Categories: Primăria Timişoara

Robu da palmierii lui pentru cei ai lui Mazare

Primarul Nicolae Robu a așteptat să treacă manifestările prilejuite de Zilele Timișoarei, va bifa pe stadion și meciul lui ACS Poli cu Mediașul, iar de marți va pleca într-o binemeritată vacanță. Ca în fiecare vară, și de această dată a preferat să se relaxeze sub palmierii din Mamaia ai colegului de USL, Radu Mazăre. El va profita de ocazie și va urmări live meciul Săgeata Năvodari – ACS Poli.

Așa cum mărturisea anul trecut, Mamaia este destinația tradițională a lui Nicolae Robu de trei decenii încoace, încă din perioada studenției. Evident, nici palmieri nu erau pe atunci și nici turism sexual nu se practica, așa cum se întâmplă acum sub patronatul (matronatul?) colegului de alianță Radu Mazăre. De altfel, o plajă din Mamaia i-a schimbat în mod fundamental viața edilului timișorean.

Se întâmpla în vara anului 2008, când pe nisipul fierbinte din Mamaia se întâlnea cu Adrian Cioroianu, pe atunci senator de Timiș și președinte interimar al PNL Timiș. Cioroianu a insistat atunci pe lângă Robu să se înscrie în PNL, lucru pe care rectorul Politehnicii de la acea vreme l-a acceptat. Ce a urmat se știe. O evoluție politică foarte rapidă. În toamna lui 2008, Robu ajungea senator de Timiș, apoi președinte al PNL Timișoara, ulterior al PNL Timiș. Totul a fost încununat cu alegerile locale de anul trecut, când a ajuns primar al Timișoarei. Și totul a început de la o întâlnire de pe plaja din Mamaia!

Coincidența face ca, la finele acestei săptămâni, marea iubire fotbalistică a lui Robu, ACS Poli, să joace chiar pe Litoral, în compania noii promovate Săgeata din Năvodari. Evident, cel mai mare susținător al lui ACS Poli nu va putea rata această ocazie, urmând să fie prezent pe stadion pentru a-și susține echipa. Iar dacă cumva îl va prinde și pe Mazăre (care „funcționează” îndeobște noaptea, ziua stând mai mult în „păstaie”), Robu va profita de ocazie pentru a face un schimb de experiență în ceea ce privește creșterea și îngrijirea palmierilor.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Victorie cu clasă a SCM Timişoara în meciul pentru locul 13

Echipa de baschet a Timişoarei s-a descurcat de minune în primul joc al seriei cu…

40 de minute ago

Prognoza meteo de Paște. Ce spun meteorologii

Sunt prognozate ploi de Paşte în jumătatea vestică a țării, în timp ce în rest…

O oră ago

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

16 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

20 de ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

23 de ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

23 de ore ago