Contre pe Facebook: Brancovan vs Robu, pe marginea acordului lui Iancu

Mulți dintre suporterii poliști sunt deciși să sprijine proiectul SS Politehnica, echipa din campionatul județean a Universității Politehnica, în detrimentul construcţiei fotbalistice puse la cale de autorități. Nicolae Robu a avut un schimb acid de replici pe această temă cu Cristi Brâncovan, unul dintre liderii suporterilor. Miza: acordul pe care și l-a dat Marian Iancu pentru folosirea denumirii și a culorilor alb-negru.

Suporterii se opun unei colaborări de orice fel cu Marian Iancu, pe care îl consideră vinovat pentru debandada creată la Poli Timişoara. Cum autorităţile sunt legate la mâini în această privinţă, fiind nevoite să accepte unele condiţii puse de bucureştean, suporterii taxează dur această iniţiativă, pe care o considedră artificială. Într-o postare pe Facebook, Cristi Brâncovan îl atenţionează pe Nicolae Robu în privinţa ultimelor evenimente.

„Domnule Nicolae Robu, vă rog ne comunicați care e baza legală și regulamentară pentru care i-ați solicitat lui Marian Iancu acordul pentru folosirea denumirii și a culorilor alb-negru? Personal m-aș simți inconfortabil să știu că primarul orașului meu solicită fel de fel de acorduri care nu au nicio bază legală, de la diverși oameni controversați. Vă atrag atenția că echipa din liga a 5-a, împotriva căreia v-ați angajat să luptați alături de Marian Iancu pentru schimbarea denumirii (în schimbul așa- zisului acord din partea lui Iancu pentru folosirea culorilor alb-negru) este echipa instituției de învățământ superior – Universitatea Politehnica, nu a suporterilor (…) dumneavoastră, în calitate de fost rector, ați fost șef al acestei echipe ce nu are personalitate juridică proprie, ci funcționează în cadrul Universității Politehnica”, îi scrie Cristi Brâncovan, pe Facebook, lui Nicolae Robu.

Recunoscut pentru felul în care dialoghează pe reţeaua de socializare, primarul Robu nu a rămas dator. El vede în spatele comportamentului unor suporteri sau jurnalişti doar o acțiune de propagandă împotriva lui. „Să găzduiesc eu, pe contul meu, așa o propagandă împotriva mea, cu tot felul de bazaconii debitate de politruci deghizați în te miri ce: ziariști echidistanți la Patriciu, apolitici, poliști puritani, etc. Am obosit să spun că ACS Poli n-are nicio legătură cu Iancu. (…)

Să fie clar: respect punctele de vedere diferite de ale mele, dar îmi provoacă lehamite neadevărurile, intoxicarea informațională și manipulările, mai ales când e evident că în spatele lor sunt adversități politice. Lucruri concrete: 1. Nu există nicio legătură între ACS Poli și Marian Iancu și nici nu va exista. Subiect închis! 2. Eu susțin Druckeria în proiectul ASU, fiind cel ce a lansat invitația în CLT, pe FB și mass media către oricine crede că poate sa preia ASU și să o ducă în Liga 1. Cum să fiu împotriva folosirii numelui Politehnica?!”, i-a răspuns Nicolae Robu lui Cristi Brâncovan.

Brâncovan așteaptă acum, de la Nicolae Robu, un răspuns la întrebarea „În baza cărui regulament sau legi ați fost nevoit să dețineți un acord pentru folosirea numelui și culorilor de la Iancu?”. El susține că reglementările FRF nu prevăd așa ceva și speculează că un astfel de acord ar fi fost, eventual, solicitat de federație, în schimbul acceptării modificărilor suferite de clubul din Recaș. „FRF-ul solicită doar „dovada înregistrării denumirii ca marcă la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci sau dovada depunerii cererii de înregistrare la OSIM”. Or, Marian Iancu nu are înregistrată la OSIM marca Atletic Club Sportiv Poli sau ACS Poli, societatea lui funcționând până acum în baza unei cesiuni fără exclusivitate din partea Universității Politehnica a dreptului de folosire a mărcii „Politehnica Timișoara”, înregistrată la OSIM cu mulți ani în urmă”, a notat Cristi Brâncovan.

