Robu e fericit: Poli a avut 20 de suporteri la Targu-Mures

Poli Timişoara a celebrat cea mai importantă victorie din acest sezon împreună cu suporterii. Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă Poli a jucat la câteva sute de kilometri, la Târgu-Mureş.

Un grup de 20 de oameni a plecat sâmbătă dimineaţa spre Târgu-Mureş, pentru susţinerea favoriţilor. Este pentru prima dată în acest sezon când galeria o însoţeşte pe Poli Timişoara la un joc disputat în deplasare. Raul Filca şi Robert Cionca, noii lideri ai galeriei, au organizat deplasarea care s-a făcut cu un autobuz.

Primarul Nicolae Robu a sesizat şi el această premieră şi și-a împărtășit fericirea, ca de obicei, pe Facebook. „Am câştigat acasă la principala rivală directă, conform rezultatelor de până acum, FCM Târgu-Mureş! Un nou BRAVO tuturor: jucători, antrenori, conducători, simpli angajaţi şi suporteri! Da, pentru prima dată, echipa a fost însoţită în deplasare -şi nu a fost o deplasare chiar la-ndemână- de galerie. Ţineţi-o tot aşa, băieţi, CU TOŢII, şi ne vom atinge obiectivul. Deocamdată, locul 2 după 11 etape nu-i deloc rău! HAI POLI!”, a scris Robu, după meci.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

45 comentarii pentru acest articol

ASU Poli nu e Poli a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 18:28 )

Nu pot sa cred sunt timisoreni care isi doresc ca ACS sa nu promoveze,de fapt ei ne-au tradat ei au uitat ce am fost odata-UN STADION PLIN CU IUBIRE ADEVARATA.noi suntem viitorul ei sunt trecutul,ei sunt autointitulatii Drukeria noi suntem doar timisoreni.
Fortza Timisoara.

Ranjilla a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 18:52 )

Bravo Domnu Robu ca ati adus fotbalu inapoi unde este locu Timisoarei ! Nu in judetz si comune…

Forza BACOVA ! a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 18:52 )

si noi vom fi cel putin 20 la Timisoara si daca la Ictar am auzit ca v-ati concurat cu 8 copii din clasele 3-5 si v-ati laudat ca i-ati acoperit, noi vom fi vreo 20 mai mari un pic

Bravo a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 19:49 )

Traiasca primaru’,traiasca vicele si toti politicenii din proiectul asta infect,Din deplasarile care le faceam cu garnituri intregi de tren si zeci de autocare,au ajuns sa mearga 20 de pustani de liceu pe banii lui Robu!Asa sa va ajute Dumnezeu!

Dorin a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 20:06 )

Autoritatile care au distrus simbolul judetului,am impresia ca se vor exila ca si Iancu la mitici,cand va renaste ADEVARATA POLI.Pana acum am blamat doar investitorii care si-au batut joc de echipa,dar au ajuns sa isi bata joc de zeci de mii de oameni chiar aceia care teoretic ar trebuii sa ii ajute.

avem nevoie de un primar a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 21:20 )

Robu ar trebui sa fie fericit cand face si ceva pentru oras, nu pentru mofturile lui de becalian pe bani publici.

pentru slugile lu orza a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 21:50 )

vad ca slugile lu orza nu se astampara,invoca tot felul de motive….de scandal…..nu vor sa accepte ca sunt niste looseri ramasi in curul …..se tot aduce in discutie ravnitul ban public…..pentru asta il felicit pe domnul primar a investit exact unde trebuie……pentru asta declar ca am facut cea mai buna alegere alegand-ul BRAVO POLI AVETI TOATA SUSTINEREA MEA

@dorin a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 23:00 )

peste vreo douazesi ….de ani cand va renaste „adevarata” Poli a voastra(probabil…)vor fi alte autoritati! dar tot nu voi intelege de ce adevarata Poli e asa zisa a voastra, DAR CARE DE FAPT E TOT A LUI ROBU! Dar probabil si tu ca multi alti putoi, habar n-aveti.

Forta BACOVA a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 23:01 )

si ce-i cu vrajelile ale, crezi ca ne speriati si nu ne mai prezentam? fi atent, fara ajutorul arbitrilor, ca si cu Urseniul NU NE BATETI !

RahatPeAschie a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 07:48 )

„cand va renaste Poli cea adevarata” zice unu pe aici. Bai „Druckere” , ASU nu avea nici macar topic pe forum Cum de a devenit peste noapte Poli?
Sunt convins ca Orza daca era primar sustinea el ceva dar nu ASU

Aurelian a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 08:39 )

Cristian Brancovan iar amesteci fotbalul cu politica? Iar ai avut noapte alba dupa victoria lui Poli la Targu-Mures bietul de tine, cred ca nici diazepamul nu te mai ajuta. De fapt se vorbeste ca nu numai tu ai probleme cu somnul ci toata Druckeria ca ati impartit banii stransi prin cheta pe din doua: ati lasat doar jumatate pt. bere si de jumatate va cumparati diazepam. Nenorocitilor penibili, e fraier Robu ca va lasa pe langa UPT pe niste derbedei care n-aveti nicio treaba cu aceasta universitate sau cu alta ca nici unul dintre voi n-aveti scoala.Hai ACS Poli!

