Ce tupeu la el sa salveze planeta!

Vă amintiți ce spun fetele alea blonde de la concursurile de miss că vor să se facă atunci când vor ajunge mari? Nu, nu soții devotate, mame eroine, nu, nici curve, ele vor cu toatele să salveze planeta. Cum vor ele să salveze stratul de ozon nici până astăzi nu s-a aflat, dar am fost informați că senatorul de Timiș Ben Oni Ardelean (PNL Hunedoara) militează pentru eliberarea cetățenilor coreeni de teroare și frică. Pe cale pașnică, începând de jos de tot, de la „munca” în mese rotunde și simpozioane, comisii și alte forme de cheltuire a banului european pe chermeze și delegații relaxante. E vorba de reuniunea de la Varșovia sub denumirea de Coaliția Parlamentară Internaționale pentru Refugiați și Drepturile Omului din Coreea de Nord (IPCNKR).

Ori senatorul de Timiș a emis un comunicat inutil de presă, chiar sinucigaș, ori cineva din media n-a avut ce face și l-a întrebat cum a fost la Varșovia. Nu știu, dar așa am aflat că senatorul Ben-Oni Ardelean a rostit un mesaj foarte important de la microfonul IPCNKR. Trebuia să facă asta, că nu se făcea să ardă fondurile alocate numai pe hotel, avion, restaurante, fresh-uri, oranjade, socate, amandine, apă plată și alte bunuri pe care le îngăduie Domnul. Conform Ziua de Vest, senatorul a zis așa: „Mesaj pentru Coreea de Nord: lăsați oamenii liberi!”. Liberalul a opinat că trebuie de urgență eliberați cetățenii coreeni de teroare, frică și disperare. Similar altor dictaturi comuniste, liderii acestor țări își tratează într-un mod barbar propriii cetățeni, disprețuind orice formă de dialog internațional pe tema drepturilor omului”, a mai zis Ardelean, cu conștiința că nu s-a dus degeaba la Varșovia.

Aș putea fi de acord cu dânsul, dar senatorul Ardelean nu spune ce vrea să facă concret pentru eliberarea poporul coreean de teroare și frică, dacă liderii de la Phenian tot ignoră reuniunile astea internaționale în care o gașcă de parlamentari de mâna a doua consumă niște fonduri UE alocate de ochii comunității internaționale. Ba mai mult, convins că până la anul nu va reuși să elibereze de teroare poporul nord-coreea, dl Ben-Oni a propus ca viitoarea întâlnire a Coaliției Parlamentare Internaționale pentru Refugiați și Drepturile Omului din Coreea de Nord (IPCNKR) să aibă loc în România, de ce nu la în viitorul muzeu al revoluției ce va fi inaugurat în scurt timp la Timișoara, conform promisiunilor electorale în vigoare?

Nu știu cum se face, dar băiatul ăsta are tupeu cât casa. După ce a stat ascuns și cu telefonul închis câteva zile în perioada „războiului regionalei ANAF”, Ben-Oni Ardelean revine în forță cu mesajul de solidaritate cu poporul prieten coreean și salvarea broaștelor țestoase cu barbă. Însă oricât te-ai enerva pe omul ăsta, o liniște lăuntrică-ți vine când vezi pe viaductul de la Fructus, chiar înainte de Finanțe, cum stă scris pe un banner: „Am încredere în Ardelean”, citat Nicolae Robu. Să-ți bagi picioarele!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

ion antipaticul a spus: (august 8th, 2013 at 10:18 )

Presa nationala saluta (prezinta un comunicat de presa al senatului) participarea romaniei la aceasta a 10-a intrunire si faptul ca a fost acceptata invitatia pentru 2014, iar ai nostrii (debanat) dau cu „persiflarea”.
Asta e tare „senatorul Ardelean nu spune ce vrea să facă concret pentru eliberarea poporul coreean de teroare și frică”…. adica ce ar trebui?… sa trimita tancuri? sa teleporteze refugiatii in redactia debanat? sa cheltuie fondurile ue (ce te doare inima dupa acele fonduri…offff, offff) pe cercetarea teleportarii sau a miscarilor de trupe spre granita n-k?

