Meciul cu Damila ar putea schimba obiectivul la Poli

Cu doar două puncte acumulate în patru jocuri şi tot atâtea goluri, staff-ul tehnic de la Poli se pregăteşte să schimbe radical macazul în privinţa obiectivului. Dacă până acum promovarea era pe buzele tuturor oficialilor, lipsa rezultatelor din primele etape ale returului i-ar putea determina pe aceştia să-şi schimbe discursul.

Meciul cu Damila Măciuca, contracandidată la promovare, ar putea deveni decisiv pentru mai mulţi jucători din lotul lui Poli, dar nu neapărat şi pentru antrenori. Din câte se pare, aceștia vor avea girul conducerii, indiferent de cât de slabe vor fi rezultatele viitoare.

Cu o echipă în criză de puncte şi cu un joc foarte slab, oficialii timişoreni au de gând să schimbe placa şi să apară în faţa opiniei publice cu un mesaj în care să predomine dorinţa de a promova cât mai mulţi jucători din propria pepinieră, în detrimentul altor fotbalişti din lot care au dezamăgit cumplit anul acesta. Printre cei vizaţi sunt Nohai, Dina, Petrovici şi Marovici, fotbalişti trecuţi bine de 26 de ani, care au şi printre cele mai mari contracte din lot.

Noua politică a clubului le va fi favorabilă lui Miodrag Todorov, Cristi Bărbuţ, Silviu Balaure, Andrei Artean sau Cristi Bocşan, toţi crescuţi la juniorii lui Poli. Călin Rosenblum, managerul sportiv al clubului, va avea chiar astăzi (n.r. luni) o întâlnire cu antrenorii din cadrul Centrului de Copii şi Juniori de la Poli în cadrul căreia unul din subiectele abordate va fi legat şi de juniorii care sunt pregătiţi să facă pasul spre prima echipă.

În cel mai rău caz, obiectivul revenirii în primul eşalon va fi trasat de conducerea lui Poli pentru anul viitor. Asta, în condițiile în care bugetul echipei aflate în liga secundă poate rivaliza cu al unor formații aflate pe prima scenă fotbalistică…

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

ASU Poli nu e Poli ! a spus: (aprilie 15th, 2013 at 13:12 )

Pai daca obiectivul nu mai e promovarea de ce se pompeaza sume uriase in acest club. Bugetul ACS Poli e comparabil cu bugetul Petrolului care trage le cupele eoropene !!!
Un club care vrea sa creasca jucatori de perspectiva se finanteaza cu maxim 40 la suta din sumele cheltuite la ACS Poli !!!

gogu a spus: (aprilie 15th, 2013 at 13:25 )

degeaba, conducerea si pensionarii din teren sunt de vina, iar Velcea dezamageste tot mai rau, a pierdut vestiarul de cand au adus pensionari pe salarii mari

gogu a spus: (aprilie 15th, 2013 at 13:43 )

din seria asta numai prost sa fii sa nu promovezi. sau promovezi umai si numai daca nu vrei, in coditiile in care acs poli are buget de peste 2 milioane de euro. ar trebui sa se lase de fotbal toti sau sa dispara din fenomen daca rateaza promovarea. robu, bojin si staicu nu au de unde sa stie in ce hal a ajuns liga a doua, asa ca sunt in continuare prostiti cu performanta de cei din club. numai ca performanta asta e o fata morgana. ai echipa cu buget dar fara spectatori. cum atragi spectatorii? cu un joc frumos si rezultate. are acs poli asa ceva? nu, evident ca nu. vom veni la meciurile acestei echipe atunci cand va arata ca o echipa. pana atunci, numai bine.

radu a spus: (aprilie 15th, 2013 at 13:51 )

Şi ruşinea aia de Comitet Consultativ,ce zice?

