Cutia milei, la jocurile de „acasa” ale ASU Poli

Pentru că la echipă sunt şi cheltuieli pentru organizarea jocurilor de pe teren propriu sau pentru organizarea deplasărilor din judeţ, suporterii lui ASU Poli au găsit o soluție inedită.

La stadionul Ştiinţa, acolo unde echipa Politehnicii joacă partidele de pe teren propriu, a fost instalată o cutie în care orice suporter cu dare de mână poate introduce o sumă de bani. Este un gest prin care timişorenii fideli formației din campionatul judeţean sunt invitaţi să-şi ajute echipa de suflet.

Acţiunea a demarat începând cu jocul cu Racoviţa, în timpul căruia suporterii au băgat în cutia intitulată „Pentru echipă” suma de 550 de lei. Foarte probabil, aceasta este comparabilă cu suma rezultată din încasările de la jocul dintre ACS Poli şi Unirea Alba Iulia. (sursa foto: facebook.com)

Autor
Etichete , ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

51 comentarii pentru acest articol

alex a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 13:07 )

sunt curios catti bani a adunat acs poli la jocul cu alba iulia. in mod normal, daca ar exista decenta in randul celor care conduc echipa, ar fi facuta publica suma incasata. nu-i asa, domnule nicolae robu? ca doar suntem transparenti, nu escroci.

Pop a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:12 )

Nu mai are bani de baut MIhalcea&co???

Pop a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:13 )

Alex,chiar pe Robu ar trebui sa- l intereseze,esti penibil!!!

vest a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:13 )

domnule pseudonim,ai numarat tu banii? atitia bani nu aveau in buzunare toti la un loc,ca daca aveau ii cheltuiau pe bautura. nu mai scrieti tampenii ca sa incitati lumea numa ca sa va faceti voi vizualizari sa vindeti reclama .sunteti penibili ,va credeam cit de cit seriosi.

sorin a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:15 )

nestor baiete ori esti prost ori esti prost ori esti nesimtit ca de scris aiurea despre noi tot timpul o faci. niciodata nu a declarat serban ca ne va retrage sprijinul/ ziarist de paiet ai inventat din burta asta si scrii mai departe tampenii. cutia milei cum o numesti tu este o contributie pe care o dam benevol adica sa intelegi si tu: de buna voie. in timp ce la ac recas robu si bojin dau din banii mei fara sa ma intrebe numai ca sa isi faca un capital politic. daca tot nu pricepi nimic din ceeea ce facem de ce nu ne lasi in pace? vezi de recas si nu inventa minciuni

gina a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:17 )

de pe pagina de facebook asu politehnica timisoara

Si astazi, ca si la meciul cu Racovita, veti putea gasi cele 2 cutii inscriptionate „Pentru echipa”. In ele puteti dona orice suma de bani, toti acesti bani fiind folositi pentru echipa. La meciul cu Racovita am reusit sa adunam suma de 550 lei!

@sorin a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:25 )

daca existi ori esti prost gramada, ori esti platit cu „paharutul” sa scrii tampenii ?!? PAI DIN BANII MEI SI AI TAI SI AI NOSTRII A OBTINUT SI orzu vostru SUSTINERE pt. ASU POLI ! Sau va doare ca suma a fost mai mica decat cea primita de ACS POLI? Pai ajungeti si voi in divizia B si atunci primiti la fel!

CUTIA MILEI a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:26 )

se practica si la biserici si nu-i nici o rusine

MANELISTUL a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:27 )

Numai la noi, la manelisti e fara numar, la astia au fost 550!

samir a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:27 )

cred ca e o figura de stil faza cu cutia milei. din cate vad eu, mai prost ies aia de la acs poli, despre care se spune ca au incasat cam cat au colectat astia de la asu ss poli.

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:56 )

In ultimele doua zile observ o atitudine mult mai obiectiva din partea debanat,ro … sa vedem cat tine „minunea”

pipo a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 14:59 )

Ce va macinati atat mai baieti ?merg la poli din 86 la toate meciurile de acasa amicale,acum merg si la noua poli care joaca pe dp fiindca alta solutie nu era decat plata datoriilor miticului.Strangeti cat vrei da lasati rautatile,cine vrea merge pe Stiinta cine nu,merge pe DP si basta.Continuatoarea celei din 1921 nu e nici una,daca am sustinut niste mitici imbracati in sorturi violete atunci de ce n-am sustine si niste banateni si timisoreni care reprezinta institutul si orasul?Daca primaria liberalo-comunista retrage sprijinul ,TM va avea echipa in primele 2 ligi cand o avea si romanul salar de 2mii de euro,iar ceea ce sustineti voi acum probabil o veti face din aceeasi liga si peste 20 de ani.

