Robu vrea mijlocasi si atacanti noi la ACS Poli

Primarul Nicolae Robu anunță noi achiziții la ACS Poli. După meciul cu Steaua, pe care edilul s-a temut că formația sa preferată îl va pierde la un scor și mai categoric, cel mai înfocat suporter al lui Velcea &co a recunoscut că echipa are nevoie de întăriri la mijlocul terenului și în ofensivă. ACS Poli e obligată să facă șase puncte în următoarele două meciuri.

robu cu poli

Nicolae Robu a fost dezamăgit de partida de sâmbătă seara, dintre ACS Poli și Steaua. „A fost un meci foarte slab. Trebuie să vă spun că, la un moment dat, mă temeam că scorul va lua proporții”, a declarat, duminică, liberalul, invitat într-o emisiune de la Radio Timișoara. Viitorul pare să nu sune prea bine nici pentru cel mai înfocat suporter al lui Velcea & co. „Ce a fost a trecut. Acum este esențial să câștigăm punctele din următoarele două meciuri”, a mai spus Robu.

ACS Poli întâlnește, în etapa viitoare, acasă, pe Corona Brașov, iar peste două etape, în deplasare, pe U Cluj. Cele două echipe ardelene sunt ocupantele ultimelor două locuri ale clasamentului Ligii I. Întrebat despre eventuale schimbări în strategia echipei, Robu a ajuns la concluzia – vizibilă, de altfel, din avion, pentru orice suporter – că, pentru a face față Ligii I, formația timișoreană are nevoie de întăriri. Primarul nu a vrut să vorbească însă despre schimbări pe banca tehnică. „Trebuie să mai aducem jucători, atacanți și mijlocași. În zilele următoare, voi cere explicații staff-ului echipei”, a mai spus Nicolae Robu.

În ultima ședință a CL, ACS Poli a mai primit jumătate de milion de lei din bani publici, finanțarea ajungând la 6,5 milioane de lei, numai din această sursă. Echipa lui Velcea nu a mai câștigat un meci în Liga I din etapa a patra și, de atunci, a mai reușit un singur punct, după un egal chinuit pe teren propriu, cu Viitorul.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

27 comentarii pentru acest articol

soryn a spus: (septembrie 29th, 2013 at 14:55 )

cam tirziu te-ai trezit, cind tu incepi campionatul cu un singur virf si cind perioada de transferuri s-a dus iar pina la urmatoarea mai sint 3 luni cred ca ti-ai batut singur joc de echipa…

ino the perfect spirit a spus: (septembrie 29th, 2013 at 14:59 )

ROBU PRIETENE ASCULTĂ CE ÎȚI SPUN NE TREBUIE ANTRENOR VALI NU SE PRICEPE! SA -I MULȚUMIM ȘI SĂ NE DESPĂRȚIM PRIETENEȘTE!JUCĂTORI AR JUCA DACĂ AR FI ORDINE LA ECHIPĂ ȘI DISCIPLINĂ DAR NU ESTE ȘI AICI ESTE PROBLEMA!-

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!

eu a spus: (septembrie 29th, 2013 at 15:10 )

Lamentabil spre grotesc asa se poate caracteriza aceasta echipa.Din ciuca batailor am ajuns si ciuca ironiilor stelisti au fost gazde slabe ca nu le-au dat scaune asistatiilor social de la Poli i-au tinut 90 de minute in picioare deranjati ca au fost scosi la munca sambata seara ( Mircea Radulescu gsp tv) Conducearea se pricepe la orice in afara de fotbal exceleaza prin inchinatul paharelor ( Daniel Stanciu digi1). Domnule primar daca tineti asa de mult la titulatura „Poli” pastati-o dar scoateti denumirea orasului Timisoara ne fac de ras acesti asistati social nu pot fi denumiti jucatori.

ady a spus: (septembrie 29th, 2013 at 15:20 )