Drukeria + Iancu=Love a spus: (aprilie 15th, 2013 at 13:59 )

Ce bine era Iancule cand mai ciordeam si noi cate un verzisor de la tine …acum s-au dus vremurile alea…hai al ASU si da-ne si noua un leu…

@Drukeria + Iancu=Love a spus: (aprilie 15th, 2013 at 14:10 )

adevarul e ca e fain fotbalul cu spectatori, nu? dar mai bine arunci 2 milioane de euro pe geam intr-un proiect care e ambitia unui sclifosit decat sa culci urechea si la oameni. la aia peste 1000 care au fost la racovita. aia merg macar pe banii lor, dar voi faceti contraperformanta pe banii nostri. de spectatori nu mai spun. riscati prin comportamentul vostru sa deveniti o treaba viscerala pentru timisoreni.

marius a spus: (aprilie 15th, 2013 at 14:25 )

INCREDIBIL !!!
Nu OBIECTIVUL trebuie schimbat ci CONDUCEREA clubului in frunte cu pensionarii depasiti si smecherii inganfati.
S-au investit prea multi bani pt a schimba obiectivul acum pe final.
Incercati sa va folositi capul la ceva !

nea robu' va vorbeste a spus: (aprilie 15th, 2013 at 16:52 )

nea’…fara performanta, fara spectatori, fara ultras, fara obiective…e bineee, dar banii sunt ok?! a da ca sunt ai nostri..vezi ce a fost la Racovitza si suna-ma…

ghitza a spus: (aprilie 15th, 2013 at 17:43 )

Sunt polist si tin cu ambele echipe , ASU si ASC, in orice ordine doriti. Contraperformanta de la echipa ASC Poli insa de la inceputul acestui retur este impardonabila in conditiile in care noi dam bani publici acolo. Daca domnul primar nu schimba urgent tactica in sensul ca antrenorul precum si 75% din „staff”-ul tehnic de acolo nu dispare atunci eu voi fi unul dintre cei mai vehementi impotriva acestei infuzii de bani publici. Daca nu e performanta atunci cei care nu pot face sa plece. Si repede…

BUN SIMT a spus: (aprilie 15th, 2013 at 17:58 )

Comentariu
Declaratie Paulo Sergio Antrenor Cfr Cluj::,,AM PLECAT PENTRU CA NU AM MAI PUTUT SA REDRESEZ ECHIPA”!!! deci un om cu onoare!!! VELCEA A DECLARAT ::SE VOR LUA MASURI CU UNII JUCATORI!!!!DOMNULE ROBU,D-U-M-N-E-A-V-O-A-S-T-R-A AVETI ONOARE?????DACA DA ,ATUNCI RENUNTATI LA VELCEA SI LUMEA VA VA RESPECTA,CACI ATI CAM PIERDUT DIN ACEST LUCRU!!!!

tupeu maxim a spus: (aprilie 15th, 2013 at 18:09 )

cica daca se va rata obiectivul,se va renunta la unii jucatori si sa se va merge cu unii dintre juniori!!! pentru a se promova la anul…pai stiti cand se va mai promova in stilul asta? atunci cand Steaua va castiga din nou Liga Campionilor!!!! si cum sa-l lasi pe VELCEA sa antreneze in continuare?deci inseamna ca toata conducerea si antrenorii sunt pe FELIE-l-a ciordit bani-si doar jucatorii sunt de vina pentru rezultate.Pai Velcea daca acum nu stie nimic ,ce sa ii antreneze pe juniori,…se vor termina cu fotbalul-de fapt fotbalul e terminat in Timisoara cu Velcea antrenor si Rosenblum manager!!!!Acum este clar pentru toata lumea:CU VELCEA PANA LA MOARTE,CA PRIMARUL IL TINE-N SPATE!!!!!!!!!!

completare a spus: (aprilie 15th, 2013 at 18:15 )

IAR ROZEMBLUM E MANA DREPTA,A LUI BOJIN CU A LUI CEATA!!!!!!!!!!!

