Spaga pentru arbitri din partea oficialilor lui Poli?

Arbitrul asistent Iulius Timar din Bihor susține că oameni din anturajul lui Poli au încercat să-l mituiască la finalul jocului dintre timișoreni şi Unirea Alba Iulia. Nu la fel de speriat a fost arbitrul central al întâlnirii. Imediat după meci, acesta a mers la saună împreună cu jucătorii antrenaţi de Valentin Velcea!

Asistentul Iulius Timar a relatat, într-un denunţ făcut Comisia de Disciplină a FRF, că, la finalul meciului dintre Poli și Unirea Alba Iulia, încheiat cu 4-1 pentru timișoreni, a fost abordat la de doi indivizi care i-ar fi oferit un plic în care se aflau 200 de euro. Conform prosport.ro, asistentul Timar nu i-a şi identificat pe cei doi „ofertanți”.

Oficialii lui Poli, cu directorul sportiv Petre Muşat în frunte, considerat un veritabil guru în domeniul regulamentelor fotbalistice, ridică din umeri şi spun că n-au idee cine ar putea fi cei doi indivizi care au scos plicul de la purtător pentru a-l mitui pe asistentul Timar.

Poli Timişoara nu a mai fost implicată niciodată într-un asemenea caz ruşinos, iar aceste practici de mituire a arbitrilor au fost respinse cu ostentaţie mereu de suporterii timişoreni. Acuza ce planează asupra oficialilor de la Poli este cu atât mai gravă cu cât vorbim despre un club susţinut în proporţie de 100% din bani publici.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

46 comentarii pentru acest articol

alin a spus: (octombrie 19th, 2012 at 11:19 )

musat e bagat acolo. facea treburile murdare si pe vremea lui marian iancu. acum are putere si mai mare, de cand nu mai e papusarul infractor chivorchian.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 11:20 )

Treaba e simpla in astfel de cazuri. O sa se faca presiuni din partea complicilor de la FRF ca tusierul sa-si retraga plangerea daca mai doreste sa arbitreze vreodata. Intrebarea este cat si-a luat centralul Balaci din moment ce el nu a reclamat nimic?

Eu nu cunosc vreun caz legat de Politehnica Timisoara in care vreun arbitru sa ne acuze de tentativa de coruptie.

Robu a spus: (octombrie 19th, 2012 at 11:28 )

Este vorba de o conspiratie manevrata de arbitrORZA

@Cristi Brancovan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 11:31 )

asa e cristi. poate ca nu am auzit, dar cred ca trebuie sa fim constienti ca si pe vremea lui chivorchian se faceau, dar nu au transpirat ca si acum.

de ce? d aia!! a spus: (octombrie 19th, 2012 at 11:38 )

La cat sunt de distrusi sunt, pe orza o sa puna vina.

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 19th, 2012 at 11:48 )

„200 de euro” bine ca nu a zis 200 de lei, asta-i suma cu care sa mituiesti arbitrii!!!.. pai cu 200 de euro nu reusisti sa mituiesti arbitri nici in divizia H acolo unde joaca echipa lui herzog si orza! .. 200 euro.. ha ha ha! Deci omu stia si cati banii sunt in plic „200 de euro” de unde stia el ca sunt 200 de euro?! Ceva e cusut cu ata alba aici?!!

Dan Timis a spus: (octombrie 19th, 2012 at 11:49 )

care era interesul sa il mituiasca pe arbitru intr-unul dintre primele meciuri di campionat? Totul e o facatura!

cristi brancovan alias monica tatoiu a spus: (octombrie 19th, 2012 at 12:00 )

ati vazut……acest personaj folclorist le stie pe toate………OARE E CORUPT ….SAU CORUPTIBIL….????????????

ursy a spus: (octombrie 19th, 2012 at 12:08 )

Bla, bla, cum poate sa te mituiasca cineva dupa finalul meciului? Sa mai faci CE???? Meciul era deja jucat si castigat. O aberatie.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 12:11 )

Sep 3, 2012 ACS Timisoara 1 – 1 FC UTA Arad
Sep 16, 2012 CS Mioveni (AG) 2 – 2 ACS Timisoara
Sep 22, 2012 ACS Timisoara 4 – 1 SC FC Unirea 2006 SA

Dan Timis, ACS-ul incepuse prost cu 2 egaluri. Pentru moral era extraordinar ca sa apara si o prima victorie. Nu stiu daca arbitrii au influentat decisiv meciul, poate si-au facut datoria, dar tot tentativa de mita e. Si Penescu platea arbitrii cerandu-le sa arbitreze corect, iar acum isi asteapta condamnarea definitiva, dupa o lunga perioada in arest.