@C.Brancovan a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 15:07 )

mare dreptate ai (CA INTOTDEAUNA….), ACS POLI a strans cu 1,50 lei mai putin !

@pipo a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 15:11 )

ce prostii vorbesti prietene! la anul vom fi in D,celalalt an inC,apoi in B si in PATRU ANI – in Liga lui Mitica, asta daca nu se desfiinteaza vreo liga si atunci vom intra mai repede! tine cont ca la anul la noi vor juca si Vlaicu,Timofte,Contra si Codrea, sa vedem atunci ce mai ziceti?

pipo a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 15:20 )

Sa dea Dumnezeu sa fie cum spui,nu uita insa ca in prima faza palmaresul si culorile cel mai probabil le va vinde miticul echipei ce evolueaza acum pe DP.Cat despre promovarea ASU-lui mai sus de liga a3a nu vei respira s-o vezi,vin vremuri grele de tot,fara bani n-ai cum sa urci oricata vointa aduni.

anton pan a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 15:27 )

adevarata poli a crapat demult. robu e la fel de eschibitionist ca suporterii lui orza. asc sau asu e tot una. de ce vasnicii sustinatori ai asu-ului nu au mers la mecirurile echipei si acum un an, doi, tre, patru, cinci, sase, sapte sau opt? partitura jucata de dansii e extrem de penibila. din pacate, la fel de penibil joaca si robu, care a dat-o in bara cu felul in care a constituit noua echipa. oras de rahat populat cu oameni de rahat. incepand cu primarul si terminand cu ultimul suporter.

Pop a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 15:46 )

Anton pan dute cu Dacos sau Normandia la tine in saracie!!

pipo a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 15:57 )

Nea antoane,la fel cum sufletul e nemuritor asa e si cu spiritul Politehnicii.Despre oameni de rahat n-are rost sa deschizi subiectul atat timp cat beti apa din aceeasi Dambovita-n care faceti si kk.Daca-ntre timp v-ati facut statie de epurare vedeti-va de bangladesh-ul vostru,ca Pepe mai lipseste sa iasa primar si tacamu-i complet.

@pipo a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 16:02 )

infect mai poti sa fi, baiete. cu oameni ca tine se duce pe apa sambetei timisoara. cu flacai inversunati si limitati ca tine bega ajunge mai infecta decat dambovita. asta e tragedia. te dai mare polist, dar nu esti deloc asa. esti doar un alt flacau caruia ii place fotbalul cu carnetul de partid in buzunar. zceai ceva de fecale. pofta buna. sa te stergi si pe bot ca se vede o chestie maro la gurita ta. pe deasupra mai si pute.

tim a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 16:10 )

Oare cine a blestemat orasul asta incat doar noua ni se in tampla toate relele in fotbal?

Si daca nu era de ajuns cat ne-a umilit cancerosul de sandu si porcul de iancu, acum am ajuns sa ne luptam intre noi.

Mai baieti, cui foloseste lupta asta?Nimeni nu obliga pe nimeni la ce meciuri sa mearga sau ce echipa sa sustina. Multi chiar simpatizeaza ambele echipe. Nu inteleg ultimele reactii ale vechii garzi la adresa lui AASC POLI si a lui Robu.
Credeti-ma , pierdeti enorm la capitolul imagine daca continuati sa atacati fatis echipa ce joaca pe DP. Nimeni nu v-a dat afara, nimeni nu v-a exclus, oricand m-as bucura sa va aud din nou pe DP.
Treceti peste simpatiile politice, campania electorala a trecut. Orza a pierdut.

pipo a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 16:17 )

Antoane,cu emigranti ca tine s-a dus de rapa orasul asta.Aici sunteti tolerati nu acceptati,atat timp cat spui ca de la a la z orasul e locuit cu rahati ce-ai fi vrut sa-ti raspund,,bine-ai venit muica?”

@pipo a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 16:20 )

domnule, eu sunt timisorean, ca fapt divers. dar nu asta e discutia. asta cu toleratul e tare de tot. imi,poti spune si mie cu ce te ocupi tu? dar tatal tau? dar bunicul? si tit asa. spune-mi, daca poti, din ce vita te tragi, din ce parte vin strabunicii tai. poti? si apoi vorbim despre cum sta treaba cu toleratul si acceptatul.

