Sa radem cu Rosenblum: Jucatorii de la Poli, apasati de presiunea publicului!

Poli Timişoara evoluează în cea mai slabă serie a ligii secunde din istoria fotbalului românesc, dar are cel mai mare buget din istoria clubului la acest nivel. Conjunctura mai mult decât favorabilă şi bugetul mai mult decât generos nu sunt suficiente pentru a face performanţă la Poli, dacă e să ne luăm după managerul Călin Rosenblum.

Călin Rosenblum a făcut o declaraţie absolut surprinzătoare. „Foarte mulți jucători sunt veniți din Liga a III-a, pe unii i-am adus de afară, iar presiunea la care îi supune lumea, publicul, mass-media, cred că îi apasă”, a declarat directorul sportiv al lui Poli, citat de opiniatimisoarei.ro.

Dacă jucătorii de la Poli simt presiunea publicului când lipseşte cu desăvârşire, ne intrebăm cum vor reacţiona Boldea şi colegii lui când tribunele arenei „Dan Păltinişanu” vor începe să fie populate cu spectatori adevăraţi. Ce vor face jucătorii lui Valentin Velcea în aceste condiţii? Se vor lăsa de fotbal, pentru că nu sunt obişnuiţi să joace cu public? Acum putem să înţelegem motivul pentru care Călin Rosenblum nici măcar nu a catadicsit să-i salute pe cei vreo 50 de fani prezenţi la jocul de la Arad cu UTA. Se pare că jucătorii lui Valentin Velcea se concentrează mai bine cu tribunele goale.

Ne intrebăm de unde vine tot acest stres pentru bieţii jucători apăraţi de managerul sportiv? Aceştia au toate condiţiile pentru a face performanţă, bugetul de peste două milioane de euro fiind grăitor. Apropo, ştiu domnul Rosenblum sau ceilalţi oameni din conducere ce buget avea Oţelul Galaţi în anul în care a câştigat titlul în dauna lui Poli? Nu cu mult mai mare decât actualul buget al echipei timişorene. Mai exact, la cele 2,2 milioane au fost adăugate suma din drepturile de televizare, plus încasările de la jocurile de pe teren propriu ale gălăţenilor.

Călin Rosenblum are momente în care este chiar simpatic, fiind un tip glumeţ, deprins cu miştourile de cantonament cu care este familiarizat orice fotbalist iubitor de table, barbut, şeptică, remi etc, în detrimentul interesului pentru citit. Nu la fel de simpatic a fost când l-a supus la o presiune infinit mai mare pe Balaure, un junior internaţional Under 17. Uită Rosenblum când de faţă cu mai mulţi părinţi care au copiii la grupele de juniori de la Poli l-a ameninţat pe juniorul de 17 ani că îl exmatriculează de la LPS Banatul?

Domnule Rosenblum, ceea ce aţi făcut dumneavoastră se numeşte presiune sau chiar atac psihologic asupra unui copil. Aţi ieşit oficial să povestiţi timişorenilor despre acest conflict? Noi nu ţinem minte. Se pare că, pentru toate gafele impardonabile comise în decursul timpului, cel care simte presiunea este tocmai Călin Rosenblum, nu jucătorii, care pot remonta fără probleme primul insucces al sezonului. Problema e că, prin astfel de declaraţii ilogice şi iresponsabile, oficialul lui Poli mută presiunea de pe el pe umerii fotbaliştilor, ceea ce ar putea dăuna grav performanţei în viitor.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

26 comentarii pentru acest articol

Recaseanu a spus: (martie 18th, 2013 at 19:35 )

„Dacă jucătorii de la Poli simt presiunea publicului când lipseşte cu desăvârşire, ne intrebăm cum vor reacţiona Boldea şi colegii lui când tribunele arenei „Dan Păltinişanu” vor începe să fie populate cu spectatori adevăraţi.”

Asta se va intampla doar cand SS Poli va juca acolo.

bragadireanu a spus: (martie 18th, 2013 at 20:23 )

@recaseanu
sati linistiti ca nu va va iesi diversiunea asta ordinara cu ‘asu’!
de ce nu va mai spuneti ‘drukeria’?
de ce l-ati prezentat pe codrea in birtul lui bogdan herzog?

marius a spus: (martie 18th, 2013 at 20:23 )

Drukeria din banat spaima babelor din sat !

nicolae robu a spus: (martie 18th, 2013 at 21:00 )

hahahahaha
aici nu comentati acsistilor, este!?

O fi si ziaristu asta platit de rivalii politici ai USL-ului, este?

