Dugulescu nu renunta: negociaza Colegiul III la Bucuresti

Consilierul judeţean PD-L Marin Popescu vrea să candideze la alegerile parlamentare din decembrie. El a depus deja o cerere la PD-L Timiş şi speră ca aceasta să fie acceptată şi de conducerea de la Bucureşti. Există însă o mică problemă, și anume deputatul Marius Dugulescu.

Opţiunile din teritoriu pentru colegiile parlamentare trebuie trimise până pe 20 septembrie. Situaţia fostului inspector școlar general este însă destul de delicată. Conform surselor noastre, Marin Popescu ar fi repartizat în Colegiul III Timișoara. Este vorba de acelaşi colegiu pe care Marius Dugulescu a devenit deputat din partea PD-L.

Deputatul neoprotestant a încercat să părăsească PD-L pentru PNL Timiş și, oricât de incredibil ar fi, se pare că Dugulescu şi-ar fi negociat o nouă candidatură direct la Bucureşti. „Mi-am depus opţiunea scrisă la partid pentru a candida la alegerile parlamentare. Nu am o opțiune pentru un anumit colegiu, acest lucru va fi stabilit în cadrul partidului”, a spus Marin Popescu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

25 comentarii pentru acest articol

Profu de mate a spus: (septembrie 13th, 2012 at 17:35 )

Nu-i mai satura nimic pe astia! N-au nici frica de dumnezei, nici bun simt, doar obraz ffff gros!

revine pe dracu a spus: (septembrie 13th, 2012 at 17:38 )

Aveti voi impresia ca il mai vrea organizatia? Nici vorba! Sa se duca unde vede cu ochii, nu o sa ii faca nimeni campanie

diana a spus: (septembrie 13th, 2012 at 17:42 )

si cu cine putea sa negocieze papagalul asta tradator? daca va apuca sa candideze inseamna ca politca nu mai are niciun rost.

andries a spus: (septembrie 13th, 2012 at 17:44 )

sper ca e o gluma revenirea astuia! ca e cel mai mare nesimtit vazut vreodata!!

cristinel a spus: (septembrie 13th, 2012 at 17:49 )

si de la ce partid vrea fratele sa primeasca gir pt parlamenare? credeti ca pdeleii, chiar si cei de la bucuresti il mai asculta?

Deny a spus: (septembrie 13th, 2012 at 21:09 )

f bine ca nu renunta, va fi ales 100% ! e singilurul pedelist care a fost OM, de bun simt si nu a uitat de cetatenii col 3 ! va sustinem d-le Deputat Dugulescu!

scolaru' intarziat a spus: (septembrie 13th, 2012 at 21:23 )

Sa traiasca Dugulescu,ca cu foc negociaza
Sa jura ca-n viata lui partidul nu-l mai tradeaza
Spune c-o fost ratacire si cum stie dumnealui
Pacatosu’ sa indreapta si nu se vrea moartea lui
Si ca useleu atunci intruchiparea lu’ satan
Isi facu’ pe de ascuns cu dansu un mare plan
Ii promise un loc frumos tocma sus in paradis
Asta sa-l scoata din joc sa-l tremita in abis
Si decat ca sa ramana asta dat’ pe dinafara
Isi pune cenusa-n cap si sa picura cu ceara.

Alice a spus: (septembrie 13th, 2012 at 21:26 )

Daca chiar este adevarat atunci e mai mult decat bine . In orice caz este un OM ADEVARAT care stie ce inseamna politica adevarata si corecta .
S-a vazut ce au putut face celelalte partiduri … cred ca nu e cazul sa fie aici explicat .
Tot respectul pentru DOMNUL DUGULESCU si o stima deosebita . Dumnezeu sa va deie putere , sanatate si tot ce este nevoie ca sa reusiti in cele ce va propuneti .

carasanu a spus: (septembrie 13th, 2012 at 21:47 )

cei care il vorbesc de rau pe Dugulescu nu stiu s-au au uitat ce fel de om este . Am avut placerea sa il cunosc personal si va pot spune ca este unul dintre putinii oameni cu coloana vertebrala din P.D.L. si credeti-ma cunosc foarte multi oameni din partid. Este omul (singurul de fapt) care nu a uitat sa ma felicite atit de ziua de nastere ,dar si cu ocazia sarbatorilor d e craciun s-au de paste . Acest om a ajutat pe toti care au solicitat ajutor, nu a uitat de copiii din colegiu nici de 1 iunie ,nici de paste si nici de craciun, acest om pe care multi il hulesc a ajutat scoli, gradinite, azilul de batrini, cu alte cuvinte pe toti care a cerut ajutorul .Usa cabinetului sau parlamentar a fost deschisa pentru toata lumea deci fara comentarii. As putea spune foarte multe lucruri bune despre domnul deputat dar cred ca oamenii din colegiu stiu si apreciaza toate aceste lucruri.Prin urmare cred ca asemenea oameni ar trebui sa ne reprezinte in parlament ,nu oameni care isi vad doar interesul propriu. As putea spune multe alte lucruri bune pe care le-a facut dar ma rezum la acestea si doresc din toata inima sa ma poata reprezenta in parlament in urmatoarea legislatura.