Din mila ptr Druckeria ! a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 09:12 )

Acest ASU nu este echipa infintata de suporteri ! O mica parte {100-150 , adica sub 10% din fosta cvucs si aprox 1% din suporterii timisoreni }s-au ALIPIT formatiei institutului Politehnic . Ei NU REPREZINTA VOCEA SUPORTERILOR TIMISORENI decat in proortie de 1% . „poli bace ,poli pierge , noi tat cu sticla vierge sincem ” NU reprezinta suporterul timisorean . El reprezinta doar baietii carora le place ……..sticla vierge si aventura cunoasterii …….birturilor comunale si satesti .Oricum este loc si ptr ei pe stadionul mare al orasului .

teo a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 09:18 )

druckeria nu este comando viola ! ei sunt doar … cei care se imbata pe la sate si scriu pe ziduri mesaje anti ACS POLI !

Horia a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 10:05 )

Eu nu inteleg tevatura de pe marginea ASU.Este o echipa din banii publici,fara identitate,palmares,suporteri.Este un proiect hidos.Pe un stadion de 30000 de locuri sa vina 200 de oameni la meci,majoritatea oficiali ai echipelor.Dar sunt curios sa imi explice cineva ce e asa frumos in acest proiec

inceputuri a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 10:19 )

Drukeria nu e CVUCS !
Iar in deplasari anul trecut cand Poli era pe primul loc se deplasau tot in jur de 20 suporteri , cu 3,4 masini personale.Nu-mi aduc aminte de vreo deplasare cu autocare.Brancovane contrazi-ma daca ma insel .

Nan Cristian a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 10:19 )

pana acum mam abtinut sa zic cate ceva astora ce tin see you ASU , poate de aceea ca nu am nimic impotriva proiectului , dar vad tot felu de suporterii din astia de tastatura si ma ia naspa.Baii copilasii vedetiva voi de echipa voastra , aia cea mai cea mai curata si lasati -ne pe noi astia sa promovam linistiti in liga 1, lasa-ti gargara asta ieftina.Bine ca am sustinut Aek, Dacia pitesti , ca aia era adevarata poli si pe baietii astia care sunt mai mult de prin imprejurimi nu, n-am ce zice , din astia ca voi am vazut multi prin galeria lui poli plina de cocalarii si betivani , cica aia sunt suporteri bai astii eu merg la poli de prin 1997 pe vremea aia multi dintre postaci de aici se jucau inca see you masinutele.In concluzie vedetiva de echipa voastra ca see you parere de rau mai mult de liga 4 nu vedeti mai vb asa ca ciocuuu.

DANC TUDOREL a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 11:18 )

O victorie frumoasa! O victorie importanta! Sper ca ACS Poli Timisoara va pomova in prima liga si se va intari ca sa vedem din nou meciuri importante!

pif a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 11:48 )

O victorie mare, in curind vom spune Recasul nu e Poli. Echipa merge si asta e important. in you tubul de mai sus nu sint mai multi de 150 de fani, daca. e ok ce fac dar sa nu-si inchipuie ca sint Borussia Dortmumd sau ceva in genul asta.

Dapf a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 12:29 )

Brancovan e distrus.

Dapf a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 12:44 )

E timpul sa se reia amenintarile la adresa acs-istilor. Cum indraznesc ei sa mearga in deplasari?

ovidiu a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 13:04 )

Idiotule ce semnezi „avem nevoie de un primar” tu esti nu numai cretin ci si orb. Pt. ca oricat de cretin ar fi cineva daca n-ar fi orb ar vedea cate lucruri bune s-au facut pt. oras de cand e Robu primar si cate se fac zi de zi. E clar ca Robu e cel mai tare primar din tara si nu degeaba 80 % din timisoreni sunt acum de partea lui dupa cum arata toate sondajele. Dar aici parca era vorba despre fotbal, un alt domeniu in care Robu exceleaza dovedind ca a fost in stare sa creeze o noua echipa ce face cinste Timisoarei.

Drukeria lucreaza duminica a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 13:20 )

Brancovan (unul din liderii DRUKERIA) lucreaza si duminica. In zona unde locuieste (asa cum postesza mai sus) incerca interviuri, face poze pt a arata mizeria lasata in urma de bietii comercianti ambulanti care ar trebui starpiti de primar.
Deci Brancovan NU e distrus,NU e implicat politic si NU e platit de nimeni , o face asa de plictiseala.HA HA HA HA !!!

