E oficial: Poli redevine alb-violeta, Iancu renunta la palmares si culori

Marian Iancu a renunțat definitiv la palmares, culori și numele Poli. Acordul tripartit a fost semnat între asociațiile reprezentate de Marian Iancu, Viorel Boiț și Nicolae Robu. Din campionatul viitor, echipa timișoreană va putea folosi din nou culorile care au consacrat-o, alb-violete.

„Nimeni nu poate pretinde că, din 1989, există o Poli mai adevărată ca aceasta”, a declarat primarul Nicolae Robu. „În urma demersurilor şi a discuţiilor purtate cu Marian Iancu şi Viorel Boiţ, suntem în postura de a afirma că palmaresul, culorile şi numele Politehnica Timişoara au fost readuse în Timişoara şi redate timişorenilor, ele ajungând exclusiv sub decizia CLT, CJT, UPT şi Asociaţiei FC Politehnica Timişoara”, spune Robu.

Primarul Timişoarei nu avea cum să nu-i mulţumească lui Marian Iancu pentru acest gest. „Vreau să îi mulţumesc lui Marian Iancu pentru faptul că a luptat în instanţele civile şi sportive, inclusiv cheltuind bani în această luptă, pentru ca asociaţiei FC Politehnica Timişoara să îi fie recunoscută proprietatea asupra acestor valori ale Timişoarei.

Suntem acum în posesia unui acord tripartit privind palmaresul, numele şi culorile Poli Timişoara, încheiat între SC Politehnica Timişoara SA, reprezentată prin Marian Iancu, Asociaţia FC Politehnica Timişoara, reprezentată prin Viorel Boiţ, şi Asociaţia Club Sportiv Poli Timişoara, reprezentată prin Nicolae Robu, în calitate de membru în AGA, reprezentând CLT, şi Titu Bojin, în calitate de membru în AGA, reprezentând CJT“, a mai precizat edilul șef.

„Este victoria timișorenilor. Cât eu voi fi președinte la CJ Timiș, Poli nu mai pleacă de la Timișoara. Indiferent cât ar vrea să investească cineva și indiferent de nume, nu va primi mai mult de 49% din Poli”, a spus Titu Bojin.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

42 comentarii pentru acest articol

ura a spus: (decembrie 7th, 2012 at 12:16 )

foarte bine. dar e deranjabila gargara asta a lui robu cu ceamai poli. pai vlaicu, timofte, varga, craciun, andreas, almajan, tavi popescu, bungau etc. au jucat la o mai putin poli decat asta? trebuie sa fi imbecil rau sa debitezi astfel de porcarii.

Nicolo Schiavo a spus: (decembrie 7th, 2012 at 12:21 )

Grazie a dio che ci sono destui stupidi sa credere le mie bugie.

Sarbu a spus: (decembrie 7th, 2012 at 12:24 )

MA bucur foarte mult sa aud ca vine palmaresu la ACS POLI!!Suntem aici,vom fi la greu cu Poli si la bine si la greu!!!VIOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sarbu a spus: (decembrie 7th, 2012 at 12:26 )

MA bucur foarte mult sa aud ca vine palmaresu la ACS POLI!!Suntem aici,vom fi mereu cu Poli si la bine si la greu!!!VIOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Noni a spus: (decembrie 7th, 2012 at 12:42 )

Nu pot sa cred! Domnule primar nu va dati seama ce-i faceti lui Cristi Brancovan… O sa planga si nu o sa mai iasa din casa…poate nici nu o sa manance o vreme de suparare ca palmaresul a revenit Timisoarei! Va dati sema ca astia de la drukeria o sa planga in timp ce o sa tina in mana pensula si o sa scrie pe pereti! Va felicit pentru ca va tineti promisiunile! Sa stiti ca multi nu credeau ca o sa mai vada palmaresul de la Iancu, altii credeau ca o sa-l vada dar doar pe bani multi (de genul 1 mil de euro). Va felicit nu doar pentru ca ca l-ati adus inapoi Timisoarei, dar l-ati adus si pe gratis ! E o realizare uriasa! Hai Poli! Poli in A!

banatan a spus: (decembrie 7th, 2012 at 12:58 )

Felicitari domnule Primar Robu. Tineti-o tot asa.

@Noni a spus: (decembrie 7th, 2012 at 13:04 )

sa reduci lupta imensului primar robu la o disputa cu cristi brancovan releva defapt micimea primarului pe care il tot atati tu cu limbutele tale fine in rectisorul lui. ca doar a fost rector, nu-i asa? de unde naiba atata ura in glasul unora ca tine? chiar nu inteleg. ii vad pe aia de la asu ca isi vad de treaba lor, iar slugi ca tine latrand la ursul la luna. nu am nicio tangenta cu brancovan, dar mi se pare mult mai realist si mai inteligent decat voi. as baga mana in foc ca esti angajat la poli, pus acolo pentru magarii de genul asta.

Victor a spus: (decembrie 7th, 2012 at 13:06 )

Ce va mai grabiti sa credeti laudaroseniile astea – si mai ales ca da Iancu brusc ceva gratuit. E ultima suta de metri de campanie electorala, baieti!!! Nu vi se pare nimic ciudat ca zilele astea curg lapte si miere? Acvariu, Poli, spital etc.? Observa cineva ca toate sunt deocamdata VORBE? Vedem dupa alegeri, timisoreni. O sa fie insa tarziu. Din ce in ce mai tarziu.

NESTOR-ESCU a spus: (decembrie 7th, 2012 at 13:09 )

,,,pr cine credeti ca mai intereseaza asa ceva…..pe drunkeria nicidecum, mai bine era o asociere cu Timisoreana S.A. ..sa curga rauri de bere…din peturi…..nici macar brancovan nu se mai sensibilizeaza de cand sta sub aripa ocrotitoare a lu orza…..iat cat despre Marele Om MARIAN IANCU numai respect cu bune cu rele .. …..sa fie intru-un ceas bun…..

drukeria-membriidepartid a spus: (decembrie 7th, 2012 at 13:10 )

@noni: am observat si eu ca omul asta (brancovan) nu se mai expune in ultimul timp.. probabil si-a dat seama ca a luat-o „pe aratura” , daca se mai expunea cu prostiile lor (gen: poli tre’ sa ajunga la ZERO in noroaiele ultimei ligi) risca sa-l urasca toata timisoara si tot banatu.. pana si femeile il puteau lovi pe strada cu posetele-n cap daca mai sustinea aberatii de genu asta! Nimeni nu mai pune botul la mazgaliturile lor!
pacat ca unii li s-au alaturat lor (drukeria) din spirit de turma si au fost pacaliti cu spectacole pirotehnice sa mearga la ‘meciuri’ (hai sa le numim meciuri) in ultima liga!
Cativa smecheri in politica si lideri drukria au incercat sa-i prosteasca pe ceilalti dar tot mai multa lume s-a prins!

bota a spus: (decembrie 7th, 2012 at 13:13 )

in loc sa-l injurati pe brancovan, mai bine ati face ceva saduceti lumea pe stadion. dar nu puteti, pentru ca sunteti inapti. voi stiti doar sa jigniti. asa cum e, brancovan, daca si-ar pune ambitia, ar aduce timisoreni pe stadion.

poli a spus: (decembrie 7th, 2012 at 13:29 )

multumim nenea iancule

alex a spus: (decembrie 7th, 2012 at 15:01 )

din cate vad eu sunt cativa comentatori pe aici care nu fac decat sa le dea dreptate alora care au mazgalit orasul cu mesajul acs reecas nu e poli. de fapt asta e si mesajul robului, care ne spune raspicat: prostilor, acs recas e poli!
ca asa vrea el, cel mai mare polist din cati au existat vreodata. ce conteaza ca lumea incearca sa-l mai tempereze, chiart daca ii aproba priiectul. nu mai conteaza asta, robu da verdictul care poli e cea mai poli. si daca el a scos banii din buzunarele timisorenilor pentru a avea propria echipa, atunci musai trebuie sa fie combinatia dintre recas, cu echipa infiintata in 1917, si timisoara. ca asa vrea robu! e din ce in ce mai jenant.

polistu violet a spus: (decembrie 7th, 2012 at 15:02 )

iar se baga-n seama brancovean asta de parca ar fi mama natura, el le stie pe toate, dar tu nu pricepi omule ca, pe noi NU NE INTERESEAZA PAREREA TA! ori esti prost ori de faci!

Drojdierul a spus: (decembrie 7th, 2012 at 15:04 )

Imi poate explica cineva ce o impiedica pe ACS Poli sa evolueze sub denumirea de Politehnica Timisoara, sa joace in alb-violet si sa aibe o stema ceva mai acceptabila decat asta din prezent? Regulamentul nu o impiedica, Iancu absolut deloc, oferind si o hartie scrisa in acest sens. Si atunci de ce s-a facut banduirea aceasta in alb negru?

@polistu violet a spus: (decembrie 7th, 2012 at 15:17 )

pe voi nu va intereseaza nicio parere care e in contradictoriu cu ale voastre. problema e ca sunteti putini. extrem de putini. sunt mai multi jucatori pe teren decat santeti voi. nici asta nu ar fi o problema, dar aici vorbim de bani publici din care infulesca o sleahta de indivizi ca tine.

Ivanhoe a spus: (decembrie 7th, 2012 at 15:47 )

@@polistul violet: la ultimul meci pe teren propriu au fost aproape 1000, la meciul cu UTA 7000, la meciurile normale de acasa au fost 500-700, in nota sezonului trecut, adica tot noi care veneam atunci, venim si acum, astia samantarii cum ne numiti. 95% din peluza sud a plecat la ASU asta e singura diferenta, adica cateva sute si acolo. Daca tu vezi ca noi suntem mai putini decat 22 de jucatori de pe teren inseamna ca ai miopie, asa si noi putem sa va luam peste picior si sa spunem ca sunteti mai putini decat tortele voastre? Nu inteleg cui serveste caternica asta!
Palmaresul s-a intors, punct!
Din sezonul viitor Poli 1921 va juca pe Dan Paltinisanu!
Cei care nu vor sa o sustina pe Poli adevarata, cea din 1921, sunt liberi sa mearga in liga V-a cu echipa de amatori a Politehnicii infiintata acum cativa ani!
Fiecare cu drumul lui!
Noi suntem Poli!
Voi sunteti o echipa de amatori!

EXCELENTA IDEE....... a spus: (decembrie 7th, 2012 at 15:59 )

Dl.IANCU = UN DOMN! Iar scursorile politice, gunoaie stradale care au intrat in partid pt. ciolanul de consilier si-au dat arama pe fata! Cata josnicie si nemernicie pt. o ciozvarta de ciolan !!! Ce caractere! Si, din pacate sunt timisoreni !

CHATERELLA si FACEBOOKELLA colege si prietene a spus: (decembrie 7th, 2012 at 16:01 )

nenea ziaristii, multumim ca ni lati dat iar pe Gigi Brancovan

AC Recas este Poli a spus: (decembrie 7th, 2012 at 16:04 )

Un singur lucru mai vreau sa vad: hartia. Nu ca nu il cred pe domnul Robu, dar cei in mana nui minciuna

EXPLOZIE de AUDIENTA !!!!!!!!!!! a spus: (decembrie 7th, 2012 at 16:52 )

S-a terminat campania electorala si a reaparut JIJI Brancovan=EXPLOZIE de AUDIENTA !!!!!!!!!!!

MOS CRACIUN VIOLET a spus: (decembrie 7th, 2012 at 16:54 )

Pana la urma si in acest an avem un MOS CRACIUN VIOLET !

deBanat.ro a spus: (decembrie 7th, 2012 at 17:12 )

Robu asta parca e Chuck Norris, le face pe toate…praf.
Interesant e ca e plin de mirositori de besini prin spatele lui.

deBanat.ro a spus: (decembrie 7th, 2012 at 17:12 )

Robu asta parca e Chuck Norris, le face pe toate…praf.
Interesant e ca e plin de mirositori de besini prin spatele lui.

AC Recas este Poli a spus: (decembrie 7th, 2012 at 17:20 )

Nici pe saitul oficial nu scrie nimic, eu inca am emotii. Sa nu patim ca domnul Geoana, desi am incredere deplina in domnul Robu ca e profesionist

dilema veche a spus: (decembrie 7th, 2012 at 18:16 )

cum drac sa fie ac recas Poli Timisoara?

UN CRACIUN VIOLET a spus: (decembrie 7th, 2012 at 19:10 )

O MARE BUCURIE VIOLETA, e bine ca ea vine tocmai de sarbatori !

UNICA POLI = ACS POLI a spus: (decembrie 7th, 2012 at 19:37 )

Nu stiu daca mai era nevoie de a se demonstra O REALITATE ! UNICA POLI E ACS POLI ! Oricat de turbati ar fi unii , care „au pus botul” la o „vrajeala politica” numita smechereste „drukeria” !

@dilema veche a spus: (decembrie 7th, 2012 at 19:39 )

stai si mira-te la anul si la multi ani !

INO THE PERFECT SPIRIT a spus: (decembrie 7th, 2012 at 20:11 )

BRAVO BANAT BRAVO TIMISOARA MULTI NE URASC DAR SI MAI MULTI NE IUBESC POLI ACS TIMISOARA DIN PUNCT DE VEDERE FOTBALISTIC PE TEREN POATE PRELUA SI CONTINUA PALMARESUL NUMELUI DE FOTBAL DIN BANAT POLI IN REST CE SE INTIMPLA PE TEREN CONTEAZA SI NU CA UNI VOR SA MAI MANINCE DE PE FOTBALISTI SI EI PALMARESUL DIN PUNCT DE VADERE FOTBALISTIC PE TRENUL DE FOTBAL APARTINE TUTUROR CELOR CARE AU SCRIS ISTORIE IN FOTBAL PE TEREN PRIN NUMELE LOR SI PREZENTA DUCIND MAI DEPARTE CLUBUL IN ISTORIE SI FOTBAL PE TEREN ,SPORTIV FARA,REGULI NECLARE,DE ACEEA ,PALMARESUL NU POATE APARTINE NIMANUI DECIT CLUBULUI CARE POARTA ACEST ADICA POLI SI CARE SCRIE ISTORIA FOTBALISTICA PE TEREN SI NU IN BIROURI SAU IN LEGALITATEA OARBA A CUIVA CARE NU REPRESINTA NIMIC CA SI ACEASTA LUME IN CARE PREDOMINA PROSTIA SI UMILINTA CELOR CARE SE LASA CONDUSI DE EA SAU CE-I CARE O PROMOVEAZA,ACS POLI ESTE POLI TIMISOARA REPRESINTA BANATUL TIMISOARA FOTBALISTICA RESULTATELE O VOR DUCE ACOLO UNDE POATE MULTI SAU PUTINI NU O VOR BRAVO ROBU SAU BOJIN VA-TI DESCURCAT SI AVE-TI GRIJA SA NU DA-TI PESTE UN ALT IANCU,SUCCES ECHIPA POLI TIMISOARA VA PROMOVA ASTEA DA RESULTATE IN REST TARA GEME DE PROSTI SI SINT MULTI UMILITI DE ASTA DAU IN RAUTATE SI DIN ASTA IN PROBLEME,DAR ESTE TREABA LOR ACS POLI ESTE POLI TIMISOARA NU INCERCATI SA O MAI ABURITI CEILALTI TIMISOARA NU VA PRIMESTE DECIT PE TEREN ACOLO SE JOACA MINGEA IN REST NIMIC,ORICUM SUCCESUL LUI ACS POLI TIMISOARA CHIAR DACA A FUZIONAT SI MERGE SPRE LOCUL MULT DORIT PRIMA LIGA I-A FACUT SI UMPLUT PE MULTI DE INVIDIE DIN TARA SAU CHIAR TIMISOARA DAR NU AU CE SA FACA SINT DOAR SPIRITE FARA PUTERE SI INEXISTIBILE IN FATA VIETI,ASTA E TOT.

VICTORIE PENTRU ACS POLI TIMISOARA ESTE SI FACE CINSTE NUMELUI POLI TIMISOARA DECI PERFECT!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!

Sasu the santajistic spirit a spus: (decembrie 7th, 2012 at 21:13 )

Nu inteleg nimic din ce zice retardul de mai sus, dar sigur are dreptate 🙂

criticul literar a spus: (decembrie 7th, 2012 at 23:42 )

@INO THE PERFECT……….Imi place cum combati! Combati bine! Nebuneste-i !

@Ivanhoe a spus: (decembrie 7th, 2012 at 23:45 )

pai astia ziceau ca la ultimul meci nu au fost decat 15 spectatori !?

poli timisoara a spus: (decembrie 8th, 2012 at 00:11 )

nici una din ACS sau ASU ,nu e Poli. adevarata Politehnica Timisoara a murit in anul 2000 in urma fuzionari cu FC Dacia Pitesti,si daca tot ziceti ca sunti Polisti si Banateni nu e pacat sa va certati aiurea pe internet pentru ca dati dovada de bucuresteni,si e pacat,fiecare e liber sa mearga si sa sustine pe cine vrea nu pe cine vor alti……..si adevarata POLI e in inimile noastre fie ACS FIE ASU…..Forta Poli

Ivanhoe a spus: (decembrie 8th, 2012 at 04:26 )

@@Ivanhoe: la ultimul meci oficial acasa au fost aproape 1000. Cine spune ca au fost 15 este doar rauvoitor! Daca faci media de spectatori de la ASC si de la ASU in turul asta, ASU nu depaseste jumatate din media ASC-ului, calculand meciul cu UTA, cu cei 7000 de acolo. Dar nu vad ce importanta are asta? Oricum vin putini spectatori deja de mult timp, de pe vremea FC Timisoara! Readucerea oamenilor pe stadion este o problema mai veche. Cei care au plecat de pe DP sunt cei cateva sute din Peluza Sud. Spun in linii mari.

Ivanhoe a spus: (decembrie 8th, 2012 at 04:28 )

@poli timisoara: adevarata Poli va fi aia recunoscuta de FRF si de UEFA! Speram ca declaratia de astazi sa fie urmata in noul sezon de recunoasterea de la FRF si UEFA!

@poli timisoara a spus: (decembrie 8th, 2012 at 11:08 )

prietene,ori nu esti polist 100%, ori esti f.f. tanar ! Caci ai uitat ca prin anii ’70 Jakie Ionescu a unificat CFR Timisoara cu Poli Timisoara si A FACUT R I P E N S I A !!!!Dupa aceea bineinteles ca a devenit din nou POLI !!!! Despre asta NU COMENTATI ? NU NEGATI ?

NESTOR-ESCU a spus: (decembrie 8th, 2012 at 13:13 )

totul din cauza unor minti luminate ca orza ,cristi brancovan si ema drojdieru…..

@NESTOR-ESCU a spus: (decembrie 8th, 2012 at 14:02 )

lasa gargara, ca nu e chiar asa. orza are partea lui de vina, care e insemnata, dar ceilalti doi nu au avut nicio treaba. vad ca acs are doi sau trei suporteri care se rezuma sa-i muste de cur pe cei de la politehnica.

@@NESTOR-ESCU a spus: (decembrie 8th, 2012 at 15:38 )

de ce exagerezi? acs poli are doar un suporter si jumatate, dar ala are dintii lungi si ascutiti ! iar ceilalti doi au intrat cu succes in partidul taranesc, impreuna cu „altii” care au si „obtinut” onoranta si inalta functie de consilieri,unii municipali, alti ai lui orza, ceeace e enorm pt. o”galerie sportiva”! vai de cururile celor de la „politehnica” (de unde si pana unde politehnica?)

gongutz a spus: (decembrie 8th, 2012 at 19:17 )

MULTUMIM D-LE IANCU

MIORITIK RAMBO a spus: (decembrie 9th, 2012 at 13:16 )

POLI UNICA = ACS POLI !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Top