O luna de zile acest caz nu a „rasuflat” in presa. Oare se urmarea musamalizarea?

Poate a incercat si Iancu sa faca treburi dinastea, doar ca nu cred ca cineva avea incredere sa ia mita de la el.

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 19th, 2012 at 12:28 )

ce carcacter de ‘om’ poate sa fie cacest brancovan ma mir ca mai are curaj sa-si intersecteze privirea cu timisoarenii pe strada, ar trebui sa tina capul in pamant tot timpu, dupa ce el si acoliti lui si a lui herzog au distrus orasul tmisoara cu mazgalituri, acum insinueaza ca baietii nu ar fi obtinut rezultatele pe teren si ca nu meritatu punctele, sa-i fie rusine! dar ‘omu’ asta nu intelege notiunea cuvintelor ‘rusine’ si ‘bun simt’ ! si cand te gandesti ca la echipa asta sunt jucatori ca poparadu, kirev, dobricean, etc.. jucatori carora le scanda numele in anii trecuti si care au facut cinste timisoarei acum a ajuns un nerusinat sa insinueze ca ar fi castigat baieti pe blat! RUSINE sa-ti fie brancovene! incredibil ce poate sa faca politica din oameni!

Acest brancovan, ne ‘face’ politruci pe noi astia care nu vrem poli in liga H, in balarii, si ne acuza ca vezi Doamne noi suntem pusi aici sa postam de partide,.. dar oricine vede ca noi astia ‘politrucii’ comentam duar la subiecte legate de poli pe cand el posteaza la toate subiectele politice ce apar pe net!.. omu are o ambitie politica iesita din comun!!!

niznau a spus: (octombrie 19th, 2012 at 12:38 )

nu ionteleg ce aveti cu brancovan? de parca el e cel care a dat spaga minuscula la plic. altul e subiectul, nu brancovan. problema e ca actualii oficiali au tarat echipa asta in treaba asta mizerabila.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 12:57 )

Merge pagina, nu e complet link-ul tau http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/caz-incredibil-in-fotbalul-romanesc-arbitrul-balaci-era-in-sauna-cu-jucatorii-asistentului-i-s-a-intins-un-plic-ce-continea-acesta-10244468

E clar, Brancovan e de vina. Deghizat fiind in organizator de competitii a patruns pe tunelul de acces la vestiarele stadionului Dan Paltinisanu unde a oferit tusierului partidei un plic ce trebuia sa contina 2000 de euro, insa cum acesta si-a insusit mare parte dintre bani, centralul a refuzat plicul cu doar 200 de euro si a reclamat tentativa de mita la Comisiei de Disciplina. 😉

Coruptilor…..

andrian bogdan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 13:01 )

echipa nu are nici 5 luni de la infiintare si deja planeaza suspiciuni de mita. asta e o mare rusine oentru timisoara.

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 19th, 2012 at 13:28 )

sper cat de curand sa se clarifice treaba cu poli! nu pot exista doua poli acs si asu! ca daca nu o sa-mi fac si eu o poli intr-o alta divizie!
Daca iancu are dreptate atunci echipa lui herzog si orza oameni cu ‘proiecte comune’ isi va schimba numele! si se va termina toata magaria asta si batjucura la care este supus orasu asta se va termina cu mazgalturi si cu batai la ictar budint etc! numele poli nu va mai fi tarat prin toti boschetii!

Ce declara iancu:http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/iancu-este-in-discutii-avansate-pentru-cedarea-palmaresului-lui-poli-vreau-sa-vad-iar-dan-paltinisanu-plin-10243150

Dan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 13:39 )

Bai Brancovene de ce plm te agiti cu toti mizerabilii astia care scriu la comanda ? sa mor daca pricep, am citit comentariile de aici si pe inca unele de la alt articol si e clar ca sunt mai multi indivizi platiti sa scrie si care posteaza sub mai multe nickuri…ce plm ii mai bagati atata in seama ???…nu ma bag eu in ce se intampla in orasul vostru dar ar trebui sa va doara fix in pl de ce zic toti spalatii astia pe creier…acs recas e un cacat de hibrid, creeat pe criterii politice un demn reprezentant al fotbalului modern…o mizerie de echipa/club…

Un caine din Bucuresti

ATI BELIT-O a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:12 )

Bey, pey Brancovan asta are neste pile la frf ca sta nasu-n coada. a aranjat ca AXU sa fie retrogradat in liga a 5-a.

