Matei „Marcel” Suciu e convins ca-l bate pe Blaga!

Vicepreşedintele PSD Timiş, Matei Suciu, a fost împins de USL într-o luptă total inegală. El dă piept pe Colegiul III Senat cu Vasile Blaga, preşedintele PD-L. În afara unui optimism debordant, Matei Suciu are și o mare dilemă în această campanie.

Apropiaţii şi membrii de partid îl cunosc sub numele de Marcel. Aceasta este însă doar o poreclă dată de mama sa şi nu se va regăsi pe buletinele de vot. „Eu sunt Matei Suciu, nu Marcel. Marcel mi-a spus mama când eram mic, pentru a face diferenţa între mine şi tatăl meu, pe care îl chema tot Matei. Nu m-a deranjat niciodată să mi se zică Marcel, dar acum acest nume nu va apărea pe buletinele de vot şi nu vreau să se facă confuzii”, a spus Matei Suciu, candidatul USL pe Colegiul III Senat.

În premieră, Suciu a dezvăluit că putea să candideze și pe un colegiu de deputat. A ales însă cea mai grea luptă posibilă, pentru că are o încredere exagerată în forţele proprii. „Candidatura mea pe Colegiul 3 Senat a fost decisă de mine alături de toți colegii din BPJ. Îmi asum candidatura și mi-o duc la sfârșit, puteam avea un colegiu mai ușor de deputaţi, dar trebuie să sprijinim primarii şi oamenii din zonă. Peste 80% se pronunță în favoarea schimbării.

Toate măsurătorile mă dau favorit pentru câștigarea colegiului. Nu știu ce metode poate folosi ARD ca eu să nu câștig. Nu am nimic personal cu Blaga, ca om îl respect, dar ca politician și șef al PD-L, mă voi bate cu el cu toate armele. El reprezintă genul de politică la care trebuie să renunțăm, trebuie ca cei mai tineri să se afirme în politica națională”, a mai spus Suciu.

Dacă, prin absurd, Matei „Marcel” Suciu ajunge în Senatul României, acesta garantează o viaţă mai bună în primul rând pentru agricultorii din Banat.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

asta-i prost? a spus: (octombrie 25th, 2012 at 17:08 )

E incredibil omul asta. E al doilea articol in care se incoarda ca-l rupe pe Blaga. Cum? Cu ce mega – proiecte crede el ca-i va convinge pe oameni? Cu ce cariera in spate? Cu ce atuuri? Vaaaaaaaaai, mare e gradina Doamne!

avea alta varianta, da!!!! a spus: (octombrie 25th, 2012 at 17:09 )

Varianta sa-i care geanta lu Bojin pana la adanci batraneti!

laura a spus: (octombrie 25th, 2012 at 17:18 )

pe mine ma cheama ion dar mama ma striga gheorghe cand eram mic :))))) ca sa nu ma incurce cu fratemiu` (pe care-l cheama vasile, dar il striga ion) :)))))

valer a spus: (octombrie 25th, 2012 at 17:23 )

Suciu asta e chiar nesimtit. De unde dracului a invatat sa minta asa, auzi ca masuratorile il dau castigator. Ai tras ceva pe nas baiete si te crezi Superman?

gheorghe a spus: (octombrie 25th, 2012 at 17:31 )

mama frateee!!!! cred ca a dat de tuica ascunsa a lu bojin ca treaz nu cred ca poate abera in halul asta

damian a spus: (octombrie 25th, 2012 at 17:38 )

poate ca suciu nu e vreo somitate, dar decat un strain de judet, asa cum e si blaga, mai bine un pampalau simpatic. serios acum, cu ce credeti ca va ajuta judetul mai mult blaga? cu nimic, va spun eu. macar suciu e conjudetean de-al nostru, asa prostan cum e el. nu te da batut, suciule, arata-le cine e seful in judet.

@damian a spus: (octombrie 25th, 2012 at 18:10 )

de ce nu il iei acasa la tine? nu e destul de…caldut? hai ma omule ca-i varza asta ce naiba ne mintim singuri…carator de geanta si e precum chipul si asemanarea tatucului Titu

costin a spus: (octombrie 25th, 2012 at 18:13 )

deci nu m mai pot opri din ras!!! trebuia sa apara si un personaj de genu ca sa mai coloreze viata politica grie a judetului nostru…fain gagiu, dar cam atat! sanse nule!

@costin a spus: (octombrie 25th, 2012 at 18:37 )

iti recomand sa citesti celalalt interviu cu acest suciu :))))))) e de-a dreptul incredibil omul, ai dreptate, circ maxim

hana a spus: (octombrie 25th, 2012 at 18:40 )

vad ca postacii pedelisti sunt mult mai activi decat ceilalti. ei rad de suciu, dar nu pot argumenta in niciun fel cum ne poate ajuta acest blaga. daca blaga e atat de barbat, de ce nu candideaza in colegiu in care figureaza adresa din buletinul lui? pentru ca e un cacanar, la fel ca toti cei care il pupa in fundul ala corupt.

montana a spus: (octombrie 25th, 2012 at 18:53 )

fain suciu asta!! johnny english de romania :))))))

Borza a spus: (octombrie 26th, 2012 at 01:09 )

Mai copilasi mei,Blaga asta e un tradator a distrus PD ul in timis si acum si pdl ul,se ascunde dupa vrajeala lui Ostafu care este traumatizat de batalia lui TITU la cjt,eu cred ca Suciu il bate daca nu tradeaza primari si sunt convins ca nu o vor face deoarece nu ma i primesc nici un ban de la cjt.Asa ca si eu o sa l ARD asa cum ma ars si el pe mine

post a spus: (octombrie 26th, 2012 at 17:28 )

cum candideaza suciu cand are postul asigurat la drumuri judetene?

anca a spus: (octombrie 29th, 2012 at 14:24 )

dl. suciu e cel mai potrivit sa candideze cu blaga. a iesit cel mai bine in sondaje.
sunt din timis, colegiul 3 de senatori, si il voi vota. nu vreau sa fie senator de timis un strain care nu va face nimic pt judetul nostru, cu atat mai mult un mafiot ca blaga.
nu trebuie sa avem memoria scurta. trebuie sa ne amintim tot ce am tras cu pdl-ul si inca tragem. chiar vreau o schimbare. oricine e mai bun ca blaga, orice partid e mai bun ca pdl-ul.
dnul suciu – viitorul senator de timis pe colegiul 3!!! mult succes!

florin a spus: (noiembrie 14th, 2012 at 22:46 )

nu pot sa cred ca mai pot exista oameni care sa voteze PDL., cu atat mai putin pe Blaga care a marginalizat total jud. Timis. O sa votez categoric cu Matei Suciu pentru colegiul 3 de senatori Timis

flober a spus: (noiembrie 21st, 2012 at 15:06 )

Dl. Suciu este un om deosebit, cu mult bun simt, cu mult respect pentru cei multi, cei nevoiasi, deacea eu cred ca va castiga detasat colegiul 3 de senatori, cu peste 51%, lasandu-l pe buldog fara posibilitatea de a umbla la butoane.
Toti aceia care ati postat pro-buldog, va rog sa il laudati ( daca aveti argumente……. macar unul) pe buldogul vostru, nu sa criticati omul nostru. Sper ca dupa 09 decembrie buldogul sa se transforme in pechinez.
Mult succes domnule Suciu

Gabi a spus: (noiembrie 25th, 2012 at 18:03 )

Oameni buni nu caracterizati un om daca nu sunteti in cunostiinta de cauza, mai mult de-atat… Ce a facut acest Blaga pana in prezent pentru Timisoara sa nu zic pentru judetul Timis? In schimb acest om a fost si este devotat acestui oras ,daca va uitati in timp bine-nteles pentru cine il cunoaste nu pentru cei care sunt platiti acum sa-l ponegresca,….. a condus institutii in Timisoara .Informati-va …………si dupa aceea puteti sa va spuneti parerea .. Uitati-va la radacini se trage din parinti cu credinta in Dumnezeu are o familie perfecta ,este un OM deosebit (OM sau DOMN nu e totuna vreau sa spun pentru cei ce inteleg)asa ca are tot sprijinul din partea oamenilor. Domnule Blaga argumentati-ne ce a-ti facut d-voastra si clanul pentru Timisoara nu ce ve-ti face… astea sunt povesti .. MULT SUCCES DOMNULE SUCIU!!!!

Vasile a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 08:10 )

Ce lupte aprige in comentarii! Eu votez cu PPDD m-am saturat si de mafiotii de la PDL si de mincinosii de la USL !

