Tupeu: Mioara Novac sustine ca n-a vrut sa fie director la „P.P. Neveanu”!

Răsturnare de situație la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „P. P. Neveanu”Mioara Novac a ajuns directorul școlii, după ce s-a plâns peste tot că e discriminată pe motive politice. Acum nu mai recunoaște că este sursa informațiilor de la vremea respectivă, acuzându-și, cu tupeu, colegii că „toarnă” la presă.

Mioara Novac a primit, în decembrie, delegaţia pentru funcţia de director la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „P. P. Neveanu” din Timişoara. După nicio oră, aceasta i-a fost retrasă, pentru a-i fi oferită fostei directoare Doina Păşcuţă, mama consilierului județean liberal Adrian Păşcuţă.

Novac a început să se lamenteze în public, susținând peste tot că este nedreptățită din motive politice. După ce povestea ei, spusă cu mare putere de convingere, a devenit publică, femeia a primit din nou delegația, iar lucrurile păreau să se fi liniștit. Ar fi fost așa, dacă Mioara Novac n-ar fi făcut, vineri, la ședința consiliului profesoral de la „P.P. Neveanu”, un gest care-i demonstrează caracterul.

Ca o mare actriţă, printre lacrimi de crocodil, Novac le-a explicat colegilor săi că, de fapt, nu și-a dorit niciodată să fie director. „Nu am nicio legătură cu acel articol. De vină este o altă persoană care a vizat funcţia de director, pe care eu nu am dorit-o niciodată. Deşi ştiu foarte bine cine este în spatele articolului, voi duce în mormânt acest secret”, ar fi spus Mioara Novac.

Indirect, acuzațiile Mioarei Novac s-au îndreptat înspre colega ei, Laura Bălăngean, care şi-a depus şi ea la IŞJ Timiş opţiunea de a fi director la „P.P. Neveanu”. După ședința consiliului profesoral, Laura Bălăngean a fost atât de șocată de atitudinea noului director, încât ne-a contactat, pentru a încerca să ne demonstreze că nu are nicio legătură cu articolul respectiv. Știam însă acest lucru, pentru că, deși sursele noastre rămân confidențiale, toate informațiile pe care le-am primit au plecat chiar de la Mioara Novac, care a povestit peste tot cum i-a fost retrasă delegația.

Cel mai probabil, Mioara Novac a trecut la atac împotriva colegilor ei pentru a-și păstra o imagine bună în școală. Fostul director, Doina Păşcuţă, a fost o persoană foarte populară în instituție, iar restul colegilor au perceput că noua directoare i-ar fi pus beţe în roată.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

37 comentarii pentru acest articol

Traim in Romania a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 18:31 )

Dragilor, traim in Romania, asa ca nu va mai mirati!
Atata timp cat in functii sunt pusi oameni pe alte criterii decat adevaratele valori , atata timp cat pe ISJ (si nu numai)nu-l intereseaza soarta invatamantului, ci diferitele aranjamente (prietenii, pile, relatii cu diferite”personalitati”, politica, bani etc.), scolile o sa aiba de suferit si implicit copiii, profesorii, parintii, societatea.
Toate numirile astea, „in interesul invatamantului cica”, nu sunt altceva decat astfel de aranjamente. Daca l-ar interesa cu adevarat , Inspectorul General ar veni la Neveanu si s-ar interesa ce nevoi are institutia, ce vor oamenii de acolo si care sunt psihologii competenti cu adevarat si care au si abilitati de manager. Ar fi foarte simplu si centrul Neveanu ar avea directori asumati de majoritatea oamenilor de acolo, iar treburile ar decurge firesc si institutia ar continua sa se dezvolte pe principii sanatoase!!

Traim in Romania a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 18:34 )

Poate ar fi bine chiar ca voi, presa, sa faceti acest lucru si sa-l informati pe Domnul Inspector General, decat sa va ocupati doar de barfe!

Traim in Romania a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 18:36 )

asa e!

fara cuvinte a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 20:07 )

Aproape am crezut-o pe Mioara,lacrimile pareau sincere.Stiam ca e in stare de multe pentru functie dar totusi a mers prea departe cu ipocrizia.Acum sa vedem ce se va intampla cu Laura,daca pe Pascuta a lovit-o fara mila va dati seama ce va urma.Sper din tot sufletul ca femeia asta e pregatita cu antidot pentru venin,sau am putea lasa frica deoparte si sa o sprijinim.

vali a spus: (ianuarie 21st, 2013 at 01:42 )

Jeg de om, ce tupeu are scroafa asta, incredibil!