Albaiulezu a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:14 )

Daca nu era blat cu arbitrii mai castigati voi ? pierdeati cel putin cu 1-o. ma si miram cum ati batut Alba – Iulia dupa doua egaluri, cu echipe foarte slabe uta si mioveni.

Numai BLATURI a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:17 )

blat cu uta, blat la mioveni,blat cu Alba-Iulia,blat la Brasov,blat la MACIUCA! Cica la Maciuca a dat Musat 50 de euroi si 100 de lei la aia, iar la Brasov 100 de euroi si 5o de lei!

ADEVARUL a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:18 )

de ce nu spuneti ca si arbitrul de centru a primit 100 de lei si 50 EURO plus o pizza?

2 luni 6 blaturi a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:20 )

echipa asta a inceput in septembrie si deja in octombrie are 6 blaturi CE RECORD

Albaiulezu a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:21 )

daca erati dastepti cat sunteti de prosti, pierdeati cu noi, noi sa-sa ne retragem si castigati, dar asa perdeti

TRAIASCA orza a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:23 )

ati ajuns in judet ca noi

Drukeru de la DRUKERIA a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:24 )

noi suntem in judet,voi sunteti mai jos si n-aveti nici spectatori

hadrian a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:28 )

acum nu putem generaliza si sa spunem ca daca si cu parca. stim toti ca fiecare echipa are un om care se ocupa de problemele mai putin ortodoxe. la poli e musat. si nu e de ieri de azi, ci de multa vreme. stiam asta si cand poli era in A.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:43 )

Nu are nicio vina Musat, el e un executant…. ordinele disperate vin de sus…

baltagu a spus: (octombrie 19th, 2012 at 14:53 )

cristi, iar o dai in teoria conspiratiei. nu inteleg ce vrei sa spui, dar sper ca nu te gandesti la robu. nu ca asta ar fi o usa de biserica, dar chiar nu il vad implicat pe robu in asa ceva. nu cred ca e vorba de ordine la musat, ci de constientizarea sistemului din fotbalul nostru cel de toate zilele. asa merge treaba. pai asa ceva facea si pe vremea lui iancu. asta inseamna ca l-a pus ciuhandu sa faca smenuri? sau ostaficiuc? sunt de parere ca exagerezi de data asta si mergi mult prea departe.

Adrian Orza a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:10 )

Victorie! Am invins! Am lasat Timisoara fara fotbal! Proiectul PNTcd = o reusita extraordinara!

Adrian Orza a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:12 )

Timisoreni, fi-ti linistiti! In cca. 7 – 8 ani proiectul ASU POLI va ajunge in Liga Campionilor! Aveti un pic de rabdare!

NU MERGETI LA MECI ! a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:15 )

Nu mergeti la meci dupa masa, e blat! Poli a dat la arbitrii 37 de euro, urmand ca supa meci sa mai dea 73 ! Iar la jucatorii de la Luceafarul le-a dat 73 d e euro, iar dupa meci inca 27 si 50 de lei! Nu va lasati pacaliti! E blat!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:17 )

Noi suporterii am avut o relatie extraordinara cu Musat si pe vremea lui Dobos si pe vremea lui Iancu. De cand a fost angajat la ACS sub promisiunea platii unor salarii restante din perioada Iancu, omul asta a fost instruit sa rupa orice legatura cu suporterii, iar el s-a conformat. Din momentul mutarii Recasului la Timisoara nu ne-a mai raspuns la niciun apel.

In joc sunt ambitiile foarte mari ale primarului ce doreste cu orice pret promovarea in acest an, pentru ca altfel mai mult ca sigur clubul acesta nu o sa mai primeasca o finantare de genul asta. Aliantele se tot schimba si in lipsa unui rezultat concret cei 1,5 mil euro o sa ramana ultimii bani pe care-i primeste ACS-ul.

In situatia asta ma asteptam sa lucreze si cu astfel de metode. Poate ordinele au venit de la Staicu, poate de mai sus…dar eu refuz sa cred ca Musat face din proprie initiativa si propriu buzunar astfel de gesturi.

