Robu anunta recrutari pentru constituirea galeriei ACS Poli

Cei mai împătimiţi polişti, aceia care se adunau în tribune pentru a forma cea mai frumoasă galerie din România, au ales să nu susţină noul proiect fotbalistic ce poartă denumirea de ACS Poli. Nicolae Robu, principalul iniţiator al proiectului, nu se împacă deloc cu aceată idee, astfel că îi anunţă pe bănăţenii curioşi că vor fi organizate recrutări pentru constituirea unei noi galeri. 

 

„Dragi prieteni, Noua echipă „Poli” a Timişoarei -ACS Poli- începe recrutările pentru a-şi constitui o galerie demnă de o echipă de Liga a II-a care are drept obiectiv promovarea în Liga I, demnă de tradiţia Politehnicii Timişoara în ale galeriilor. Vă rog să ne ajutaţi în constituirea ei, răspunzând următorului chestionar: Doresc să fac parte din Galeria ACS Poli ca lider; Doresc să fac parte din Galeria ACS ca simplu membru; Nu doresc să fac parte din Galeria ACS Poli, dar voi merge la meciuri; Nu doresc să fac parte din Galeria ACS Poli şi nici nu voi merge la meciuri; Nu vreau să răspund”, este mesajul primarului Robu postat pe toate conturile sale de facebook.

Nicolae Robu duce astfel în derizoriu ideea de suporter. Niciunde în lumea asta nu s-a mai pomenit, la acest nivel, ca cineva să demareze recrutări în rândul populaţiei pentru constituirea unei galerii. Până acum. Iar Timişoara poate consemna o premieră şi în privinţa recrutării de membri de galerie şi chiar de şefi ai acesteia. E adevărat că fotbalul fără spectatori nu are niciun rost, mai ales că vorbim de o investiţie a oraşului şi judeţului de milioane de euro în fiecare an, dar asemenea acţiuni nu fac decât să arate amatorismul din cadrul noului club.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

33 comentarii pentru acest articol

gelu a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:12 )

omu asta e bolnav rau!!!! nu are nici o legatura cu fotbalul cu ideea de suporter si este atat de prost sfatuit de consilieri incat da in gropi. pacat de timisoara, pacat de fotbal. este incredibil cum o astfel de nulitate a ajuns sa conduca un oras ca acesta. liberalii sa traiasca!

dorian a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:14 )

va rog, opriti-l careva pe individul asta ca ne facem de mirul lumii peste tot. tot ce face el e artificial. ma doare capul, nu-mi vine sa cred pe mana cui am dat orasul. auzi la el, recrutari pentru suporteri. e ireal la ce asistam!

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:14 )

Cand ai avut un primar pe care-l durea in cuur de fotbal nu era bine, acum asta mananca fotbal pe paine merge si la meciuri din divizia H iarasi nu e bine!!!
Am fost la meci chiar la peluza si am vazut ca acei copii care au facut galerie, sunt puri, inocenti si fara ambitii politice si cel mai important este ca nu le mai poate scoate nimeni pe Poli din sange!
am vazut cativa din acea grupare cu ambitii politice(drukeria) misunau pe acolo pe la peluza si-i priveau cu dispret cu batjocura, cu scarba pe acei copii care isi icurajau echipa favorita din tot sufletul lor! pe copii nu-i intereseaza cine-i primar si de la ce partid nici cine-i patron etc. Ei doar iubesc Poli!
Cum sa-ti doresti sa le iei visul acelor copiii?!.. sa-i trimiti sa vada meciuri pe maidane cu toti betivanii de pe la sate care-si fac echipa de fotbal ca sa bea la birt, la crajma din sat?!

@drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:31 )

daca tu spui ca oamenii astia sunt betivi, spun si eu despre ma-ta ca e tarfa. http://www.frontpress.ro/2012/09/la-timisoara-se-intampla-totusi-ceva-foto.html.