radu a spus: (ianuarie 21st, 2013 at 02:20 )

sustin si public ca noi, psihologii, chiar daca indeplinim si functiile de lideri de sindicat, putem deveni directori oricand! de ce nu se are incredere decat in profesori, cand si noi am facut ani de studii, cunoastem caracterul uman, o cunoastem si pe aceasat doamna Novac, foarte neserioasa, de ce sa nu fim noi psihologii directori? va intreb, iar raspunsurile sa mi le aduceti direct la cabinet

mia a spus: (ianuarie 21st, 2013 at 15:51 )

Auzi Radule, lasa vrajeala cu marele psiholog, ca stim noi cate parele faci si tu, si cat te-ai zbatut. Nu tin partea nimanui, dar majoritatea suntem absolventi de psihologie, chiar si Novac, si nu ne mai dam mari psihologi, chiar daca meritam mai mult decat tine sa ne spunem asa, suntem profesori si ne facem treaba in Neveanu. Tu vezi-ti de sindicatul tau, fa-l sa mearga, ca si asa ai pierdut multi clienti si cred ca numai din vina ta.

ionelia a spus: (ianuarie 21st, 2013 at 17:49 )

mai radule ce ai ajuns,te-au parasit prietenii pe care i-ai slugarit si imbogatit pana acum.Pai te-a lasat pe tine balos si a trecut de partea mioarei,vezi ce se intampla daca a saracit sindicatu…..Aproape ca te regret si tu erai la fel ca mioara ,poate mai putin prefacut,in concluzie ai fi fost o varianta mai buna.

papada a spus: (ianuarie 21st, 2013 at 18:13 )

Ai dreptate ,si LICA SAMADAU ,era o varianta mai buna decat mioara novac.

bombonica a spus: (ianuarie 22nd, 2013 at 19:20 )

toti cei care scrieti mizeriile astea sunteti niste frustrati.ati lins si voi pe unde ati putut dar nu ati primit niciun premiu.Din pacate pentru voi,noii directori ai centrului au prea mult bun simt pentru a da curs mizeriilor voastre,Iar saraca doamna de religie Balangean ar face bine sa -si tina orele ,sa vina la timp la scoala si nu sa se roage de unul si de altul sa o acopere.,doar detine o norma si jumatate plus ore la Buzias.a reusit performanta acestor ore pentru desteptaciune sau pentru ca este capabila….. nu cred.Iar cei care au sustinut-o si au umblat pe la ISJ sa o introneze si nu au reusit le recomand sa-si vada lungul nasului pentru ca unii chiar fac umbra pamantului degeaba

Traim in Romania a spus: (ianuarie 22nd, 2013 at 20:10 )

Ca sa nu fim nevoiti mereu sa alegem dintre doua rele, ar trebui sa fim mai activi la consiliile profesorale atunci cand se iau decizii care ne privesc pe noi toti, in cazul de fata – propuneri pentru directorii centrului!

Traim in Romania a spus: (ianuarie 22nd, 2013 at 20:17 )

Acum faptul e consumat, asa ca pana la toamna….sa fim sanatosi!

ely a spus: (ianuarie 22nd, 2013 at 21:28 )

ce mai conteaza ca novac a mintit si a improscat cu noroi in stanga si in dreapta,ea si-a atins scopul mult visat,oricum i-se rupe de parerea celorlalti.Nu se citeste pe chipul ei nici cea mai mica urma de rusine,nu are de ce,scopul scuza mijloacele.

ely a spus: (ianuarie 23rd, 2013 at 17:48 )

gresit,doar unul din noi directori ai centrului are bun simt,adica Raica si nu incerca sa le asociezi pe cele doua ca nu seamana nicicum.Si pe balangeanca nu o mai blamati ea chiar nu e nesimtita, asta o spun mai multi din scoala,intrebati si voi.

ely a spus: (ianuarie 23rd, 2013 at 19:08 )

sc.’noii’

nu e chiar asa a spus: (ianuarie 24th, 2013 at 19:42 )

De fapt, se cam aseamana putin, avand in vedere ca amandoua au venit prin „numiri ascunse si surpriza” si amandoua au spus ca nu au vrut de fapt sa fie directoare…dar daca au fost rugate ….au acceptat cu de-a sila!!

nu e chiar asa a spus: (ianuarie 24th, 2013 at 19:54 )

Doar ca Raica joaca un altfel de teatru si mai stie si ceva psihologie/psihopedagogie. Mult e fard profesional si spoiala, dar ii place sa fie privita ca mare specialist, probabil cel mai mare din centru din moment ce a fost rugata sa preia conducerea alaturi de Novac. I-a crescut stima de sine!!