Într-o adresă către ACS Politehnica, Marian Iancu i-a anunțat pe oficialii timişoreni că este de acord ca echipa să folosească, timp de un an, numele de Poli Timişoara şi culorile alb-negru. El le-a cerut însă autorităților ca „împreună cu noi să acţionaţi împotriva tuturor cluburilor de fotbal, şi nu numai, care în mod ilegal şi ilegitim încearcă să folosească aceste simboluri”. Trimiterea la echipa de liga a cincea era cât se poate de evidentă.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

50 comentarii pentru acest articol

corolian a spus: (august 12th, 2012 at 10:33 )

pe undeva e de luat in seama ca primarul orasului discuta deschis cu suporterii, chiar si pe facebook. poate ca daca exista dialog de mai multa vreme alta era situatia acum pe relatia robu-suporteri. dar e un inceput

Restor a spus: (august 12th, 2012 at 10:46 )

Ba, da se pricepe la toate Brancovan asta?!? O fi ruda de advocat bai lisca? Nu, ca nu se misca!!! O fi vreun procuror batular Sfantul? Nu ca n-atinge pamantul! Foaie verde…….

tiberiu a spus: (august 12th, 2012 at 10:53 )

mie imi place reactia lui brancovan. e un dialog civilizat. ambii trebuie felicitati, asta dovedeste ca se poate.

mie a spus: (august 12th, 2012 at 10:55 )

ba, mie m place ca Brancoveanu le stie d-asta murit de ciud ca le are, adeca le stiie

Morgan a spus: (august 12th, 2012 at 11:01 )

E cu pierzatorza in spate, de aia se da asa rotund. Parca nu era asa implicat in viata comunitatii anterior alegerilor, acum e peste tot. S-au apucat fotbalistii de citit? 🙂 : D

tibi a spus: (august 12th, 2012 at 11:08 )

nu are pe nimeni in spate brancovan, omul se exprima liber si trebuie luat in calcul aspectul asta. bravo si pentru robu ca stie sa comunice.

tibilica a spus: (august 12th, 2012 at 11:38 )

Mai lasati-l pe Brancovan asta, omul are niste „probleme financiare” cu vechea Poli si atunci Lupta(sau cel putin incearca…) dupa puterile lui, pt. desfiintarea lui Poli!

@tibilica a spus: (august 12th, 2012 at 11:42 )

cum poate sa distruga brancovan poli, dupa ce a fost distrusa de iancu? nu pot sa inteleg asta. ca aveti ceva cu brancovan, e una, dar sa aruncati cu vorbe in vant dovedeste altceva. parca ati fi implicati politica, inrtegimentati undeva. actiunile voastre sunt tipice comunistilor. actionati perfid fara sa spuneti cine sunteti si improsacati cu rahat pe oricine nu este de acord cu ideea voastra. nu sunt mare fan brancovan, dar el macar isi declina identitatea atunci cand se exprima, pe cand voi nu. de ce oare, nu va lasa partidul? sunteti niste nerusinati strambi si fricosi. daca ati fi barbati ati iesi la suprafata.

Mehala City a spus: (august 12th, 2012 at 11:43 )

Socoteala e simpla:fiecare se duce acolo unde crede de cuviinta, unii la Poli din judet, altii la Poli din B! Pana la urma, ceea care va incepe sa aiba rezultate si care va juca mai frumos fotbal, o sa atraga mai multa lume! Asa a fost intotdeauna!

@ @ tibilica a spus: (august 12th, 2012 at 11:49 )

Ai dreptate! Uite, recunosc – sunt un vechi comunist si imi declin identitatea! De fapt sunt Vasile Roaita, ala cu sirena! Nu sirena Ariel, ci sirena de la Grivita! Bineinteles ca am fost si sunt inregimentat politic. Sunt membru PCR si care-i problema?

@tibilica a spus: (august 12th, 2012 at 11:53 )

problema e ca tara asta e plina de idioti din pricina comunistilor. daca tu te simti bine in pielea ta, foarte bine. iti doresc tie si neamului tau ca de acum inaintye sa traiti la standarde comuniste, asa cum au fost ele pana in 89′, daca te dai comunist. fara apa calda, curent, haleala etc. iar duminica, din proprie initiativa, pentru ca esti comunist sadea, sa mergi doar daca ai numar par la masina. e ok?