@tim a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 16:20 )

Domnul ORZA nu a pierdut! Domnul ORZA este INVIGATOR!

tim a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 16:24 )

In acest caz , ma bucur sincer ca ORZA e invingator. Sa fie la el acolo, a avut cutitul si painea in mana si a permis retrogradarea vicecampioanei si desfiintarea echipei de pe primul loc din seria B ,un an mai tarziu. Orza daca ar avea simtul ridicolului s-ar retrage din peisaj.

@tim a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 16:26 )

te-ai dat de gol,esti unul din dusmanii Domnului ORZA si fii blestemat

tim tim a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 16:34 )

se vede la amandoi ca sustineti o grupare politica. unul e cu orza, celalalt cu usl. cu oameni ca voi poli are doar de pierdut. voi faceti politica. fotbalul inseamna mai mult de atat.

Tuzgureanu a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 17:03 )

unii timisoreni sunt mai timisoreni decit ceilalti- ei tin cu galeria (cu ei insisi, de fapt) nu cu Poli.

Narcis a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 18:14 )

Alex Nestor = cel mai cretin dintre toti ziaristii (de fapt ce ziaristul lu peste e el? n-are nici o treaba cu jurnalismul)
Suporterii ASU = niste dobitoci manipulati politic de Orza si Ostaficiuc care crapa de ciuda ca au pierdut alegerile si vor sa puna bete-n roate lui Robu si Bojin care i-au invins
Eu ma mir ca Robu tolereaza pe langa Universitatea Politehnica aceasta gasca de betivani care se dau mari polisti. Astia sunt o rusine pt. Timisoara si ne fac orasul de ras prin toate satele pe unde umbla. Domnule Robu asa aparati spiritul polist fiind indiferent la ce fac acesti derbedei?

@Narcis a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 18:18 )

dar tu ce esti, daca noi suntem betivi? membru de partid? mars acasa! nu ai fost polist si nici nu vei fi vreodata. a tine cu o echipa nu se masoara cat bei sau nu bei.

forzaviola a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 20:47 )

Observ din nou propaganda desantata a lui pierzatOrza si a lingailor lui, autointitulati suporteri timisoreni. Eu simpatizez cu ambele echipe si foarte important este ca ele nu se concureaza pentru simplul motiv ca evolueaza in comeptitii diferite. Cu atat mai paradoxala este reactia micilor cretinoizi de pe acest forum care in loc sa fie interesati de fotbal sunt mult mai interesati de primarie, Robu, liberali, comunisti, extraterestrii, SFuri si elastice de chiloti…Penibili.

polistu violet a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 21:04 )

bai penibilor de la poli judet, bai nesimtitilor, pai domn primar a dat voie la echipa asta de judet sa aveti si voi o jucarie si voi ce faceti, muscati mâna care vă hrăneşte papagalilor, păi voi comparaţi judeţu cu liga a 2-a betivilor ce sunteti! rusine

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 23:01 )

🙂

nu va mai jigniti a spus: (septembrie 24th, 2012 at 09:52 )

ce rost isi au toate invesctivele astea? vad ca din ambele tabere curge garla cu injuraturi ca la usa cortului, care nu prea fac cinste spiritului adevaratei galeri. trebuie sa admitem ca obraznicia e mai mare a membrilor de partid, care il ling in dos pe robu, ceea ce iarasi nu e ok. robu, oricat de competent ar fi in anumite domenii, nu are cum sa inteleaga spiritul de suporter adevarat. ala care merge in deplasari, care isi sacrifica timpul si familia sau momente importante din viata, pentru a insoti echipa cu care tine oriunde. lucrurile, zic eu, vin de la sine. dar cu inversunarea asta si cu atoatestiutorul robu, sustinut de niste lingai imputiti, nu se va intampla ca suporterii sa se intoarca pe stadioon. nu in perioada imediat urmatoare.

Adi a spus: (septembrie 24th, 2012 at 10:26 )

Doamne cata penibilitate din partea ziaristului si a recasistilor. 🙂
Unu’ la mana : echipa asta NU beneficiaza de nici un sprijin de la primarie, desteptilor!S-a propus sa se faca un amendament in CL ca sa se dea 15000 de lei pe an, insa AM REFUZAT!N-avem nevoie de politica lor!
doi la mana : manipulati politic?Dumnezeule, am trait sa o vad si pe asta.Daca ai coloana vertebrala, esti manipulat politic :)))).Ziceti-mi si mie, care e legatura dintre politica si ASU?ca nu o vad.
trei la mana : cutia milei : penibilitate dusa la extrem, acest „ziarist” e ruda cu ala de la Europa Nova? :)) or fi frati….
Si astept sa vad si ce se va petrece cu maretul proiect al lui robu.Deocamdata, o echipa din liga a 5-a are mai multi spectatori decat facatura lui.De galerie nu mai spun.
hai, incepeti cu „drogati”, „sclavi”, „betivi”, „huligani”, etc, etc, etc. 🙂

@Adi a spus: (septembrie 24th, 2012 at 10:31 )

am mai citit de cateva ori articolul dupa postarea ta incercand sa identific o chestie politica in text, dar nu am gasit. poate te referi la comentarii, nu la textul propriu-zis. fara suparare, dar si latine se vede ca ai ceva inclinatii politice. e adevarat ca altele decat cele useliste. dar tot acelasi rahat e.

