarea asta. vad ca si dembrovschi a fost sarit din schema. nu o fi cel mai inteligent dembrovschi, dar e mai important pentru poli decat oricare din cei amintit mai sus. si titi varga la fel. si vlatanescu. iar exemplele pot continua.

deBanat.ro a spus: (iulie 27th, 2012 at 12:26 )

Maimutoilor trandafirii, abia astept sa va vad in deplasare la arad (cumparati-va niste cutiute de bijuterii sa va pastrati dintisorii).

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un patrimoniu viu și prețios din întreg teritoriul județului Timiș. Sute de participanți: dansatori, soliști vocali și instrumentiști, grupuri, formații și ansambluri folclorice, tarafuri, meșteșugari,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii
Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Top