@@ tibilica a spus: (august 12th, 2012 at 11:56 )

N-am masina, merg cu bicicleta, dar numai din doua in doua duminici, cand joaca acasa ACS POLI ! Te deranjeaza?

@tibilica a spus: (august 12th, 2012 at 11:57 )

sa nu uit… sper ca mergi sau ai foist si la mormantul ceausestilor, cand e ziu lor de nastere sau cand se implinesc anumiti ani de la moartea lor, ca d doar tot un comunist de-al vostru i-a matrasit de craciu in 89.

@tibilica a spus: (august 12th, 2012 at 12:00 )

nu ma deranjeaza ca mergi pe bicicleta. nici faptul ca esti comunist. pana la urma esti liber sa alegi ce doresti tu in viata, dar practicile te dau de gol. du-te stinge lumina, taie apa calda si scoate painea din congelator pe care ai bagat-o acolo acum doua luni de frica ca nu vei mai gasi. e de inteles, sunte reflexii de comportament mostenite pana acum 22 de ani. chiar imi pare rau daca te-am suparat. nu uita, sa faci o vizita la mormantul celor doi, oamenii care te-au format. se vede si trebuie sa le multumesti pentru asta!

@@ tibilica a spus: (august 12th, 2012 at 12:03 )

am fost la mormant, am facut si o poza atarnat pe cruce, dar m-am enervat si am rupt-o, cand am aflat ca nu acolo sunt inmormantati!

polistu a spus: (august 12th, 2012 at 12:05 )

îi spun lu brancovan asta inca o data, vino tu cu bani de acasa sa o ajuti pe POLI si atunci ai tot respectul meu, pana atunci mai taci dracului din gura ca nu esti decat un paduche jegos

comedie+panarama a spus: (august 12th, 2012 at 12:14 )

Rasu’ lumii e ca orzu, care a pornit „jmekeria” cu ss poli, acum ii lasa pe toti cu kooru-n jos(in balta…) si cu capu-n sus si ochii-n soare si SE FACE MARE SENATOR PDL !

cica a spus: (august 12th, 2012 at 12:53 )

pe piata ss-ul nu a fost aruncat de orza ci de robu, care chiar el i-a propus lui orza sa mearga presedinte acolo. asa ca nu mai intoxicati.

gel estompator a spus: (august 12th, 2012 at 14:44 )

saant foarte curios dupa 1 an de zile cand vine grasu si cere lui robu sa nu mai poarte numele si culorile ce va face primarul de rahat atuncea sa vedem pe unde isi scoate camasa

dan a spus: (august 12th, 2012 at 14:54 )

nu e vina lui robu ca s-a ajuns in aceasta situatie fara iesire. suporterii vor o poli curata, intacta, dar nu se mai poate, pentru ca poli s-a tot pervertit incepand cu anul 2000. sunt de parere ca robu trebuia sa faca alta echipa a orasului care sa poarte o alta denumire iar poli sa continue, daca vor unii suporteri, in ligile inferioare. la fel cum acs poli nu e poli, la fel nici ss poli nu e poli. poli a murit, oameni buni.

pt.toti intrusii si habarnistii a spus: (august 12th, 2012 at 15:04 )

vad ca pe diferite site-uri cu specific de fotbal, bantuie tot felul de „aruncatori cu parea” ! PENTRU TOTI SA AFLE CA IN TIMISOARA S-A INFIINTAT O ECHIPA, CURATA, CARE NU E POLI, SI PLEACA DE JOS, DE LA CAPAT SI SE NUMESTE R I P E N S I A TIMISOARA ! Deci, toti care nu mai pot dormi de griji, care nu mai pot trai sub apasarea lui ceva fi daca, ce se v-a intampla daca – SA FIE LINISTITI ! EXISTA SOLUTII ! EXISTA VARIANTE !

gorgian a spus: (august 12th, 2012 at 15:12 )

si acs poli e o solutie, dar depinde foarte mult cum avanseaza acest proiect. pana acum nu este incurajator, dar e doar incpeutul. poate pe parcursul se mai schimba datele problemei.