SUNTETI DEGEABA a spus: (aprilie 15th, 2013 at 18:23 )

meciul cu maciuca in loc sa schimbe antrenorii si managerul daca se va pierde,se va schimba obiectivul si se va renunta la unii jucatori???DAR CHIAR NU VA ESTE PUTIN RUSINE!!!ATI TOCAT O GROAZA DE BANI SI ACUM GATA , NU VA MAI INTERESEAZA!!!!!DEJA VA PREGATITI TERENUL PENTRU VIITOR CAND SA SCOATETI ALTI BANI!!!TOT AM SPUS CA GROAPA DE GUNOI DE LA SAG ESTE MARE,DAR AICI IN CONDUCEREA LUI POLI GUNOIUL NICI NU MAI POATE FI RECICLAT!!!!

joda a spus: (aprilie 15th, 2013 at 19:48 )

traiesc de 29 de ani in strainatate si urmaresc cu mare tristete acest circ ce se intimpla in jurul fotbalului timisorean (adica poli) mai rau ca in perioada komunista. fara investitor si alti oameni la conducere nuse va face nimic pacat!

florin a spus: (aprilie 15th, 2013 at 20:02 )

Pentru mizeria asta, cred că lumea ar trebui să iasă în stradă, pe drumuri și oriunde să ceară socoteală pentru banii publici!!! este normal atâta bătaie de joc? unde s-a mai pomenit ca alde Velcea, Rosenblum și toată clica să facă experiențe pe banii noștri! Ajunge, plecați, iar Robu, dacă nu are habar de manegement sportiv, să se lase , ce dacă a fost păcălit de Iancu! s-o recunoască și adio! salut: bungău, rosenblum, mușat etc. HOOOO!

Ca sa fie liniste la asu a spus: (aprilie 15th, 2013 at 20:06 )

Iancu nu v-a veni NBICIODATA la asu ! Asta ca sa nu mai aveti sperante si sa fie liniste acolo! Degeaba mai sperati sa vina ” vaca de muls”(Iancu), caci vorba olteanului:”fuse si se duse”

Ca sa fie liniste la asu (COMPLECTARE) a spus: (aprilie 15th, 2013 at 20:07 )

iar Robu, chiar daca v-a veni, de la el v-a fi f. greu de „muls” ceva…..

Motu a spus: (aprilie 16th, 2013 at 08:57 )

Haha, ce buna asta cu obiectivul. Oameni buni, bojin a declarat la începutul pregatirilor acs ca daca nu se va realiza promovarea de vina sint toți, si in frunte cu el vor pleca toți. Hai sa o vedem si pe asta, demisii in bloc. Pai daca ai onoare dl bojin, dl Velcea, dl jidanu, dl musat….sa vedem daca va respectati cuvântul. Mi-as dori ca poli sa nu intre in liga 1, normal. Insa mi-ar place si sa vad daca bojin își respecta promisiunea făcută.

Motu a spus: (aprilie 16th, 2013 at 08:58 )

Revin, scuze. Mi-as dori ca poli sa promoveze, normal, sa revenim in. Liga 1.

INO THE PERFECT SPIRIT a spus: (aprilie 17th, 2013 at 21:07 )

HAI POLI TIMISOARA HAI BANAT HAI TIMISOARA VOM PROMOVA ASTA TREBUIE STIUT SI TOTUL TREBUIE FACUT IN ACEST SENS NU EXISTA ALT OBIECTIV LA ACS POLI TIMISOARA DECIT PROMOVAREA CINE A SCRIS ACEST ARTICOL A FACUT O GRESEALA URIASA NUMAI ASA PUTEAU FI DEMISI TOTI CEI CARE GINDESC ASA SI SE VA INTIMPLA ASTA DACA ACS POLI TIMISOARA NU VA SCHIMBA CEVA IN JOC POZITIV STIE SI VALI SI CONDUCEREA ASTA SI CHIAR ROBU DECI NU EXISTA O ALTA VARIANTA DECIT PROMOVAREA ECHIPEI ASTA A SI VIZAT PROIECTUL DL ROBU ESTE ADEVARAT CA SA SPUS CA ANUL ASTA CHIAR SE VA INCERCA PROMOVAREA DACA NU SE VA FORMA TOTUSI O ECHIPA COMPETITIVA SA POATA PROMOVA DAR SINTEM ACOLO IN GRAFIC NU ESTE NIMIC CE SA INTOARCA ECHIPA DIN DRUM DECI CE SE SPUNE IN ACEST ARTICOL ESTE FOARTE GRAV SI NU STIU CUM SA SE POATA SPUNE ASA CEVA CIND DIN PUNCT DE VEDERE AL RESULTATELOR SINTEM IN GRAFIC TOTUL PENTRU PROMOVARE NIMIC PENTRU ALTE PLANURI GRESITE IN ACEST CAZ MULTI VOR AVEA DE SUFERIT ………..

