Categories: Publicitate

La Centrul medical Dr. Georgescu scapi de grasime 100% sanatos / FOTO

Suntem preocupate să ne modelăm corpul în mod armonios, dar nu trebuie să pierdem niciodată din vedere echilibrul permanent în care să ne menținem organismul, pentru a nu genera efecte neplăcute sau care să ne facă efortul și cheltuiala inutile.

Dacă vrem să slăbim frumos și armonios, să înlăturăm stratul adipos inestetic și nesuferit, chiar dezagreabil, să ne simțim bine și să nu suferim inutil, există în Timișoara un loc vom găsi unde găsim mai multe alte efecte benefice în programul profesional de slăbire și remodelare corporală inițiat de dr. Doina Georgescu și esteticianul Medi Chiata.

Doina Georgescu este doctor în științe medicale, medic primar în specializările medicină internă, gastroenterologie, hepatologie, ecografie, membru al mai multor societăți internaționale de profil. Regula ei: nicio slăbire nu poate începe fără un consult medical detaliat. „Anumite proceduri ar putea avea efecte negative, dacă organismul supus slăbirii, chiar prin cele mai inovatoare metode, nu este sănătos. De regulă, foarte puțini dintre noi includ în rutina medicală investigații complexe ale organelor”, explică Medi Chiata.

O premieră pentru mulți dintre cei care au apelat la metode actuale de remodelare a corpului este, la Centrul Medical Dr. Georgescu, faptul că acțiunea unor tehnologii de ultimă generație este asistată de un control medical dinamic și complex. Înaintea programului propriu-zis de slăbire și remodelare se începe cu evaluarea stratului de țesut adipos și a stării generale a organismului, evaluarea aparatelor renal și hepatic și a capacității acestora de a elimina în siguranță produșii reziduali rezultați în urma distrugerii grăsimilor, evaluarea aparatului digestiv, pentru construirea unor diete personalizate, urmărirea, în dinamică, așa cum am subliniat, a unor parametri de stare și evaluarea finală, la încheierea programului.

Dieta este susținută de utilizarea terapiilor moderne de distrugere a straturilor adipoase. Tratamentul de slăbire propriu-zis presupune combaterea celulitei și drenaj limfatic, cu retonifiere prin cavitație și endocavitație, ceea ce presupune utilizarea ultrasunetelor de înaltă frecvență și joasă frecvență care distrug adipocitele, înlocuind metoda chirurgicală a liposucției; vacum și presoterapie, cu acțiune fizică asupra țesutului și punctelor de stimulare; electrostimulare a centrilor nervoși, care înlocuiește mișcarea fizică, stimulează musculatura, dizolvă prin efort muscular țesutul gras nedorit, definește și redefinește musculatura; termocuverta și împachetările, cu efect asupra topirii grăsimilor și tonifierii țesutului; termosudația, care presupune eliminarea apei în exces din țesuturi; masaj anticelulitic și de relaxare; reflexoterapia.

Toate aceste binefaceri la adresa organismului nostru le putem obține fără stres și fără suferință, la un preț accesibil în raport cu complexitatea programului de care vom beneficia. Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina web.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

2 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

4 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

4 ore ago