Cristi Brancovan a spus: (august 12th, 2012 at 16:10 )

Nu am fost intrebat de nimeni daca sunt de acord sa fie publicata discutia aici, dar daca tot e publicata va pun la dispozitie intreaga discutie https://www.facebook.com/cristibrancovan/posts/373115409424550

Vad ca cineva a sesizat una din probleme. Legitimandu-te cu un act emis de Iancu recunosti autenticitatea lucrurilor scrise in el. Deci Iancu isi da acordul, pentru un an, pt numele „Poli” si culorile alb-negru. Cu acest o sa fie prezentat la FRF. Anul viitor poate vine Iancu si cere controlul asociatiei in caz contrar nu mai isi da acordul pt nume si culori. Te mai trezesti ca nu e de acord nici pt alb-violet, galben-albastru si orice combinatie de culori. Am repetat de mai multe ori …. sa ne spuna domnul Robu sau purtatorul de cuvant al primariei sau al clubului….sau oricine competent din club….pt ce era nevoie de un astfel de acord? In schimbul acestui ACS Poli isi ia angajamentul ca sa lupte impotriva echipei Universitatii Politehnica din liga a 5a. Mi se pare rusinos.

Zicea propagandisul PNL intr-o postare mai sus ca de ce nu vine Brancovan cu bani de acasa. Amice din 2008 si pana in prezent nici Iancu, nici Robu, nici Orza, nici Ostaficiuc si nici Bojin nu au venit cu vreun leu de acasa….toti au fost bani publici ca si in prezent. Eu o sa ma implic in masura posibilitatilor sprijinind echipa Universitatii Politehnica (cotizatii, materiale, prezenta la meciuri, incurajari, etc).

Cristi Brancovan a spus: (august 12th, 2012 at 16:16 )

Domnul Robu a raspuns la o singura intrebare de-a mea, spunand ca el nu are nimic cu echipa din liga a5a. De acord el, nu…..dar creatia lui ACS Poli se pare ca are o alta intelegere scrisa cu Iancu….fapt relatat de presa, fara sa fie negat de dansul. Pt ce ii trebuia acordul lui Iancu(nume-culori) nu raspunde, lasand astfel impresia oamenilor ce nu urmaresc atat de tare subiectul ca la Iancu trebuie sa se inchine lumea daca dorim sa mai avem fotbal in Timisoara.

Roxy a spus: (august 12th, 2012 at 16:34 )

Bravo Cristi.Numele de „POLI” nu e nici a lui Iancu si nici al lui Robu.In loc sa criticati pe cei care din banii lor sustin o echipa,mai bine „fiti cu ochii pe ooooferta” ce vi-o ofera Robu,din banii publici,deci din buzunarul dvs.Pe ACS POLI-RECAS sa latrati cand nu va ofera vise de performanta.Pupatil pe Robu pe frunce atunci cand v-a promova in Liga 1. „De jos cu capul sus” – din campionatul judetean si mandrii cu capul ridicat,caci nu are cine sa ne arate cu degetul si nu poate zice nimeni ca echipa noastra nu e POLI. HAI TIMISOARA

Roxy a spus: (august 12th, 2012 at 16:46 )

Exact Cristi. Inchinatorii lui Iancu si Robul vor fi in numar de „/” pe stadionul Dan Paltinisanu.In loc sa il trageti de guler pe Robul pentru asocierea din spatele perdelelor,strigati in gura mare ” nu le dati culorile si numele ” echipei Poli din Liga a 5-a.Poate cand v-a veni Iancu la vreun meci de al ACS POLI – RECAS,ii veti sterge si pantofii de praf.Si daca tot sunteti asa smecheri si spuneti ca fuziunea POLI-RECAS e ok si o repectati,pentru ca e din Banat,atunci de ce sunteti contra echipei Poli,echipa Universitatii? Oare Poli e din alta tara ? de ganditi cu capul din pantaloni si nu cu cel de sus. HAI TIMISOARA

@Roxy a spus: (august 12th, 2012 at 16:53 )

nu poti fi putin mai coerenta? nu de alta, dar nu intelege nimeni ce spui. si vad ca tot insisti.