Poate banii oferiti de sus erau mai multi dar doar 200 de euro au ajuns in plic, lucru ce a starnit nemultumirea tusierului….poate tusierul nu a avut curaj sa-i ia…. un lucru e cert…..cineva i-a oferit tusierului mita pentru felul in care si-a indeplinit atributiile de serviciu.

mergeti la meci a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:17 )

nu va luati dupa dobitoci, mergeti la meci. hai poli!

deBanat.ro a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:24 )

Bleah !!!!! Mi-e scarba de ceea ce a ajuns sa fie asociat cu POLI.
Rusine tuturor celor care terfelesc ceea ce pana sa puna ei mana a fost SFANT

MECIUL NU SE MAI TINE ! a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:32 )

Cr.Brancovan a aranjat cu Nasu’ ca meciul sa nu se mai tina si Luceafarul sa castige cu 3-0 ! Daca mergeti la meci totul v-a dura 5 minute, cat fluiera arbitrul ca e blat!

Sfantul de.Banat.ro a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:33 )

In sfarsit aveti un sfant la cere ii e scarba.

caius a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:34 )

acum imi vin in minte blaturile de pe vremea lui iancu. deci se poate si mai rau decat e acum, sa faci blat cu javrele din bucale.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:46 )

E clar, Brancovan a dat plicul. Banii au fost marcati, iar la examinarea cu lampa florescenta pe bani se putea citi mesajul „AC Recas nu e Poli” ! E proba la dosarul de „albire” aflat de o luna la Comisia de Disciplina.

@Cristi Brancovan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 15:55 )

facem pe prostii acum? vrei sa spui ca tu nu stiai ca musat face si desface cand vine vorba de regulamete si arbitri? ma faci sa rad. nu imi explic cum poti arunca mingea in terenul altora, pentru ca esti orbit de ura ce o porti fata de cineva, in speta fata de primar. fac ceva pe primar, sa nu intelegi gresit, dar si tu duci discutia pe alte taramuri decat cele reale.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 19th, 2012 at 16:03 )

Eu nu am auzit nici macar vreo discutie in care Musat sa fie acuzat de dare de mita.

Cand a trantit moldoveanul meciul de 2-1 cu Ceahlaul, nu l-am acuzat pe el ci pe cel fara acordul caruia nu putea sa faca nicio miscare.

In cazul de fata nu am certitudinea ca Musat a oferit banii, dar cine i-a oferit sigur nu i-a dat de la el din buzunar, ci din banii timisorenilor.

unde-i gara?! a spus: (octombrie 19th, 2012 at 18:33 )

cum ii slcavilor lui rOABA?!?!!??!?!!??!?! pe zi ce trece asta de baga in mocirla, asta-i TImisoara? asta-i POLI?! cica draq l-a pus si pe asta primar…de la el pleaca totul pe banii nostri!!!

A FOST BLAT ! a spus: (octombrie 19th, 2012 at 19:59 )

2-0 blat! arbitrul de tusa a scapat pe jos 10 euro, de unde avea banii?E clar avem dovezi, arbitrii au primit 10 euro!

Adrian Orza a spus: (octombrie 19th, 2012 at 20:02 )

Am invins! VICTORIE! Proiectul taranist e o reusita: nu au fost nici o suta de spectatori pe D.Paltinisanu! Deci se poate! Voi fi ales! Voi fi parlamentar! Voi fi peste tot! Asta e inceputul!

Aron a spus: (octombrie 19th, 2012 at 20:09 )

Poli – Juventus 2 – 0, va asteapta inca o noapte de nesomn Brancovan, Orza si ceilalti derbedei.
Domnule Primar nu bagati in seama gasca asta de cretini frustrati care au crezut ca Poli sunt ei. Ce legatura cu Poli au imbecilii astia care nici sa scrie bine nu stiu? De ce-i lasati sa se aciuiasca pe langa echipa ASU care e a universitatii pe care o conduceti, nu credeti ca in acest fel faceti deservicii universitatii?

TARANISTII SUNTEM NOI ! a spus: (octombrie 19th, 2012 at 21:21 )

Am invins! Pe DP n-au fost decat 87 de spectatori ! SUNTEM NOI , TARANISTII SUNTEM NOI !

OMblaDON a spus: (octombrie 22nd, 2012 at 09:39 )

oare de ce nu ies si ceilalti arbitri si observatori sa spuna cat au primit fiecare?…marian balaci are antecedente si de anul trecut de la unele meciuri ale recasului…

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Top