Stefania Pop a spus: (septembrie 13th, 2012 at 21:58 )

Deputatul DUGULESCU candideaza PENTRU Colegiul 3, pentru locuitorii lui.
Mult succes domnule deputat, vrem sa va avem alaturi si in urmatorii 4 ani!

banateanu a spus: (septembrie 13th, 2012 at 22:08 )

inainte sa il etichetezi pe acest deputat ar trebui sa sti care este prezenta sa in parlament sa vezi daca a facut ceva pentru tine s-au a dormit ca antonescu, sa vezi daca a avut initiative in parlament , sa sti ca s-a zbatut ca spitalul de copii sa primeasca ajutor, ar trebui sa sti ca a facut-o dezinteresat si ce a primit inb schimb? injuraturi a fost margiunalizat si ma intreb oare de ce ? pentru ca nu a avut afaceri cu statul? oare nu acest fel de oameni sint cei care ar trebui sa populeze parlamentul? ginditi-va inainte de a arunca cu noroi in oameni.Dumnezeu sa il ajute sa cistige batalia ,iar pe noi sa ne inzestreze cu mai mult creier sa putem distinge ce este bine si ce este rau pentru noi.

Alice a spus: (septembrie 13th, 2012 at 22:10 )

Bravo Banatanu ! Corect si la subiect . Nu mai este nimic de adaugat .

doina a spus: (septembrie 13th, 2012 at 22:22 )

IN ATENTIA RASPINDACILOR! Dugulescu este P.N.L? in acest caz este singurul penelist care a devenit membru fara sa complecteze o adeziune ,fara sa anunte de la tribuna parlamentului trecerea sa la P.N.L cum au facut-o altii , fara sa voteze motiunea de cenzura, fara a vota demiterea lui BASESCU, In consecinta cautati altceva care sa stea in picioare nu minciuni. Va astept cu placere sa discutam despre subiect daca il stapiniti. Va pup

Sandu Felician a spus: (septembrie 13th, 2012 at 23:38 )

Bey, ce aveti cu Dugulescu? Nu votez cu PDL dar Dugulescu imi place. Nici un parlamentar nu ma felicitat la ziua mea de nastere si nu am primit pana la Dugulescu vreo data anunturi si tot felul de informatii aceasta, asa ca daca nu as fi membru la alt partid chair cred ca mi ar placea acest deputat, pacat ca nu a ramas in PNL !

Felicianura a spus: (septembrie 14th, 2012 at 00:01 )

Bey, p(r)ostaci pedelei agramați, mai treceți și pe la școală, că ajungeți de râsul lu’ EBA :
Alice: celelalte partiduri…, să vă deie putere…
Carasanu: de crăciun s-au de paște…
Banațeanu: s-au a dormit ca…, să ști că…
Sandu: nu ma felicitat…, nu miar plăcea…

CianuraMatiiiiiiiiiiiiiii a spus: (septembrie 14th, 2012 at 00:11 )

Tu esti postac PDL ist cu mata! ca numai voi va vindeti oamenii de valoare, la noi ii luam pe toti ca sa fim si mai puternici. Habar nu aveti de poltica, va vindeti unu pe altul pe maruntis, Vai de capu vostru ! Te asteptam in PSD Dugulescule !

AGRAMATU ' a spus: (septembrie 14th, 2012 at 00:26 )

– Scuze, nu suntem doar agramați, suntem și retardați !

cristinel a spus: (septembrie 14th, 2012 at 13:53 )

cel mai penibil pedeleu sunt eu
cristinel, cel bombonel

catre dugulescu a spus: (septembrie 14th, 2012 at 14:16 )

mai oprestete din postat despre tine. lumea stie ce hram porti. daca esti barbat, ne spui la cel mai oficial mod de ce ai mers la acea conferinta de presa alaturi de antonescu. cum s-a numit gestul ala, daca nu tradare?

ion din timisoara a spus: (septembrie 14th, 2012 at 16:45 )

carasanule,gura mica caci te recunosc J…ne,minti in numele domnului,e pacat.

Alice a spus: (septembrie 14th, 2012 at 20:39 )

Felicianura : mai mult nu ai de comentat ? nu avem ora de gramatica daca chiar nu ai comentat .
Mai bine ai fi comentat la subiect ca poate dadeai seama de mai multa inteligenta .

Felicianura a spus: (septembrie 15th, 2012 at 00:08 )

Alice, care este -după părerea ta inteligentă- subiectul ce merita comentat ? Traseismul politic, NEGOCIERILE POLITICE ale unui slujitor al Domnului ? …. cam despre asta era vorba în articol…. Dă-le dreakului de subiecte fumate și răs-fumate în cocina politică românească, cocină în care s-au băgat unii fără să se gândească la urmări. Mai bine să ne descrețim puțin frunțile comentând gramatica p(r)ostacilor zeloși….

:-) a spus: (septembrie 15th, 2012 at 01:08 )

Cainii latra, caravana trece!:-))

Alice a spus: (septembrie 15th, 2012 at 10:02 )

Felicianura:na bine domn profesor , ma bucur ca are cine ma corecta

GRINDEANU a spus: (septembrie 23rd, 2012 at 18:46 )

dugulescu era singurul pdl ist care putea castiga un colegiu pe Timisoara, Costi esti tare, ne bucuram ca lucrezi pentru USL!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Top