ASU Poli nu e Poli a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 14:15 )

Va rog frumos pe toti care ati trait si ati crescut in suflet cu Poli nu va mai luati dupa autointitulati Drkeria care in ultimele luni au apucaturi clasice de bucuresteni,trebuie sa fim din nou uniti pt a da un exemplu tari asa cum am dat mai mereu.
Ei sunt trecutul,noi suntem viitorul,lasasti la o parte politica oricum aproape toti politicieni sunt corupti si au interese meschine,haideti sa fim din nou frumosi nebuni ai acestei tari,sincer ma bucur ca pornim din nou la drum.
Multumesc tuturor pt clipele de neuitat traite impreuna,acasa si in deplasari dar acum ei au ales alt drum de pe care sunt sigur ca multi se vor intoarce inapoi.
Fortza Timisoara

aron a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 14:24 )

lasati timisorenii sa mearga la fotbal pe dan paltinisanu. cei de la druckeria vor deveni o simpla amintire cand vor incepe oamenii sa revina pe dan paltinisanu. victoria cvu targu mures va scoate mai multi timisoreni din case care vor merge la viitorul meci de acasa.

cristinel a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 15:05 )

Iata ce scrie Robu pe Facebook-ul sau:
„SUPER TARE!
Am câştigat acasă la principala rivală directă, conform rezultatelor de până acum, FCM Târgu-Mureş! Un nou BRAVO tuturor: jucători, antrenori, conducători, simpli angajaţi şi suporteri! Da, pentru prima dată, echipa a fost însoţită în deplasare -şi nu a fost o deplasare chiar la-ndemână- de galerie. Ţineţi-o tot aşa, băieţi, CU TOŢII, şi ne vom atinge obiectivul. Deocamdată, locul 2 după 11 etape nu-i deloc rău! HAI POLI!”

@horia a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 17:17 )

prostia ta FACE ECLIPSA si de soare si de luna in acelasi timp! ai dreptate, doar ai incurcat lucrurile: ASU POLI NU JOACA(deocamdata) pe UN STADION DE 30.000 de locuri! dar probabil erai manga-stanga cand le-ai numarat!

Nan Cristian a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 17:37 )

asta pt Brancovan; omule sa sti c eu nu ma refeream la tine sau alti pe care chiar daca nui stiu personal iam vazut de multi ani incoace alaturi de poli , si ma refeream la putulici ce posteaza la greu tot felul de ineptii de ex. baietica asta Tiberiu pe care il stiu de prin zona si ie un neica nimeni , adica un baiat care a crescut mai mult in balcon sau in sufragerie si ne invata el despre ideea de suporter.Oricum ideea ie ca copii dinastia sunt multi si habar nu au ce vor , acum vad ca ie la moda sa mazgalesti pereti si sa ti see you Asu pariu ca aici are loc efectul ala de turma unde-s multi hop si eu.Sunt curios daca cumva acs va promova si cred see you tarie ca o va face cati dintre asa zisi suporteri asu vor ramane sa ii sustina in continuare? putini tind sa cred oricum hai poli! hai TIMISOARA!

doar 150 !!! a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 18:49 )

doar cam 15o de spectatori la Tg.Mures, din care 17 timisoreni! dar un om politic care a pierdut alegerile a infiintat o echipa cinstita,curata,onesta si slugarnica pe nume ASU Tg.Mures care joaca in liga a 5-a Mures si acolo se duc 2.000 de spectatori, iar la FCM Tg.Mures in liga a II-a, doar 150 !

scolaru' 'ntarziat a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 19:56 )

Naie,dacă dînşi să jucau cu cele prin nisip iar matali li zîci copilaşi însamnă că aveai vro douăzăci dă ani pă la ’97,ceace zîc ca cam tîrzîu ai dăscoperit pă POLI,ca să zîc că tăt un copilaş eşti la 15 ani dă văzut fotbal.Să trăieşti să nu grăieşti ……prosti.
Naie ceţ amintesti dă pă la ’97 căi tare iportant? Să trăieşti şi să …gîndeşti

Closca a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 21:04 )

@ Horia vroiai sa zici „ACS”…ASU nu este din banii publici,are suporteri…samd

Cine? a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 23:05 )

Baietii … ne vedem de la anu’ pe Dan Paltinisanu pentru sustinerea „recasului” ? (vorbesc de revenirea palmaresului) sau revine fulgeru bragadiru si-l incurajam 7 ani si apoi plecam din nou la stiinta? sa stiu sa-mi fac planuri de viitor .

Cine? a spus: (noiembrie 4th, 2012 at 23:08 )

aaa , da .. si banii lu’ robu? ipocritiilor .. deplasariile au rotunjit buzunarele sefilor de galerie .macar acum mergeti cu bicicleta .. nu mai platiti .

