Gheorghe David schimba camera

Senatorul PDL Gheorghe David nu vrea să mai candideze pe Colegiul I Timișoara, pe care l-a câștigat în urmă cu patru ani. Foarte probabil, el va candida pe Colegiul 8 Deputați Jimbolia.

Inițial, pe acest colegiu era nominalizat Dorin Cândea, fostul șef al RAR Timiș, care are o condamnare la închisoare pentru înmatriculări de mașini cu acte false. Din acest motiv, el ar putea să nu treacă de furcile caudine ale criteriilor de integritate stabilite de Monica Macovei.

Foarte posibil, decizia lui Gheorghe David vine după ce s-a aflat că pe un colegiu senatorial din Timișoara, din partea USL va candida liberalul hunedorean Ben Oni Ardelean. Ca și David, Ardelean este lider al comunității neoprotestante, fiind și pastor evanghelic. Or, o dispută dintre cei doi nu era în niciun fel agreată în lumea neoprotestantă. Nu în ultimul rând, David are o relație destul de bună cu președintele PDL, Vasile Blaga, cu care va candida astfel în tandem, Colegiul 8 Jimbolia făcând parte din Colegiul III Senat pe care va candida „Buldogul”.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

37 comentarii pentru acest articol

Ion a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:23 )

ce caută traseistul de David pe lista pdl? nu a plecat la PSD parca?

interesant! a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:25 )

o alegere mult mai buna pt cei de pe colegiul 8 decat bisnitaru de candea! traseist netraseist….mult mai bun decat candea!

cosmin a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:27 )

normal ca blaga isi alege numai oameni buni cu care sa colaboreze…nici nu ma mir ca a fost ales david pt colegiul 8! doar e secretar al senatului

anonim a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:31 )

eu nu stiu sa fi trecut david la psd….dar din stirea asta altceva se poate vedea…ca pana la urma devine tot mai sigura candidatura lui blaga in timis si ca dl candea e tot mai departe de a mai fi candidat pt parlamentare…poate le-a venit mintea la cap astora de la pdl

Ion a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:34 )

Sa vedeti ce duplicitari sunt pdl istii!!! Deci traseismul pt unii e ciuma si pt alții e muma, vad ca PDL ul are o dubla măsura.Dugulescu nu e bun ca a trădat si David e foarte bun ca a trădat si își alege si colegiu câștigător.M am lamurit cum se fac nominalizarile astea, cine are bani mai mulți candidează si cine nu e tradator.Sunteti cu adevărat pdl isti plini de principii! Noroc ca va va spulbera USL ul ca altfel nu mai scăpam de voi!

Andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:41 )

Foarte adevărat, numai oameni buni își alege Blaga, Popoviciu este cel mai bun in a fura statul si a minții cu tupeu la tv, David e cel mai mare PDL ist, pardon PSD ist, offf iar PDL ist, mari principii are omul nu? Si primarul de la Deta care a fost subiect național de fraude cu fonduri europene si are si cei mai buni băieți! Felicitări PDL, o sa piardă Blaga cu felicitări cu așa trupa 🙂

@Andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:42 )

lasa ca nici cu uselistii lu peste nu mi-e rusine. acelasi rahat.

Andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:46 )

Bine ca recunosti ca e un rahat ce oameni are pdl ul. La USL nu știu cine candidează pe zona aia dar sunt convinsa ca vor avea oameni mai buni decat exemplarele astea de la pdl.

alin a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:49 )

ce teapa si-a luat Candea :-))))))))))

@andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:49 )

a vazut tu ceva dosare sau anchete la toti cei pe care i-ai descris mai sus?? sau ramanem la simple speculatii de postaci?
pt astfel de afirmatii in unele tari esti dat in judecata daca nu ai ceva palpabil…dar tu poti sa continui sa dai din gura mult si bine

@Andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:50 )

recunosc la fel si despre mizeriile din usl. sunt la fel de mari. chiar cu sanse sa devina si mai mari.

@andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:52 )

pe zona aia candideaza marele balas, mare om, care a trecut cam pela toate partidele existente pe la noi
draganescu e cea mai buna poama a uslasilor, dar sa nu ne dezicem de coifan…vorbiti de dubla masura la pdl…o mai tineti minte pe mona musca de la pnl? a facut politie politica, a fost data afara din partid…dar coifan? gasit la fel fost colaborator cu securitatea e candidat bine merci nu?

shhht!!! a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:55 )

cred ca fratii lui dugulescu sunt foarte suparati acum

FĂS a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:55 )

E plină presa de jmecheriile lui Popoviciu, David fuge unde iese parlamentar, nu contează doctrina, nu contează nimic numai sa iasă deputat, senator, nu contează.Ala de la Deta a fost pe tv naționale zile dacă nu saptamâni, deci numai oameni cu imagine buna! Bravo PDL!Habar nu are Blaga cred in ce se baga, stai sa înceapă campania sa vezi cum fuge la București,glumesc:-))

cibi a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:55 )

nu a facut niciun fel de politie politica mona musca. e adevarat, a dat niste insrisuri despre unii straini la facultate, dar pana la politie politica e drum lung. hai sa nu fim cacanari si sa facem acuzatii total aiurea. fata de mizeriile din poloitica din ziua de azi, mona musca era ingeras.