Andrei a spus: (decembrie 6th, 2012 at 19:48 )

„DOMNUL SUCIU” e un om care nu mai stie ce sa faca pt imagine si bani. Are o anume firma de transport unde din cauza lacomiei nu suplimenteaza cu autobuze sau microbuze si bietii copii trebuie sa stea in frig si sa se inghesuie ca la coada pe vremea raposatului. In plus NU POTI VOTA pe unul care nu stie nici cum sa isi creasca copiii..

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Iulia Mărginean de la Politehnica a câștigat bronzul la Campionatul Național de 10.000 de metri, la tineret

Patru sportive de la CSU Politehnica Timișoara s-au aflat la startul Campionatului Național de 10.000 de metri, la Târgu Jiu, întrecere destinată atletelor U23, dar și senioarelor. Cea mai bună clasare a fost obținută de Iulia Mărginean. A fost a treia clasată și a câștigat, astfel, medalia de bronz. Celelalte sportive care au reprezentat Politehnica...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulia Mărginean de la Politehnica a câștigat bronzul la Campionatul Național de 10.000 de metri, la tineret
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

La Buziaş, eveniment în sprijinul copiilor afectați de hemofilie. Participă foştii fotbalişti Romulus Gabor, Mircea Axente şi Ovidiu Cuc

În această după-amiază, la Buziaş, are loc evenimentul „Hemofilia Cros – Astăzi alergi pentru mine, ca mâine să alergăm împreună”, organizat de Asociația Română de Hemofilie în parteneriat cu Centrul European de Tratare a Hemofiliei Cristian Șerban din Buziaș. Printre cei care vor alerga se numără foşti mari fotrbalişti precum “cangurul” Romulus Gabor sau foştii polişti...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Buziaş, eveniment în sprijinul copiilor afectați de hemofilie. Participă foştii fotbalişti Romulus Gabor, Mircea Axente şi Ovidiu Cuc
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Un teren viran, pe care erau mai multe clădiri dezafectate, a fost total transformat. La intersecția străzii Martir Ioan Stanciu cu strada Cosminului sunt acum câteva zeci de noi locuri de parcare, soluția aleasă pentru realizare fiind dalele înierbate. Tot acolo vor fi plantați mai mulți copaci. Terenul transformat este deschis începând de sâmbătă seara,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un teren viran, cu clădiri dezafectate, a fost transformat total și va oferi parcări și zone verzi
Patru sportive de la CSU Politehnica Timișoara s-au aflat la startul Campionatului Național de 10.000 de metri, la Târgu Jiu, întrecere destinată atletelor U23, dar și senioarelor. Cea mai bună clasare a fost obținută de Iulia Mărginean. A fost a treia clasată și a câștigat, astfel, medalia de bronz. Celelalte sportive care au reprezentat Politehnica...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulia Mărginean de la Politehnica a câștigat bronzul la Campionatul Național de 10.000 de metri, la tineret
În weekend-ul următor, la Şag, va avea loc 𝐎𝐱𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥, o manifestare dedicată plantării de pomi pe ritmuri musicale. Vor fi două scene pentru concerte live, zonă de food & drinks; zonă pentru copii; ateliere și workshop-uri. Cu ce se îmbină mai bine o sesiune de plantare, dacă nu cu iubirea pentru folclorul românesc? ...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Oxigen Planting Festival la Şag. Plantare de pomi pe ritmuri de caval
După o serie de rezultate pozitive pentru majoritatea echipelor din Timiș, iată în etapa a 3-a din play-off și play-out, grupările noastre au fost sub așteptări. În C7, Ghiroda a pierdut la Șimian, pe un teren unde a fost învinsă și în sezonul regulat. Echipa din Mehedinți s-a impus cu 2-0, însă Ghiroda rămâne prima,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rezultate dezamăgitoare pentru echipele timișene din Liga 3 în etapa a 3-a din play-off și play-out
Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad
Un nou parc se va realiza la Timișoara, în locul unde în prezent se află amenajarea șantierului de reabilitarea a Căii Bogdăneștilor, pe strada Ion Rațiu. Cei care realizează studiul de fezabiliate au oferit primele randări cu această investiție, a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără. Anul trecut a fost scos la licitație contractul pentru realizarea studiului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cum va arăta noul parc de pe Calea Bogdăneștilor. Va avea locuri de joacă, dar și zone de practicat sportul
Top