Categories: Primăria Timişoara

Ziua Timisoarei, fara prea mult public, cu primarul Robu pierdut prin Piata Victoriei / FOTO

Prima seară a sărbătorii Zilei Timișoarei nu a adunat prea mult public. Concertele au început cu trupa Desant şi au continuat cu o cântăreaţă care a apărut inopinat în program, Fely Donose şi Vunk. Până și primarul Nicolae Robu a stat retras, fără să facă baie de mulțime, preferând o plimbare la braț cu soția sa pe Corso.

Vineri seară, în Piaţa Victoriei nu s-a adunat un public prea numeros, asta poate și pentru că evenimentul „pică” exact în mijlocul perioadei de concedii. Primarul Nicolae Robu, care s-a lăudat în raportul de un an că Ziua Timişoarei de anul trecut a fost un succes nemaivăzut în istorie, trebuie că a fost foarte dezamăgit de reacția concitadinilor lui. Poate de aceea nici nu și-a făcut apariția în prim-plan, alegând să se plimbe puțin alături de soția lui, după care s-au așezat amândoi la o terasă.

Startul concertelor l-a dat formaţia Desant, urmată de o cântăreață care nici măcar nu era trecută pe afiș. Claudia Popa, o apropiată a city-managerului Sorin Drăgoi, dar total necunoscută publicului, a cântat mai multe coveruri ale Thaliei. „Sunt de mai mult de 15 ani la Timișoara. Am făcut aici facultatea, dar am cântat mai mult afară. Acolo a fost satisfacţie profesională şi materială. Prima dată am cântat afară din ţară în Japonia, într-un parc de distracţii. Am câteva melodii ale mele, am şi cântat acum una dintre ele”, a spus artista.

Pe scenă au urcat apoi Fely Donose, Horea Crișovan și Florin Cvașa, pentru un concert plin de suflet de energie. Talentata artistă a ales un playlist pe sprânceană, din care n-au lipsit piesele cu care a făcut furoori în cluburile din Timișoara în ultimii doi ani. Seara s-a încheiat cu un concert al băieţilor de la Vunk, care au fost ascultați, de pe o terasă, și de primarul Nicolae Robu. Acesta ar trebui să-și facă apariția în public măcar sâmbătă seară, alături de fiica sa. Nu de alta, dar va cânta preferatul acesteia, Smiley.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Andreea Rotar-Popovici

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

7 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

11 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

14 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

14 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

16 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

16 ore ago