ACS Poli – o debandadă cu ifose de club

Echipa cu cei mai mulți președinți, directori, manageri, consilieri, consultanți, scouteri, povestitori, băgători de seamă din lume a mai făcut un pas greșit. Și nu prin vreo ligă a campionilor și nici măcar în liga lui Mitică, ci într-o competiție în care jucătorii altor echipe își primesc salariile în lăzi de bere sau saci cu cartofi.

Evident, mă refer la ACS Poli Timișoara, probabil cea mai plătită echipă din bani publici din lume. Nederanjați de nimeni și nimic, nici măcar de publicul care refuză în continuare să vină la stadion, eventual doar de cardurile umplute la timp, jucătorii lui Poli au continuat sâmbătă seria prestațiilor absolut jalnice.

Apropo de bani. Alo, domnii de la Hidroelectrica, Transeletrica, Regia Lignitului etc., nu vă mai dați așa mari că sunteți cei mai bine plătiți bugetari din țară! Fiindcă n-ați auzit de salariile plătite din bani publici de la Poli. Și măcar de ar avea vreun efect aceste eforturi bugetare. Păi să nu dai gol în trei meciuri, în 270 de minute (golul dat în prelungiri cu Corona poate fi considerat după cele 270 de minute), în fața a tot felul de amărășteni e o mare performanță. Și asta după cantonamente în locații despre care jucătorii altor echipe au auzit doar la televizor.

Cât despre joc, ce poți să zici? Te duci noaptea într-un birt, iei cei mai beți 11 oameni de acolo, îi duci pe un teren de fotbal și poate că joacă mai bine decât așa-zișii fotbaliști ai lui Poli. Plătiți din bani publici, să nu uităm.

Ca să nu spunem că nimeni nu are voie să spună vreun lucru despre ce se întâmplă la club. Dacă cineva își permite să sugereze măcar că nu totul este OK acolo sau că sâmbătă a jucat prost este socotit imediat un om pus în slujba agenturilor care vor răul Timișoarei, numai bun de dat afară din oraș. Pe bani publici, echipa a devenit jucăria unora care refuză să dea vreo socoteală.

Nu presei, ci timișorenilor din banii cărora este ținută o infrastructură de club extrem de stufoasă. Totul este înconjurat de-o mare secretomanie, de parcă echipa s-ar pregăti pentru Liga Campionilor și are nevoie de multă liniște. De exemplu, nimeni nu explică cum și unde s-a accidentat cel mai bine plătit jucător din lot (Ovidiu Petre). Fapt ce ne poate face să speculăm c-o fi jucat peste măsură. Nu pe teren, ci pe la nunți, botezuri sau cluburi de noapte.

Ca să nu mai spunem că sunt niște oameni pe acolo despre care nimeni nu prea știe cu ce-și pierd vremea, în afară de-a trece lunar pe la casierie. Pe baze de pile, relații, carnet de partid, organigrama se umflă pe zi ce trece. Cum echipa mai face un joc penibil, cum mai e angajat un cutărică. Pentru cei mai mulți, (in)activitatea de Poli e un al doilea job, așa că nimeni nu se omoară cu firea. Amatorism, diletantism, miserupism. Asta se întâmplă la Poli. Și totul pe bani publici, mă văd nevoit să o repet a mia oară.

Că un investitor, pe banii lui, nu ar permite să se întâmple așa ceva. Oare nici acum nu e momentul, după trei meciuri jenante, să ni se spună și nouă ce se întâmplă pe acolo? Eventual, dl. primar Nicolae Robu, care și-a asumat această bălteală cu pretenții de club. Că de la Rosenblum nu mă aștept la nimic, el fiind prea ocupat cu tot felul de îmbârligături cu juniorii și copiii de la club și LPS Banatul. Că el e șef și ia bani publici și de la Poli, și de la LPS!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

33 comentarii pentru acest articol

Hilar a spus: (aprilie 6th, 2013 at 18:08 )

Sa nu fim rai cu ei – au castigat fara drept de apel, cu 3-0 la Alba Iulia ( 3 goluri unu’ mai frumos ca altul !!!)