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!YESSSS

marmota a spus: (aprilie 18th, 2013 at 11:37 )

Obiectivul acum este pastrarea lui velcea ca antrenor…..meciul cu maciuca ar putea schimba obiectivul,adica: renuntarea la Velcea!!!!!!!!!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public

Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
Premisă: * Marile companii din IT&C din Statele Unite ale Americii au concediat zeci de mii de angajați în ultimele 18 luni; * Din experiența crizelor precedente, mișcările din piața globală se simt în România la o diferență cuprinsă între șase și nouă luni față de momentul declanșării în SUA; * Pentru a avea o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Analiză: Valul de concedieri din SUA, în domeniul IT&C, nu s-a resimțit în vestul României. Rata de angajabilitate a studenților UPT aproape de 100%
Intrat în cursă perntru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei, Horia Bugarin afirmă că are de luptat cu cea mai mizerabilă campanie făcută până acum, în spatele căreia se ascund mafia imobiliară şi lumea interlopă. Principalul contracandidat al lui Bugarin este latifundiara Alina Sperlea (PSD-PNL), o afaceristă cu averea ascunsă.   Primarul Dumbrăviţei, Horia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Horia Bugarin intră oficial în cursa pentru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei: “Haideți să ne opunem împreună mafiei imobiliare și interlopilor!”
Primăria Timișoara a anunțat amplasarea a nouă cișmele de apă potabilă  în 6 parcuri administrate municipalitate: Parcul Copiilor (2), Parcul Civic (3), Parcul Central (1), Parcul Alpinet (1), Parcul Catedralei (1), Parcul Adolescenței (1). Prima cișmea a fost deja montată în Parcul Adolescenței. În această săptămână, va fi dată în folosință și cea din Parcul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În șase parcuri din Timișoara vor fi amplasate cișmele cu apă potabilă
DRDP Timișoara a anunțat că în această seară (16 aprilie), de la ora 20 până la miezul nopții, 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐫𝐨𝐯𝐢𝐧𝐢𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐮 𝐯𝐚 funcționa în 𝐏𝐓𝐅 Moravița, 𝐏𝐓𝐅 Jimbolia și 𝐏𝐓𝐅 Cenad, din judetul Timiș, ca urmare a lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii rețelelor de comunicații de date puse la dispoziție de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se întrerupe temporar emiterea de roviniete în punctele de trecere a frontierei din Timiș
Prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă a adus la start peste 80 de piloți din întreaga țară, iar pe lista de înscrieri s-au aflat și câteva nume noi. Pilotul timișorean Radu Benea a fost surpriza plăcut din vârful clasamentului, fiind chiar aproape de o victorie la Categoria I, terminând pe locul doi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O primă etapă senzaţională la viteză în coastă. Diferenţa dintre primul loc şi poţizia secundă, sub o secundă!
Scrutinul pentru alegerea celor care vor administra comunele, orașele și municipiile pentru viitorul mandat de patru ani începe de astăzi. Închiderea procedurii are loc pe 30 aprilie. Primul pas din procedura de alegere a primarilor, a președintelui consiliului județean, a consilierilor locali și a celor județeni începe astăzi, 16 aprilie. Așadar, partidele politice, organizațiile cetățenilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Astăzi demarează etapa depunerii candidaturilor pentru alegerile locale
Top