Traim in Romania a spus: (ianuarie 24th, 2013 at 19:56 )

Daca tot este directoare (Raica), hai sa vedem ce face din ce zicea ca vrea sa faca

ha ha a spus: (ianuarie 25th, 2013 at 18:44 )

Ce sa faca? O sa-si stranga hartii pentru puncte la dosarul pentru eventualul concurs de directori ce va fi candva! Si o sa se puna bine cu toti oficialii ca sa ramana in functie si la toamna! Ca sa fie doamna respectata! Asa ca nu va misca nici in fata lui Novac sa n-o supere cumva …In concluzie va fi cam nasol!!

chiar asa a spus: (ianuarie 29th, 2013 at 14:55 )

Raica joaca rolul de mare doamna care se vrea a fi respectata, pentru ca e sensibila!! Prin urmare mesajul este: sa fiti atenti cu ea sa o respectati si sa n-o deranjati cumva ca se supara, fiind asa sensibila!! Dar de ce s-a aliat cu NOVAC? Inca este un mare mister!!

ha ha a spus: (ianuarie 29th, 2013 at 15:03 )

Din pacate pentru noile directoare trebuie sa suporte si critica nu numai osanalele!! Si sa treaca la munca nu sa se tot lamenteze, ca e la inceput, ca nu se pricepe, ca e sensibila …ca sa sara „salvatorii-lingaii” si sa le faca treaba . Daca nu se pricep la ce s-au bagat? Doar sa ia banii si sa se afiseze ca mari directoare…

din centru a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 17:55 )

dragilor, poate ca ar trebui dezbatut cum a ajuns aceasta Mioara Novac, profesor titular la CSEI PP Neveanu… asta este greseala cae mai mare… poate raspunde PSD , via Aurelian Sima si ceilalti din clica… Competenta NU E PENTRU directori… e pentru noi, ceilalti…

lina a spus: (ianuarie 31st, 2013 at 13:57 )

Eu nu inteleg ce va tot intrebati cum a ajuns titulara, e clar ca buna ziua,ultima ei nota la un concurs national a fost 6,36 … cam atat poate ea.Insa la concursul JUDETEAN a luat 8,65….de la lecitina,pardon bombacina.Eheeee era ea de mult directoare dar nu REUSEA deloc sa treaca de titularizarea nationala,nu era de ajuns lecitina.Si media de licenta lasa d3e dorit 7…si ceva la privat,dar ce mai conteaza, e titulara, e metodista ,e directoare…….traiasca smecheria,traiasca prostia.

ha ha a spus: (februarie 2nd, 2013 at 20:42 )

Asa este, in acea vara s-au aranjat toate!! Cand a fost numit inspector (pentru putina vreme…) Aurelian Sima de la PSD . Atunci s-a detasat MIOARA NOVAC „in interesul invatamantuluI” pe postul de director adj. la Neveanu, dupa ce tocmai se titularizase pe un post la Lugoj!!

mioara novac a spus: (februarie 3rd, 2013 at 15:51 )

Mioara Novac ar spune: „Nu am facut nimic ilegal! Am participat la un concurs, am luat o nota (stiu eu cum, dar nu va spun!!)si m-am titularizat la Lugoj ! Apoi inspectorul general Sima m-a numit director printr-o decizie (daca-i place de mutra mea!!) Apoi m-am transferat tot legal la Neveanu, ca am dosar cu acte depus!! (stiti voi cum am aceste acte, respectiv puncte…dar nu recunosc, sac!!) Si apoi am devenit metodist tot legal, ca doar am participat la concurs (Bumbacila stie mai bine ce concurs!!) Iar apoi am fost numita in Consiliul consultativ al ISJ ; daca Bumbacila m-a numit e legal!! Si tot Bumbacila m-a numit in multe alte comisii tot legal, ca doar nu conteaza competenta!!
A! sa nu uitati ca si Bloanca, inspectorul de romana, ma sustine pe la ISJ asa ca nu va mai mirati de ce am ramas si anul trecut director adj hiar daca Sima nu mai era! Iar acum deja am mai multe pile asa ca meritam sa fiu directoare!!

votez contra prostiei a spus: (februarie 3rd, 2013 at 21:48 )

stiu ca nu esti Mioara,dar oricum mare adevar ai grait, competenta,notele pe la examene,astea nu mai conteaza.Pai cum sa ai tupeu sa fi metodist cand tu habar nu ai de metodica,cand tu in examene nationale dure abia trageai de un sase.Cand te gandesti ca avem fete in scoala cu zece pe la grade,cu zece sau noua pe la titularizari nationale si ele saracele vor fi asistate la ore de una cu sase in examene ,de una care a parvenit in functii .Asta e trebuie sa inghitim, e prietena inspectoarei o incompetenta si ea la randul ei,cine se aseamana se aduna.