Roxy a spus: (august 12th, 2012 at 17:52 )

cu tot respectul….dar cine vrea sa inteleaga intelege…;)

Roxy a spus: (august 12th, 2012 at 17:52 )

Prietenii stiu dece

@Roxy a spus: (august 12th, 2012 at 17:56 )

draga roxy, asta nu e o carte de colorat, e un site unde trebuie sa ne exprimam coerent. poti?

Roxy a spus: (august 12th, 2012 at 18:06 )

hai te rog mai lasa-ma.daca nici postarile ce le-am postat eu nu le intelegi,atunci cred ca cartea de colorat de care spui,o ai imprumutata la un coleg de joaca si vrei sa mi-o iei pe a mea.sunt destule comentarii cu greseli de exprimare cu referire la acest articol si culmea chiar de comentarile mele te-ai impiedicat.ups ai grija sa nu te lovesti mamica,ca te doare. cu tot respectul daca te referi la coerenta citeste pe litere poate o sa intelegi la ce ma refer in comentarile mele.

utu a spus: (august 12th, 2012 at 18:25 )

Domnule Brancovan, dumneata cat si ceilalti colegi forumisti inainte de-a intra in polemici (care observ ca au inceput sa degenereze) ar fii necesar sa luati istoria Echipei POLI de la castigarea „independentei” de dupa 90 si pana la venirea lui Iancu si-o sa vedeti ca in viata echipei au avut loc cateva cicluri asemanatoare si ca „forma” si ca durata.Prima salvare a venit atunci cand la POLI a fost adusa firma TEFAL (de Vlaicu parca) si care s-a stins inainte de vreme nefiind sustinuta de nimeni iar cand au intervenit autoritatiile locale POLI a retrogradat dupa un meci la Bacau cand POLI a pierdut 2-0 (in anul 1997 parca)calau fiind N.Raducan,apoi in B echipa iarasi s-a dat la „fund” salvarea venind de la d.Seracin care a „salvat-o” indirect de la retrogradare ca in anul urmator d.Seracin s-a nu poata sustine singur echipa „capituland”, POLI retrogradand dupa un meci la Valcea scor 1-2 gol Stoican parca,apoi „experimentul” Pitesti urmat de cel cu Zambon terminate tot lamentabil cu minus 33 de puncte,experimentul AEK combinat Poli din divizia C care avea capat de linie iarasi un dezastru iminent daca nu venea BKP .Toate aceste lucruri le-am scris atat pt dumneata d.Brancovan cat si pentru colegii mai tineri de forum pentru a trage anumite concluzi .Toate cele bune.P.S :Va rog sa scuzati forma textului atat „lungimea” cat si modul de exprimare care nu sunt tocamai academice.

@utu a spus: (august 12th, 2012 at 18:38 )

eronat… ce treaba sa aiba vlaicu cu TEFAL-ul? nicio treaba. pentru informarea ta mai buna iti spun ca poli s-a desprins de origini, adica de universitatea politehnica, in 1991, pentru ca asa erau legile de atunci. ca si steaua sau dinamo, considerate echipe departamentale, care au fost nevoite sa iasa de sub tutela militiei si armatei, asa trebuia si polii sa iasa de sub tutela universitatii. aia cu bacaul se intampla in 1994, nu in 1997.
tiganiile au inceput cu adevarat in 2000 in timpul erei zambon, cand am primit moca un loc de la pitesti, dacia pitesti mai exact, locul fiind cedat de catre stroe, fost mahar la dacia 500 timisoara, pe vremea lui ceasca. si tot asa…

@@utu a spus: (august 12th, 2012 at 20:08 )

sa sti si tu si altii !!! In 1970, sub obladuirea secreterului CC al PCR Timis, prof. Ion V. Ionescu A INFAPTUIT PRIMUL COMPROMIS: a luat 9 jucatori de la CFR Timisoara si a facut din POLI pe RIPENSIA Timisoara! A ocupat locul 6 in divizia B si a promovat CFR Timisoara, care fiind obligata sa cedeze 9 jucatori, A INTINERIT MASIV LOTUL ! Vad ca de aceasta „aventura ” A D-lui Jakie nu mai vorbiti ?!?! Probabil si tu si Brancovan si altii o considerati „normala si transparenta”?