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 24th, 2012 at 10:37 )

oare ‘mazgalitorii’ cu cine or fi tinut in meciul cu Alba ? dar in cele cu mioveni si uta??? ore cat se vor mai umple de penibil indivizii aia?! dupa vre-o 2..3 ani de diviziile E-D si eventual, eventual C(la divizia C deja jucatorii sunt profesionisti si traiesc doar din fotbal) se vor satura pentru todeauna de ‘mascarade’ pe la sate! tre’ ‘sa fi dus rau la mansarda’ sa crezi ca acea echipa din ultima liga va ajunge vreodata in divizia A, nu mai vorbesc de meciuri in cupele europene cu stuttgart, man. city sau Ajax, acolo unde nu am fi ajuns niciodata fara miticul iancu pe care ‘mazgalitorii’ l-au gonit si i-au dat „prin gurita”!

@drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 24th, 2012 at 10:45 )

nu suporterii l-au alungat pe tigan, ci ilegalitatile lui. tot el ne-a si adus in aceasta stare de doi bani. da, la feld e adevarat e ca elefantul ne-a dus in europa. dar cu ce pret? merita? eu zic ca nu.

cercul a spus: (septembrie 24th, 2012 at 10:55 )

Lasati fara lovele betivii lui Iancu fac urat.Uitati-va la Samartinean ala !Are fata de om?????Este periculos de rupe lantul.Cum are curaj nevasta-sa sa doarma cu el?Are mutra de sef de salon la nebuni.Astia trebuie izolati cu echipa lor cu tot.

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 24th, 2012 at 10:57 )

@@ eu unul mai vreau vre-o 6..7 ani incare poli sa mai dispute astfel de meciuri in cupele europene, sa mai dam golgeteri ai campionatului, sa mai fim vicecampioni, sa mai avem zeci de meciuri consecutiv fara infrangere, sa mai scoatem generatii de fotbalisti tineri de valoare, sa avem anii la rand cel mai bun atac din liga I , sa mai fie poli un ‘grande’ in fotbalul romanesc, etc. .. si apoi putem sa mai stam si 1..2 ani in divizia B! nu m-ar deranja! dar din pacate nu stiu daca voi mai avea ocazia asta….

Adi a spus: (septembrie 24th, 2012 at 11:16 )

:))))))))
Voi sunteti dusi :)))))
Si pentru cel de mai sus ce spun ca am simpatii politice : da am simpatii politice – as lua un avion, as incarca TOTI politicienii romani in el si l-as trimite pe la Katyn prin zona.
Oameni buni, daca cineva sustine ASU NU inseamna ca e implicat politic, la fel si cei cu echipa lui Robu.
Iar pentru cel cu Drukeria : tu esti constient ca Robu este membru al Drukeria? :)) La fel ca si multi altii :))
deh, e usor sa dai din taste pe internet, mai greu e SA FACI ceva!acum cateva zile era unul pe-aici care acuza din toate puterile „drogatii”, „huliganii”, „derbedeii”, etc.Am vazut la meciul cu Alba-Iulia cati spectatori au fost, acum ca „huliganii” nu au mai venit 🙂

cercul a spus: (septembrie 24th, 2012 at 11:21 )

Eu nu mai vreau sa bag bani tiganulului de Iancu in buzunar .Eu nu mai vreau sefi de club moldoveni(Chivorchian).Eu nu mai vreau numai venituri in echipa.Eu nu mai vreau sa ne pacaleasca de milioane de euro dinamovistii (vezi Torje +zeci de transferuri).eu vreau sa uit de teapa lui Iancu.