Puteti sa aduceti cati jucatori vreti,dar sub conducerea lui Velcea se vor pierde si ei in tactica lui.Noi am avut perioade bune la inceputul campionatelor si anul trecut si acuma,jucatorii jucau bine cu cunostintele tactice cu care au venit la echipa,dar cu cat stau mai mult alaturi de Velcea uita tot ce stiau.

pif a spus: (septembrie 29th, 2013 at 15:52 )

problema nu sint jucatorii, problema e antrenorul. asta se va vedea in urmatoarele doua jocuri.

iuiuiiui a spus: (septembrie 29th, 2013 at 15:54 )

Velcea seamana cu Sabau, unde a pus piciorul nu a mai crescut iarba.

pif a spus: (septembrie 29th, 2013 at 16:00 )

asta inseamna ca Robu a acceptat din nou explicatiile lui Velcea ca nu are jucatori si ca toata lumea e de vina, cei din club care il lasa singur si jucatorii care nu au valoare sa cistige un meci. el insusi nu e de vina, vom retrograda din pacate.

Timisorean a spus: (septembrie 29th, 2013 at 16:42 )

Din banii lui sa faca ce vrea dar nu din bani publici
Spalarea de bani prin metoda POLI a intrecut de tot masura

ani a spus: (septembrie 29th, 2013 at 17:29 )

ne trebuie alt primar!

timisoara a spus: (septembrie 29th, 2013 at 17:32 )

BASARAB PANDURU.

Drucker a spus: (septembrie 29th, 2013 at 17:46 )

Gresit !
Nu Robu trebuie sa ia decizii la club!
Exista o conducere platita regeste din banii timisorenilor care nu-si asuma esecurile.
Sunt salarii nesimtite plus prime incasate de niste incompetenti care nu au nici o treaba cu fotbalul .
Aduceti dracu oameni de fotbal in conducere si concediati-i pe senilul Bungau , smecherul Rosenblum , Musat si olteanul inganfat Velcea.
Daca nu faceti asta ACS va retrograda cu siguranta .

victoras olteanul a spus: (septembrie 29th, 2013 at 17:53 )

A.C . Recas nu e Poli.
Stop banilor publici catre A.c.s. Recas.

Relu a spus: (septembrie 29th, 2013 at 18:52 )

Cum a primit Poli 1/2 milioane din banii publici ? Cine permite asemenea decizii ? Sunt banii nostri, trebuie sa gospodarim fiecare banut pentru binele populatiei din Timisoara !!!

Agent 7 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 19:16 )

Nu cred ca multi asteptau sa invingem steaua,dar un joc bun care sa creeze probleme pentru echipa adversa da. Asezarea in teren cum am mai spus si libertatea jucatorilor de a se misca in timpul meciului este foarte importanta.Daca joci cu frica nu este bine si asta se vede din ultimile meciuri. Fotbalul se joaca cu pase legate si se ataca in haita ,se apara in haita (vezi Barcelona,Arsenal).Echipa noastra nu se leaga ,jocatorii se gasesc izolati,fara posibilitati de a pasa.Ne bazam pe un Virf si toti arunca mingea la el. Cum am spus se joaca cu frica de a ataca. Acest 4141 este cu cintec daca cel putin 2 mijlocasi din cei 4 nu se desprind si ajuta atacul.De aceea se vede lipsa de mijloc, care creeaza multe spatii pentru adversari.Jucam un joc static,vezi inceputul de campionat unde Poli ataca incontinu si forta adversarul sa se apere.Este greu de spus daca de vina sint antrenorii s-au jucatorii.Tot se vorbeste sa se aduca jucatori noi,eu zic ca este prea tirziu.Hai sa schimbam putin tactica si sa ne mai uitam si la alti jucatori care nu joaca deloc si sint la echipa a doua.Improvizam prea mult,schimbam jucatorii de pe o pozitie pe alta de parca sintem la juniorii unde jucatorii tineri nu sint inca specializati.Exemplu : Furtado joaca virf desi este extrema stinga,Ruiz joaca mijloacas cind este virf. Nu poti sa ceri unuii Contabil sa fie Inginer,asa cum nu poti sa-i ceri unui Profesor sa fie Primar.
Hai Poli

@Agent7 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 19:45 )

asta cu profesorul care nu poate fi primar e buna. dar si Ciuhandru a fost prfesor, ma rog nu chiar dar assistent sau lector tot a fost, adica nu atit de sus in ierarhia didactica. asa ca ar fi al doilea.

me a spus: (septembrie 29th, 2013 at 19:53 )

am impresia ca ceva nu e in regula cu Sekely, in sensul ca nu e accidentat si ca doar s-a cam saturat de nesimtirea lui Velcea cu povesti cum foloseste el biciul.

