Pe Robu il lasa nervii din cauza lui Poli

sport

Primarul Nicolae Robu nu suportă întrebări incomode pe tema ACS Poli. Edilul pare dispus la dialog doar pe Facebook, unde șterge imediat comentariile care nu-i plac. În viața reală, unde asta nu e posibil, se lasă cu jigniri la adresa celor care îndrăznesc să întrebe ceva, care sunt chestionați, printre altele, dacă… au buletin de Timișoara!

ACS Poli a obținut, joi seară, promovarea, profitând de înfrângerea Damilei Măciuca. După numai un an, Vali Velcea face din nou pasul spre prima ligă, cu o echipă nou-nouță, cu jucători cu puțină experiență dincolo de Liga a III-a. Accederea în primul eșalon a fost, așa cum era de așteptat, un nou motiv de laudă pentru primarul Nicolae Robu. Edilul și-a manifestat încă de joi seară bucuria pe Facebook, exultând la ideea că „noua Poli, echipa Timișoarei, Timișului, Banatului, cea mai curată dintre toate Poli de după Revoluție” revine în Liga I.

Vineri dimineață, Nicolae Robu a ieșit pentru prima dată în ultima săptămână în fața ziariștilor. Tema zilei: firește, promovarea lui Poli. Edilul șef a început să spună cât de greu s-a realizat acest obiectiv, dar și cât de dificilă va fi competiția în liga superioară. Toate bune și frumoase, până când unul dintre jurnaliști l-a întrebat, pe un ton civilizat: „Chiar atât de greu v-a fost? V-ați luptat totuși cu Damila Măciuca”.

Replica și mai ales tonul universitarului Nicolae Robu au lăsat mască întreaga asistență. „Sunteți penibil. Nu vă e rușine? Aveți buletin de Timișoara? Ce ați făcut în viața dumneavoastră? Publicați-vă CV-ul și notele de la școală”, i-a spus, extrem de agitat, primarul. Jurnalistul s-a ridicat, a salutat și a plecat. La cum evoluează lucrurile, în curând, Nicolae Robu ar putea pretinde doctorate din partea celor care vor să scrie despre Poli. Mai ales că acum e în prima ligă.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

26 comentarii pentru acest articol

antiRobu a spus: (mai 31st, 2013 at 12:53 )

ce tampit!

un jurnalist fara atestate... a spus: (mai 31st, 2013 at 12:59 )

fratilor si eu sunt ziarist si soacra-mea, azi toti suntem ziaristi, cu sau fara scoala, cu sau fara habar, cu sau fara pix; suntem o tara de ziaristi! asa ca dl. Robu a gresit, cum sa te indoiesti ca un roman nu e ziarist? e penibil, toti suntem ziaristi, ce dovezi ar trebui sa aducem?

incredibil a spus: (mai 31st, 2013 at 13:04 )

OMFG!!!

ion a spus: (mai 31st, 2013 at 13:10 )

cat de penibil poate fi robu! sa nu uite ca tine echipa pe banii timisorenilor. cati bani da el la echipa?

joda a spus: (mai 31st, 2013 at 13:10 )

cu aceasta echipa nici o sansa de a ramine in prima liga.

cacealmaua lu bradu a spus: (mai 31st, 2013 at 13:12 )

HALOOO …….VEZI CA AI CAM GRESIT TITLUL……..NU DIN CAUZA LUI POLI…….DIN CAUZA ORZISTILOR SI HERTZOGISTILOR LA CARE LE FIERBE FECALELE IN INTESTINE DE CIUDA CA AM PROMOVAT SI AM PRIMIT LICENTA……..

ghita a spus: (mai 31st, 2013 at 13:17 )

fratzicaaaaaaaaaa tampitul asta face kk pe jurnalisti. daca nu sunteti capabili sa-l puneti la punct aruncati-va pixurile 1!!!!! degeaba plangeti!

