Gheorghe David schimba camera

Senatorul PDL Gheorghe David nu vrea să mai candideze pe Colegiul I Timișoara, pe care l-a câștigat în urmă cu patru ani. Foarte probabil, el va candida pe Colegiul 8 Deputați Jimbolia.

Inițial, pe acest colegiu era nominalizat Dorin Cândea, fostul șef al RAR Timiș, care are o condamnare la închisoare pentru înmatriculări de mașini cu acte false. Din acest motiv, el ar putea să nu treacă de furcile caudine ale criteriilor de integritate stabilite de Monica Macovei.

Foarte posibil, decizia lui Gheorghe David vine după ce s-a aflat că pe un colegiu senatorial din Timișoara, din partea USL va candida liberalul hunedorean Ben Oni Ardelean. Ca și David, Ardelean este lider al comunității neoprotestante, fiind și pastor evanghelic. Or, o dispută dintre cei doi nu era în niciun fel agreată în lumea neoprotestantă. Nu în ultimul rând, David are o relație destul de bună cu președintele PDL, Vasile Blaga, cu care va candida astfel în tandem, Colegiul 8 Jimbolia făcând parte din Colegiul III Senat pe care va candida „Buldogul”.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

37 comentarii pentru acest articol

Ion a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:23 )

ce caută traseistul de David pe lista pdl? nu a plecat la PSD parca?

interesant! a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:25 )

o alegere mult mai buna pt cei de pe colegiul 8 decat bisnitaru de candea! traseist netraseist….mult mai bun decat candea!

cosmin a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:27 )

normal ca blaga isi alege numai oameni buni cu care sa colaboreze…nici nu ma mir ca a fost ales david pt colegiul 8! doar e secretar al senatului

anonim a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:31 )

eu nu stiu sa fi trecut david la psd….dar din stirea asta altceva se poate vedea…ca pana la urma devine tot mai sigura candidatura lui blaga in timis si ca dl candea e tot mai departe de a mai fi candidat pt parlamentare…poate le-a venit mintea la cap astora de la pdl

Ion a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:34 )

Sa vedeti ce duplicitari sunt pdl istii!!! Deci traseismul pt unii e ciuma si pt alții e muma, vad ca PDL ul are o dubla măsura.Dugulescu nu e bun ca a trădat si David e foarte bun ca a trădat si își alege si colegiu câștigător.M am lamurit cum se fac nominalizarile astea, cine are bani mai mulți candidează si cine nu e tradator.Sunteti cu adevărat pdl isti plini de principii! Noroc ca va va spulbera USL ul ca altfel nu mai scăpam de voi!

Andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:41 )

Foarte adevărat, numai oameni buni își alege Blaga, Popoviciu este cel mai bun in a fura statul si a minții cu tupeu la tv, David e cel mai mare PDL ist, pardon PSD ist, offf iar PDL ist, mari principii are omul nu? Si primarul de la Deta care a fost subiect național de fraude cu fonduri europene si are si cei mai buni băieți! Felicitări PDL, o sa piardă Blaga cu felicitări cu așa trupa 🙂

@Andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:42 )

lasa ca nici cu uselistii lu peste nu mi-e rusine. acelasi rahat.

Andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:46 )

Bine ca recunosti ca e un rahat ce oameni are pdl ul. La USL nu știu cine candidează pe zona aia dar sunt convinsa ca vor avea oameni mai buni decat exemplarele astea de la pdl.

alin a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:49 )

ce teapa si-a luat Candea :-))))))))))

@andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:49 )

a vazut tu ceva dosare sau anchete la toti cei pe care i-ai descris mai sus?? sau ramanem la simple speculatii de postaci?
pt astfel de afirmatii in unele tari esti dat in judecata daca nu ai ceva palpabil…dar tu poti sa continui sa dai din gura mult si bine

@Andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:50 )

recunosc la fel si despre mizeriile din usl. sunt la fel de mari. chiar cu sanse sa devina si mai mari.

@andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:52 )

pe zona aia candideaza marele balas, mare om, care a trecut cam pela toate partidele existente pe la noi
draganescu e cea mai buna poama a uslasilor, dar sa nu ne dezicem de coifan…vorbiti de dubla masura la pdl…o mai tineti minte pe mona musca de la pnl? a facut politie politica, a fost data afara din partid…dar coifan? gasit la fel fost colaborator cu securitatea e candidat bine merci nu?

shhht!!! a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:55 )

cred ca fratii lui dugulescu sunt foarte suparati acum

FĂS a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:55 )

E plină presa de jmecheriile lui Popoviciu, David fuge unde iese parlamentar, nu contează doctrina, nu contează nimic numai sa iasă deputat, senator, nu contează.Ala de la Deta a fost pe tv naționale zile dacă nu saptamâni, deci numai oameni cu imagine buna! Bravo PDL!Habar nu are Blaga cred in ce se baga, stai sa înceapă campania sa vezi cum fuge la București,glumesc:-))

cibi a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:55 )

nu a facut niciun fel de politie politica mona musca. e adevarat, a dat niste insrisuri despre unii straini la facultate, dar pana la politie politica e drum lung. hai sa nu fim cacanari si sa facem acuzatii total aiurea. fata de mizeriile din poloitica din ziua de azi, mona musca era ingeras.