Agent 7 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 20:04 )

Pai ca da iti trebuie studii mai superioare sa cresti Palmieri in Timisoara.
Hai poli

Druckerul din Blascovici a spus: (septembrie 29th, 2013 at 20:48 )

Victoras Olteanu…du-te inapoi la zaibarul tau si lasa-ne !!!…HAI POLI !!!

@Agent7 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 20:58 )

Da si Ciuhandru a fost profesorul care a ajuns primar .Si in 16 ani de mandat a ruinat orasul meu ,vanzand-ul tiganilor .
O fi din aceeasi etnie ? Cred ca da .

Agent 7 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 21:28 )

Hai sa mai Analizam putin la rece jocul echipei noastre poate ajuta putin pe cei din echipa tehnica. Care sint jucatorii din atac care au libertatea sa se miste in teren de pe o parte pe alta? Nici unul, La Poli poti sa fi si orb ca ii gasesti pe toti unde ii pune antrenorul, Barbut pe dreapa cu fanionul ,Vrful singur cu 4 aparatori in spate ,etc.Fotbalul modern ataca si cu aparatorii ,ca asa se dau golurile,dar pentru asta avem nevoie si de conditie fizica sa se joace pe tot terenul si in viteza.Aviz Preparatorului fizic!!!!! indragostit de sistemulTRX .Echipa are nevoie de Jucatorul Surpriza care da si cu stingul si cu dreptul si este Liber pe teren in fata careului advers sa NU poata sa fie Marcat.Daca scoti apararea adversa din careu atacantii vor avea ocazii de gol. Ma ingrijoreaza cind vad un antrenor pe margine agitat si tipind la jucatori timp de 90 de minute ,asta imi spune ca nu lasa jucatorii sa gindeasca meciul si nu are incredere in ei.Schimbarile se fac foarte devreme , Trageti concluziile d-vstra .
Hai Poli

#1 a spus: (septembrie 29th, 2013 at 22:11 )

clar ca lui Velcea ii lipseste experienta de a redresa o astfel de situatie. e admirabil ca o mai tine atit de teapan, altfel s-ar scufunda toata sandramaua. insa nu cred ca reuseste s-o intoarca, pentru asta are prea putina experienta si prea putine cunostinte. cu el vom retrograda, incet dar sigur.

loi a spus: (septembrie 29th, 2013 at 22:36 )

nu s-au dat bani pe Tony, marca goluri in Israel, si pe Axente nu l-a vrut Velcea, se aude, de Bostina nici nu vorbesc. poate vom ataca cu Velcea si cu Robu, poate pot astia mai mult in atac.

druker a spus: (septembrie 29th, 2013 at 23:26 )

Lui Nea Velcea (desi el insista sa i se spuna mister) ii lipsesc multe calitati de antrenor (cred ca este cel mai slab antrenor din liga I) dar compenseaza prin multa aroganta , inganfare si ticuri .
Ha ha ha !!!

nelu a spus: (septembrie 30th, 2013 at 09:01 )

Toata lumea vede ca principala problema e acest velcea,care numai antrenor nu e,bun papagal si atat,daca nu va fi inlocuit cat mai repede pot sa-l aduca si pe Mesi,stie dom. profesor velce ce sa faca cu el.

Cocolino a spus: (septembrie 30th, 2013 at 12:13 )

Velcea + Rosemblum aut ! Alta varianta nu exista ptr a salva corabia. Ar merge chiar si Consiliul Director aut, daca vrem sa facem treaba. Sa vina un antrenor meserias, alaturi de un alt presedinte de club !