eu_unu a spus: (mai 31st, 2013 at 14:01 )

alo domnu ziarist….cum s-a luptat cu Damila Maciuca doar???…eu in seria asta vad mai bine de 10 echipe(UTa,Bihor,Tg Mures.etc)…deci cam retardata intrebarea(ca si multi din ziaristi)…si da buna intrebarea…are buletin de Timisoara?…ce pe mine ma intereseaza ce face primarul din motru cu bani motreniilor?…NU….Timisoara a promovat de doua ori….cu ceea mai Poli dintre Politehnici..(POLI Timisoara..nu mai exista)

brusc a spus: (mai 31st, 2013 at 14:28 )

probabil ca e si el satul de gusterii care il agaseaza mereu , iar pe vremea lui Ciuhandu nu deschideau gura. Ce ati fi vrut sa dovedeasca in 10 luni ? cred ca pana ajunge la 16 luni o sa egaleze sau chiar sa depaseasca performante de 16 ani

militia a spus: (mai 31st, 2013 at 14:36 )

bai cretinilor era o intrebare de bun simt, prinicipalul adversar in lupta pentru promovare a fost evident Maciuca. Chiar sunteti batuti in cap ca omul ce va plateste sa postati aici?

don a spus: (mai 31st, 2013 at 14:44 )

cel mai socant e ca sunt penibili care ii dau dreptate dementului.

don a spus: (mai 31st, 2013 at 15:24 )

si inca ceva. am vazut acum ce uniti sunt ziaristii din timisoara. in mod norma, in spirit de colegialitate trebuia sa va ridicati pe picioruse si sa parasiti sala de conferinta. dar voi ati ramas. nu-i nimic, urmati si voi, o sa va ia nebunul la impins vagoane pe toti, unul cate unul.

o intrebare naiva a spus: (mai 31st, 2013 at 16:00 )

care e ziarele alea multele ca e atatia ziaristi in Timisoara? E un singur ziar scris care traieste din anunturi mortuare, vreo tre partaje de televiziuni cu intre 2 si 4 ore de emisie pe zi(majoritatea reluari..), niste radio cu ora si cateva site-uri cu cate 10-50 de utilizatori! Pai in comparatie cu Timisoara, Iasul pare Londra.

e riscant sa vorbesti de funie..... a spus: (mai 31st, 2013 at 16:11 )

mici exemple de „informatii” ale ziaristilor timisoreni: „Luceafarul Oradea_POLI Timisoara 0-1(a inscris Nanu din 11m)”, ziaristul nu aflase ca la 11m nu e voie ca adversarii sa faca zid, cum au procedat oradenii, sau „FC Arges Pitesti-POLI Timisoara 2-2(de fapt a fost 2-0, dar ce mai conteaza mici amanunte……) Sa mai zic, sau mai bine hai sa uitam!

cacealmaua lu bradu a spus: (mai 31st, 2013 at 19:08 )

HALOOO …….VEZI CA AI CAM GRESIT TITLUL……..NU DIN CAUZA LUI POLI…….DIN CAUZA ORZISTILOR SI HERTZOGISTILOR LA CARE LE FIERBE FECALELE IN INTESTINE DE CIUDA CA AM PROMOVAT SI AM PRIMIT LICENTA……

banatan a spus: (mai 31st, 2013 at 19:32 )

las’, bine ca are domnu’ primar buletin de Recas

muzica! a spus: (mai 31st, 2013 at 19:37 )

intrebarea se putea pune si altfel, dar daca vrei scandal o pui asa. dar apropo, avea buletin de Timisoara? si la urma nu e o tragedie, s-a dus sa bea o bere Corona, care altadata era mai buna, dar asa e berea mexicana, nu todeauna la inaltime. dl. Robu pe mine ma plateste in $.

Hooooo.... a spus: (mai 31st, 2013 at 20:16 )

v-a scos partidul taranesc la pascut, ca v-ati repezit asa?

