Samartinean vrea taierea salariilor parlamentarilor

Nu vrea să fie un deputat fără chip, fără trăsături şi necunoscut. Aşa cum spune că sunt 80% din parlamentarii din Timiş. Cornel Sămărtinean sparge tiparele din PD-L. Candidatul ARD pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul I Timişoara vrea un alt fel de campanie.

Cornel Sămărtinean vrea ca parlamentarii să fie arşi la buzunare cu 25% din salariu şi promite că, dacă va ajunge în Parlamentul României, indiferent de interesele PD-L, nu va vota vreodată diminuări salariale, tăieri de pensii sau alte venituri. Sămărtinean a ieşit în ultima conferinţă de presă înainte de începerea campaniei electorale cu un afiş în care era reprezentat un bărbat în costum, căruia îi lipsea faţa.

„Deputaţii de astăzi din România nu au faţă, nimeni nu-i cunoaşte. În sondajele de opinie pe care le-am făcut, 80% din parlamentarii de Timiş sunt total necunoscuţi. Eu voi fi deputatul cu faţă umană, cu gesturi şi responsabilităţi pe care toţi să le cunoască”, a spus Cornel Sămărtinean, candidatul ARD pe Colegiul I Deputaţi – Timişoara.

Fostul director al Aeroportului „Traian Vuia” a trimis deja o scrisoare în colegiul pe care candidează. „Îi invit pe timişoreni să participe cu mine în viitorul parlament. Îi invit să vină şi să-şi spună problemele. Vreau să fac politica omului, a cetăţeanului. Fac o campanie de masă pentru strângerea tuturor problemelor cetăţenilor de pe colegiul I. Le voi contabiliza pe toate şi voi face o platformă program. O dată la trei luni voi veni în faţa lor cu toate răspunsurile individuale”, mai spune Cornel Sămărtinean. Descentralizarea şi rămânerea banilor în Timiş, absorbţia de fonduri europene, păstrarea direcţiei pro-europene a României, dar şi reducerea cu 25% a veniturilor parlamntarilor sunt câteva din punctele cheie ale platformei candidatului ARD.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

27 comentarii pentru acest articol

marius a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 16:50 )

Asta e zece clase pe langa boul si libidinosul de Horia Cristian

Ion a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 18:56 )

Mai sunt si parlamentari care realizeaza ca au venituri foarte mari si ca e de bun simt sa mai renunte la o parte din leafa,ca si asa au destule facilitati.

cocos a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 19:04 )

tertipuri electorale fara efect in burtile si buzunarele voastre.

TATA a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 19:17 )

pana una alta Samartinean a scapat Aeroportul de datoriile lasate de Idolu si l-a adus la un profit de 11 milioane de euro in 2011 Se vede ca e un bun manager si provine din mediul privat!!!

Paul a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 19:24 )

Cam asa e,nu prea stim cum arata parlamentarii nostrii.De exemplu eu nu l-am vazut niciodata pe sarbu la noi in colegiu,e vizibil doar la televizor.

marius a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 20:39 )

Samartinean saracu nu va ajunge niciodata deputat! Horia Cristian castiga cu 51% colegiul !!! Poate Samartinean sa reduca si numarul parlamentarilor si tot nu iasa deputat, dar sincer cred ca ar avea sanse sa iasa senator:))!

@marius a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 23:28 )

Dragul meu, lucrez la aeroport, asta este un securist penibil mi-a spus in fata ca ma da afara daca nu ma inscriu in PDL, eu familia si prietenii nu il vom vota!!!

Irimia a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 23:28 )

Va ARDem la buzunare era un slogan bun pt astia…

@marius ce a postat primul a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 23:29 )

la el ma refeream!!!

alss a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 23:30 )

Si basescu a zis ca va veni in fata romanilor o data la 3 luni. Hmm…sa ma gandesc cand a facut el ultima baie de multime…… Hai cioraparule, las-o asa, ca esti de porc rau de tot!

alx a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 23:34 )

Auzi ma cu ce planuri vine asta! Nu ti-ar fi rusine nenorocitule?! N-ai nicio sansa in fata lui Horia Cristian, lumea nu va mai pune botu la minciunile tale de pedelist care a infundat aeroportu’!

doni a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 23:34 )

degeaba scad salariile cu cat o vrea el daca mananca o masa la restaurant de valoarea unui salariu… mai bine ar vinde ciorapi si unguent

Popescu a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 23:48 )

Omul acesta nici pe el nu se crede…promisiuni peste promisiuni degeaba…

Paul a spus: (noiembrie 6th, 2012 at 23:50 )

Numai aiureli ies din gura acestui om!!

