Poli nu bate nici macar „lanterna rosie” a seriei

Poli a mai făcut, cu chiu, cu vai, un punct în returul campionatului, la Slatina, cu „lantern roșie” a seriei. Meciul cu FC Olt a avut și gol anulat, și penalty ratat, iar jucătorii lui Velcea au reușit să egaleze în prelungiri. Ei rămân astfel fără victorie pe teren în 2013.

Prima jumătate a meciului a fost un contra-exemplu pentru orice iubitor al fotbalului. De la greșeli de arbitraj la ratări cât casa, n-a lipsit nimic. Poli a dominat, a acoperit terenul, dar nu s-a remarcat în fața porții. Gazdele au părut că se mulțumesc cu un egal, dar ar fi putut să deschidă scorul în primele 20 de minute, când șutul lui Bancu a nimerit bara. Poli a marcat în minutul 36, prin Miculescu, servit impecabil de Trandu, dar arbitrul întâlnirii a anulat golul! Motivul acestei decizii va rămâne unul dintre misterele „fluierașilor” din Liga a II-a, fiindcă de ofsaid n-a putut fi vorba.

fc olt poli1

În repriza a doua s-a jucat pe contre, atacurile succedându-se de la o poartă la alta. În minutul 58, centralul Bârsan a dictat penalty pentry Poli, după ce o centrare a lui Bărbuț a lovit mâna lui Cosic. Szekely, desemnat să execute lovitura de pedeapsă, a ratat însă incredibil, iar tabela a rămas nemodificată pentru doar câteva minute. Oltenii au deschis scorul prin David, care a transformat o lovitură liberă.

După primirea golului, timișorenii au fost parcă anesteziați vreme de zeci de secunde. Gazdele au prins curaj și l-au făcut remarcat pe Kirev, care a închis poarta la două ocazii uriașe spre finalul partidei. În prelungiri, Poli obține al doilea penalty, prin Poparadu. De această dată, a fost rândul lui Trandu să șuteze de la punctul cu var și să marcheze.

Acesta a fost și scorul final: 1-1. După acest meci, Poli atinge cota 31 în clasament, la egalitate cu Corona, iar FC Olt își păstrează locul de „lanternă”. Culmea este că timișorenii sunt, momentan, pe primul loc. Ei ar putea pierde șefia clasamentului dacă, sâmbătă, UTA bate, în deplasare, Damila Măciuca.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

debanat.ro a spus: (aprilie 12th, 2013 at 23:32 )

din cate se pare p..a promovare

Hilar a spus: (aprilie 12th, 2013 at 23:47 )

hai „membrii-de-partid” , hai „spirit-of-fass” ,postacii lu’ dom’ Robu …hai mai spuneti p’aia cu druckerii care motiveaza cu bani pe Slatina …ca de aia echipa de milioane de euro nu poate da gol din penalty si pierde cu lanterna rosie a celei mai slabe serii de B ever!!!
Cum ii sa ai buget de Europa League si sa scoti un egal chinuit cu … Slatina ?
Radeti , dar in deplasare cu echipa sigur n-ati fost.
Apropo, ASU a avut azi la un antrenament cu public mai multi suporteri decat voi la toate meciurile din retur.
Din partea mea va doresc sincer sa promovati, sa jucati cu steaua si in EL …si sa ne lasati in pace …Nu de alta dar m-am saturat sa vad comentariile voastre agramate la fiecare stire despre noi.

un suporter a spus: (aprilie 12th, 2013 at 23:56 )

Rezultatele actuale si jocul slab sunt tributul platit pt aroganta , inganfarea si amatorismul de care da dovada conducerea actuala a clubului ,incepand cu depasitii Bungau , Mihut si V Ionescu .Daca ii mai adaugam pe Rosemblum si Musat vom vedea ca cu aceasta conducere Poli nu va promova

gogu a spus: (aprilie 13th, 2013 at 07:54 )

super echipa, abia astept sa jucam cu steaua si in ucl

adio liga 1 a spus: (aprilie 13th, 2013 at 11:14 )