@prostu satului a spus: (septembrie 24th, 2012 at 11:54 )

Costiele, vezi ca-ti bea ma-ta pufoaica si iar umbli in piula goala iarna asta

Cetateanul derutat a spus: (septembrie 24th, 2012 at 11:54 )

Salut pe toata lumea, pe cai care se chinuie sa ajunga la un punct de intelegere din toata dezbaterea asta si pe ziaritul care da ” pita si circ” cititorului si suporterului care inca mai spera. E de bascalie! Tot! Si bascalie fac si de mine, pentru ca nu concep ca in sec xx un oras ca Timisoara si un judet ca Timis-ul sa nu aibe cu ce sa tina o ochipa de fotbal. Intrebatil pe Ponta cum e treaba cu copiatul si aplicati si voi modele din tarile vecine. PARTENERIATE…. din pacate, cand totul este negociat , politic, nu mai poti sa speri ca se schimba ceva decat cand se plictiseste unu sau se imprastie pe la un pahar de jin unul care asteapta si eul ceva. Hai Bojine…arata-ti bratul de „fier” si fa-ne o surpriza. Arata-ne ca lucrezi la campania ta viitoare de pe acum ca doar nu sunt atat de prost sa cred ca fmisti ceva pentru NOI. Robu-lica…. ti-ai terminat de amenajat camera de tratament de la primarie? Lucream si noi ceva…ca pana acum nu se misca nimic doar Blah-Blah prin presa platita. NU MAI SPERATI, ASTEPTATI, totul e aranjat deja, de mai de mult.

commando viola a spus: (septembrie 24th, 2012 at 12:21 )

Eu tin la ambele echipe asa ca ma doare foarte mult aceasta cearta. Consider ca aceia care sunt fanatizati si arunca cu noroi in cealalta echipa nu sunt suporteri timisoreni adevarati ci sunt niste impostori. Hai Poli! Am zis!

tim a spus: (septembrie 24th, 2012 at 12:49 )

100 % de acord cu „comando viola”de mai sus. Eu am fost la meciul cu Alba Iulia, am fost si la meciul cu Urseni.
Incetati acest razboi stupid, nu aveti decat de pierdut.

pacifistu a spus: (septembrie 24th, 2012 at 12:53 )

si eu am fost la meciul cu alba iulia si la cel cu urseni, iar in cupele europene tin si cu toate echipele romanesti care ne reprezinta cu cinste, mai ales steaua cu care tin si in liga 1 acum ca noi nu suntem acolo. nu are rost sa ne dam in cap pentru fotbal, trebuie sa fim fair-play si sa ne sustinem tot ce ne reprezinta. sa fie pace in lume.

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 24th, 2012 at 14:17 )

@pacifistu: un polist adevarat nu tine cu fostul club al familiei ceausescu! NICIODATA! pana si ‘mazgalitorii’ stiu asta!

commando viola a spus: (septembrie 24th, 2012 at 14:19 )

Ma bucur sa constat ca mai suntem si din astia normali la cap si care iubim fotbalul in general si pe Poli in special. Trebuie sa ne incurajam ambele echipe fiindca „inamicii” nu sunt in Timisoara ci in afara ei. Fericirea va fi maxima daca anul viitor vor promova ambele in esaloanele superioare. Hai Poli!

sony a spus: (septembrie 24th, 2012 at 14:30 )

se vor satura marii suporteri de la asu si de plimbarile din judet. in momentul in care acs poli va incepe sa atraga lume o sa-i vedeti din nou in prima linie le alde ema, brancovan, prodana si tot felul de sefuleti de astia pe care lumea ii stie dintr-un singur motiv, care are legatura cu echipa de fotbal. ei vor iesi primi la suprafata. culema, vor avea si argumente pentru ce fac acum.

Roxy a spus: (septembrie 24th, 2012 at 14:40 )

Bravo Alex „fantoma” Nestor. Alexa Traffic Rank Reputation 687,292 Global Rank 8,128 Rank in RO 210,tineo tot asa.E bun traficul. Pacat ca in loc sa iti vezi de meseria ta de jurnalist,intarati lumea,ungand cu ou si cu otet pe unii si ridicandui pe altii in slavi.Macar castigati un lue de cinci cu site-ul asta ?Dar e ok asa.Decat sa se ia lumea „microbistii” in Piata Operei,la bataie,mai bine ii aduni aici.

gipanezu a spus: (septembrie 24th, 2012 at 15:49 )

sa nu uitati un lucru, poli a murit de multa vreme. robu spunea cu mare nerusinare ca acs poli e cea mai poli de la revolutie pana in prezent. nu stiu ce sa zic. e vorba de tupeu sau de prostie? nicicum nu e bine. astialalti, suporterii lu peste care o ard prin judet, ar fi trebuiot sa faca treaba asta si acum un an sau doi. echipa asta exista de cativa ani. penibilul e in ambele parti.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top