Traim in Romania a spus: (februarie 10th, 2013 at 17:02 )

Vreti sa stiti ce o sa se intample cu centrul? O sa pierdem si mai multi copii si asta pentru ca Novac o sa incerce din greu sa fie „buna” cu profesorii ca sa fie populara si n-o sa faca nimic pentru dezvoltarea serviciilor de sprijin. N-o sa faca din ignoranta in primul rand, asa ca in cativa ani o sa avem un renume de 2 lei si o sa ramanem doar cu cateva clase de scoala speciala pentru acei copii pe care din pacate nimeni altcineva nu-i va vrea. Prin urmare, „din bunatate”, Novac va duce centrul la faliment, dar ea si clica ei vor avea de lucru, asa ca nu-i pasa!

lina a spus: (februarie 10th, 2013 at 18:34 )

daca tot am vazut notele”bune ” ale directoarei novac,am avut curiozitatea sa la vad si pe ale balangencei…….si am ramas surprinsa.Nu sunt o admiratoare a ei,nu cred ca era capabila sa conduca cu mana de fier centrul,dar clar e mai citita decat novac.Desi nu pare nota ei la titularizare e peste 9,50 iar licenta peste 8 si totusi scorul e 1-0 pentru novac. Oricum in centrul Neveanu sunt fete mai capabile decat cele doua la un loc,dar ele nu au spate la inspectorat si la popi.Poate era totusi mai buna balangeanca ea macar nu venea cu o trena tinuta de bloanca, balos,mogut si ceilalti din clica.

Traim in Romania a spus: (februarie 17th, 2013 at 18:49 )

Cred ca noi romanii ne cam meritam soarta!! Suntem condusi mereu de unii de care ne plangem, dar noi suntem aceia care nu ne-am implicat in sustinerea altora mai buni, mai competenti si care chiar vor sa faca ceva…
Asta s-a intamplat si la ultimul consiliu profesoral! Foarte multi colegi au lipsit, iar cei care au fost prezenti se grabeau, ca de obicei, sa plece!

ha ha a spus: (februarie 17th, 2013 at 19:01 )

Ai dreptate! Novac si-a „facut temele” oricum, ca sa impresioneze adversarii!! Dar din tot ce a prezentat nu a reiesit nimic legat de dezvoltarea centrului, de directiile pe care vrem sa ne extindem…
A venit in schimb sa ne ia fata cu LEGEA!!
Nu e de mirare, pentru ca parvenitii invoca legea mai ales cand stiu ca au obtinut favoruri „respectand legea”!!

Una frumoasa si desteapta.. a spus: (martie 4th, 2013 at 01:13 )

OMG, Tulai Doamne, ce ‘ntelectuale e toamnele profesoare…Ioi, ioi, mare ti-e gradina Ta! :*

Traim in Romania a spus: (martie 9th, 2013 at 20:27 )

A fost bataie de joc vineri! Tipic romanesc! Marea comisie de inspectie a fost jenanta! Haideti sa nu mai acceptam sa fim calcati in picioare de niste parvenite ajunse in functii!

ely a spus: (martie 22nd, 2013 at 22:39 )

mama,ce vot intens,mai ceva ca la ‘prezidentiale”,mioara ce face oare la ea in birou,sta si voteaza cu, slab, comentariile ce nu o avantajeaza.Stai linistita ,miorito,noi toti stim cine esti tu… nu te mai chinui sa ascunzi parerile colegilor tai.Hai pa….

ha ha a spus: (martie 24th, 2013 at 14:15 )

Ai dreptate, o racaie rau pe Novac si nu-i place sa se spuna adevarul despre ea! Mai ales ca acum este mare directoare si tot umbla sa-si adune hartii pentru concursul de directori ce va fi poate candva!! Apeleaza la toate pilele sa ajunga prin cat mai multe comisii ca sa aiba puncte la dosar. Poate ajunge si pe la minister, n-ar fi de mirare, ca doar multi au ajuns pe acolo impinsi de la spate si apoi fac pe marii profesionisti!!

Traim in Romania a spus: (martie 24th, 2013 at 14:26 )

Ce va mirati, asta e Romania! Ajung prin functii tot felul de incompetenti, incepand de la directori, inspectori, coordonatori in tot felul de comisii pana la minister! Apoi se lauda unii pe altii ca doar sunt de aceeasi teapa. Nu ati vazut cum a fost laudata inspectoarea de la noi de marea inspectoare de la minister?
Parca suntem in filme cu prosti! A fost criticat modul cum functioneaza invatamantul intr-o institutie din subordinea ei, dar domnia sa inspectoarea a fost laudata, de parca ea n-ar avea nici o responsabilitate legata de scolile pe care le coordoneaza!!

cristian a spus: (iunie 16th, 2013 at 22:00 )

nu va mai luati de mioara novac este o persoana cinstita si nu vreau sa auda mizeriile voastre

ely a spus: (iunie 20th, 2013 at 13:55 )

sa spui ca mioara novac e cinstita,e ca si cum ai spune ca Hitler era evreu.Vino in Neveanu sa auzi ce cinstita e,deja oamenii rabufnesc pe la colturi.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Top