daniel a spus: (aprilie 6th, 2013 at 18:11 )

foarte bine punctat, domnule ino. acum trebuie sa va asteptati la un val de comentarii din parte slugilor lui robu.

florin cojan a spus: (aprilie 6th, 2013 at 18:34 )

da, corect, Robu ar trebui să iese din fotoliul de cel mai mare om al urbei și să lămurească lumea. Asta dacă vrea să mai dreagă cumva busuiocul. poate așteaptă să-i spună vreun consilier pe teme fotbalistice care-i șpilul pe la fotbal: bungău-senilul, jakie-senilul, rosenblum-șmecherul, mihuț-senilul, velcea-îngânfatul, stoicov-habarnistul etc.

ino the perfect spirit a spus: (aprilie 6th, 2013 at 19:25 )

HAI ACS POLI TIMIŞOARA HAI BANAT HAI TIMIŞOARA ESTE UN JOC SLAB DE AMBELE PĂRŢI ÎNSĂ CUM ZICE INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE CU TOATE CĂ AM PIERDUT VOM PROMOVA ORICUM AVEM SPIRITUL SA REVENIM VIAŢA NU MOARE NICIODATĂ SI ASTA ESTE ACS POLI TIMIŞOARA INVIDIOSILOR.
ACS POLI TIMIŞOARA VA PROMOVA EU AM ZIS ASTA INO THE PERFECT OF LIFE

HAI ACS POLI TIMIŞOARA VOM PROMOVA!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE!!!!YESSSSSS

Obi Wan Kenobi a spus: (aprilie 6th, 2013 at 20:10 )

daca nici acum nu v-ati convins 😉
https://www.facebook.com/groups/robularevedere/

Tarana usoara a spus: (aprilie 6th, 2013 at 20:16 )

POLI = P R O M O V A R E ! Poli o sa promoveze! Daca nu poate vor muri toti cei 7 suporteri,cum ziceti voi, dar daca PROMOVEAZA, din cele cateva mii de timisoreni, care sunt impotriva lui Poli, tot vor muri de ciuda cateva sute(sunt patron de pompe funebre)si ma aleg si eu cu ceva si cumnatu’miu, care-i patron de cimitir. Nu mai zic ce inmormantari se vor face in presa, de lux sper!

Dan Senzationescu a spus: (aprilie 6th, 2013 at 21:19 )

Urmariti video senzational cu suporterii de la peluza sud luand atitudine https://www.facebook.com/photo.php?v=634818066535317

Ino a spus: (aprilie 6th, 2013 at 21:29 )

Culmea, acest ACS Poli e pe locul 2, promovabil. Asta, fireste, nu conteaza. Si, normal, de banii publici de la baschet si rugby nimeni nu vorbeste.

Motu a spus: (aprilie 6th, 2013 at 22:25 )

Ooooooo, mare rezultat azi. Mourinho – Velcea…si rosenblum un tandem de vis. Nu ai voie sa spui nimic de echipa, doar ei se ocupa de ea. Vrajelile de zi cu zi ale lui jidanu….se reflecta si in rezultate. Bai jidane, nu țin glumele tale rasuflate si caterinca ta de 2 lei pe la echipa. Esti un nimic……plătit bine. Velcea ?? Mare antrenor, ieftin….4000 pe luna, apropo…EURO. E rău ? Ce contează rezultatele, a luat 12000 in 3 luni, vreo 50000 RON. Si noi, fraierii de pe stadion…AFARA TOTi.

Motu a spus: (aprilie 6th, 2013 at 22:28 )

Velcea-rosenblum-musat-Maier……ținuti in brate de staicu. 1-2 cu Corona, hai la Jiva la o bere. Acolo ne place…..tine musat masa.

