De ce nu a batut Trandu si primul penalty de la Slatina

Nu puţini au fost cei care s-au mirat când, în meciul cu FC Olt, atacantul Szekely a fost desemnat să execute lovitura de pedeapsă, în locul obișnuitului Răzvan Trandu, cel mai bun executant al loviturilor libere din lotul lui Poli. Se pare că mijlocaşul timişorean a plătit tribut „îndrăznelii” de a executa un penalty, în tur, printr-o scăriţă de efect.

Cum ar fi decurs jocul cu FC Olt dacă Szekely înscria din lovitură de pedeapsă în minutul 59, când scorul era 0-0? E o întrebare retorică, însă cert e că, la nici zece minute de la ratarea loviturii de pedeapsă, FC Olt deschidea scorul, iar Poli se vedea în postura echipei nevoită să alerge să obţină măcar un punct într-un joc pe care l-ar fi putut controla în cazul în care Szekely reuşea să înscrie.

În ultima etapă a turului, Poli s-a impus pe terenul lui FC Bihor Oradea cu 3-2, două goluri fiind marcate de Trandu. Primul gol a fost înscris în minutul 60, când Trandu l-a învins pe portarul bihorea cu o „scăriţă” care i-a creat emoţii mari lui Valentin Velcea, chiar dacă mingea a intrat în poartă. Acesta este şi motivul pentru care nu a mai fost lăsat să execute primul penalty din jocul cu FC Olt. Velcea poate însă acum regreta decizia, pentru că acelaşi jucător a fost desemnat să execute lovitura de pedeapsă din prelungiri şi, cu sânge rece, a înscris golul egalizator şi aducător de un punct. (sursa foto: www.druckeria.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

13 comentarii pentru acest articol

Logic , nu? a spus: (aprilie 14th, 2013 at 15:50 )

De ce sa execute penalty, la 0-0 unul care stie? Mai bine sa-i verificam si pe altii, nu ?

De fapt... a spus: (aprilie 14th, 2013 at 15:50 )

De fapt singurul care stie….

luca a spus: (aprilie 14th, 2013 at 16:07 )

prin aducerea lui ovidiu petre trandu a fost trecut pe linie moarta. pentru velcea nu a mai contat ca trandu a fost printre cei mai buni polisti in tur. dar uite ca copilul asta l-a scos inca o data din rahat, tot asa cum a facut-o si la oradea.

poli forta a spus: (aprilie 14th, 2013 at 17:48 )

asa se fac schinbarile tactice la poli scoti tineri de viitor si bagi fosiile expirate ca si la olt …uitativa la rez .intrati pe acs poli si e acolo rez meciului uitativa la golu din lovitura libera a oltului sa vedeti cum sa pozitionat dobi///// ala de kirev in poarta ca un incepator .clar golu lui asta a fost dealfel una dintre cele mai proaste schinbari a lu velcea .schinbind portari in loc sa umble la conpartimentul ofensif .acolo avem probleme serioase ..bagai velceo pe ..PAP .pe .Trandu. pe Barbut .si ceilalti tineri care is viitoru pentru poli …..

Ms a spus: (aprilie 14th, 2013 at 17:50 )

Trandu are ceva din eleganta de a controla mingea cum o avea si Timofte.Daca ar sta mai bine cu pregatirea fizica ar ajunge un mare fotbalist.

iliuta a spus: (aprilie 14th, 2013 at 18:10 )

trandu e cel mai valoros fotbalist din lotul lui poli si cel mai de viitor. acs poli poate lua bani frumosi pe el intr-un viitor apropiat.

druker a spus: (aprilie 14th, 2013 at 18:43 )

Cel mai valoros fotbalist de la Poli e Nelu Bungau !
Valoros pt, cati bani castiga la Poli !!!
HA ha ha ha !!!

meanwhile a spus: (aprilie 14th, 2013 at 20:18 )

…la Racovita o mie de suporteri au salutat victoria alb-violetilor in derbyul contra echipei gazda.
Cred ca intr-un final domnul primar va abandona aceasta gaura neagra numita acese – si lpf va invita in B adevarata echipa a timisorenilor care va continua sa fie sustinuta partial din banii suporterilor + marketing + vanzari bilete si drepturi tv , cheltuielile autoritatilor locale putand fi reduse la salarii si prime pt jucatori si mai ales centrul de copii si juniori.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/155787_513988148665104_445408695_n.jpg

KAKA a spus: (aprilie 14th, 2013 at 21:06 )

@poli forza
nu mi se pare. portarul se pozitioneaza astfel incit acopera zona sutului direct spre poarta si zidul acopera restul. daca lovitura libera e executata peste zid, unde nu prea a sarit nimeni, atunci e deobicei gol. o fi Pap in viitor un bun portar, dar deocamdata Kirev ii e superior clar. problema sint meciurile pe care va trebui sa la aibe Pap in picioare, inainte sa apere in Liga 1, daca promovam. nu ajuta sa speculam cu juniorii, ci ei trebuie sa joace, asta a fost si problema pe vremea Poli BkP.

