Deranj in vestiarul lui Poli

Mai mulţi jucători importanţi din lotul pregătit de Valentin Velcea sunt nemulțumiți de diferenţele salariale, în comparaţie cu alţi fotbaliști folosiţi mai puţin în acest sezon. Până și Furtado, deși cu o prestație îndoielnică pe teren, încasează mai mult decât golgeterul echipei.

reunire lot poli

Szabolcs Szekely, Alin Şeroni, Florin Nanu şi Cristian Boldea, patru fotbalişti care au dus greul începutului de sezon, încasează, la un loc, mai puţin decât Ovidiu Petre, febleţea lui Valentin Velcea, care nu a surprins cu vreo evoluţie de excepţie în cele nouă etape. Mai mult decât cei patru fotbalişti aflați în lot încă de când echipa se numea ACS Recaş încasează şi atacantul Furtado, probabil cel mai slab înaintaş văzut în ultima vreme pe arena „Dan Păltinişanu”, dacă nu îl luăm în calcul pe olteanul Mihai Dina. La fel se întâmplă şi în cazul venezueleanului Ruiz.

Împreună, Szekely, Şeroni şi Boldea, marcatori a opt din cele nouă goluri înscrise în nouă etape, câştigă sub 5.000 de euro, în condiţiile în care şi-au renegociat salariile în această vară. Deși clubul nu a investit niciun leu pentru transferul lor, conducerea lui Poli a considerat că jucătorii nu merită contracte mai bune. Contracte mai consistente au însă Alex Popovici, Belu-Iordache, Furtado sau Ruiz, toţi patru sosiţi în această vară la Poli, în calitate de jucători liberi de contract.

În comparaţie cu Szekely, Şeroni sau Boldea, jucătorii veniţi liberi de contract au bifat mult mai puţine minute în tricoul lui Poli în cele nouă jocuri, dar s-au ales cu contracte mult mai bune decât cei trei. În aceste condiţii, au apărut şi primele discuţii în lot legate de diferenţele contractuale, mult prea mari dacă punem în balanţă valoarea îndoielnică a unor fotbaliști transferaţi în această vară, care joacă extrem de puţin, iar cand sunt introduşi în echipă randamentul lor este foarte slab.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

cornea a spus: (septembrie 30th, 2013 at 14:30 )

atata vreme cat echipa traiesti din bani publici salariile sa fie publice, sa stim cat castiga fiecare jucator in parte.

valivână a spus: (septembrie 30th, 2013 at 14:59 )

Crezi că lui Velcea îi pasă de astfel de realități? Lui Robu și Rosenblum nici atât, poate Staicu și gașca de moșnegi (Schein, jakie, carțiș și alți trepăduși din zonă) să se dea de ceasul morții că se chetuiesc banii publici!

pop a spus: (septembrie 30th, 2013 at 15:07 )

Cine a vazut fotbalist in Furtado,sa-i plateasca el salariu!!!!

john a spus: (septembrie 30th, 2013 at 15:16 )

sunt curios cine da cu subsemnatul pentru naruirea banilor publici pentru jucatori ca furtado sau ruiz. sunt juniori in lotul lui poli care au valoare mult mai mare decat astia doi. dar cine sa-i promoveze?

nelu a spus: (septembrie 30th, 2013 at 15:49 )

Inca un motiv sa se scape de incompetent,probabil are interese ascunse,afacerile dubioase au mai trezit suspiciuni asupra sa chiar de la fosti colegi.Furtado e al doile Dina,oare cine la ales?Axente nu a fost bun, nici Zagrean ochiul CHIOR al d.lui prof. velcea spune tot,iar maestrul Robu, e fan din pacate total pe langa fenomen,dar are cutitul in mana(banii) asa ca………

ino the perfect spirit a spus: (septembrie 30th, 2013 at 17:41 )

ȘTIAM CĂ CEVA NU ESTE ÎN REGULĂ DUPĂ CUM JOACĂ ECHIPA!IAR SZEKELY NU ESTE ACCIDENTAT CE POATE SĂ FIE AȘA GRAV! ?DAR CRED CĂ PROBLEMELE SÎNT ÎN VESTIAR UNDE VALI NU POATE STĂPÎNI SITUAȚIA!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!

bogdi a spus: (septembrie 30th, 2013 at 17:34 )

oare putem afla cat a alergat Furtado in meciul cu steaua?,in putinele cadre de la mijlocul terenului el tot timpul se plimba pe teren

linu a spus: (septembrie 30th, 2013 at 17:47 )

regia va fi aceiasi ca si in cazul dina. portughezul isi va ridica banii pentru cateva luni chiar daca nu va mai juca. sa vedem ce spune velcea.