Conducerea lui POLI e numita politic (pensionarii Bungau si Mihuti apropiati ai lui Bojin , toti psd-isti ,asemenea si Rosemblum sprijinit politic) asa ca indiferent de contra performante ea va ramane bine merci acolo.
Oamenii acestia nu iubesc Poli ci BANII si nu -i intereseaza daca Poli va promova sau nu, singurul lor scop e sa mulga cat mai mult din bugetul clubului .
Adio promovare, Poli nu va mai bate pe nimeni pt ca nimeni nu va fi tras la raspundere pt situatia din ce in ce mai grava.

gogu a spus: (aprilie 13th, 2013 at 12:18 )

tot ce se invarte in sfera politicului in ro pute a kkt

Adi a spus: (aprilie 13th, 2013 at 12:50 )

Eu nu inteleg un lucru…cand se scrie ceva de Acs Poli , imediat apar ratatii cu ironii si din partea cui , a Timisorenilor…De asta in Romania no sa ajunga o lume civilizata din cauza unor „corciturii” ce sunt in Timisoara.

lasa-ne,lasa-ne asu ! a spus: (aprilie 13th, 2013 at 12:53 )

daca si asta-i alternativa cu asu? atunci Timisoara a ajuns jalnic! criticam bosorogii din conducere de la acs, dar ne ducem la asu la bosorogii din teren! ce gluma jenanta!

ACS-istul a spus: (aprilie 13th, 2013 at 13:10 )

Ma intreb si va intreb, unde-i Iosif Rotariu?Va legati doar de „bosorogii” de la POLI, ca i-ar interesa doar banii ! El s-a dus la VS. de dragul vacilor lui Porumboiu, si a renuntat la „B……i ” de la ASU !

ACS-istul a spus: (aprilie 13th, 2013 at 13:13 )

Ma intreb si va intreb unde-i Iosif Rotariu ? Va legati de „bosorogii” din conducerea lui ACS ca-i intereseaza doar banii ! El s-a dus la VS. de dragul vacilor lui Porumboiu si a renuntat la „b……i” de la ASU, sau a facut-o tot pt. bani !

andripopa a spus: (aprilie 13th, 2013 at 13:37 )

pentru astfel de rezultate, antrenorul lusitan de la cfr Cluj a fost demis javrele noastre le mai tinem ,pentru ce? ca sa nu-l suparam pe iancu cumva?

rocco a spus: (aprilie 13th, 2013 at 14:40 )

are dreptate cine spune ca pe astia nu ii intereseaza echipa!!!pe ei ii intereseaza doar banii,banii si iar banii!!!!cum sa se traga ei singuri la raspundere????daca urmariti declaratiile tuturor,rezulta cam asa:noi ne-am facut treaba ,dar jucatorii nu sunt de calitate!!!???deci ei ies basma curata,iar cei care alearga_BUNI,PROSTI,SLABI,,,,sau cum ii fac toti,sunt de vina!!!mai vine si OVIDIU CUC,cu declaratie in FOTBAL VEST,ca jucatorii nu au calitate tehnica!!!nu contest faptul ca a dat gol cu Real Madrid…dar el facea parte din categoria jucatorilor care faceau duble cu TIBIA,da,cu TIBIA!!!!si acum vorbeste de tehnica…si colegi de ai lui spuneau ca daca faceau un-doi cu el,parca era grinda de lema!!!!asa ca cine sa traga la raspundere stafful si conducatorii,cand si cei din CONSILIUL CONSULTATIV tot in jucatori dau!!!!!!!degeaba se latra,ca ei fac parte din ecipa de la ECARISAJ….

N Robu a spus: (aprilie 13th, 2013 at 16:30 )

Cainii latra, caravana trece ….

suporter poli a spus: (aprilie 13th, 2013 at 16:52 )

ce politica bou asta de velcea declara .am simtit nevoia deo schimbare si el ce face al scoate pe PAP din poarta sil baga pe gaforu ala de kirev care dormea la golu oltului .pap aparand fara greseala pana acum .parca la noi portari era problema nu atacu care nus in stare sa dea gol nici de la 11 metri .de fapt poate velcea avea pretenti sa vina pap din poarta sa dea gol .ma gandesc ca din cauza asta la schinbat pe copilu ala care e o speranta pentru noi .si atunci ne miram azi miine ca PAP semneaza cu alt club unde nus atitia mafioti la conducere si care distruge fotbalu Timisorean …

Cuc asu !?! a spus: (aprilie 13th, 2013 at 16:53 )

Daca Cuc a ajuns sa vorbeasca de tehnica !!!!!! El a dat un gol cu Real Madrid, dar a si ratat SINGUR in fata portii, a bagat „cornu'” – n minge si a dat 5 metri pe langa poarta! Vorba aia, de la 5 metri la 5 metri ! Daca tacea „tehnician” ramanea !