@cibi a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:57 )

si nu mai e da? macar aici suntem de acord..pai si ce faceti cu coifan?

FAAAAASSSSSSSSSSSS a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:58 )

e plina presa…bine zici…presa si comentarii….cam atat…sau presa poate judeca? sau tine loc de procurori? dreptatea nu o faceti voi prin presa

Andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:05 )

Nu iese fum fara foc.

@andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:07 )

hai sa fim seriosi….fumul asta e mai mult ceata…presa nu exista pt ca toata presa scrie la comanda celui care da mai mult…vad ca esti foasrte radical(a)…ar trebui sa cunosti lucrurile astea

cristi a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:12 )

mie imi mare rau de candea, sincer, dar vedeti…la el se aplica vorba aia…”daca vrei sa ai viitor, trebuie sa ai grija de trecut…”

fas a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:32 )

iti mai spun odata…apreciez faptul ca ai stat 20 de min sa cauti articole de presa….dar pana la un titlu gen „anchetat pt delapidare fonduri, judecat sau condamnat pt…” e cale lunga…sunt doar simple speculatii de presa care uite, ti-au furat 20 de minute din minunata ta viata

Bogdan a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:36 )

Candea ce face? E adevărat ca trece la USL? Așa se zvoneste ca si-a pus ambitia sa-l bată pe David ca a indraznit sa-i fure colegiul.

@bogdan a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:37 )

=)) buna asta buna!!!!!

gurahont a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:55 )

hai ma ino ca stim de unde isi iei materialele de genu asta…stim cat de mult il iubeste pretenu tau demea pe candea!
spune-i lui desteptu de demea ca mr candea o sa candideze siiigur!

xfactor a spus: (septembrie 26th, 2012 at 18:07 )

cine p… mea e David asta? nu am auzit de el pana acum.Incepe ciolaneala la partide pe funcții, va fi distracție mare sa vedem cum se saboteaza unii pe alții si in campanie va fi delir 🙂 păcat ca nu apare un partid nou si toți care nu au votat pana acum sa iasă sa-i voteze pe aia ca de PSD, PDL, PNL sunt satul pana n gât.

cetățean a spus: (septembrie 26th, 2012 at 18:29 )

tare politican e Gheorghe David asta, schimba partidu, apoi îl schimba iar, acum schimba camera, ar schimba-o si pe mä-sa numai sa fie parlamentar!

Cornel a spus: (septembrie 26th, 2012 at 19:10 )

Apreciez ca de aceasta data nu ați mai spus senatorul „protestant” Gheorghe David, așa cum ați făcut la Marius Dugulescu, chiar dacă pe parcursul articolului ați ținut sa faceți referire la religia dl senator.E recomandat sa fiti mai atenti la astfel de noanțe si dacă tineti sa le aplicații atunci sa scrieti si la celelalte persoane președintele ortodox Ionescu, deputatul catolic Xulescu, senatorul reformat Popescu, etc.

Gina a spus: (septembrie 26th, 2012 at 19:39 )

vai si amar de pdl cu așa candidat !

gina! a spus: (septembrie 26th, 2012 at 20:06 )

treci la cratita

Gina a spus: (septembrie 26th, 2012 at 20:33 )

Esti un dobitoc, sa treacă nevasta ta sau mă ta la cratita !!!

gina! a spus: (septembrie 26th, 2012 at 20:39 )

treci cu ma-ta la cratita!!!

Gina a spus: (septembrie 26th, 2012 at 20:43 )

mai mult nu poți? slăbut 🙂

MC a spus: (septembrie 26th, 2012 at 23:59 )

Felicitari dl senator David, va sustinem !

v a spus: (septembrie 28th, 2012 at 23:38 )

Daca ai impresia ca penticostalii te susțin te inseli !

Vasile a spus: (septembrie 28th, 2012 at 23:41 )

Penticostalii va susțin dl David.

piciul a spus: (octombrie 11th, 2012 at 22:11 )

Din pacate pentru el va cadea prin traseismul sau. A fost o slabiciune pentru care va plati. Asa-i in lumea umana, toate se platesc!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL. Primarul liberal al comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, afirmă că a colaborat foarte bine în Consiliul Local cu cei doi proaspeţi membri PNL. Ionuţ Stănuşoiu susţine că nu doar PNL va deveni mai puternic în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL
Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Top