Motu a spus: (aprilie 6th, 2013 at 22:42 )

Ce tupeu pe Velcea, ca nu merita seroni 2 galbene. Vali, ai văzut alt meci ? Perfect valabile, daca seroni e un Taran de div c care loveste…..

banul public a spus: (aprilie 6th, 2013 at 22:43 )

la rugby s-au dat bani dupa ce s-a castigat campionatul deci s-a platit performanta asa cum este normal,poate trebuiau chiar mai multi bani,la baschet de de doi ani de zile se pompeaza bani si nici un trofeu

salamu lu bradu a spus: (aprilie 6th, 2013 at 23:05 )

ASTA DA LOVITURA DE PRESA….ERAM DEJA INGRIJORAT CA NU VOI MAI AUZII DISCUTII DESPRE BANU PUBLIC…..TOCMAI ACUM IASA CARACTERELE DE ROMANI OPORTUNISTI SI MANCATORI DE SALAM…PROBABIL CINE O SA RADA LA URMA O SA RADA MAI BINE….

salamu lu bradu a spus: (aprilie 6th, 2013 at 23:09 )

IAR CEI CARE NU O SA POATA SA RIDA…E PT CA AU GURA PLINA CU SALAM…..

Motu a spus: (aprilie 6th, 2013 at 23:49 )

Oameni buni, s-a format o clica acolo de nu mai poti spune nimic. Velcea e tartotul, rosenblum e atotstiutorul împreuna cu nea pahar musat….si dumitrascu. Plus Maier care….a picat acolo o data cu partidul….nea grindeanu știe …. Peste ei, staicu, bungau, dobra, grindeanu. Careu de asi tata. Mai băieți, iesiti si voi la berica, unde ??? Musat…vezi cu vinu ăla, si redresati Corabia. Apropo, jidane, mai scoate si tu doua caterinci expirate si totul va fi bine. Sa nu uitati sa luați vinul in deplasare la Oltenia șaptamina viitoare. Ca va plictisiti…..de joc oricum.

Motu a spus: (aprilie 6th, 2013 at 23:57 )

Nu pot sa adorm…. Oare Velcea, jidanu, musat, Maier, staicu etc….pot dormi ? Peste 7-8 zile vin salariile de la noi, fraierii. Si nu sint mici…..hai Corona 1-2…totul este bine.

iancu de robisoara a spus: (aprilie 6th, 2013 at 23:58 )

RELAX, vine jabba din vara! a si trecut deja pe la echipa anul asta…..

Motu a spus: (aprilie 7th, 2013 at 08:34 )

Oameni buni, nimeni nu a zis ca nu vrem promovarea lui acs. Ea este încă foarte accesibila si evident ca ne-o dorim. Doar ca personajele astea din jurul echipei nu au ce sa caute. Ce sa faci cu rosenblum, care știe doar romaneste si caterinca, Velcea….idem, stoicov, doar refereeee, adică arbitru, musat nici romaneste… Inafara de ballint nu stiu o limba straina pe acolo. Ne Facem de ris oameni buni, bungau doarme pe el la club, nu are nici o treaba. A, da, mai angajam niște nepoti si prieteni…( gen musat, Maier si mai sint si alții) si rupem norii in liga 1. Ne mintim singuri.

Daniel Staicu a spus: (aprilie 7th, 2013 at 09:53 )

V-am spus de acum patru ani casunteti un oras care nu merita fotbal,baschet,rugby, sau alte sporturi! Sunteti un oras de ratati,frustrati si impotenti, pt. care singura ocupatie e sa va puneti piedici unii la altii, iar singura satisfactie suprema e sa moara caprele vecinilor.

@Daniel Staicu a spus: (aprilie 7th, 2013 at 10:13 )

ai mare dreptate, dar asta nu inseamna ca tu nu ai ramas un bou. apropo, cand va avea loc urmatoarea gala a ta. ca stim ca esti smardoias de smardoias si duci mai mult decat un elefant. cred ca esti cel mai tare incasator de pumni de pe mapamond.
despre acs poli iti transmitem ca astia isi pun piedici singuri, atat de llimitati sunt.

