Nicolae Robu anunta inregimentarea a 200 de studenti in galeria lui Poli!

Primarul Nicolae Robu nu se lasă şi îşi continuă demersul pentru crearea unei noi galerii la Timişoara. În loc să dialogheze cu adevăraţii lideri ai suporterilor, Robu se încăpăţânează să formeze artificial o entitate care să susţină ca în vremurile bune Poli Timişoara.

„În curând vom avea şi o galerie pe măsura echipei, peste 200 de studenţi exprimându-şi faţă de subsemnatul dorinţa de a se alătura nucleului deja format”, spune, cu emfază, primarul Nicolae Robu, pe conturile sale de Facebook.

Altfel, edilul șef se arată mulţumit de parcursul lui Poli Timişoara şi spune că rezultatele de până acum relevă „o echipă bună, capabilă să atingă obiectivul fixat: promovarea în Liga I”. În finalul discursului său, Robu îi invită pe timişoreni să-şi cumpere abonamente pentru jocurile lui Poli, el cumpărându-şi primul policard pentru acest an competiţional.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

42 comentarii pentru acest articol

nicu a spus: (octombrie 1st, 2012 at 10:00 )

nestore..daca mai trage un partz robu sa nu cumva sa-l ratezi. si daca tot vorbesti despre galerie…macar doua cuvinte scrie si tu de cum a fost cursa ciclista de la giarmata. alea sunt fapte ,a lui robu sunt vorbe!. oricum ai scris frumos si sunt de acord cu tine ca robu ar trebui sa vorbeasca cu cei din galerie. ai spus bine si pentru asta felicitari!

niki a spus: (octombrie 1st, 2012 at 10:03 )

robu greseste iremediabil ca nu deschide dialogul inca o data cu liderii galeriei. dar este notabila si ambitia lui si sunt convins ca va face treaba buna si cu noua galerie, care se va forma in mod natural, chiar daca el nu intelege inca treaba asta.

Prazel Zaibarescu a spus: (octombrie 1st, 2012 at 10:27 )

Deci vericule, iote cum sta treaba, veni Nicolae pe la noi pin Severin, Bailesti, Pielesti, Strehaia. Cum care Nicolae, ala de ajunse mare sef la Timisoara, a lu’ Robu. Si zisa el asea, deci care vrea sa fie student la oras, iara noi raspunseram toti in cor ca vrem. El ne zisa atunci ca tot ce trebe este sa mergem sa cantam pe stadion, noi furam de acord, mai ales cand auziram ca echipa lu care sa-i facem galerie este dintr-un loc unde se face mult zaibar.

gioconda a spus: (octombrie 1st, 2012 at 10:48 )

vor veni incet incet si ceilalti suporteri langa echipa, numaic a acum se destind putin si fac cunostinta cu frumusetile judetului.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 1st, 2012 at 10:52 )

Sa vina si 1000 de studeti/absolveniti, pentru ca acest lucru nu deranjeaza pe nimeni, cat timp isi face treaba si pentru rezolvarea problemelor reale ale orasului.

Eu unu i-am semnalat acum cateva zile o problema si am vazut ca s-a remediat, iar ieri i-am semnalat alta mult mai grava pe pune in pericol viata multor cetateni din zona Pietelor Flavia si Aurora. Poate se rezolva si asta.

Daca ar lasa si parcurile in pace as putea trece cu vederea si „dedicatia” pentru stie tot orasul cine, data prin hotararea din 3 august. Din pacate, in privinta teraselor in parcuri, in loc sa asculte vointa timisorenilor si chiar semnalele prefectului si in loc sa anuleze posibilitatea de concesionare a spatiilor pentru terase, saptamana trecuta au marit spatiul maxim ce poate sa fie concesionat de la 4% la 10 %. O sa iasa o tiganie fix ca in cazul acvariului din centru cu larga colaborare a administratiilor Ciuhandu/Orza si Sipos.

Daca cineva o sa se protesteze vreodata o sa iasa propaganda si o sa spuna ca in spatele lor sunt cine stie ce politicieni.