Recaseanu a spus: (martie 18th, 2013 at 21:57 )

@bragadireanu : salutari lu’ cacarau.Dispare el, dispareti si voi, tristilor.Bine ca la Bucuresti sa asistati la iesirea lui Bombo de la faculta’ de drept ati putut merge dar sa va sustineti hibridul la arad nu.

calin a spus: (martie 18th, 2013 at 21:57 )

Nici una din cele 2 echipe de 2 lei (ASU si ACS) nu reprezinta absolut nimic. Poli nu mai exista, a murit. ACS nu putea niciodata sa reprezinte ceva, iar ASU ar fi putut sa reprezinte ceva daca primaria investea acolo si in 4 ani era in A. Din pacate primaria a gresit grav iar acum nu mai avem nimic.

Aditzaaa a spus: (martie 18th, 2013 at 23:58 )

Stai un pic pretene…pe mine nu ma reprezinta „Drukeria” …Eu sunt banatean nascut aici si acea galerie nu reprezinta Timisoara…Mai degraba sunt simpatizantii gunoielor din bucuresti…(Fratii cu ciorile…din Giulesti.. )

DOAR PE DAN PALTINISANU a spus: (martie 19th, 2013 at 00:01 )

COSMIN BRADU…..AM IMPRESIA CA O ARZI LA MAI MULTE CAPETE….IN AFARA DE PETRE NOHAI SI POPARADU…CA TITULARI….ZI SI TU CARE A MAI JUCAT CU ASA PRESIUNE A PUBLICULUI CA LA ARAD ..DOAR AI FOST SI TU IN PELUZA OASPETE……

Recaseanu a spus: (martie 19th, 2013 at 06:57 )

@Aditzaaa Ranjila : da, da , esti ultranativ „Normandia” 🙂

ASA "ZIARISTI",ASA drukerie= ASU Timisoara a spus: (martie 19th, 2013 at 08:19 )

Eu cred ca „ziaristul” nu poate fi chiar asa de prost, sa nu fi inteles sensul! Doar ca l-a modificat, de la figurat, la propriu! Rosemblum se referea la presiunea generala din jurul lui POLI TIMISOARA(media,suporteri f.multi chiar daca, deocamdata vin putini la meciuri….) si el „a interpretat’ ca sunt prea multi spectatori; cat despre nivelul intelectual al drukerilor, discutiile nu au rost, din moment ca ei sustin ca drukeria e o chestie banateana, dar e condusa de Herzog si „Mihalcea” ala moldoveni si Cernescu – oltean!

Din fericire,au EXISTAT SUPAPE ! a spus: (martie 19th, 2013 at 08:30 )

Din fericire, au existat tot timpul doua supape de descarcare a presiunii publice: Brancovan= acest JIJI Fekaly local si ASU POLU, care a devenit un fel de BULA al fotbalului timisorean !

debanat.ro a spus: (martie 19th, 2013 at 09:23 )

Ce crapa pipota-n Ax-isti, facem pariu ca la meciul urmator de acasa nu veti fi cati am fost noi la Liebling?

Recaseanu a spus: (martie 19th, 2013 at 09:25 )

@”…ASA Ziaristi” : Mihalcea (Sebastian Novovic pe numele lui adevarat ) moldovean???

Cauta-te…

carmen a spus: (martie 19th, 2013 at 12:38 )

Ok, Poli a pierdut campionatul in detrimentul Otelului sau ma rog Otelul a fost cea mai tare din parcare, in fine…Intrebare este daca Poli cistiga campionatul ar mai fi fost „desfiintata” de mai marii conducatori??? Toti cu papagalul pe aici drukeri si acs polisti advarati dar eu daca mai eram fanatic Poli il impuscam pe D-nu’Sandu chit ca ma bagau la bulau la Popa Sapca sa invat limbi de circulatie internationala!

@carmen a spus: (martie 19th, 2013 at 13:53 )

DA ! Bineinteles ca DA! Caci POLI devenise o forta! Uite ca, acum rezervele lui POLI:Latovlevici,Nikolici sunt cei mai de baza acum la stelemeaua! POLI nu numai ca era ORICUM DESFIINTATA, dar s-a profitat de naivitatea unora si s-a actionat pt. dezbinare! Uite cu ce se lauda drukeria: ca si cei din Botosani,Tulcea,Calarasi,Husi,Fetesti le dau lor dreptate!!! Sfanta NIVITATE, pey aia isi bat joc de ei,isi bat joc de TIMISOARA !