@@@utu a spus: (august 12th, 2012 at 20:11 )

asa e, ai perfecta dreptate. stiam de intamplarea din 70′, dar am uitat-o, nici nu am mai luat-o inseama, dar ai perfecta dreptate. totusi, iti spun, si nu sa ma apar, chiar si cu denumirea de ripensia acea poli avea legatura cu universitatea politehnica. dar ai dreptate, nu te contrazic.

ptpoli a spus: (august 12th, 2012 at 20:12 )

pt utu.tot ce ai zis e adevarat.dar din pacate in ultimu timp.marii sefi de galerie sau bagat in politica.brancovan pana nu demult era sifonu la garda,poate domnu brancovan a uitat de cate ori a luat bani de la iancu.mergeau la club si minteau ca nau bani de deplasari.e adevarat brancovene?care era profitu tau cand mergeai in deplasare cu autocaru?ca pe tren teau prins baieti cu bani in buzunar si tiai luat bataie.cristi cand ai mers tu pe bani tai in deplasare?

@ptpoli a spus: (august 12th, 2012 at 20:15 )

bai, iarasi bagi de la partid, stai la ore suplimentare? ce naiba, chiar atat de penibil poti sa fi. stiu, o sa scrii acum ca tu nu faci politica. hai sictir, ca minti de ingheata apele, nerusinatule. politica faci tu, si inca una gretoasa.

utu a spus: (august 12th, 2012 at 20:30 )

pt @utu: 1) Cu Bacaul a fost in 1997,2) Eu am auzit intr-o emisiune din anii respectivi ca Tefal a venit sponsor la POLI ,datorita lui Vlaicu ( daca-i minciuna mint si eu),3)Nu stiu pe ce filiera a venit Dacia Pitesti la Timisoara stiu ca a venit antrenorul C.Zamfir si vreo cinci jucatori:Isac,Bilasco,Feraru,Dobre(capison),parca si-un portar (imi cer scuze daca gresesc),in rest ceea ce s-a intamplat in 1970 nu pot sa-mi dau cu parerea,atunci daca venea ordin de sus ,nu stiu ce sa zic

MISU CARE FACE PISU a spus: (august 12th, 2012 at 23:07 )

CA SA STITI ROXY E FEMEIA LU BRANCOVAN

MISU CARE FACE PISU DE JOS CU CAPU-N SUS a spus: (august 12th, 2012 at 23:57 )

Practic, totul e vorbarie! Un singur fapt concret exista: PANA ACUM AMENZILE si DISTRUGERILE lui DRUKERIA le-a PLATIT DOMNUL MARIAN IANCU ! DAR…………….CINE VA MAI PLATI ACUM, toate astea ? DOMNUL RECTOR al Universitatii Politehnica? Oare cat timp il vor tine buzunarele? ASTA – I SINGURA PROBLEMA cu SS Poli !!!

drukeria-membrii de partid a spus: (august 13th, 2012 at 00:30 )

„Contre pe Facebook: Brancovan vs Robu” !!! Dumnezeule!!! undea am juns?! pai cum poti pune un asemenea titlu
?! sa compari un profesor universitar, un rector la politehnica, un primar ales, intr-un oras universitar de talia timisoarei cu un… „neica nimeni” , un vagabond care mazgaleste cladirile istorice din timisoara, un individ care nu s-ar fi putut face remarcat in nici-un domeniu!
Acum ca drukerii politici nu l-au mai vrut pe iancu, nu va mai fi nici performanta la timisoara, nu va mai fi o echipa puternica niciodata si nu vor mai avea ocazia tot felul de „trepadusi” sa se faca remarcati! nimeni nu o sa-i mai cunoasca pe acesti trepadusi, vor fi din nou ce au fost inainte de perioda iancu… adica niste vagabonzi care vor fi cunoscuti doar de betivani din birtul din cartier!