Hilar a spus: (aprilie 7th, 2013 at 13:10 )

https://www.facebook.com/photo.php?v=634818066535317&set=vb.100000213872404&type=2&theater

cica derby ….18 cocalari in peluza incercand un „pe orice stadion”

Robule , asta ti-i proiectu!!!

xxx a spus: (aprilie 7th, 2013 at 14:09 )

UN CLUB DE RAHAT,CONDUS DE NISTE OAMENI DE RAHAT,CU NISTE JUCATORI DE RAHAT SI CU UN JOC DE RAHAT……ADIO PROMOVARE!!!!!!!!

Acest oras ciudat a spus: (aprilie 7th, 2013 at 15:09 )

Bineinteles ca avem galerie! Fata de Muta, daca ati fi vazut meciul cu Olt, sau Oradea, sau Corona chiar, suntem peste….Deocamdata ne comparam cu adversarii nostri de acum. Sau ati vrea sa ne comparam cu Barcelona?

druker a spus: (aprilie 7th, 2013 at 16:06 )

Acesti oameni gen Bungau, Mihut ,Rosemblum,Musat, prin atitudinea lor atrag antipatia timisorenilor fata de echipa ceea ce e foarte periculos .
Afara cu ei pana nu e prea tarziu .

Lae a spus: (aprilie 7th, 2013 at 19:25 )

Terminati cu prostiile , n’aveti bah nici galerie…n-aveti nimic!!! pardon, aveti sau ar trebui sa aveti cateva milioane in conturi (” Lae Robu sa traiasca ca-i caPU’ LA trupa noastra”)

daca vreti sa vedeti galerie – veniti pe Stiinta !!! 🙂

Lae a spus: (aprilie 7th, 2013 at 19:50 )
ACS Poli nu e Poli AEK a spus: (aprilie 8th, 2013 at 10:48 )

Bai Brancovane ai vrut ASU, vreau sa te vad ce esti in stare sa faci la ASU…..ca de carcoteala sunt buni multi …..mai greu e cand pui mana sa construiesti ceva…faceti voi tu cu Herzog si Orza echipa de divizia A, pana acum in afara de ca ati sustinut AEK-ul lui Iancu si ca ati papat bani de pe Iancu nu ati demonstrat nimic asa ca …..lasa-ne, lasa-ne!

paul p a spus: (aprilie 8th, 2013 at 12:09 )

Bani de la Iancu s-au primit si nu putini, s-au primit si de la jucatori sub diferite forme ,se strangeau bani de pe autocare, cu toate ca deplasarile erau moka .De acesti bani au beneficiat anumite persoane din Drukeria care dau acum lectii de moralitate pe net .

@lae a spus: (aprilie 8th, 2013 at 14:58 )

lae aveti echipa de paie si de la paie, ce victorie URIASA cu niste amatori, ramasi fara portar, pe care ca sa-i bateti a trebuit sa furati un pic. In rest faceti galerie pe stiinta, sau unde vreti voi, dar daca aveti 0,00001% sange-n „instalatie”, fiti barbati si nu mai calcati niciodata pe Dan Paltinisan! Numai succesuri!

Fictivo a spus: (aprilie 8th, 2013 at 16:45 )

Dl. Florin Craciunescu nu are nimic de adaugat acestei dezbateri?

sorin a spus: (aprilie 9th, 2013 at 07:09 )

sa vina Timofte cu Sunda !

suporter poli a spus: (aprilie 9th, 2013 at 16:00 )

ba voi astia cu criticile la adresa lu acs poli ce tot mincati rahat .ce tot ca se cheltuie bani publici ca se cheltuie bani nostri .pai decit sasi faca alti vile mai bine sai ia jucatori lui poli .si nu va mai agitati ca tot noi vom promova .fiti calmi .si apropo voi cei care nu tineti cu acs poli vedetiva de sarmalele voastre si lasatine .si ce tot ca acs poli nu e poli .si galeria ar veni pe dan paltinisan dar nu le da voie marele sef de galerie CHELU ala care nu sia primit dreptu de ciumeg de la primarie si acuma zice ca se razbuna ducind galeria in liga a5 dar asta nu va mai tine mult timp ce sa caute asa ogalerie super pe izlazuri in balega de vaci hai sa fim seriosi POLI e una singura cea care joaca pe dan paltinisan …HAI ACS POLI Timisoara te iubim…

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Top