INO THE PERFECT SPIRIT a spus: (aprilie 13th, 2013 at 17:47 )

HAI ACS POLI HAI BANAT HAI TIMISOARA VOM PROMOVA BRAVO ROBU,VELCEA PREGATESTE ECHIPA SA JOACE CEVA SA CISTIGAM CU MACIUCA SI CELELALTE MECIURI SI EI VOR LATRA DEGEABA E GREU DAR NU VAD VREO UNUL SA FACA CEVA DECIT SA CRITICE FARA SENS ECHIPA DAR POLI TIMISOARA SINGURA POLI TIMISOARA CARE FACE DEOCAMDATA FATA SI POATE AJUNGE IN PRIMA LIGA DUPA RESULTATE PUNCTELE NU SE DAU PE GRATIS UNEORI TREBUIE SA LE CISTIGI ALTEORI SA LE CUMPERI SI DECI POLI TIMISOARA IN URMA UNOR PARTIDE A AJUNS LA ACEST PUNCTAJ FAVORABIL LIGI 1 E MERITUL LOR TREBUIE SA-SI SCHIMBE JOCUL ESTE ADEVARAT SI VALI STIE ASTA CA DACA NU VA PLECA O STIE SI EL,INSA MAI ARE O SANSA SI EU CRED CA E DREPTUL LUI CUM SI CEILALTI CRED LA FEL IN REST CINE LATRA NU MUSCA,BRAVO ROBU SI SPRIJIN TOTAL DIN PARTEA MEA ASA CUM AM VORBIT VOM PROMOVA SI POLI TIMISOARA VA FI DIN NOU IN LIGA 1SUCCES BAIETI SI PUNETI PICIORUL LA MINGE MAI SERIOS SA JUCAM ALTCEVA SA NU MAI AVEM PARTE DE REPROSURI UNELE FONDATE ALTELE UMFLATE DAR NE GINDIM LA CEI CARE NE IUBESC PENTRU EI SA JUCAM PENTRU EI SA IUBIM FOTBALUL,HAI ACS POLI TIMISOARA VOM PROMOVA!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!YESSSS

suporter poli a spus: (aprilie 13th, 2013 at 18:21 )

CLAR ca meciul cu maciuca e decisiv .si sper din toata inima ca vom obtine Victorie .dar Pentru asta trebuie sa inteleaga toti iubitori de fotbal din Timisoara .ca simbata trebuie sa fie pe dan Paltinisan trebuie sa fim si noi alaturi de echipa cea ce conteaza enorm .sa lasam povestile astea .ca acs poli nu e poli POLI e una singura cea care joaca pe DAN Paltinisan nu cea care joaca pe izlazuri cu vacile .haideti sa fim toti la acest meci crucial ….VA ASTEPT daca sinteti TIMISORENI ADEVARATI …

radu a spus: (aprilie 13th, 2013 at 20:19 )

Ce arbitru din România dă penalty pentru oaspeţi în ultimul minut din over time? Nici unul!Concluzia e clară:au umblat la arbitrii,că altfel nu luau nici măcar acest punct!

Vin pe Bere a spus: (aprilie 13th, 2013 at 23:43 )

aca acese nu va termina pe un loc promovabil, domnul primar se va orienta din mers si va cumpara Corona Brasov.Totul va ramane la fel , doar denumirea clubului va fi Poli Corona Brasov Timisoara sau pe scurt Poli CBT (Cea mai Buna Trase…pardon Cei Mai Buni Timisoreni ) aceasta echipa va avea sanse suta la suta de promovare si va fi binenteles cel mai maretz proiect de dupa ’89. Pentru Primar si culori!!!

Ai amestecat Vin si Bere!?! a spus: (aprilie 14th, 2013 at 10:39 )

Nu le mai amesteca amice, ca uite in ce hal ai ajuns!

SAM a spus: (aprilie 14th, 2013 at 10:46 )

vali velcea. a convins multi parinti sa nu-si mai trimita copii la fotbal

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
Top