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE a spus: (mai 31st, 2013 at 21:07 )

ROBU ARE DREPTATE EL A INITIAT ACEST PROIECT FUZIONAREA SI PROMOVAREA SE DATOREAZA TOT LUI ROBU SI CELOR CARE SAU OCUPAT DE ECHIPA.ACS POLI TIMISOARA A PROMOVAT ESTE NEVOIE DE INTELEGERE SI CALM DAR CE FAC ZIARISTI IN TOT ACEST TIMP SCRIU ARTICOLE NECONFORME CU REALITATEA SI SE CRED CINEVA FARA A STI CA DOAR IN ROMANIA POTI SCRI TEMBELISME IN AFARA TARI ACESTE LUCRURI NU TIN SI UN ZIARIST SAU REPORTER SAU ORICE LEGAT DE PRESA NU POATE INSULTA PE NIMENI SAU SA IA INTERVIU UNEI PERSOANE CARE NU DORESTE ACEST LUCRU,DECI NUMAI IN ROMENIA FACULTATILE SAU FACUT PE BANI SI TOTI SE CRED JURNALISTI DAR SINT VAI DE EI,DECI BRAVO ROBU! BRAVO ROBU !BRAVO ROBU! INVATATI SA RESPECTATI OAMENI SI MAI VEDEM ,BRAVO ROBU ,BRAVO ACS POLI TIMISOARA,NU POT TOTI JURNALISTI SA SCRIE CHIAR CE VOR DECIT DESPRE EI POATE,INCA O DATA SINT DE ACORD CU DL.PRIMAR ROBU SI IL SUSTIN LA FEL CA SI ECHIPA ACS POLI TIMISOARA IN REST SA PUNEM JURNALISTI LA RESPECT SI SA NE LASE IN PACE CU INTREBARI PLICTISITOARE SI FARA SENS!!!BRAVO ROBU ASA LE TREBUIE!!!!YEESSSSSS

@e riscant sa vorbesti de funie. a spus: (mai 31st, 2013 at 23:01 )

Robu tu esti?

buzad a spus: (mai 31st, 2013 at 23:51 )

SI ROBU CA SI NOI NU SUPORTA OLTENII,ZIARISTU FIIND GJ,SI A DAT SEAMA DUPA SLOBOZII DE LA GURA.BRAVO DOMN PRIMAR ATI FACUT TREABA ,POLI A PROMOVAT,OBIECTIV INDEPLINIT,FRUSTRATII DEGETU N GURitza si somn usor acasa …. in mh

sunzone a spus: (iunie 1st, 2013 at 05:10 )

Felicitari baietilorpentru reusita.

TOATA LUMEA LA STADION, SA SARBATORIM PROMOVAREA !!!

mit a spus: (iunie 1st, 2013 at 13:42 )

Primarul Timisoarei a dat replica perfecta acelui orzas. Este de remarcat diplomatia cu care i s-a adresat si faptul ca nu l-a bagat in ma-sa direct.

@mit a spus: (iunie 1st, 2013 at 18:37 )

sunteti de un penibil iesit din comun, voi cei cativa cacanari din pnl. a ajuns orasul asta o rusine prin iesirile acestui descreierat. sa-ti fie rusine robule. du-te acasa la tine la bocsig in arad. ca tu de acolo esti.

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE a spus: (iunie 3rd, 2013 at 22:10 )

AM ZIS EU INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE ROBU ARE DREPTATE!!!!BRAVO ROBU!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE!!!!

carmen a spus: (iunie 4th, 2013 at 15:17 )

Domnu’ Un jurnalist fara atestate…sunteti tare de tot! Imi dati voie sa va citez de acum incolo?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei

Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara a încheiat turul play-off-ului cu o victorie importantă, 4-2 cu Odorhei, într-un meci disputat în Sala Constantin Jude. A fost şi ultima repetiţie oficială înainte de turneul Final 4 al Cupei României care va fi găzudit în oraşul de pe Bega la începutul lunii aprilie. Revenind la joc, partida a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Chiar dacă nici măcar nu a demarat perioada oficială de înscriere în cursa de obținere a mandatelor pe patru ani în urma alegerilor locale, candidatul independent Marian Vasile a stabilit deja cine îi vor fi contracandidați la alegerile pentru postul de primar al Timișoarei. El spune că vrea o dezbatere și are în vedere doar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marian Vasile a stabilit cine sunt unicii săi contracandidați la funcția de primar al Timișoarei. Robu și Fritz sunt chemați la discuții
Top