Roxy a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:35 )

Jignitor mai esti mai membrule de partid,USL-istule…betivan si de la sat esti tu…Lasa tu copiii aia care s-au manifestat cum s-au manifestat,caci ei acum cresc cu ACS RECAS-POLI. Dece nu te-ai amestecat intre ei,sclavul USL-ului? Ii urasti pe DRUKERIA,da,dar nu ii jignii pe cei care pun suflet ptr echipa lor.Si apropo de meci,unii jucatori au fost papaleli cu fotbalul.Era un meci din campionat,nu amical cu UTA.Tot respectul pentru suporterii aradeni. HAI TIMISOARA

Liviu a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:46 )

Timișoreni își merita soarta…. Dezastru pe toate linile …

@Roxy a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:50 )

deci toata stima pt. aradeni ca injurau tot timpul si au afisat banerul lui droncheria, dar NU AU SPUS cine-I FORTUNA COVACI!!!!!!!!

@Liviu a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:51 )

Daca TIMISOARA e asa dezastru de ce te sacrifici si stai aici? Lumea-i mare!

Bei druchieria a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:52 )

a fost unu dal vost la peluza care injura copiii, dar lam scanat abia il astept cu bratele deschise la primul meci la asu poli casa iau un intervii

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:55 )

@@se vede ca esti paralel cu fotbalul, de’abia de doua saptamani ai mers si tu la un meci la fotbal la sat.. pai la astfel de meciuri la sate iti spun din experienta de zece ani de fotbal de nivelul asta la care este ss acum ca dupa fiecare meci fotbalistii se opresc la birtu’l din sat si cam toti beau ‘serios’ dupa meci… dar voi nu cunoasteti treburile astea voi nu ati avut tangenta cu din astea, voi mergeti aclo sa va faceti numaru’ , demonstratia voastra,.. pacat ca printre voi sunt si unii manipulati, sunt cativa profitori acolo gen herzog asta a carei firma a avut contracte cu primaria si mai piticu al de se cred buricu pamantului.. iar majoritatea sunt pacaliti sa mearga la meciuri satesti,.. la unii mai retarzi li se pare „cool” sa mergi pe acolo.. unii isi vor da seama mai tarziu ca au fost pacaliti de acesti „lideri”. timpul le va rezolva pe toate!

primar sau marean? a spus: (septembrie 4th, 2012 at 12:57 )

Robule, cand imi asfaltezi strada? Ce m-am saturat de gunoaie de primari sau viceprimari cu barba ce se dau mari investitori in fotbal pe banii mei. Ei au fost alesi pentru altceva – sa faca ceva pentru oras, nu pentru fotbal.
Robu, pe cand si un chestionar sa vezi cati timisoreni accepta sa bagi banii lor in mofturile tale?

@primar sau ..... a spus: (septembrie 4th, 2012 at 13:00 )

maine venim cu asfaltul si iti asfaltam si strada si curtea si gradina, asteapta linistit! Asa ca SI MOFTURILE TALE MAINE VOR FI BAGATE-N ………..BANI !

CU SAU FARA...... a spus: (septembrie 4th, 2012 at 13:02 )

Cu sau fara voia unora, megaanonimi, dar care se viseaza MEGAVEDETE, dl. ROBU, ca si Dl. CARTIS v-a ramane in ISTORIA POLITEHNICII !