Closca a spus: (noiembrie 5th, 2012 at 00:31 )

Cine? „. si banii lu’ robu?”…cred ca ar trebui sa nu mai fumezi d’alea. Ipocrit esti tu si banii lu’ Robu.

Nan Cristian a spus: (noiembrie 5th, 2012 at 07:41 )

pt scolaru hauhau; bai baiatule in primul si=-n primul rand invata sa scrii in al doilea rand vb despre poli oricand si la orice ora de la infiintare pana-n prezent,deci credema ca sunt mult mai polist decat muuulti suporterasi de pe aici aslut si mai bine vezi de gaste ma baiatule

andrei a spus: (noiembrie 5th, 2012 at 09:40 )

sa nu uitam ca anul trdcut cand poli juca tot in B mergeau la fel de putini spectatori. aia de la asu merg din ravna, nu pentru ca ar tine la acea echipa.

Noni a spus: (noiembrie 5th, 2012 at 09:45 )

Bai Brancovan asta e un moment de nesimtire, ipocrizie si ma opresc aici. Se tot da mare timisorean dar se vede de la o posta cat de mult il deranjeaza asta de fapt. Il deranjeaza teribil succesul lui Poli. Pe langa asta e o chestie cel putin ciudata ca e atat de interesat este el de fata orasului, el care a umplut peretii de mazgalituri! Asta da e ipocrizie!

valdano a spus: (noiembrie 5th, 2012 at 10:14 )

vad ca brancovan a devenit din nou subiect. daca e asa de nesemnrificativ, de ce il mai jigniti? nu-l bagati in seama. galeria acs poli e varza, fapt ce se vede in peluza la jocuri. nu au facut nimic, nicio coregrafie, un cantec, o axtiune, absolut nimic. e bine ca lumea merge si in deplasari, dar parca nu pleaca din corason, e ceva artificial. asa face, din pacate, lucrurile tovarasul robu, care nu ar trebui sa se bage deloc la echipa.

scolaru' 'ntarziat a spus: (noiembrie 5th, 2012 at 11:41 )

Naie,io scriu aşa că am mărs mai tîrzîu la şcoală, la 12 ani că tata o zîs că la şcoală cîn mărg trebe să am 7 ani dă acasă şi io că am crescut pîn la cinci ani la bunica m-or mai tînut 7 ani acasă ,a doilea rînd pă noi partidu ăla la care eram noi nu nă punea să scrim aşa cum vă pun pă voi az,noi nă uitam numa la telejurnal şi ceteam scînteia şi aia mare şi aia a tineretului. Şi io pot vorbi dăspră Uniunea Sovetica dă la înfintare şi pîna az numa ca Uniunea Sovetica nu so desfintat da la octomber „17 pana az,pă cîn matale tre să ştii dăspră Poli că mai multe înfinţari si dăsfinţări or fost,apăi mai vez cu orele cîn poţ vorbi dă Poli că la unii cîn vorbeşti matali ie noapte şi dorm iar la Moscova ie amiaz can matali tă scoli.Apoi dăspră gîşte io le-am grijit dă la coletiva numa că şi atuci ca şi az vineau unii şi bea apa dă la iele numa că ăia nu aveau une să să esprime şi rămîneau cu apa la iei.

@astia dasteptii a spus: (noiembrie 5th, 2012 at 19:30 )

asa dasteptii is astia da az, ca nu iau BAC-ul toata viata, dar au babaci care-i tin bine

Noni a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 08:16 )

Timisorenii adevarati se bucura cand echipa orasului castiga! Cei care in loc sa faca asta blameaza echipa sunt niste jeguri! Sa va fie clar ca ASU nu are nici o legatura cu adevarata Poli! In 2005, 2006, 2007, 2008,2009,2010,2011 cand ASU juca in liga a 6-a unde erati voi? Erati cumva pe Dan Paltinisan sustinand echipa lui Iancu? Atunci ASU nu era adevarata Poli? Jegurilor! Sa nu mai calgati in viata voastra pe Dan Paltinisan!

aleo a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 08:41 )

mi-au sters mesajul ca am scris de nea robu =)))))))))))))))))))))))

@Noni a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 08:43 )

esti in plop…nimeni nu a sustinut ca ASU e Poli din 1921…a precizat la momentul respectiv lederii peluzei motivul atasarii de ASU si ce inseamna acest gest…mai caut pe forumuri nu in articole scrise de oamenii primarului 😉

Mamo a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 08:46 )

dar si daca revine peluza sud pe DP…faceti loc iepurilor :DD::D:D

sever a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 19:35 )

Bai Mamo dar cine caru meu e Peluza Sud o fi Delije sau Grobari ?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Top