@Cristi Brancovan a spus: (martie 19th, 2013 at 15:09 )

Un individ nascut si crescut in Timisoara cu parinti olteni sau moldoveni NU e banatean.
Noi le spunem in Timisoara EMIGRANTI ,iar in satele din Banat unde locuiesc bunicii nostrii se numesc ” VINITURI”.
Ai inteles acum ?

marius a spus: (martie 19th, 2013 at 15:46 )

Ha ha ha !
Brancovan e emigrant !?!
Dar oare ce e ? Dupa felul cum isi baga nasul peste tot pare a fi oltean ,altfel inclin sa cred ca e moldovean .
Dar lui ii place mult strainatatea , deci e suta la suta neamt (accentul il tradeaza ).

Day a spus: (martie 19th, 2013 at 20:57 )

Brancovane, de unde aveti bani sa dati prime indirecte? Bazosul si-a dat viata pe teren la Racovita pentru o prima de la voi. Proiectu vostru pare curat murdar!

@@Cristi Brancovan a spus: (martie 20th, 2013 at 08:44 )

eu sunt timisorean si din punctul meu de vedere vinituri sunt si aia de la tara din banat. una e timisoara, alta e banatul. mai da-va in amar de banateni cacanari, ca ati fost slugi la altii si acum va laudati cu ce au facut aia. vinitura e si ma-ta daca e de la sat. vinitura de la sat.

Spagaru a spus: (martie 20th, 2013 at 10:34 )

@Day : Hai ca-ti raspund eu : a mai ramas ceva din plicul ala cu spaga data de acesisti arbitrilor…deacolo avem banii.Proiectul nostru murdar..in schimb al vostru straluceste de curatenie -ca si groapa de la sag intr-o zi caniculara de august.

@@@Cristi Brancovan a spus: (martie 20th, 2013 at 11:42 )

Esti tigan roman a carui parinti au venit in Banatul meu de foame si saracie .Daca nu e bine aici de ce nu te intorci inapoi ,acolo unde va violati bunicile si copii le betie ?
Aici e banatul ,asta- i tara noastra si ne pisam pe ……. voastra !
Ole ole ole ola , granita la Orsova !

@@@@Cristi Brancovan a spus: (martie 20th, 2013 at 12:06 )

asa cum iti spuneam, sunt timisorean. las-o mai moale ca nu impresionezi pe nimeni, tarane. du-te pe pasune, ca acolo e locul tau. e greu la oras pentru tine, dar e fain. nu-i asa? e fain la oras? iti place, te cred si eu. ca ma-ta si taticutul tau esti un taranoc, dar nu e de rau. ai grija doar cand ajungi la oras sa stii ca tramvaiele nu sunt trenuri si sa lasi naibii caruta acasa, pentru ca e ilegal sa mergi prin oras cu caruta, tarane!

@@@@@Cristi Brancovan a spus: (martie 20th, 2013 at 13:10 )

In Romania exista banateni ,ardeleni , dobrogeni , olteni si moldoveni .
Tu ce esti oltean sau moldovean?
Vezi ca tramvaiele l-au adus in Timisoara cei la care spui tu ca am fost noi banatenii slugi .Dar tu nu ai cum sa sti asta pt ca ai tai au venit aici mult, mult mai tarziu cu acele trenuri numite ale foamei.

DOAR PE DAN PALTINISANU a spus: (martie 20th, 2013 at 13:35 )

VOI NU OBSERVATI CU CE AROGANTA ISI ETALEAZA BRANCOVAN POZELE PE FEISBUC, FACUTE PRIN STAINATATE ALATURI DE IUBITA LUI……OMUL SI-A PERMIS VACANTE DE VIS …. S-AU STRANS BANI FRUMOSI PRIN DEPLASARI IN TRECUT CU POLI…..NU STIU CUM SE VA DESCURCA DE ACUM IN COLO …???? DEPLASARI SCURTE PRIN JUDET…POATE AJUNGE LA FUNDUL SACULUI SI SE REORIENTEAZA….

@Cristi Brancovan a spus: (martie 20th, 2013 at 13:49 )

TIMISOREAN, aia sunt. iti place la oras? care au fost primele tale impresii cand ai zarit strazile iluminate? sau cand ai trecut pe corsso? ori cand ai vazut piata libertatii?
sigur, nu ai observat aceste zone prima data, tu te-ai dus in piata din mehala sa-ti cumperi blugi din turcia. sa treci si prin zonele indicate de mine, pentru ca merita.

@@Cristi Brancovan a spus: (martie 20th, 2013 at 15:12 )

Tu ai un complex daca iti ascunzi originile.Cat despre strazi luminate, corsso, Piata Libertatii ,etc nu crezi ca e comic ca tu un EMIGRANT sa mi le prezinti mie BANATEAN 100 la suta ?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto

În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Top