@CU SAU FARA a spus: (septembrie 4th, 2012 at 13:17 )

daca ai fost studentul lui robu, e jalnic. ai carente serioase la capitolul limba romana. asta e una. e adevarat ca robu va intra in istoria echioei acs poli ca intemeietor al unei formatii politice. umai ca fotbalul nu e politica. asta e si motivul pentru care timisorenii vor sta acasa si nu vor servi spectacolul de prost gust de la acs usl poli recas-timisoara.

deBanat.ro a spus: (septembrie 4th, 2012 at 13:32 )

Hi Hi Hi, dati o samanta, o maslina astia care vin in „galerie”? S-ar putea sa-si gaseasca Robu adepti prin gara sau pe sub poduri.
Si apropo, asa de putini membrii de partid are USL-ul ca nu poate forma nici macar o „galerie”? Au votat pe promisiuni si nu-s in stare sa cante pe un sandwich?

suporteru de serviciu a spus: (septembrie 4th, 2012 at 13:42 )

eu ma bag, dar nu pe gratis. am mai primit o oferta si de la damila maciuca. imi este extrem de greu sa ma decid cu cine sa bat palma. poate vin sef de galerie la acs. mai vin si cu los platanos, adica toata fosta galerie de la raposata fc national.

ultraviola a spus: (septembrie 4th, 2012 at 14:21 )

Am fost ieri la meci si atmosfera a fost una foarte buna. Apreciez din suflet pe cei cativa zeci de suporteri adevarati de la galerie si sunt convins ca la meciul urmator numarul lor va fi cel putin dublu. Poli va redeveni iarasi ceea ce a fost. Tradatorii si dezbinatorii de la druckeria si alte jivine aservite politic lui Orza si a altora sa nu mai vina niciodata pe stadionul Dan Paltinisanu!

@suporteru,debanat,cu sau a spus: (septembrie 4th, 2012 at 14:28 )

Pur si simplu nu inteleg dece credeti ca va chemat cineva la stadion? Sper ca nu e vorba de o boala mintala! Verificati ce beti voi la sediul vostru de partid!

suporteru de serviciu a spus: (septembrie 4th, 2012 at 15:08 )

cine ne-a chemat? seful tau, nicolae robu. atata vreme cat echipa asta e sustinuta din bani publici, adica din banii cu care cotizeaza primaria timisorenii, are dreptul oricine sa-si dea cu parerea despre echipa. sa mearga sau nu la club. avem dreptul legal sa ne interesam de tot ce misca in clubul respectiv. poate ca cineva ar trebui sa vada ce salarii au bungau, ionescu, staicu, rosenblum, grindeanu etc, atata vreme cat vorbim de bani publici. cand robu sa bage in echipa banii lu’ ma-sa si ai mamicutei tale, atunci sa iti pui intrebari de genul asta. pana atunci, mucles.

deBanat.ro a spus: (septembrie 4th, 2012 at 15:25 )

Eu zic sa faceti un casting , o emisiune cu titlul „Timisoara are suporteri” care sa se difuzeze pe PRO TV.
Cu clowni ca voi sigur ar deveni emisiunea No 1 in Romania si de ce nu, poate va fi preluata la nivel mondial.
Nu stiu cum poate sa le fete mintea unora numai penibilitati, au facut o echipa de partid plina de mercenari iar acum se cauta suporteri mercenari.S-a distrus tot spiritul fotbalistic timisorean.
Un astfel de proiect NU va prinde pentru simplul motiv ca NU ne reprezinta si mai presus de toate acs Recas NU e POLI

@deBa,supor a spus: (septembrie 4th, 2012 at 16:20 )

Prostia umana nu are limite?!?Deci daca scolile sunt tinute din bani publici, sa ma duc si eu peste aia din clase, ca doar si eu contribui la banii publici? Bai, voi sunteti de la partidul ala cu membrii cu IQ negativ! M-am lamurit! De ce nu faceti voi un film cu peosti, v-ar iesi SUPERCOOL !

deBanat.ro a spus: (septembrie 4th, 2012 at 16:26 )

Prestez actiuni suportericesti cu ora:
-simplu spectator 50 ron
-membru in galerie 70 ron
-ultras 100 ron
-huligan 150 ron
-sef galerie 250 ron

Rog oferte serioase

miezu coji a spus: (septembrie 4th, 2012 at 16:34 )