Noi ca societate suntem atat de dezbinati incat orice libera asociere in orice domeniu poate sa fie perceputa drept una politica, deoarece doar cascavalul furat prin metode politice ii mai face pe unii oameni sa se asocieze. Am avut ocazia in ultimii ani sa calatoresc foarte mult si sa vad cum in absolut orice domeniu lumea se asociaza si se implica pe baza de voluntariat fara sa astepte totul doar de la politicieni.

Sa se gaseasca 200 de studenti care sa impartaseasca aceeasi convingere ca echipa din liga a 2a trebuie sustinuta, sa se gaseasca alte mii de timisoreni pe care sa-i intereseze zi de zi de soarta orasului lor si sa reactioneze atunci cand, chiar un om in care au incredere, mai greseste cateodata. Sa se gaseasca niste mii de oameni care sa puna presiune pe toate autoritatile astfel incat sa ne scapam de mafia imobiliara tiganeasca, ce se adapteaza oricarei administratii. Sa se gaseasca alte cateva mii care sa participe alaturi de noi la marsul ce-l organizam de multi ani pentru cinstirea memoriei eroilor revolutiei ce ne-au dat noua posibilitatea sa ne exprimam liberi in prezent….. de fapt sunt atatea lucruri in care mi-ar place sa apara peste noapte cateva sute de oameni care sa fie uniti de atasamentul pentru orasul lor.

http://forum.druckeria.ro/galeriefoto/thumbnails.php?album=626

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 1st, 2012 at 11:14 )

cristii baiete… cat esti de preocupat de politica!.. incredibil! ce naiv am putut sa fiu in anii trecuti sa cred ca liderii de galerii nu au tangente cu politica!.. daca la un subiect sportiv , ai atatea comentarii ‘socio-politico-administrative’!
voi astia de la drukeria chiar aveti veleitati politice! de ce nu va inregistarti ca partid politic? poate cu tine cu herzog, cu ceilati consilieri si alti lideri ai drukeria ati conduce timisoara extraordinar!

Poli suntem noi! ACS Poli! a spus: (octombrie 1st, 2012 at 11:24 )

Pai aia din drukeria care sunt deacord cu ACS-ul pot sa faca parte din noua galerie! Ceilalti pot sa ramana cu ACU. Nici eu nu i-as chema la discutii pana nu sterg toate sloganele AC Recas nu e poli care le-au scris pe pereti! Pe langa asta sunt unii golani acola care mai bine sa nu faca parte din galerie ca in afara decat sa injure, sa bea ca porcii si sa se bata nu stiu altceva! Mi-a venit o idee: Cum ar arata un meci galerie ACU- echipa ACU? Cine il castiga? Ambii sunt amatori! Eu nu sunt convins ca invinge echipa! HA ha ha! Aveti tupeul sa-l jucati?

Alex a spus: (octombrie 1st, 2012 at 11:26 )

Galeria Poli e adunatura aia de inteligenti care dupa ce si-au stors neuronii au venit cu chintesenta intelepciunii lor pe care au mazgalit-o pe toti peretii cladirilor (preferabil de patrimoniu) din Timisoara. Ca nu te poti plimba relaxat prin oras fara sa vezi peste tot scris AC Recas nu e Poli! Decat o asa adunatura de jeguri proaste mai bine 200 de studenti. Si aici trebuie sa semnalez lipsa de reactie a autoritatilor. Ar fi trebuit anchetat cazul, prinsi vinovatii si condamnati la sute de ore de munca in folosul comunitatii. La sapat de gradini publice si vopsit de pomi cu ei sa invete ca orasul asta nu este groapa lor de gunoi pe care sa isi scrijeleasca toate mizeriile ce le trec prin tigva aia de doi bani.

hamza a spus: (octombrie 1st, 2012 at 11:34 )

nu sutnt niste sfinti cei din galeria lui poli, poate au mai gresit, dar formeaza cea mai frumoasa galerie din tara. ne convine sau nu, asta e realitatea. e mare pacat ca nu s-a ajuns la un consens in aceasta privinta. poate timpul va rezolva si diferendul asta dintre galerie si robu.