Valentin Velcea a spus: (septembrie 30th, 2013 at 18:28 )

nerusinatilor, aveti mentalitatea ca Furtado sa marce 7 goluri de acum? la salariul asta, dupa AEK Atena ?

teo musante a spus: (septembrie 30th, 2013 at 20:01 )

Velcea sa-i plateasca salariul lui furtado si jumate din contractul lui zero petre iar cealalta jumatate sa o plateasca jidanu . Velcea ar trebuii sa plateasca cel putin jumatate din contractele lui nicola , r moldovan , dragu si dragomir . Asta ptr ca ne-a umplut chretinul de nulitati . Daca s-ar fi uitat prin zona sigur gasea 2 baieti de pe la resita vre-o 2 de la becicherec sau ripensia si nu aducea nulitatile alea . Dar poate nulitatile cotizeaza unde trebuie .

Valentin Velcea a spus: (septembrie 30th, 2013 at 21:47 )

si daca nu jucati si cistigati, cum stiti, nu ma intereseaza, scot biciul din nou.

uiuiuiuiiu a spus: (septembrie 30th, 2013 at 22:08 )

Furtado a fost prezentat ca un jucator de forta si viteza. asta de unde ii luata? care forta si care viiteza? si asa ca melcul, doar pina in min.70? o fi si de anduranta, cum spunea Iancu.

Valentin Velcea a spus: (septembrie 30th, 2013 at 23:03 )

nici nu stiti cit e de greu e sa suporti 3 infrigeri consecutive si mai vin.. pimarul asta ma omoara cu cupele europene si asta nici pina la Budapesta nu a fost. nu-i nimic la anul jucam iarasi in Liga 2, oare ma lasa asta sa antrenez mai departe?

Motu a spus: (octombrie 1st, 2013 at 04:53 )

Așa conducere, așa echipa. Pai cine sa aducă jucatori, rosenblum si musat ? Pai ei sint multumiți ca sint acolo, ca își trag din banii orașului si o duc bine. Voi l-ați văzut pe musat ce fata avea la meciul cu Steaua ? A băut in noaptea dinaintea jocului, a fost praf de beat. Sa nu zică ca nu e adevărat, a fost văzut. O Rușine acest conducator, a băut cu rosenblum alături, pe banii noștrii, pt ca deplasările sint frumoase…si atunci, de unde fotbaliști ? Mai bine furtado sau ruiz, dragu sau moldovan, Nicola sau Dragomir….cine a auzit de ei ??? La o ….n bere sau whisky merg si astia. Rușine rosenblum si musat. Staicule, nu te simți ? I-a măsuri.

Agent 7 a spus: (octombrie 1st, 2013 at 08:41 )

Ce pacat ca s-a ajuns sa se denatureze toata situatia. In primul rind cind va luati de jucatori ,nu va luati de cei care Nu au jucat pina acum ,ca nu e vina lor ca echipa care a jucat pina acum nu a cistigat pe placul d-vastra. Nu cred ca nici conducerea ,antrernorii si inclusiv Jucatorii sint fericiti cu rezultatele de pina acum.
Garantat ca nu toti jucatorii au venit aici sa Traiasca din Banii Timisoarei. Cind aruncati nume de jucatori ,mai intii cercetati,nu aruncati vorbe in vint,de unde vin acesti jucatori,ce palmares. Google nu costa bani. Dupa primele 4 meciuri tot Specialisti acestia ,care arunca cu noroi in toata lumea,vorbeau de cupele europene……La care Velcea spunea sa va mai calmati,Campionatul este lung.Nu sint de partea nimanui Si NU sint multumit de rezultatele de pina acum,dar NU SINT DE ACORD NICI CU COMENTARIILE LIPSITE DE POLITETE SI ACUZARI SERIOASE DIN PARTEA CELOR CARE SE PARE CA AU CEVA MOTIVE PERSONALE SA VORBEASCA URIT DESPRE ACEASTA ORGANIZATIE.
Daca Echipa cistiga toate meciurile nu mai interesa pe nimeni ,cine bea cit bea si de unde vin banii ,cit cistiga fiecare jucator si din ce comuna sint?! Poate asa este la moda la noi in Romania sa incurajam,metode unice .Hagi a spus ,Fotbal Sarac in Tara noastra.
Intrebare????? Poti sa faci o Omleta fara Oua.?
Nu va uitati pe Google ,nu este raspunsul.
Mai bine veniti la stadion sa incurajati ,poate o atitudine pozitiva ridica moralul. Pace!
Hai Poli.

Valentin Velcea a spus: (octombrie 1st, 2013 at 23:12 )

nu poti face omleta daca nu stii cum sa o faci. eu stiu s-o fac, dar nu am oua.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim

Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Top