intercity a spus: (aprilie 14th, 2013 at 21:56 )

dupa cum am mai citit din ceea ce s-a mai scris in trecut pe la comentarii si prin cele scrise de presa eu inteleg ca jucatorii tineri il cam incurca pe velcea si ca cel numit mai sus,Tandu chiar este cam incomod pentru velcea,ca se intelege ca este un jucator serios si care este preocupat de a ajunge mai sus(ca multi alti tineri din echipa) si chiar antrenorul declara dupa cantonament ca a crescut foarte mult si foarte receptiv la ceea ce i se cere,asa ca cred ca antrenorii ar trbui sa le dea sanse sa joace atunci cand acestia sunt i forma.Nu prea sunt asa as in fotbal,merg la meciurile leoparzilor ca-mi place fotbalul si mai invat si eu de la unii de pe acolo care mai pricep fenomenul asta , ca ii tare pacatos!!!!!!

chair-man a spus: (aprilie 14th, 2013 at 22:24 )

atata timp cat echipa de seniori cat si echipele de juniori din cadrul clubului vor fi conduse de aceste doua deseuri -VELCEA si ROSENBUL-caci Staicu si ceilalti habar nu au ce se intampla la echipa cu adevarat(ei primesc doar anumite informatii moderate de velcea si rosenblu) se va alege mai rau ca Hiroshima cu echipa si sincer jucatorii nu au nici o vina ca ei au fost alesi sa ramana,chiar daca si eu ii mai injur prin tribuna-pana la urma ma intreb ca ce vina au ei sa fie injurati???…si chiar sunt curios daca Staicu a avut vreo discutie cu jucatorii,doar ei ,sa discute cam ceea ce se intampla in aceasta perioada grea prin care trec.Domnul Robu el nu are nici o treba cu fotbalul sau cum se conduce un club,punand lupii de paza la stana cu oi!!!!am vazut ce vorbea la emisiunea in prelungiri impreuna cu Jakie…si inca un lucru ciudat spunea Jakie:::ca se intalnesc saptamana asta si sa lase ORGOLIILE LA O PARTE!!!! ca sa scoata echipa din impas!!!pai daca este vorba de orgolii,inseamna ca se intampla lucruri cidate la nivel de conducere si antrenori si atunci nu este de mirare ca echipa merge cum merge!!!!Domnule Jaakie,daca stiti ce stiti,spuneti lucrurilor pe nume si cu adevar,fiindca dumneavoastra ati facut pentru POLI ceva,in schimb Velcea si ce sa mai spunem de Rozenbul astia doi nu au facut nimic,unul a pacalit Poli vreo 6 ani sub era IANCU,iar celalalt si-a lucrat colegul,pe Cociu ca sa fie director plin la Banatul,ceea ce i-a reusit pentu 0o perioada scurta dupa care a revenit la ceea ce este si acum,ca sa nu mai spun cum isi turna colegii la antrenor pa vremea cand juca la Progresul Timisoara!!!!Asa ca domnule jkie spuneti ce aveti de spus ca nu dumneavoastra nu aveti nimic de pierdut,ci doar noi care venim in tribuna(atati cat suntem),dar ne-am saturat de velcea&co…fiindca treaba cu ,,sa lasam orgoliile”” suna a ceva necurat in club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!astept curaj domnule Profesor!!!!!!!!!!astept curaj domnule Staicu!!!!!!!!!!!astept responsabilitate domnule ROBU!!!!!!!!!!!!nu mai dati tot in jucatori cum face jegul de velcea si rosenbul,doar ca ei sa se scoata si sa mance baniii,ca va fac astia cum vor si profita de bunatatea dumneavoastra!!!!

asadar a spus: (aprilie 15th, 2013 at 00:03 )

Declaratie Valentin Velcea:unii jucatori au primit ultimele sanse!!!cred ca mai bine suna cam asa::: EU CA ANTRENOR,VALENTIN VELCEA,AM AVUT LA FC OLT ULTIMA SANSA,DAR NEAVAND VALOARE ci DOAR 0,001% O-N-O-A-R-E(SA CAUTE IN DEX DEFINITIA ACESTUI CUVANT),incepand cu data de 15-04-2013 RENUNT A MAI ANTRENA ACEASTA ECHIPA SI DE DRAGUL TIMISOAREI(ca de asta a ramas in vara aici DUPA CUM DECLARA ATUNCI,fiindca oferte a avut doar de la orange,vodafone si cosmote,dar am auzit ca si aia nu-l mai vor!!!) IMI DAU DEMISIA IMPREUNA CU MANAGERUL-doamne ce cuvant maret pentru acest JEG-rozenblun!!!!!!!!!!!!si impreuna ne mutam in Tanganica.

@meanwhile a spus: (aprilie 15th, 2013 at 00:46 )

pe cine drek crezi ca intereseaza tampeniile din judet? mai ales acum , cand e vorba de promovare in liga lui Mitica! dute si spalate cu apa rece si iti va trece

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top