Categories: Timp liber

André Rieu e „Acasa de Craciun”, prin satelit, la Timisoara

În prag de decembrie, timișorenii vor putea urmări un concert special, din seria celor transmise prin satelit. De această data este vorba despre o întâlnire hi-tech cu faimosul André Rieu și al său eveniment „Home for Christmas”.

Concertul este filmat, în mare parte, la reședința lui André Rieu, un castel medieval aflat în oraşul său natal, Maastricht. Alături de Johann Strauss Orchestra, de solişti şi membrii corului, Rieu va interpreta 26 de piese clasice de iarnă, în ambientul fermecător al grădinii sale, dar şi în incinta bisericii Sf. Petru, aflată peste drum de reşedinţa maestrului.

Evenimentul va fi transmic în direct sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 19, la Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran”. Datorită interesului deosebit pe care concertul îl trezeşte publicului timişorean, D’STARS, compania care facilitează această transmisie, a obţinut acordul producătorului ca spectacolul să fie redifuzat duminică, 25 noiembrie, de la aceeași oră, în Sala de concerte a Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu”.

Fanii lui André Rieu vor avea parte și de o altă surpriză: artistul va participa live la o sesiune de întrebări şi răspunsuri, care precede difuzarea concertului propriu-zis. Cei care doresc să participe îi pot pune lui André Rieu, pe e-mail, o întrebare în limba engleză. Expeditorul întrebării trebuie să menţioneze numele şi prenume şi locul unde vizionează spectacolul.

Biletele costă 55 lei pentru spectacolul din 24 noiembrie, respectiv 40 de lei pentru cel din 25 noiembrie. Ele pot fi cumpărate de la casieria Cinema Timiş, zilnic, între orele 16-20.

Share
Published by
editor

Recent Posts

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

26 de minute ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

O oră ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

O oră ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

O oră ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

O oră ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago