Poli vrea doi fotbalisti de la rivala de moarte UTA! / VIDEO

Poli Timişoara negociază cu doi fotbalişti de la UTA Arad, ambii mijlocaşi. Valentin Velcea este interesat de Marius Chindriş şi argentinianul Maximiliano Laso.

Marius Chindriş (foto) are 21 de ani şi este o prezenţă constantă în prima echipă a arădenilor în ultimele trei sezoane trei ani. Mijlocaşul central a evoluat mai puţin în turul actualei ediții de campionat. El și-a revenit destul de greu după o accidentare ce l-a ţinut departe de terenul de joc câteva luni.

Înţelegerea cu Marius Chindriş se poate face fără acordul celor de la UTA. Poli trebuie să negocieze cu Atletico Arad, echipa care îl are în proprietate pe mijlocaşul căruia i-a expirat împrumutul la UTA în această iarnă.

Tot de la UTA ar putea veni şi argentinianul Maximiliano Laso (video), un mijlocaş de 24 de ani care poate evolua pe ambele părţi ale terenului, dar şi în spatele atacanţilor. Laso este cel mai bun pasator din lotul trupei rivale, acesta reuşind cinci pase de gol, dar şi două goluri. Argentinianul a evoluat în ţara natală şi în primul eşalon, pentru C.A. Banfield, dar şi în Cipru, la AEL Limasol. (sursa foto: vestic.ro)

Autor
Etichete , , , ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

39 comentarii pentru acest articol

alin a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 14:07 )

chindris a jucat si in nationalele de juniori iar asta inseamna ca ar fi un castig pentru poli, chiar daca ar avea sanse destul de reduse sa prinda acum prima echipa. iar celalalt jucator poate fi o solutie pentru mult ravnitul post pe care au jucat odata un vlaicu sau un buia.

PACALELI de 1.........IANUARIE !!!! a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 14:54 )

descultii aia n-au loc nici la POLI II, in MUNICIPIU ! Pai, kindrish ala „ii mananca pita” lui Trandu,Dobricean,Arteanm, ca sa nu mai zic Poparadu, sau Ov.Petre? Iar Laso ala, mai las-o fratele meu, daca la 24 ani nu a ajuns decat la M…uta, e edificator! Adica se pune problema, daca ar avea loc Speroni, sau nu si vine Laso, poate sa prinda mingea cu laso-ul !

Parodia asta de club rivala? Si ca si gluma e penibila!

laso a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 14:58 )

cred ca argentinianul e bun. cel putin statistica o dovedeste, daca e adevarat. nu e lucru putin pentru un mijlocas, chiar si in B, sa dea doua goluri si cel mai important, cinci pase de gol. din cate stiu nici nu a jucat in toate meciurile. si despre chindris stiu ca joaca de mult la uta. nici nu stiam ca e asa de tanar.

asa cum uta nu mai e uta, la fel nici poli nu mai e poli. e fortuna covaci versus acs recas. deci ai dreptate. uta si poli au cam murit. suporterii sunt cei care le mai tin in viata. de fapt la arad sunt suporterii, iar la timisoara vorbim de robu. poli e echipa lui, nu? sau? pardon, recas. sau?

Pana una alta.... a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 15:55 )

ACS Poli, echipa asta la care voi MARII si MARETII drukeri, ii ziceti a lui Robu, sau uneori Recas, cum ii zicea Orzaciuciu este pe loc promovabil , in aceasta serie B, foarte slaba, asa de slaba ca M..uta voastra, si Bihorul nu pot promova de cativa ani………………………dar parca ziceati ca aveti treaba cu ceva ajutoare, sau si asta era tot o vrajeala politica al iubitului vostru comandante?

@Pana una alta a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 16:03 )

e foarte bine ca echipa consiliului local, judetean si a universitatii politehnica e pe primul loc. de ce sa negam un adevar. ma refer aici la acs recas. doar e echipa care a scos din rahat fotbalul banatean si timisean. poli a mai fost resuscitata si de la bragadiru.

hombre a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 16:06 )

Iar dezinformati? Asta vine la ASU . L-am vazut cu o sacosa, probabil erau ajutoare.

@@pana una alta a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 16:07 )

kakaia prabliema?

@Pana una alta a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 16:10 )

kakaia problema? niciuna, dar nu trebuie sa ascundem adevarul. ma gandesc ca nu esti chiar atat de dobitoc incat sa crezi ce spune un tip care acum este primar, si anume ca asta e cea mai poli din 89 pana acum. el se tot lauda cu poli, dar uita ca echipa asta traieste pe spatele timisorenilor si din banii lor. primarul sa se laude dupa ce face din poli o societate profitabila, care traiesti din venituril;e proprii (incasari plus transferuri de jucatori). pana atunci sa se abtina.

@@pana una alt... a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 16:19 )

parca unii erau fani la „tehnici de supravietuire” ? in alta ordine de idei, asa de putin ma intereseaza ce spune primarul! SI IN ALTA ordine de idei sper ca, nici tu „nu esti chiar atat de dobitoc” incat sa crezi ca poate cineva sa faca un CLUB PROFITABIL in numai doua luni de zile? Cat priveste cheltuirea banilor publici? La Ciuhi si la Orzu se duceau cu basculantele banii publici, la parcuri,parculete si gazoane si NU PREA ATI CIRIPIT ! N-ati zis nici macar : cu-cu !

barcagiul a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 16:21 )

orza era in barca lor…

Micky aradeanul a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 17:04 )

Vreti sa va bateti joc de UTA, dar am facut egal la voi, la Timisoara! Cat despre aia din judet, cu aia am freca pe jos. Aia au noroc ca in Timis e un campionat slab, in Arad n-ar face fata.

@Micky aradeanul a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 17:48 )

fotbalul judetean e mult mai slab in arad decat in timis. ori de cate ori s-au intalnit in duel pentru promovarea in liga a treia echipele din timisoara le-au surclasat pe cele din arad. ultima oara s-a intamplat acum 4 ani cand acs recas a invins in barajul de promovare cu 7-1 pe aia de la partizan satu mare.

@@Micky aradeanul a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 18:47 )

DA baiete, dar ACS RECAS ESTE POLI TIMISOARA !

@Micky aradeanul a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 19:07 )

asa este, nu a spus nimeni ca ar fi altfel. cum fortuna covaci este acum uta, tot asa si acs recas s-a transformat in poli. vezi vreo diferenta?

@@Micky aradeanul a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 22:57 )

FOARTE MARE DIFERENTA ! U R I A S A ! POLI TIMISOARA se bate pt. PROMOVARE !

the end a spus: (decembrie 24th, 2012 at 11:34 )

Transformarea Drukeriei din asociatie de suporteri in organizatie politica a scarbit toata Timisoara ,iar rezultatele se vad.
Si ASU si ACS joaca cu cateva sute de spectatori in tribune.Dar si acestia vor fi din ce in ce mai putini

un timisorean a spus: (decembrie 24th, 2012 at 11:53 )

ASU Politehnica Timisoara joaca meci de meci, atat acasa cat si in deplasare cu mai multi suporteri decat pe 90% din stadioanale diviziei B. Putin le pasa timisorenilor pe cine incurajeaza niste tineri atata timp cat nu cer bani de la ei, in schimb intreaba aleatoriu 10 timisoreni ce parere au despre cheltuirea a aproape 2 milioane de euro pentru o activitate ce creaza interes pentru maxim 500 de timisoreni. Practic pentru fiecare om prezent pe stadionul mare se cheltuiesc aproximativ 4000 de euro.

@un timisorean a spus: (decembrie 24th, 2012 at 12:46 )

artritmetrica ta bate filmul! Mugur Isarescu e peste mic pe langa tine la calcule si socoteli cu banii,bugeturi, cheltuieluri si altili di natiura bancaro-contabiulo-financiaro-casiera! unde te ascunzi baietas ca bancili te vor cauta cu detectivi! esti o comoara umblareata!

Ranjila a spus: (decembrie 24th, 2012 at 12:47 )

@ un timisorean:
Sa fim seriosi…tu ai fii primu bucuros daca Acs va promova in prima liga.
Poate nu vin multi suporteri la meciurile lui ACS dar la televizor toata lumea se uita. Chiar si cei de la Drukeria si sunt bucurosi unde a ajuns acesta echipa.

johnny a spus: (decembrie 24th, 2012 at 12:53 )

eu nu sunt impotriva implicarii autoritatilor locale si judetene la echipa de fotbal, dar cred ca aceleasi autoritati, prin liderii lor, ar trebui sa aduca oameni cu bani langa echipa si sa transforme societatea intr-un profitabila. daca ramane asa cum e acum nu e decat o constructie comunista, iar domnul robu stiu ca e un mare liberal.

sorin A a spus: (decembrie 24th, 2012 at 16:25 )

Deocamdata ACS POLI {sau recas ptr suporterii asu} este pe loc promovabil catre prima liga {asa slaba si corupta cum este ea } ASU POLI { care poarta numele institutului si joaca tot pe terenul institutului } NU ESTE pe loc promovabil in liga …..5-a ! Faptul ca 1000 de baieti se erijeaza in suporterii lui POLI e o gluma . POLI are vre-o 50 000 de suporteri doar in Timisoara si {dupa unii} inca vre-o 50 000 in tara si in lume . Majoritatea vrem sa avem echipa in liga 1-a si NU sa speriem curcile si gastele pe maidanele satelor cu 150-200 de suporteri petrecareti . Cu 3-4 transferuri acum si eventual inca vre-o 3 fotbalisti bunicei in vara ACS POLI se poate mentine in liga 1-a .

TM a spus: (decembrie 24th, 2012 at 18:44 )

ASU Poli NU e echipa suporterilor, ea a existat cu mult inainte ca o parte mica din peluza sa o sustina (doar Drukeria,circa 250 de persoane) .A existat INAINTE ca unii din liderii actuali ai Drukeria sa stie unde e Dan Paltinisanu.
Ha ha ha ha ha ha !

@TM a spus: (decembrie 25th, 2012 at 08:05 )

90% din drukeria nu stiau,in primavara lui 2012,ca EXISTA ASU POLI ! Am fost la f. multe meciuri ale lor, caci cunosc pe cineva si NICIODATA,LA MECIURILE LOR, NU AU FOST DECAT MAXIMUM – MAXIMUM cca.300 de spectatori. Odata, am fost pe strada cu acest prieten(care joaca la ASU..) si intamplator ne-am intersectat cu cativa din drukeria(care erau in „actiune”…) si niciunul nu l-a recunoscut ! Cam asta-i corecta,neprihanita,imaculata,iubitoarea de adevar ” galerie” – drukeria!

@TM a spus: (decembrie 25th, 2012 at 08:07 )

A! Am uitat sa precizez ca BINEINTELES ei NU AU NIMIC, dar ABSOLUT NIMIC CU POLITICA! Cu totul si cu totul intamplator sefii lor sunt membrii de partid !

the end a spus: (decembrie 25th, 2012 at 20:31 )

Cu buna stiinta sau nu,acesti oameni au distrus prin dezbinare spiritul suporterului banatean ,respectat de toti,de la rivali la ziaristi.
Poli nu pot fi doar ei 250 de suporteri de la ASU ,Poli sunt toti cei 30.000 de suporteri care veneau pe Dan Paltinisanu .

@the end a spus: (decembrie 26th, 2012 at 10:12 )

numai un fraier ca tine nu a observat ca , la meciurile lui ASU POLI vin deja 10-15.000, din cei 30.000 de pe paltinisan si nu numai 250 !

Mos Craciun a spus: (decembrie 26th, 2012 at 10:30 )

Dragi postaci de partid, stiu ca mi-ati scris sa va ofer o familie si o viata adevarata, insa acest lucru imi este imposibil chiar si mie.

@@the end a spus: (decembrie 26th, 2012 at 10:37 )

Esti chiar dus cu pluta ! La ASU vin maxim 1000 spectatori din care vre-o 500 sunt in galerie . Daca mai faceti scandaluri si betii prin trenuri si prin birturile satesti va lasa rectorul fara echipa . O sa va mutati la alta echipa din liga 5-a ca sa puteti colinda birturile satesti si ptr a face „spectacol” . 80% din druckeria nici nu va cunoasteti jucatorii proprii pe strada . La inceput a-ti fost simpatici dar deja deranjati prin atitudinea voastra .Timisoara vrea echipa in liga 1-a si se pare ca aceasta ACS POLI {recas ptr druckeria} este tot mai aproape .Pentru ASU POLI si liga 4-a e cam departe .

inna a spus: (decembrie 26th, 2012 at 10:47 )

robu vrea inna, toti trebuie sa vrem inna. robu vrea poli in orice conditii, toti trebuie sa vrem poli in orice conditii. asta nu intelege lumea. galeria nu cred ca are ceva impotriva faptului ca se investeste in echipa, dar s-a saturat sa o tot ia de la capat. voi nu vedeti ce imbecilitati debiteaza robu? cum poti sa spui ca acs poli e cea mai poli din 89 pana in prezent? e o marlanie ordinara care scoate la iveala un individ extrem de bolnav. cum ne poate garanta robu ca cei din consiliul local vor sustine mereu echipa? e imposibil! e nevoie de o cearta in usl, iar fericirea se duce. asa si mainile consilierilor ridicate pentru proiectul lui robu.

un druker adevarat a spus: (decembrie 26th, 2012 at 11:51 )

NU au cum sa vina 1000 de spectatori cand arena are in jur de 400 de locuri (pe numarate).
Dar asa suntem noi romanii ,noi suntem cei mai curajosi,cei mai cinstiti,cei mai destepti,cei mai frumosi .De fapt suntem si am fost totdeauna lasi, tradatori,mincinosi ,hoti ,vicleni si duplicitari.

@inna a spus: (decembrie 26th, 2012 at 12:26 )

Draga Inna,……………………………………………………………………………………………………probabil Robu „ti-a dat papucii” si atunci, mai ales la femei, dragostea se transforma in ura! Noi nu avem nici o vina ca Robu nu te mai iubeste si nici nu intelegem de ce te razbuni pe ACS POLI?!? Intelegem ca il urasti de „moarte” pe Robu, ca i-ai da cu vitrion in ochi, dar ce ai cu POLI ? Chiar crezi ca o iubeste si din cauza ei te-a parasit pe tine? Oricum nu el, sau nu el singur a infiintat ACS POLI ! Au mai fost si altii, de ex. Bojin ! Cu el insa vad ca nu ai nimic!Desi se zice:”greu e Doamne doi deodata sa iubesti”(sau sa urasti…), tu vad ca ai doar UN FIX : Robu!

@un druker adevarat a spus: (decembrie 26th, 2012 at 12:30 )

Mai baiete, da fraier mai esti saracu’ de tine ! Pai tu n-ai inteles ca aia din „drukeria” fiecare face cat ZECE ??? Asa ca daca au fost O SUTA , atunci E CLAR ca au fost DE FAPT , O MIE !!!

Robu nu mai vrea inna! a spus: (decembrie 26th, 2012 at 12:31 )

Chiar daca inna vrea Robu, se pare ca Robu nu mai vrea inna !!!!! Mai, sa fie !!!

batiste,batiste a spus: (decembrie 26th, 2012 at 12:36 )

lacrimi siroaie,tradare si ploaie; Robu nu mai vrea inna, Robu vrea Poli !

inna a spus: (decembrie 26th, 2012 at 12:37 )

bojin? ma faci sa rad! bojin e si el pe acolo, dar meritele si le aroga exclusiv asta pe care il pupi tu neincetat in fund. apropo, scote-ti buzele din dosul lui macar acum, in ceas de sarbatoare. ai timp sa le pui la loc, in fundul primarului, dupa anul nou. ce intelegi tu prin ? voi, oligofrenii numiti in functii babane la deconcentrate si ministere? pai voi sunteti o sleahta de sugaci pusi pe jegmanirea banului bublic, la fel cum au fost si , adica aia din pdl. sunteti constituiti precum organizatiile mafiote. singura diferenta intre voi e acuratetea. aia erau mai finuti cand furau banul public, in timp ce voi actionati pe fata, fara scrupule. pentru linistea ta, iti spun ca nu am niciun fix cu robu, dar propaganda lui de doi bani ma face sa cred ca orasul asta va ajunge mai rau decat e. da, se poate sa ajunga mai rau decat e, asta e tragedia. iar robu, cu pupincuristi/hoti/numiti ca tine, nu are cum sa nu ne duca spre o directie gresita. toate cele bune. ai grija cu buzele tale ca doua petale folosite pe post de hartie igienica in dosul primarului.

@inna a spus: (decembrie 26th, 2012 at 13:01 )

pot sa postez fara „sa-mi scot buzeloe”, caci daca le scot nu mai bub banul bublic!

Gotti a spus: (decembrie 27th, 2012 at 12:56 )

Nu mai numiti mafioti niste gainari care sug banul public.
Mafia este condusa dupa un cod al onoarei ,iar cine greseste plateste cu moartea.
Domnilor va rog, un strop de decenta!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişoara începe duelul sub panou cu SCM Craiova, în Bănie

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara începe miercuri seria cu SCMU Craiova, din grupa locurilor 11-14 în Liga Naţională de baschet. Prima partida este programată miercuri, 24 aprilie, ora 18.00, în Bănie. Se joacă după sistemul „două din trei”. Al doilea meci va fi luni, 29 aprilie, ora 19.00, la Timișoara, iar un eventual decisiv se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişoara începe duelul sub panou cu SCM Craiova, în Bănie
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Amendă în cinci cifre pentru un şofer care a ars deşeuri pe câmp

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz, au fost sesizati prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi aruncat deșeuri dintr-o autoutilitară, pe care ulterior le-ar fi incendiat, pe un teren viran ce aparține unei foste societăți comerciale din localitatea Beregsău Mare. Polițiștii s-au deplasat la fața locului,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Amendă în cinci cifre pentru un şofer care a ars deşeuri pe câmp
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara

Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara,  premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final.  Din cele 7 țări participante, s-au înregistrat până în prezent pentru întâlnirile B2B peste 90 de companii din străinătate – Serbia (32), Turcia (20), Germania (19, inclusiv membri AHK), Polonia (11),  Italia (10, inclusiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz, au fost sesizati prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi aruncat deșeuri dintr-o autoutilitară, pe care ulterior le-ar fi incendiat, pe un teren viran ce aparține unei foste societăți comerciale din localitatea Beregsău Mare. Polițiștii s-au deplasat la fața locului,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Amendă în cinci cifre pentru un şofer care a ars deşeuri pe câmp
Conducerea PNL Timiş a stabilit ordinea de pe listele de consilieri locali şi judeţeni pentru alegerile din 9 iunie. De menţionat că PNL va avea liste comune cu PSD, atât la CL Timişora, cîât la la CJ Timiş. Ponderea celor două partide pe liste va fi de 1,5/1 pentru PNL la Consiliul Local şi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul PNL a stabilit ordinea pe listele pentru Consiliul Local Timişoara şi CJ Timiş. Dan Diaconu (CLT) şi Marin Popescu (CJT), pe primele poziţii
Unul din capii mafiei imobiliare de romi din Timişoara, Cristopher Cîrpaci, i-a îndemnat pe coetnicii săi să-l voteze pe Nicolae Robu la alegerile locale. Acelaşi Cîrpaci l-a ameninţat pe primarul Dominic Fritz, „anunţându-l” că nu va mai fi primar. Acţiunea de demolare a unor construcţii ilegale demarată luni de Primăria Timişoara a lăsat răni adânci...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Clanurile mafiote ţigăneşti îşi anunţă sprijinul pentru Nicolae Robu la alegeri!
Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara,  premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final.  Din cele 7 țări participante, s-au înregistrat până în prezent pentru întâlnirile B2B peste 90 de companii din străinătate – Serbia (32), Turcia (20), Germania (19, inclusiv membri AHK), Polonia (11),  Italia (10, inclusiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara
Consilierii locali vor avea de aprobat tarifele pe care adăpostul public de câini urmează să îl perceapă proprietarilor animalelor pierdute și ajunse în acest adăpost. Pentru fiecare zi de ”cazare” urmează să fie solicitați bani, la fel și pentru operațiuni medicale. În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 155/2001, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara stabilește tarifele percepute celor care își recuperează câinii pierduți și ajunși în adăpostul public
Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, filiala Timiș a decis să meargă, la alegerile pentru funcția de președinte al consiliului județean, pe candidatul propus de alianța PSD – PNL și nu pe cel propus de cea din care face parte la nivelul Timișoarei, deci îl vor susține pe Alfred Simonis. Decizia nu aduce nicio atingere...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UDMR Timiș a decis și a luat o decizie pragmatică. Îl susține pe Alfred Simonis la șefia CJT 
Soluția provizorie a liniei continue trasată pe întreaga lungime a centurii de ocolire a Timișoarei devine definitivă. De marți va începe montarea de parapet de beton de tip New Jersey pe zona mediană a drumului. Decizia a fost luată de comun acord cu Inspectoratul de Poliție Județean Timiș încă de anii trecuți, pentru a obliga conducătorii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul De azi se montează parapet de beton pe toată Centura Nord de ocolire a Timișoarei
Anul acesta Iulius Town Timișoara vă încurajează să fiți „De Paște, mereu împreună!”. Au fost pregătite cadouri pentru toată familia, iar cei mai norocoși pot câștiga, pe lângă premiile zilnice din cadrul campaniei, vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia. Până pe 3 mai 2024, toate ajutoarele Iepurașului care fac shopping la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping din Iulius Town, cu 1.400 de premii pe loc sau 3 vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia
Ajuns la cea de-a V-a ediţie, festivalul „Aero West Bike Fest” va aduce pe scena amplasată la Aerodromul din Buziaş emblematica trupă a rock-ului românesc şi timişorean, Cargo. Concertul legendarului grup va avea loc în prima  zi a festivalului, pe 24 mai. Primăria și Consiliul Local Buziaș, în colaborare cu Aerodromul Aero West Buziaș și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Legendarul grup Cargo va cânta la Buziaş, pe 24 mai, la “Aero West Bike Fest”
Top