@cibi a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:57 )

si nu mai e da? macar aici suntem de acord..pai si ce faceti cu coifan?

FAAAAASSSSSSSSSSSS a spus: (septembrie 26th, 2012 at 16:58 )

e plina presa…bine zici…presa si comentarii….cam atat…sau presa poate judeca? sau tine loc de procurori? dreptatea nu o faceti voi prin presa

Andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:05 )

Nu iese fum fara foc.

@andreea a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:07 )

hai sa fim seriosi….fumul asta e mai mult ceata…presa nu exista pt ca toata presa scrie la comanda celui care da mai mult…vad ca esti foasrte radical(a)…ar trebui sa cunosti lucrurile astea

cristi a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:12 )

mie imi mare rau de candea, sincer, dar vedeti…la el se aplica vorba aia…”daca vrei sa ai viitor, trebuie sa ai grija de trecut…”

fas a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:32 )

iti mai spun odata…apreciez faptul ca ai stat 20 de min sa cauti articole de presa….dar pana la un titlu gen „anchetat pt delapidare fonduri, judecat sau condamnat pt…” e cale lunga…sunt doar simple speculatii de presa care uite, ti-au furat 20 de minute din minunata ta viata

Bogdan a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:36 )

Candea ce face? E adevărat ca trece la USL? Așa se zvoneste ca si-a pus ambitia sa-l bată pe David ca a indraznit sa-i fure colegiul.

@bogdan a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:37 )

=)) buna asta buna!!!!!

gurahont a spus: (septembrie 26th, 2012 at 17:55 )

hai ma ino ca stim de unde isi iei materialele de genu asta…stim cat de mult il iubeste pretenu tau demea pe candea!
spune-i lui desteptu de demea ca mr candea o sa candideze siiigur!

xfactor a spus: (septembrie 26th, 2012 at 18:07 )

cine p… mea e David asta? nu am auzit de el pana acum.Incepe ciolaneala la partide pe funcții, va fi distracție mare sa vedem cum se saboteaza unii pe alții si in campanie va fi delir 🙂 păcat ca nu apare un partid nou si toți care nu au votat pana acum sa iasă sa-i voteze pe aia ca de PSD, PDL, PNL sunt satul pana n gât.

cetățean a spus: (septembrie 26th, 2012 at 18:29 )

tare politican e Gheorghe David asta, schimba partidu, apoi îl schimba iar, acum schimba camera, ar schimba-o si pe mä-sa numai sa fie parlamentar!

Cornel a spus: (septembrie 26th, 2012 at 19:10 )

Apreciez ca de aceasta data nu ați mai spus senatorul „protestant” Gheorghe David, așa cum ați făcut la Marius Dugulescu, chiar dacă pe parcursul articolului ați ținut sa faceți referire la religia dl senator.E recomandat sa fiti mai atenti la astfel de noanțe si dacă tineti sa le aplicații atunci sa scrieti si la celelalte persoane președintele ortodox Ionescu, deputatul catolic Xulescu, senatorul reformat Popescu, etc.

Gina a spus: (septembrie 26th, 2012 at 19:39 )

vai si amar de pdl cu așa candidat !

gina! a spus: (septembrie 26th, 2012 at 20:06 )

treci la cratita

Gina a spus: (septembrie 26th, 2012 at 20:33 )

Esti un dobitoc, sa treacă nevasta ta sau mă ta la cratita !!!

gina! a spus: (septembrie 26th, 2012 at 20:39 )

treci cu ma-ta la cratita!!!

Gina a spus: (septembrie 26th, 2012 at 20:43 )

mai mult nu poți? slăbut 🙂

MC a spus: (septembrie 26th, 2012 at 23:59 )

Felicitari dl senator David, va sustinem !

v a spus: (septembrie 28th, 2012 at 23:38 )

Daca ai impresia ca penticostalii te susțin te inseli !

Vasile a spus: (septembrie 28th, 2012 at 23:41 )

Penticostalii va susțin dl David.

piciul a spus: (octombrie 11th, 2012 at 22:11 )

Din pacate pentru el va cadea prin traseismul sau. A fost o slabiciune pentru care va plati. Asa-i in lumea umana, toate se platesc!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top