Don a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 00:23 )

Bha voi astia papagalii astia de mai sus :)) ce tot il lingeti atat in cur pe cioraparu asta :)) ce vindea ciorapi in EURO si cand era el mare scula cu bascula la aeroport punea microfoane si tot felul de cacaturi! Si voi si el sunteti niste papagali ! Bha daca vreti intr’adevar o schimbare treceti la fapte nu mai tot da’ti din gura mult si prost si fara rost ! Sper ca makar pentru osteneala de a lasa comenturi peste comenturi prin care il ridicati in slavi sa primiti niste banuti ca in rest e vai si amar de voi :))

MecanicuL a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 10:02 )

Esti penibil Samartinene. Pe cat esti de mare pe atata esti de prost. Cum poti sa spui tu ca vrei sa tai salarile la parlamentari? Pai tu nu o sa ajungi sa vezi parlamentul nici macar de afara.

anonim a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 11:36 )

bai cretinilor,mai lasati comentarile de prisos,nu il tot mai lingeti pe idolu.

calaretul fara cap!!! a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 16:45 )

Bravo izmana,unde-s banii aia multi,milioanele de euroi?fostii tai aviatori au lipsa prin buzunare:dividentele 2010,2011,iar tu o „freci” cu milioanele de pasageri,cu profitul tau mega!!!

Mioara a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 18:52 )

Asa vocabular ,asa oameni !!!!!cata ura puteti avea in voi sa vorbiti ca niste ……….nu pot sa spun.eu il cunosc pe omul asta ,dar in niciun caz nu e omul care spuneti voi.Sunteti tot aceeasi care scrieti tot timpul .Sa va fie rusine ,ca aveti si voi familii si copii,la fel cum are omul asta .

mioara- sugatoarea,tata-poponarul!!! a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 13:34 )

tampitilor!!!asta a furat de la luat dracu,care 11 milioane de euro profit pe 2011?,cand azi 08.11.2012,angajatii aeroportului din Timisoara au fost furati de dividente(4.150 ron),prima de Craciun,al 13-lea salariu pe 2012,le-a furat samartinean cornel-mircea.le-a impartit cu pdl,unde-s banii,voi cine sunteti cretinilor?ascultati minciunile unui hot,spion,onanist!!!el provine din mediul hotilor,lasa-n pula mea vocabularul,cand samartinean cornel-mircea a furat tot cea apucat in cele 30 de luni de experimente,dat afara,umilire,spionaj!!!

Sasha a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 12:28 )

Ba Don … deci sa inteleg ca tu esti alternativa da…ce vorbesti ma fiule ratacitor. Cum poti sa fii tu ma alternativa si sa il sustii pe Horia Cristian cand doctorul acesta corupt a luat 2300 de voturi pe colegiu? de ce tot vorbesti prostii.
Voteaza ma dar pe cineva macar care sa fie om ma nu bou …Om ma nu Bou.
Cine e ma Don Horia Cristian…tu asa socoti alternativa pe un om care se desparte de sotia , care isi Loveste Sotia in ochii copiilor. Daca socoti asta alternativa si daca socoti ca pentru un astfel de derbedeu trebuie sa lupti atunci scuzama dar am impresia ca tu esti cel platit pentru a posta aici. Multumesc

Sasha a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 12:35 )

Mioara, Mioara…Spune dar ceva real…nu prostii. Sau acum ai prins post la AIT?
Mioara de ce esti atat de slabuta.? Trebuie totusi sa incerci sa fii mai credibila si sa argumentezi ceea ce spui altfel pari o persoana care are probleme directe cu divinitatea.
Vino si te intalneste cu domnul Samartinean spunei in fata ce ai de spus si poate rezolvati problema…nu ti s epare mia corect asa? hai incearca te rog eu

Chisinau..... Sasa a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 12:40 )

nu il tot mai lingeti pe Idolu…lingetil pe PETROV….

Hai ma sa fim seriosi ce dracu . A inceput campania acum sa castige cel care este mai bun.
Samartinean este singurul care poate reprezenta acest Colegiu.

Chisinau..... Sasa a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 12:54 )

Gradiniti langa Fabrici acesta este marele proiect Pilot al domnului Horia Cristian…
Ce parere aveti? Eu atat pot sa zic….. HALAL.
A fost si la casa de Asigurari de Santate, adjunct la Judetean…. are experineta in a nu face absolut nimic.

Roxana a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 13:43 )

In 2008 Horia Cristian a luat 2300 de voturi. Numarul de votanti din Colegiu este de aprox. 70.000. Daca se prezinta la vot 40% din 70.000 = 28.000 votanti, dupa un calcul matematic simplu rezulta ca 2300 de voturi din 28.000 de votanti nu inseamna 51%.
Cum nici un om din colegiu nu stie sa raspunda la intrebarea:
Cine este deputatul care te-a reprezentat in Parlament in perioada 2008-2012? Atunci sigur va obtine Horia Crisitan 51% la Pastele Cailor!!!!

mary a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 11:19 )

Mai sunt si oamenii care au realizat ca trebuie sa inceapa curatenia de sus in jos .Bravo pentru initiativa si sa ajungeti in parlament pentru a pune in aplicare toate masurile asumate in campanie.

Sasha a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 14:00 )

Dipl.Ing Cornel Samartinean deputat.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top