@ion antipaticul a spus: (august 8th, 2013 at 10:42 )

ar trebui sa faca sau macar sa gandeasca legi in folosul romanilor, imbecilule! asta e menirea lui. sau ar trebui sa fie, ca de asta a fost trimis in parlamentul romaniei. dar cum el este o nulitate absoluta, nu poti avea asteptari, la fel cum nu poti avea nici de la fatalaii ordinari care il pupa in toate orificiile. iti doresc pofta buna in continuare si desfatare continua cu nesimtirile acestui politician ratat.

ion antipaticul a spus: (august 8th, 2013 at 11:31 )

multumesc pentru raspuns si pentru pasiune 🙂 am comentat un articol si am evidentiat o fraza… ce legatura are coreea de nord cu anaf-ul, sau cu legile de care vb tu? daca intri pe pagina de senat: http://www.senat.ro/Start.aspx vezi comunicatul de presa, daca mergi la: http://www.senat.ro/ComponentaComisii.aspx?Zi=&ComisieID=F833765F-8004-4E4A-8081-55E155EAEC1F vezi ca este secretar la Comisia de politica externa, iar aici : http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=ff3faa13-08fb-4621-a76d-d01b78627bc6 poti sa vezi ca face parte din grupuri de prietenie cu parlamentele altor state – Coreea, Sebia si Egipt.
Acum, te intreb eu, are legatura politica externa cu el? dar ce ai scris tu are legatura cu politica externa? tu traiesti singur pe lume? acolo unde lucrezi/studiezi, toti oamenii fac acelasi lucru?

Multam pentru urari si epitete:) grija ta fata de mine ma face sa-ti urez : asemeni si tie.

@ion antipaticul a spus: (august 8th, 2013 at 12:00 )

te rog sa cauti promisiunile electorale ale acestui presupus politician. apoi mai vorbim. toate cele bune!

ion @ ion @ ion a spus: (august 8th, 2013 at 12:44 )

– Cam vorbiți în pungă, vorba bănățeanului, zimbrul de Hațeg nu merită să i se facă publicitate…

Zumba a spus: (august 8th, 2013 at 13:53 )

Ardelean, ca multi penelei de rangul lui, banosi( prea devreme si prea imbuibati)are aliura unui pastor penticostal, postura din care, probabil, ar reusi sa functioneze, nicidecum de parlamentar, camasa prea stramta pentru el.

Mario a spus: (august 8th, 2013 at 18:58 )

In timpul campaniei electorale, acest Benoni promitea cu un ranjet care-i despica mutra in doua: „Vom reusi numai impreuna!” Ma intrebam, inca de pe atunci, ce ma-sa crede asta ca reusim, ca nu explica nimic. Acum vad ca se dedica direct maretelor cauze internationale, ca pentru problemele de aici a pus osul sa le rezolve, nu? O nulitate absoluta. Sa-l voteze atunci nord-coreenii la viitoarele alegeri. Oricum, individul are tupeu, nu gluma. Si nesimtire cu ghiotura.

Gonzo a spus: (august 9th, 2013 at 12:01 )

Acest Ben Onanist si-a permis, in campania electorala, sa se afiseze unde „vrea” muschii lui. Am ajuns intr-o seara acasa, iar moaca lui statea lipita pe usa de la intrarea in bloc. Nu a cerut acordul Asociatiei de proprietari, nu s-a prezentat nimanui din bloc, doar si-a dresat fanaticii sa-i lipeasca afisele pete tot, fara sa respecte nimic si pe nimeni. Am sunat la sectia de politie si s-au prezentat 2 labagii de militieni, care au spus ca nu au ce sa faca. Am rupt afisul de fata cu ei, dar acestia au refuzat sa si-l bage undeva. Tara de… toata jena!

sticlutza a spus: (august 9th, 2013 at 21:44 )

… da` plina haznaua asta de prosti… am putea sa-i zicem „de hazna” sau „de kkt”. Multa plictiseala si timp liber pe aici! Astazi am vazut pe strada un pikinez isteric care latra la tot ce misca in jur, masini, oameni, frunze, molecule de oxigen … asa si pe aici… nu poti face nimic sa nu „citit” de sakshi, sau nino-nino ardeleni. Crunta meserie aveti mai baieti, auzi tu la ei …cita catelarie sa umpli citeva pagini, va recomand sa faceti alceva, mai util, ca de exemplu sa mai cititi si voi cite ceva, chiar si atunci cind asteptati pe altcineva sa se aseze la terasa linga masa voastra, ca doar este timp suficient…

sticlutza a spus: (august 9th, 2013 at 21:56 )

Noaptea mintii! antipaticu asta ma cam enerveaza. Auzi la el, cita nesimtire sa nu-ti pese de anaf, sa nu raspuzi la telefon atiiiiiiiitea zile (vreo saptamana) in mjlocul concediului, cind te suna insusi domnu` nino-nino si mai mult sa-si mai faci treaba pentru care esti in senat si pentru care esti platit (adica politica externa), ca ce-i pasa la nea` nino-nino de restu` lumii, ca la cluburile de pe Bega este limonada si da si gheta, terasele din Uinirii unde nea` Stoia mai trage un somnic de frumusete e liniste si DG-ii i-a gonit si aici la noi in „sat” totu-i bine si cald …

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Duminică se deschide oficial, de cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara

La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, de cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, de cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Top