Adevaratii suporteri merg la SS pentru ca aia e adevarata Poli…jur ca e adevarat! Mi-a zis mie Orza ca aia e adevarata si eu pe el l-am votat. As dori insa sa schimbe numele in Politorza…asa o identific mai bine.

doar TM a spus: (septembrie 4th, 2012 at 17:20 )

astia de la druckeria ce stateau lipiti de gardul peluzei nord au aplaudat cand aradenii au afisat acel banner cu recas nu e poli.Bine ca salonta e uta sau kovacs mai nou,si bravo lor ca au sustinut o echipa de la bragadiru si una din recas nu vor .Nu-s fan Robu,ba il detest pt alianta asta cu comunistii(oricum masoneria conduce absolut tot,astia-s marionete)dar nu existau decat 2 solutii,ori plata datoriilor miticului ori varianta actuala.

@@deBa,supor a spus: (septembrie 4th, 2012 at 18:49 )

cat de p;rost trebuie sa fii sa-ti elucubrezemintea asemenea cacaturi? simplu,la feld e prost ca seful tau, acelasi despre care a spus asa si unul rus. fost ministru. cum poti sa compari scolile cu un club de fotbal? mama ta stie ce ai tu in cap? esti atat de prost ca ma lasi fara cuvinte.

ion al glanetasului a spus: (septembrie 4th, 2012 at 18:49 )

Sondajul ala e pe bune? Auzi, „doresc sa fac parte din galerie ca lider”… Parca suntem la Radio Erevan. Vad ca domnul primar are tot felul de idei crete, desfiinteaza parcari, face preselectii la galerie… Si, daca se grabeste un pic, poate sa-si inregistreze inovatia – aceea de a gestiona orasul de pe facebook.

@deBanat a spus: (septembrie 4th, 2012 at 18:49 )

Incearca in Moldova! Sau astia cu Sisi Poli,dar astia cica nu dau bani decat daca te inscri in partid!

@Ion al..... a spus: (septembrie 4th, 2012 at 18:52 )

Ioane, sunt parcari la stadion cu locuri cat vezi cu ochii ! Sau tu esti ot, vrei numai in buricu targului? Sau te duci zilnic la muzeu si la opera? Atunci DA! CULTURA, pe primul loc! Se vede si cum pui problema! ARTISTIC!

@@deBanat a spus: (septembrie 4th, 2012 at 19:04 )

membri de partid din cadrul usl, din voi va fi constituita galeria lui acs recas. pardon, poli. mars in galerie, ca asa spun robu si bojin

ion al glanetasului a spus: (septembrie 4th, 2012 at 19:15 )

Iti doresc sa lucrezi in zona centrala si sa-ti lasi masina la stadion. In rest, toate bune.

ovidiu a spus: (septembrie 5th, 2012 at 00:13 )

Sunt unii care pur si simplu nu mai vor fotbal in Timisoara, asa au hotarat ei : Vreti fotbal ? NUMAI IN JUDET , pe burta, toata lumea pe burta pentru ca asa vor ei. DAR NU MOR CAII CAND VOR CAINII ! Domnule Robu de data aceasta ati avut o abordare gresita !

ovidiu a spus: (septembrie 5th, 2012 at 00:19 )

Se pare ca timisoreni de ai nostri ii copiaza pe cei de la uta, mai ales la comentariile articolelor . Ataca efectiv orasul nostru iubit. Rusine tradatorilor si dezertorilor !

deBanat.ro a spus: (septembrie 5th, 2012 at 17:15 )

Cum e ? ati evoluat cu casting-ul? am inteles ca D-l Robu va fi sef de galerie dar restul? Cu restul cum ramane? Cum?Nu s-a prezentat nimeni?…Off, ce dezamagire, cat chin sa faci echipa asta in 2 luni si nerecunoscatorii astia…Doamne, Doamne cum se mai duc banii aia (publici) de se alege praful de ei si nici macar zgomot de fond nu avem…pacat, pacat, pacat

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top