Alex a spus: (septembrie 30th, 2013 at 12:58 )

Echipa ar avea potential si a demonstrat-o prin jocul practicat in primele etape. Potential de liga I nu de cupe europene sau alte artificii. Problema-i Velcea care nu-i antrenor de prima liga. Cel mai fericit scenariu ar fi sa ramana Grigoras fara echipa si sa-l inlocuiasca pe Velcea la Poli.

SAM a spus: (septembrie 30th, 2013 at 13:01 )

cand te inscrii intr-un concurs de trabanturi cu un motocultor ii intreci doar pe cei ce sufera accidente de parcurs

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

sorin predescu

Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău

Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit

Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare personală cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a organizat miercuri, la Universitatea Ştiinţele Vieţii din Timişoara, o conferință de prezentare a proiectului „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă.”. Proiectul este în valoare financiară de 13,8 milioane de euro , fiind cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din total. La conferinţă au participat reprezentanți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul „Climat mai sigur în zona de frontieră româno-sârbă”. Proiect transfrontalier de importanţă strategică, prezentat la Timişoara
Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare personală cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
Comisia de selecție și evaluare constituită la nivelul Consiliului Județean Timiș a stabilit beneficiarii și proiectele din domeniul activității sportive, care vor fi finanțate din bugetul județului. Cea mai mare parte a cererilor au fost aprobate, câteva nu au întrunit punctajul și condițiile cerute. Suma totală acordată este de 3,250 milioane de lei, fiind stabilită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș a decis cum se împart banii pentru activități sportive
Peste două luni, Primăria Timișoara va putea pregăti licitația pentru desemnarea unei firme care să realizeze  Centrul de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar. Instituția a semnat contractul pentru proiectarea acestui centru, care va prelua 13 tipuri de deșeuri. Prin contract va fi elaborat studiul de fezabilitate (SF) și proiectul tehnic (PT), totodată se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un pas mic pentru un proiect mare. Centrul de predare a deșeurilor, care va fi amenajat pe 2,5 hectare are proiectant
Primarul Dominic Fritz afirmă că, dacă pe vremea lui Nicolae Robu, societatea Colterm a fost căpuşată de clici de partid, acum funcționează pentru timişoreni. Fritz îi răspunde astfel fostului primar care, zilele trecute, a prezentat un grafic pe care l-a denumit “situaţia reală de la COLTERM”. Dominic Fritz afirmă că Nicolae Robu dezinformează din nou,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz reacţionează: Pe vremea lui Robu Colterm a funcționat pentru a fi căpușat de clici de partid
De vineri, 19 aprilie, operele artiștilor români și islandezi realizate în cadrul proiectului de revitalizare a Conacului Mocioni vor fi expuse la Centrul Multifuncțional Bastion. Astfel, după trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Intitulată „Heritage of the past-Future of the Community”, expoziția cuprinde lucrări de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expoziția dedicată reabilitării Conacului Mocioni revine acasă, pe simeze la Centrul Multifuncțional Bastion/Foto
Din 29 aprilie devine efectiv funcțională obțiunea de a se rezolva online operațiunea de a obține o autorizație de construire, la Primăria Timișoara. Cei care vor depune primele trei astfel de cereri vor fi extrem de fericiți, primele trei solicitări depuse în format digital pentru obținerea autorizației de construire, vor fi operate cu prioritate, fără...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara devine funcțională rezolvarea online a cererilor pentru autorizația de construire. Primii trei solicitanți, tratați cu prioritate, fără taxe
Universitatea Politehnica Timișoara e pregătită de un nou eveniment în care practic îşi pregăteşze viitorul… Ziua Porţilor Deschise, rezervat viitorul studenţi. UPT a cultivat mereu o bună relație de colaborare cu elevii și cu școlile, organizând o serie de cursuri, concursuri și evenimente dedicate acestora, de la „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un eveniment aşteptat se apropie cu paşi repezi: Zilele Porților Deschise la UPT
Top