RASU' PLANSU" a spus: (octombrie 1st, 2012 at 11:48 )

INCREDIBIL ! FANTASTI ! BOMBASTIXC ! DE NECONCEPUT ! INSUPORTABIL ! INCREDIBIL ! ASA CEVA ?!? SA REFUZE dl. ROBU sa discute TOCMAI cu TAMAN DITAMAI SAFII de la DRUKERIA ! ……………………./…………………..Cum DE NU IASA TIMISORENII PE STRAZI ! Cum DE NU FAC GREVA GENERALA ? Cum de NU OPRESC TRAMVAIELE, TRENURILE, TROLEIBUZELE, AUTOBUZELE, AVIOANELE ?……………………………Auzi dom’le sa NU DISCUTE CU SEFII de la DRUKERIA ?!?! Sa facem ALEGERI ANTICIPATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deBanat.ro a spus: (octombrie 1st, 2012 at 11:53 )

Cu studentii s-a rezolvat, vor veni 200 de bucati, poate dau vre-o 200 si liderii de sindicat, mai 200 de la USL, probabil armata va mai pune la dispozitie cativa si incet – incet veti umple un sector pe D.P.
Un sincer Bravo pentru munca depusa.

Nicolo Schiavo a spus: (octombrie 1st, 2012 at 12:38 )

Un bypass cerebral i-ar fi fost mai de folos domnului primar.

cornelius a spus: (octombrie 1st, 2012 at 13:14 )

robu forteaza nota prin aceste actiuni artificiale. eu zic ca galeria se poate forma si la acs poli, rezultate sa fie. nu-i opreste nimeni pe oameni sa se constituie in galerie la jocurile lui acs poli. treptat vor veni si cei de la asu poli. sau cei mai multi dintre ei.

erhardt a spus: (octombrie 1st, 2012 at 14:19 )

Este evident pentru toata lumea ca „liderii” „galeriei” sunt niste implicati politic. Brancovan ne vorbeste mai ceva ca Boc despre valorile in care ar trebui sa credem dar tot el este cel care incurajeaza mazgalirea zidurilor din oras cu „AC Recas nu e Poli”. Brancovan ne vorbeste de unitate dar el este unul dintre aceia care a cultivat fragmentarea masei suporterilor pentru simplul si suebiectivul motiv ca el nu a fost invitat in proiectul nou. Eu ca suporter vreau sa vad fotbal mare in Timisoara si nu ma intereseaza posturi in consilii de administratie. Eu personal vreau ca ambele echipe sa promoveze. Domnul Brancovan si alti „lideri” nu vor asta ci sunt interesati numai de interele lor personale. Poate ne spune domnul Brancovan daca si-a platit impozitele pe sumele castigate din vanzarea de materiale publicitare cu Poli de pe timpul lui Iancu… Despre asta nu cred ca vrea sa vorbeasca prea mult.

pentru cei care exagerati a spus: (octombrie 1st, 2012 at 14:53 )

sunt impolicati pe naiba in politica. in ce politica curului sa fie implicati? daca e asa, nu ar trebui sa aiba smenuri cu taranistyii si pedelistii? eu zic ca da. dar sigur nu au. exagereaza mult si brancovan, dar sa veniti cu asemenea trairi seamana cu o comanda politica venita de pe alta filiera. suporterii se vor intoarce pe dan paltinisanu doar daca vor decide ei sa faca treaba asta, fara sa fie manati de vrun indemn politic.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 1st, 2012 at 15:16 )

erhardt fac parte de mai bine de 18 ani din galeria Politehnicii fara sa fiu tentat vreo data sa fac parte dintr-un partid politic. De asemenea nu m-am ocupat niciodata cu vanzari de articole publicitare (tricouri, esarfe, fulari….orice), nici pe vremea lui Boit,nici pe vremea lui Pascu, nici pe vremea lui Seracin, nici pe vremea lui Zambon, nici pe vremea lui Dobos, nici pe vremea lui Iancu 🙂

@Cristi Brancovan a spus: (octombrie 1st, 2012 at 15:20 )

poate te apuci acum sa comercializezi ceva.

erhardt a spus: (octombrie 1st, 2012 at 15:47 )

@Cristi Brancovan
Intradevar, tu personal nu te-ai ocupat insa tu erai unul dintre beneficiarii directi ai acestui comert neinregistrat legal. Si nu aduce in discutie pe fostii conducatori. Eu ma refer in mod expres la Iancu, de care nu ai fost deloc strain.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 1st, 2012 at 16:04 )

Amice, dintre cei din galerie eram principalul contestatar al masurilor gresite luate de Iancu. Tu iti dai seama ca daca ma avea cu ceva la mana automat iesea „pe piata” cu dovezile ca-l contest in mod interesat.