Cristi Brancovan a spus: (august 13th, 2012 at 00:50 )

Eu stiu doar trei amenzi primite de club in perioada gestiunii Iancu(2005-2012)….iar respectivele sume sunt maxim 0,5 % din valoarea amenzilor primite ca urmare a declaratiilor publice a lui Iancu Prietena mea nu o cheama Roxi si nu e curioasa sa se expuna.

Pentru „membrul PNL de partid” eu recunosc ca sunt un simplu cetatean. Nu am fost consultat atunci cand s-a publicat aici discutia… Eu doar am utilizat o modalitate de dialog pe baza promisiunilor de transparenta legate de subiectul Poli, de care ne-a asigurat domnul Robu.

doru a spus: (august 13th, 2012 at 08:52 )

si care e problema? foarte bine ca primarul timisoarei dialogheaza cu timisorenii si pe facebook, indiferent de pozitia lor fata de unele probleme in care e implicata muicipalitatea. felicitari si domnului brancovan, care are decenta sa se afiseze cu numele adevarat, nu cu tot felul de pseudonime. cei care il atacati ar trebui sa aveti decenta de a nu va mai folosi de pseudonime.

MISU CARE FACE PISU DE JOS CU CAPU-N SUS a spus: (august 13th, 2012 at 10:10 )

Bey,doru te bagi ca musca-n kkt ! De ce nu citesti tot si te lamureai ca dl. Brancovan e purtator de cuvant neotaranist,sau asa ceva! Si unde ai mai vazut purtator de cuvant anonim?

doru a spus: (august 13th, 2012 at 10:35 )

@MISU CARE FACE PISU DE JOS CU CAPU-N SUS
cred ca si tu faci politica, dar la alt partid. citeste tu ce a scris omul si intelege ceva. la tine e ordin de partid sa ataci pe oricine nu e de acord cu voi. urat lucru. brancovan iti da clasa dintr-un singur motiv. isi declina identitatea, e barbat, pe cand tu esti doar un slugoi ce executa ordine. nu sunt nici macar amic cu brancovan si nu fac nici politica, dar ce marlanii faci tu… ma abtin. sa-ti fie rusine.

MISU CARE FACE PISU a spus: (august 13th, 2012 at 11:40 )

totul pentru orza ..totul pt partid….

MISU CARE FACE PISU a spus: (august 13th, 2012 at 11:45 )

drunk-eria + orza +noua dreapta +roxy=LOVE

Roxy a spus: (august 13th, 2012 at 12:14 )

LOL…Pisu care il „face pe Misu…Singurii Domni cu inteligenta care au comentat aici si care au sange in pix sant: doru,Cristi,utu,ptr Poli si cel care mi-a criticat mie comentarile.Si mai 2-3 care vorbesc exclusiv despre fotbal si istoria lui Poli.De restul ce sa zic,HALAL pupincuristi de politicieni.Sportul sa fie fara politica. HAI TIMISOARA

MISU CARE FACE PISU a spus: (august 13th, 2012 at 12:51 )

FREE” WILLY ” FOR ROXY…..

Roxy,m-ai dat cu capu' de jos si cu fundu-n sus a spus: (august 13th, 2012 at 14:11 )

Roxy, desi am vrut si eu sa plec de jos cu capu-n sus, tu m-ai dat tocmai….invers, cand te-ai ofuscat, impotriva celor care „introduc” politica-n sport!!! Pey, tu ai fost printre inceparetii acestui curent ultra radical! Iar noi, care n-avem „sange” pix, lingem si pupam „dosuri” la greu pt. un leu(sau un carnet de partid…),cum zici tu si ne categorisesti NUMAI pt. FAPTUL CA NE-AM DECLARAT DESCHIS, CA FIIND SUSTINATORI AI LUI ACS POLI ?!?! Papusel (zic asa ca nu stiu daca esti baiat, sau fata…) ori cat l-ai „admira”, sau iubi(de ce nu?….) pe simpaticul domn Orza, ar trebui sa-ti dai seama ca el n-are „sange-n” pix, pt. ca nNU STIE SA PIARDA si a demarat toata aceasta mascarada penibila(nici macar tiganie nu e…)

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Busoi Nicolae Robu

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
Top