Cei ce vandeau fulare erau agreati de Iancu, insa de foarte multe ori scoteau produse de toata jena. A incercat si Iancu sa se ocupe in mod direct pe comertul cu produse, dar in afara tricourilor fabricate in mod direct de producatorul echipamentelor de joc, restul produselor erau jenante.

Intreaba-l pe Iancu cu cine isi facea afacerile si ce castiga exact clubul de pe urma respectivei relatii. La Poli nu a existat niciodata marketing. Tot ce s-a facut e un nivel de amatori.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 1st, 2012 at 16:10 )

vindeau

Mon Lisa Tembeliza a spus: (octombrie 1st, 2012 at 16:35 )

Ma bucur ca macar atat minim de bun simt au avut drukeria si nu au venit la rugby! Era pacat sa spurce si acel teren!

@pt. cei care exagerati a spus: (octombrie 1st, 2012 at 16:38 )

te bagi ca musca-n KKt ! daca nu stii ca Herzog,Cernescu si ailalti doi sunt membrii de partid(ba si consilieri…) atunci taci drek ca faci praf

INTREBARE a spus: (octombrie 1st, 2012 at 16:38 )

Cine stie de ce nu se mai joaca meciul amical Ripensia – ACS Poli ?

Mona Lisa Anticriza a spus: (octombrie 1st, 2012 at 16:59 )

Astia de la drukeria se cred un fel de Calusarii, ansamblu folcloric care va da spectacole prin Parcul Rozelor si prin Caminele Culturale de la sate! Ei nu mai au nevoie de echipa!

Bebe a spus: (octombrie 1st, 2012 at 17:02 )

Dle Cr.Brancovan, in numele mai multor sustinatori ai echipei de baschet BC Timisoara, tinem sa va multumim sincer ca nu ati adus drukeria la baschet! Astfel, am reusit si noi sa ne simtim bine!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 1st, 2012 at 17:59 )

V-ati uitat pe portavocea de ieri de la rugby ce scria, dar pe toba? Acelasi lucru si in cazul tobei de la baschet… Nici la ASU Politehnica nu toata lumea urla si face parte din galerie…. dar polistii sunt prezenti si la meciurile de rugby, handbal si baschet.

De altfel meciul nostru de la Giarmata Vii s-a jucat in ziua de sambata la insistenta oficialilor de la rugby pentru a nu se suprapune cu semifinala de rugby. Practic Oana Barbu a rezolvat si la AJF si cu formatia din Giarmata.

Acelasi lucru o sa se intample si saptamana asta cand partenerii de la Universitatea Politehnica au venit cu ideea ca meciul sa se joace inainte de handbal, pentru ca mai apoi lumea sa vina sa sustina si sectia de handbal cum s-a intamplat si la meciul cu Resita si se pare ca a fost cu noroc.

Deci indiferent ca unii fac galerie sau altii doar sustin in felul lor, adaptat varstei, comunitatea suporterilor este prezenta si la celelalte sporturi, iar lucrul asta este apreciat de oficialii cluburilor nu de niste oameni ce se pretind sub protectia anonimatului drept reprezentanti/suporteri/etc

ULTRASVIOLAS a spus: (octombrie 1st, 2012 at 18:44 )

@INTREBARE, nu se mai joaca deoarece patronul de la Ripensia, unul Suciu nu recunoaste pe Acs Poli, zice ca nu e Poli. Ei au jucat cu ceilalti si i-au batut cu 5-1.

pipo a spus: (octombrie 1st, 2012 at 19:28 )

Domnu Robu e mason,ca numa gunoaiele luciferiene vor sa ne controleze viata si sa ne dicteze ce sa mancam,sa bem si ce cip sa ne bage-n corp?Merg la meci la acs ,dar o galerie nu se formeaza ca asa vrea unul cu japca,daca oamenii simt ca vor sa cante se vor aduna treptat daca nu,poate vreodata sau niciodata.La nivel cu echipa?pai la ora asta ne mai trebuie 11 jucatori si-o minge,suntem varza,norocul e ca toata seria e praf,nu vezi nimic,nivelul e subcritic.fara un investitor puternic langa primarie sa zicem multam ca avem echipa-n liga a2a.Si luminite nu se vad,daca-ncep aia-n Iran s-a terminat cu toate,nu numai in Romania ci in intreaga lume.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 1st, 2012 at 19:33 )

Acel „unu’ Suciu” este fostul portar Radu Suciu ce a evoluat la Politehnica in anii ’80

Flavius a spus: (octombrie 1st, 2012 at 20:04 )

Esti jenant Robule,santajezi olteni si ardeleni veniti la Politehnica sa sustina o mascarada politica,pentru a va acoperii voua bubele.

Rino a spus: (octombrie 1st, 2012 at 20:45 )

acel unu Suciu nu e patron la Ripensia, e un fel de manager

@Flavius a spus: (octombrie 1st, 2012 at 20:47 )

da ma, ce chestie Robu vrea sa aduca cu autobuzele din Ardeal si din Oltenia oameni la meciuri – daca aia nu mai vor sa se intoarca acasa si raman si ei aici

INTREBARE a spus: (octombrie 1st, 2012 at 20:59 )

asa deci, Suciu asta e un fel de MeMe al Timisoarei!!! Mai sa fie, in sfarsit , daca n-avem investitori, avem macar un Meme ! Vai ce bine, vai ce bine!

Eugen a spus: (octombrie 1st, 2012 at 21:10 )

Oare de ce nu au fost acceptati la echipa Contra sau Codrea???Poate avea mai mult sprijin echipa.Dar asa,doar cu Grindeanu,Bungau si alti psd-isti,ma mir ca merg si 50 de oameni

demnitate si onoare a spus: (octombrie 1st, 2012 at 22:21 )

dragoste cu fortza se numeste V.IOL…minciuna are picioare scurte…ALATURI DE ASU…mai bine cu sufletul impacat decat slavul unui mincinos..UNITATEA da PUTEREA!!! pe biciclete fratilor, e mai sanatos!!!

florin a spus: (octombrie 1st, 2012 at 22:53 )

ASU Poli nu e Poli!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 1st, 2012 at 23:37 )

ASU Politehnica si sectia de handbal au ajuns la un acord, iar meciul de fotbal o sa se joace sambata de la ora 14:30 pentru a nu concura meciul de handbal de la ora 17. ACS-ul si-a programat meciul in aceeasi zi de la ora 16

Danut a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 00:04 )

Cine dracu esti tu de-ti zici Cristi Brancovan si ce legatura ai cu UPT? Eu sunt student la UPT si nu stiu ce legatura ai tu cu aceasta universitate ca dupa cat pari de prost nu cred ca ai putut intra la UPT. Iar despre ceilalti care se vede ca sunt semianalfabeti, ce sa mai zic. Niste cretini care se cred polisti si pe care ma mir ca domnul Robu ca profesor universitar cu atatea functii ii lasa pe langa echipa universitatii. Despre Brancovan asta am auzit ca e pdl-ist de mult si iar altii de la Druckeria se stie ca sunt taranisti ca au si candidat din partea pntcd. Tot razboiul asta pe care ei il duc indivizii astia impotriva lui Robu e de fapt razboiul pdl-ului si pntcd-ului impotriva lui Robu ca razbunare ca Robu i-a umilit in alegeri.

Nicolae Spartacus a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 08:36 )

This is Spartaaaaa!

Prazel Zaibarescu a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 10:10 )

danut avu dreptate de te intreba cine esti tu si ce facusi tu pentru upt, buei Brancovane? ca viitor student, care voi fi incepand de etapa urmatoare, nici eu nu auzii de tine aici la Pielesti.

ASU Poli nu e POLI a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 14:39 )

ASU Poli nu e Poli

Ranjilla a spus: (octombrie 2nd, 2012 at 19:19 )

ASU Poli nu e Poli

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top